اخبار ورزشی
|
هافبک تدافعي تيم فوتبال رئال مادريد به پيشنهاد مدير ورزشي اين باشگاه در جناح راست ميدان بازي کرد. |
|
به نقل از مارکا اسپانيا، فابيو کوئنترائو که در بنفيکا پرتغال حکم تقسيم کننده توپ در مرکز ميدان را داشت به پيشنهاد زيدان در تمرينات سبک روز گذشته اين تيم در والدباس مادريد در جناح راست بازي کرد. زيدان معتقد است که حضور کوئنترائو در جناح راست باعث ميشود بيش از پيش از نفوذهاي ناگهاني راموس بهرهبرداري شود. تکنيک بالاي فابيو از ديد زيدان ستودني است؛ اما رئال مادريد در شرايط فعلي به يک مدافع قابل اتکا و تغذيه کننده هافبکهايي چون آلونسو و خديرا نياز مبرم دارد. اين بازيکن 23 ساله با دريافت 30 ميليون يورو راهي رئال مادريد شده و مورينيو معتقد است ميشود از وي به عنوان يک بازيکن چند بعدي استفاده کرد. |
|
مالک جديد جالوروسي گفت: در چند سال آينده به يکي از قدرتهاي اروپا تبديل خواهيم شد. |
|
توماس ديبندتو بههمراه يک گروه سرمايهگذاري آمريکايي چند ماه پيش باشگاه رم را خريدند تا اين تيم پس از سالها از تملک خانواده سنسي درآمده و به آنها واگذار شود. آمريکاييها پس از خريد باشگاه، لوئيس انريکه را بهعنوان سرمربي جديد معرفي کردند و برنامههاي خود براي احداث ورزشگاه جديد را اعلام کردند. ديبندتو در اينباره گفت: ما قصد داريم دوران جديدي را در اين باشگاه شروع کنيم که به تغييرات بزرگي در دنياي فوتبال خواهد انجاميد. ما جاهطلبي و روياهاي خاص خودمان را داريم و اميدوار هستيم با برنامههايي که داريم به همه آنها دست پيدا کنيم. وي افزود: رم در يک روز ساخته نخواهد شد و ما در چند سال اين باشگاه را به يکي از قدرتهاي اروپا تبديل خواهيم کرد. ديبندتو پس از ورود به باشگاه اعلام کرد که قصد همکاري با 3 نفر را دارند و بهزودي آنها را به المپيکو خواهند آورد. لوئيس انريکه بهعنوان سرمربي، والتر ساباتيني بهعنوان مدير ورزشي و فرانکو بالديني. تاکنون فقط بالديني به دليل تعهدي که به تيم ملي انگليس داشته نتوانسته به اين تيم ملحق شود و اعلام شده به زودي راهي رم خواهد شد. ديبندتو ادامه داد: هدف اصلي ما انتخاب بهترين کادر مربيگري است تا با استفاده از آنها بتوانيم شروع بسيار خوبي داشته باشيم زيرا بهترين اتفاقها همواره در زمين مسابقه رخ ميدهند. وي ادامه داد: دوست داريم تيمي باقدرت مانور و انعطافپذيري بالايي داشته باشيم. در حال حاضر روي بازيکن خاصي تمرکز نکردهايم. ميخواهيم همهچيز بر اساس خواست مربي و کادر فني باشد. اگر آنها بازيکني را به ما معرفي کردند، به سرعت به دنبال امضاي قرارداد با وي خواهيم رفت.
|
|
نشست هماهنگي مسئولان تيم هاي ايران و ماداگاسکار به منظور برگزاري ديدار دوستانه ظهر امروز (شنبه) در دفتر ترابيان برگزار شد. |
|
به نقل از سايت فدراسيون، در اين نشست که با حضور ترابيان، سرپرست تيم ملي و سرپرست کميته روابط بين الملل، مسئولين برگزار کننده مسابقات و داوران به همراه نايب رئيس فدراسيون ماداگاسکار و سرپرست اين تيم برگزار شد، اعضا به بررسي و بحث در خصوص برگزاري ديدار دوستانه پرداختند که در نهايت مقرر شد تا اين ديدار راس ساعت 19:30 در استاديوم آزادي برگزار شود.
