برگزاري ديدار دوستانه تيم‌هاي فوتبال باشگاهي ايران و ايتاليا

رئيس فدراسيون فوتبال از پيشنهاد فدراسيون فوتبال ايتاليا براي انجام ديدار دوستانه باشگاه‌هاي اين کشور با چند تيم ليگ برتري از جمله تراکتورسازي خبر داد. علي کفاشيان در اين باره گفت: «در جلسه‌اي که هفته گذشته با مقامات فدراسيون ايتاليا داشتيم اين پيشنهاد مطرح شد.» وي همچنين از برگزاري مجمع عمومي فدراسيون در هفته آتي خبر داد و گفت: «اين مجمع به منظور تعيين زمان انتخابات فدراسيون و همچنين بررسي تغيير اساس‌نامه تشکيل مي‌شود.» کفاشيان در‌خصوص ثبت‌نام براي تصدي دوباره اين پست، اظهار داشت: «هنوز تصميمي در اين مورد نگرفته‌ام و تا زمان انتخابات تصميم خودم را اعلام خواهم کرد.» وي در‌خصوص معرفي اعضاي هيئت مديره دو باشگاه پرسپوليس و استقلال به کنفدراسيون فوتبال آسيا افزود: «سعي خواهيم کرد دو باشگاه در مهلت تعيين شده اسامي هيئت مديره را به کنفدراسيون آسيا معرفي کنند.»

حنطه: منشوري نيستم

سرمربي تيم فوتبال ابومسلم خراسان گفت: «در آخرين ديدار فصل گذشته مقابل گسترش فولاد تبريز، مسائلي پيش آمد که باعث شد از زمين مسابقه اخراج شوم و به همين دليل در اولين مسابقه ابومسلم در ليگ يک نتوانستم روي نيمکت اين تيم بنشينم.» علي حنطه افزود: «اين موضوع از قوانين فدراسيون فوتبال است و من نيز نمي‌توانستم با نظر خودم روي نيمکت ابومسلم حضور داشته باشم.» حنطه ادامه داد: «من بارها گفته‌ام که منشوري نيستم اما مثل اين که عده‌اي هنوز هم قصد حاشيه‌سازي دارند، بر همين اساس از اين افراد که البته انگشت‌شمار هم هستند مي‌خواهم با فدراسيون فوتبال و شخص حاج آقاي عليپور تماس بگيرند تا دلشان آرام شود و ديگر نگران وضعيت من نباشند.»

نام فوتباليست متهم به دوپينگ اعلام شد

به‌دنبال مثبت اعلام شدن تست دوپينگ سيدعلي حسيني از تيم فوتبال بزرگسالان داماش گيلان حاضر در ليگ برتر فوتبال کشور، مراحل دادرسي انجام و باتوجه به ارائه مستندات و دلايل بازيکن، کميسيون بدوي با پذيرش اظهارات وي و مدارک ارائه شده مبني بر استفاده از مکمل ورزشي آلوده و اثبات اين ادعا براي اعضاي کميسيون، در‌نهايت بازيکن ياد شده به استناد بند يک از ماده 75 آيين‌نامه ملي مبارزه با دوپينگ فوتبال مستحق دريافت اخطار کتبي بدون دوره محروميت تشخيص داده شد.