کلينزمن: از نظر لام مربي کامل وجود ندارد

يورگن کلينزمن سرمربي تيم ملي آمريکا به انتقاد‌هاي فيليپ لام کاپيتان ژرمن‌ها پاسخ داد و گفت که ستاره تيم کشورش وقتي بازنشسته شود متوجه ديدگاه مربيان خويش خواهد شد: «از منظر بازيکن هيچ‌گاه مربي کاملي وجود ندارد. در اين قالب بازيکن همواره مي‌خواهد متفاوت باشد و متفاوت عمل کند. بازيکن درست زماني که کفش‌هايش را مي‌آويزد، تازه صاحب ديدگاه وسيع‌تري مي‌شود و نسبت به جهان پيرامون خود نگرش متفاوتي پيدا مي‌کند.»

اسنايدر: مورينيو گفت در اينتر بمان

ستاره هلندي تيم اينتر نرفتنش به باشگاه منچستريونايتد را حاصل توصيه مورينيو مي‌داند. وسلي اسنايدر که تابستان سوژه رسانه‌هاي ايتاليايي و انگليسي بود، سرانجام در اينتر ماندني شد و راهي به اولدترافورد پيدا نکرد. هافبک ملي‌پوش اينتر درباره اين موضوع عنوان کرد: «مورينيو با من تماس گرفت و به من توصيه کرد که در اينتر بمانم. قلب او هنوز با اينتر است و دوست ندارد من اين تيم را ترک کنم. من هم از اين که در تيم ماندني شدم، خوشحالم. هيچ‌گاه قصد جدايي نداشتم و ديگر نمي‌خواهم درباره موضوع منچستريونايتد صحبت کنم.»

راسل: اسپانسر قطري اعتبار باشگاه را حفظ کرد

رئيس باشگاه بارسلونا اعلام کرد که اسپانسر قطري جديد تيم وجهه و اعتبار باشگاه را حفظ کرد. ساندرو راسل رئيس باشگاه بارسلونا از بستن قرارداد با شرکت قطري به عنوان اسپانسر جديد اين تيم دفاع کرد و گفت: «اگر اين شرکت قطري نبود شهرت باشگاه در آستانه لکه‌دار شدن قرار مي‌گرفت. قرارداد بنياد قطري با بارسلونا پنج ساله و به ارزش 165 ميليون يورو است.» رئيس باشگاه بارسلونا در اين‌باره گفت‌: «براي حفظ شهرت و اعتبار باشگاه چاره‌اي جز قبول پيشنهاد بنياد قطري نداشتيم. بارسلونا بهترين تيم جهان است و بهترين سرمربي را در اختيار دارد، بنابراين بايد بالاترين نسبت سرمايه‌گذاري‌ را نيز داشته باشد. از آن‌جا بود که براي ادامه مسير پيشرفت، بستن قرارداد با اسپانسر قوي ضروري بود اما با اين وجود چنان‌چه سهام‌داران و شرکاي باشگاه بخواهند مي‌توانيم در جلسه بعدي پيشنهاد کوچک کردن آرم اين شرکت قطري را بر روي پيراهن تيم مطرح کنيم.»