|
|
باشگاه تاتنهام انگليس براي جذب امانوئل آدبايور مهاجم توگويي منچستر سيتي اعلام آمادگي کرد. |
|
تاتنهام در نظر دارد براي تقويت خط حمله خود در فصل آينده، آدبايور را به وايت هارت لين بياورد. آدبايور 27 ساله در تمرينات تيم منچسترسيتي حضور دارد اما ظاهرا مسئولان باشگاه قصد فروش او را دارند. به نوشته روزنامه «ديلي ميل» مسئولان رئال مادريد نيز در نظر دارند که اين مهاجم توگويي را بار ديگر به برنابئو آورند. قوهاي سپيد مادريد همچنين قصد دارند راداميل فالکائو مهاجم پورتو پرتغال را که چلسي هم در پي جذب او است، به خدمت بگيرند اما قرارداد جديد اين بازيکن کلمبيايي با پورتو و شرط حقوقي 39 ميليون پوندي پورتو براي فروش وي، شانس آدبايور را براي بازگشت دوباره به تيم روياهايش افزايش ميدهد.
|
|
براي جانشيني پيرلو سرمربي ميلان براي جايگزيني پيرلو بهدنبال جذب هافبک فيورنتينا است. |
|
به نقل از سايت تراي بال، ماسيميليانو آلگري که در ابتداي فصل نقل و انتقالات آندره پيرلو را از دست داد، براي جانشيني وي به دنبال امضاي قرارداد با ريکاردو مونتوليوو هافبک ملي پوش فيورنتينا است. آلگري در اين مورد گفت: نميتوانم از مونتوليوو بهعنوان يک پيرلو ديگر ياد کنم، زيرا اين دو از بسياري جهات با يکديگر تفاوت دارند. البته مونتوليوو نيز خود را به عنوان بازيکن بزرگي معرفي کرده و براي تيم ملي ايتاليا و باشگاهي مانند فيورنتينا بازي ميکند. او همواره عملکرد خوبي داشته و هرگاه بازي او را نگاه ميکنم لذت ميبرم. آلگري ادامه داد: اگر بتوانيم او را به خدمت بگيريم تا حدود زيادي بابت خط هافبک خيالمان راحت خواهد شد. براي فصل آينده خريدهاي خوبي انجام دادهايم و اميدواريم پيش از پايان فصل نقل و انتقالات بتوانيم نقاط ضعف باقيمانده را نيز رفع کنيم. |
|
مهلت نقل و انتقالات ليگ يازدهم هفت روز ديگر به پايان مي رسد؛ فصل نقل و انتقالات يازدهمين دوره ليگ برتر فوتبال باشگاه هاي ايران از 19 خرداد ماه آغاز شده و تاکنون قرارداد 9 بازيکن تيم پرسپوليس و هشت بازيکن تيم استقلال در هيات فوتبال استان تهران به ثبت رسيده است. |
|
به گزارش روز شنبه خبرنگار ورزشي ايرنا، در حاليکه اعضاي تيمهاي ليگ برتري تا ساعت 12 اول مرداد ماه فرصت دارند تا قراردادهاي بازيکنان خود را در هيات هاي فوتبال سراسر کشور ثبت کنند از چهار تيم تهراني استقلال، پرسپوليس، راه آهن و نفت تاکنون فقط قرارداد بازيکنان پرسپوليس و استقلال در هيات فوتبال اين استان ثبت شده است. |
|
زامپاريني: رئيس باشگاه پالرمو گفت: برنامههاي زيادي براي تاسيس ورزشگاه جديد اين تيم در دستور کار قرار داده است. |
|
پالرمو اکنون در ورزشگاه رنزو باربرا که 36 هزار نفر گنجايش دارد بازي ميکند و اميدوار است ورزشگاه جديد خود را در چند سال آينده راهاندازي کند. يوونتوس به نخستين باشگاه ايتاليايي تبديل شده که داراي ورزشگاه اختصاصي است و ماه آينده ورزشگاه بازسازي شده دلآلپي را بهعنوان دلآلپي جديد افتتاح خواهد کرد. مائوريتسيو زامپاريني رئيس پالرمو در اين خصوص گفت: ساخت ورزشگاه جديد براي ما بسيار اهميت خواهد داشت. تاسيس ورزشگاه 35 هزار نفري و مدرن ميتواند مانند جواهري ارزشمند براي ما و در تاريخ باشگاه باقي بماند. کارهاي ساخت آن 6 ماه به طول خواهد انجاميد و با پايان آن ميتوانيم به درآمد بيشتر و سرمايهگذاريهاي بزرگتر فکر کنيم. زامپاريني که بيش از يک دهه به فکر ساخت ورزشگاه جديد است، پيش از اين نيز در باشگاه ونتزيا پروژههاي خاک گرفته زيادي را بدون سرانجام رها کرده است. |
