مسئول برگزاری نخستین جشنواره عکس، اسناد و تجهیزات قدیمی بنادر و دریانوردی از راه اندازی نخستین موزه دریایی استان خبر داد.
           
 

به گزارش باشگاه خبرنگاران؛ جهانشاهی نسب گفت: به دلیل حفظ و حراست از ارزش ها و فرهنگ غنی دریایی و همچنین ثبت ضبط خاطرات تلخ شرین گذشته و پاسداشت دریانوردانی که منشاء خدمت بودند این موزه راه اندازی می شود.

وی افزود: در این موزه تمام لوازمی که از گذشته مورد استفاده بودند شامل انواع تجهیزات، ابزار آلات و ادوات اداری، قطعات و ماشین آلات (در اندازه کوچک ) نگهداری می شود.

جهانشاهی نسبت گفت: برای شرکت در این جشنواره و ارسال آثار تا پایان شهریور شرکت کنندگان فرصت دارند.

وی افزود: این جشنوار ه در سه بخش که بخش نخست جمع آوری عکس های قدیمی در خصوص دریا و بندر است که به سال قبل از سال 1370 است.

جهانشاهی نسب جمع آوری ابزار و ادوات دریانوردی و تخلیه و بارگیری، خاطره نویسی از دیگر بخش های این جشنواره دانست.

وی با اشاره به اهمیت حفظ و اشاعه فرهنگ دریایی کشور و انتقال تجربیات به نسل جدید گفت: از برگزیدگان این جشنواره همزمان با روز جهانی دریانوردی تجلیل خواهد شد./غ