ازدواج چندمین اولویت شماست؟
بر اساس این گزارش، این در حالی است که اشتغال مناسب با 28، مسائل مالی و اقتصادی با 22 و مسائل تحصیلی و کنکور با 17 درصد اهمیت در صدر فهرست دغدغه مندی های جوانان جای دارند. ضمن اینکه تنها هفت درصد از جوانان ازدواج را به عنوان بزرگ ترین هدف خود برشمرده اند.
بر اساس نتایج بررسی های معاونت مطالعات و تحقیقات سازمان ملی جوانان، 54 درصد از جوانان کشور روابط خانوادگی موجود در فضای جامعه را مثبت می دانند و حدود 95 درصد داشتن همسر خوب را در حد مهم و خیلی مهم ارزیابی کرده اند.
این آمار و اطلاعات از پیمایش ملی ارزش ها و نگرش های جوانان در اسفند سال 86 بدست آمده است.
اول داشتن کارسپس اولویت دوم "ازدواج" وتشکیل خانواده
اصلا جزو اولویت هام نیست
ولی فکر کنم اولویت اول پدر مادرمه!
اول ولی از آخر
به نظر من ازدواج یکی از مهمترین و اجتناب ناپذیر ترین مراحل زندگی هر انسانیه و باید در اولویت های بالا قرار داده بشه تا از برنامه ریزی های زندگی و سیر کمال آدمی جدا نشه و فراموش بشه، بنابراین، نکته مهم اینه که ازدواج باید در اولویت های بالای زندگی قرار بگیره و در کنار تحصیل، اشتغال و اقتصاد و هر هدف اولویت دار دیگه به راهکارهای یک ازدواج صحیح و اصولی در زندگی توجه بشه نه اینکه با منع از ازدواج، آن را مهجور سازیم و در نهایت تن به قدم گذاری در مسیری ناشناخته و کم اهمیت بدهیم.
سلام. توی اولویتهای زندگیم ، فکر کنم ازدواج چهاردهمین اولویتم باشه.
طبیعی که اولویت آخرمه .
اولو یت سوم : ازدواج
نه ببخشید من قصد ادامه تحصیل دارم
ازدواج به نظر من(البته نظر شخصیم) درسته توش شادی هست ،همه چیز هست .اما دردسر زیاد داره ممکنه اصلا توی اولویت های من نباشه
درس اولیشه
ازدواج دومیشه
درس اولیشه
کار دومیشه
ازدواج سومیشه
اولویت پنجم
اول درس
دوم سربازی
سوم کار
چهارم ازدواج
اولویت اول اگه بزارن..