|
مايکن اعتراف کرد که دوست دارد در ديدار مقابل پاراگوئه در مرحله يک چهارم نهايي کوپا آمريکا در ترکيب اصلي تيم قرار گيرد و ذخيره دني آلوس نباشد. |
|
مدافع راست تيم ملي فوتبال برزيل در آستانه ديدار اين تيم مقابل پاراگوئه گفت که اگر در ترکيب اصلي قرار گيرد اجازه خودنمايي را به حريف نخواهد داد. بازيکن ملي پوش اينتر در نشست خبري گفت: اگر در ترکيب اصلي قرار گيرم تمام آنچه را که در توان دارم رو ميکنم که در ديدار مقابل اکوادور انجام دادم. در ديدار مقابل اکوادر مايکن پاس گل داد. مدافع هجومي برزيل تأکيد کرد: در ديدار گذشته مقابل پاراگوئه با شيوه کار مدافع چپ اين تيم آشنا شدم و مطمئنا در بازي بعدي مقابل اين تيم چنين تجربهاي کمک زيادي به من خواهدکرد. اگر مربي تيم به من اين فرصت را بدهد که در ترکيب اصلي قرار گيرم مطمئنا اجازه نخواهم داد تيم پاراگوئه از جناح چپ خود خطر ايجاد کند و براي مدافع چپ آنها دردسرساز خواهم شد. مايکن در دوران مربيگري کارلوس دونگا در ترکيب اصلي قرار ميگرفت و اين دني آلوس بود که بر روي نيمکت مينشست اما در دوران منزس ورق برگشت و اين دني آلوس است که در ترکيب اصلي قرار ميگيرد. بازي تيم ملي فوتبال برزيل مقابل پاراگوئه بامداد دوشنبه برگزار خواهد شد، اين دو تيم در مرحله گروهي نيز با هم ديدار داشتند که به نتيجه تساوي رضايت دادند. |
|
کاروان تيم فوتبال پرسپوليس، فردا (يکشنبه) به ترکيه سفر خواهد کرد. |
|
به نقل از سايت باشگاه پرسپوليس، کاروان تيم فوتبال پرسپوليس براي برپايي اردوي 9 روزه آماده سازي پيش از فصل، فردا (يکشنبه) ساعت 17:15 از فرودگاه امام خميني عازم آنکارا مي شود و در هتل پاتاليا در 100 کيلومتري آنکارا اقامت خواهد داشت. اين کاروان 33 نفره شامل 27 نفر بازيکن و کادر فني و 6 نفر همراه است. |
|
مديرعامل پيشين باشگاه شاهين بوشهر به عنوان مديرفني تيم فوتبال نفت تهران انتخاب شد. |
|
مجید حسینی کنگانی که فصل گذشته به عنوان مدیرعامل در باشگاه شاهین بوشهر فعالیت میکرد، به عنوان مدیرفنی تیم فوتبال نفت تهران انتخاب شد. وی ضمن بیان مطلب فوق گفت: با توجه به ارتباط بسیار خوبی که با غلامرضا شاهکرمی مدیرکل ورزش وزارت نفت و منصور قنبرزاده مدیرعامل این باشگاه دارم، آنها از من درخواست کردند که در این سمت با باشگاه نفت تهران همکاری کنم که با این مسئله موافقت کردم. مدیرفنی تیم فوتبال نفت تهران با اشاره به وضعیت مطلوب این تیم گفت: مطمئنا طی روزهای آینده همه عوامل تلاش خود را به کار میبندند تا بتوانیم با قدرت مسابقات فصل جدید لیگ برتر را آغاز و در این مسابقات نتایج خوبی کسب کنیم. |
|
سرمربي جديد اينترميلان گفت: هواداران فصل آينده تيمي تهاجمي و انعطافپذير را در ميدان خواهند ديد که ليگ قهرمانان اروپا را بدست خواهد آورد. |
|
