نايب رئيس فدراسيون فوتبال و رئيس کميته داوران گفت: قضاوت داوران ديدار پرسپوليس و استقلال خيلي خوب بود.


 مهدی تاج در مورد دربی 71 اظهار داشت: بازی بسیار خوبی بود و هر دو تیم عالی کار کردند. همه دست به دست هم داده بودند تا یک بازی خوب برگزار شود. از نیروی انتظامی گرفته تا هلال احمر و مسئولان سازمان لیگ تمام تلاش خود را کردند که این بازی کوچکترین مشکلی نداشته باشد.

 رئیس کمیته داوران در مورد عملکرد تیم داوری گفت: داوران قضاوت بسیار خوبی داشتند، پس از پایان بازی نیز از آنها تشکر کردم. یک بار دیگر نشان دادند که داور ایرانی هم می‌تواند دربی را به نحو احسن سوت بزند که این بار هم همین اتفاق افتاد.

 تاج افزود: ترکی، قهرمانی، مظفری‌زاده داوران بسیار خوبی هستند و می‌توانستند دربی را قضاوت کنند. اینکه ترکی انتخاب شد نظر یک نفر نبود بلکه کمیته داوران در این مورد تصمیم‌گیری کرد.