يك اسرائيلي ادامه فيلم ضد ايراني «300» را مي سازد
استوديو برادران وارنر، نوام مورو را براي كارگرداني «300: نبرد آرتميزيا» انتخاب كرد كه ادامه اي بر فيلم «300» است.
به گزارش خبر آنلاين، اين كارگردان متولد سرزمين هاي اشغالي كه سال 2008 فيلم «آدم هاي باهوش» را كارگرداني كرد، براي ساخت «300: نبرد آرتميزيا» (با نام قبلي «خشايارشا») با جام كولت سرا (كارگردان فيلم «ناشناس» با بازي ليام نيسن) رقابت داشت. اما استوديو برادران وارنر كه به هر دو فيلمساز علاقه دارد، اين دو را براي كارگرداني دو فيلم مختلف انتخاب كرده است. كولت سرا قرار است اقتباسي از «آكي را» را كارگرداني كند و نوام مورو هم روي صندلي كارگرداني «300: نبرد آرتميزيا» مي نشيند. انتظار مي رود هفته آينده اين خبر به طور رسمي اعلام شود.
توصيه هاي آيت الله جوادي به كارگردان فيلم محمد(ص)
آيت الله جوادي آملي در ديدار با «مجيد مجيدي» كارگردان فيلم سينمايي محمد(ص) گفت: اگر كسي خواست درباره موضوعات عالي هنرنمايي كند، بايد هنرش عالي باشد. يعني همان طور كه خود پيغمبر(ص) تحولي در جهان ايجاد كرد، فيلم آن حضرت هم بايد تحول ايجاد كند، وگرنه مي شود يك فيلم عادي.
«مجيد مجيدي» كارگردان و «محمد مهدي حيدريان» تهيه كننده فيلم سينمايي محمد(ص) با آيت الله جوادي آملي ديدار كردند.
در اين ديدار گزارشي از روند تحقيق و نگارش فيلمنامه، مضامين در نظر گرفته شده، شكل روايت فيلم و چگونگي انتخاب عوامل دست اندركار اين پروژه به اطلاع آيت الله جوادي آملي رسيد.
روايت شاعر بحريني از شكنجه هاي آل خليفه در زندان
آيات القرمزي شاعره انقلابي بحريني در گفت وگو با المنار از شكنجه هايش در طول دوره بازداشت و نحوه فيلمبرداري از نوار ويدئويي اش سخن گفت.
به گزارش فارس، آيات القرمزي با اشاره به 9 روز شكنجه وحشيانه مي گويد: از لحظه اولي كه وارد ماشين نيروهاي امنيتي شدم آنان شكنجه من را شروع كردند و مرداني كه مسئول امنيتي آن ماشين بودند به من سيلي زدند و اين ضربه ها تا رسيدن به ساختمان تحقيقات ادامه داشت و آنجا نيز نيروهاي امنيتي من را لگد زده و سيلي مي زدند.
وي مي افزايد: پس از آن من را به يك اتاق كوچك بدبو و كثيف و پر از حشرات منتقل كردند و 9 روز من را بدون هرگونه بازجويي هدف شكنجه قرار دادند.
آيات القرمزي با اشاره به تصويربرداري از او افزود: بلافاصله پس از پايان فيلمبرداري به شدت من را زدند و با چوب به سرم كوبيدند و من را به انفرادي بردند اما چون مي ترسيدند ضربه چوب به سرم مشكلي برايم ايجاد كند، پزشك آوردند.
بيش از 250 سايت دانلود فيلم هاي غيرمجاز فيلتر شد
با همكاري ستاد مبارزه با محصولات غيرمجاز سمعي و بصري و كارگروه تعيين مصاديق محتواي مجرمانه، بيش از 250 سايت اينترنتي متخلف فيلتر شدند.
همزمان با رشد استفاده از شبكه هاي اينترنتي، برخي افراد سودجو مبادرت به فروش گسترده محصولات سمعي و بصري در پايگاه هاي مجازي مختلف نموده كه موجبات نگراني آحاد جامعه و متوليان فرهنگ كشور را فراهم كرده است. طي بررسي و بازبيني هاي ستاد مبارزه با محصولات غيرمجاز سمعي و بصري از سايتهاي مختلف اينترنتي، اسامي بيش از 250 سايت كه امكان دانلود فيلم و موسيقي اعم از ايراني و خارجي به صورت كپي، مبتذل و مستهجن را فراهم مي نمودند به كارگروه تعيين مصاديق محتواي مجرمانه اعلام شد و پس از بررسي و همكاري اين كارگروه، اقدامات لازم جهت كنترل و فيلترينگ سايتهاي فوق صورت گرفت.
شكايت الازهر از شبكه هاي پخش كننده سريال «معاويه و»
دبير مجمع مطالعات اسلامي الازهر با اشاره به فتواي الازهر در مخالفت كامل با به تصوير كشيدن انبياي عظام و اهل بيت(ع) اعلام كرد: الازهر از شبكه هاي پخش كننده سريال «معاويه و حسن و حسين» شكايت خواهد كرد.
به گزارش فارس به نقل از پايگاه خبري التوافق، مجمع مطالعات اسلامي الازهر با حمله به شبكه هاي تلويزيوني كه قصد پخش سريال «معاويه و حسن و حسين» را دارند، اين اقدام را خلاف راي الازهر اعلام كرد.
وي با اشاره به شكايت هاي موجود درباره ديگر سريال هايي كه انبياي عظام را به تصوير كشيده اند، تصريح كرد: در صورت پخش سريال «معاويه و حسن و حسين» از مقامات مسئول خواهان توقف آن خواهيم شد و همچنين از شبكه هاي پخش كننده آن شكايت خواهيم كرد.
پيش از اين اعلام شده است كه سريال «معاويه و حسن و حسين» از هفت شبكه ماهواره اي عربي از جمله سه شبكه مصري «الحيات»، «النهار» و «روتانا مصري» پخش مي شود.