به نقل از شبکه اختصاصي اينترميلان، جيانپيرو گاسپاريني که بهتازگي جانشين لئوناردو شده و عنوان سرمربي نرآتزوري را بدست آورده است، اميدواري زيادي براي موفقيت در فصل آينده دارد. گاسپاريني در اين مورد گفت: روياي فتح ليگ قهرمانان اروپا را در سر ميپرورانم و تلاش زيادي براي بدست آوردن آن انجام ميدهم. من علاقه زيادي به سيستم 3-4-3 دارم و ميدانم با بهکارگيري اين سيستم ميتوانيم حريفان را با دردسر جدي روبرو کنيم. وي افزود: شيوه جديدي از فوتبال را در جنوا ارائه کردم که شامل دفاع مستحکم و حملات سريع و کارساز است. تيمهاي من همواره تهاجمي بازي کردهاند و من به هواداران اينتر قول ميدهم در اين تيم نيز بازي تهاجمي را در دستور کار قرار ميدهيم و ليگ قهرمانان اروپا را بدست خواهيم آورد. وي ادامه داد: در تمامي دقايق بازي روي دروازه حريف حمله خواهيم کرد تا به آنها فرصت حمله کردن ندهيم. اگر تيم حريف با دو مهاجم بازي ميکرد، ما با 3 مدافع به ميدان ميرويم ولي اگر با تعداد مهاجمان بيشتري به ميدان آمده بودند، تعداد مدافعان را افزايش خواهيم داد. در غير اين صورت فقط به حمله فکر ميکنيم.
|
|
هفته هفدهم جيليگ هفته هفدهم رقابتهاي ليگ باشگاهي ژاپن (جيليگ) با پيروزي خانگي شاگردان قطبي مقابل آلبرکس نيگاتا در واپسين دقايق بازي آغاز شد. |
|
در آغاز اين هفته از پيکارها، شيميزو اسپالس که از حضور افشين قطبي سرمربي سابق تيمملي ايران در راس کادر فني خود بهره ميبرد در خانه پذيراي آلبرکس نيگاتا تيم رده يازدهم جيليگ بود که در پايان با پيروزي 2 بر يک به برتري رسيد. در اين ديدار ابتدا نيگاتا با گلزني ايشيکاوا در دقيقه 5 از ميزبانش پيش افتاد، اما در ادامه شينجي اونو در دقيقه 57 و از روي نقطه پنالتي کار را به تساوي کشاند، اين نتيجه تا واپسين دقايق بازي ادامه داشت؛ اما تاکاهارا در دقيقه 90 پيروزي را براي شاگردان قطبي به ارمغان آورد. شاگردان قطبي پيش از اين در ديدارهاي گذشته 6 برد، 6 تساوي و 4 شکست را تجربه کرده بودند. در ديگر ديدار ونفورت کوفو با نتيجه 4 بر 3 مقابل گامبا اوزاکا پيروز شد. *ساير ديدارهاي اين هفته به شرح زير برگزار خواهد شد: يکشنبه: دوشنبه: |
|
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس براي اطلاع از آخرين وضعيت مليپوشان خود با کيروش ديدار کرد. |
|
حضور 6 ملي پوش از پرسپوليس باعث شده حميد استيلي دغدغههاي زيادي براي آمادهسازي و شناسايي ترکيب اصلي خود داشته باشد. از همين رو استيلي که شب گذشته همراه با سومديک سر تمرين تيم ملي حاضر شده و به ارزيابي مليپوشان پرداخته بود صبح امروز در جلسهاي با کيروش شرکت و درباره آخرين وضعيت مليپوشان خود با سرمربي تيم ملي گفتوگو کرد. کيروش نيز گزارشي از وضعيت مليپوشان پرسپوليس به استيلي داد. |
|
نقل و انتقالات ليگ يازدهم اميدرضا روانخواه که چند فصل گذشته ليگ برتر را در تيم فوتبال استقلال سپري کرده بود به تيم سايپا البرز پيوست. |
|
امیدرضا روانخواه که در پایان دهمین دوره رقابتهای لیگ برتر مورد تایید پرویز مظلومی قرار نگرفت، پس از انجام مذاکرات نهایی با مسئولان باشگاه سایپا به توافق رسید تا در یازدهمین دوره رقابتهای لیگ برتر پیراهن این تیم را برتن کند. هافبک پیشین تیم های فوتبال فجر سپاسی شیراز و استقلال تهران امروز شنبه قراردادش را در هیئت فوتبال استان البرز به ثبت رساند. |