راسخون

اخبار ورزشی

barandarrasht کاربر طلایی2
|
تعداد پست ها : 4334
|

سلام دوستان

در این بخش به اخبار ورزشی 25 تیر می پردازم

با تشکر از شما

|
|

با حضور در تمرين تيم ملي

مشاور کادرفني تيم پرسپوليس با حضور در تمرين تيم ملي با کي‌روش ديدار کرد و وضعيت ملي‌پوشان را مورد ارزيابي قرار داد.

با تشخيص حميد استيلي و پس از صحبت‌هاي به عمل آمده سومديک سرمربي پيشين تيم فوتبال بوخوم و دورتموند آلمان به عنوان مشاور فني مديرعامل پرسپوليس و مشاور کادرفني منصوب شد.

سومديک پس از توافق با پرسپوليس،‌ بعدازظهر روز گذشته به تمرين تيم ملي رفت و دقايقي با کي‌روش به گفت‌وگو پرداخت. وي همچنين ضمن گفت‌وگويي کوتاه با ملي‌پوشان پرسپوليس وضعيت آنها را مورد ارزيابي قرار داد.

سومديک بلافاصله به آلمان رفت و قرار است روز دوشنبه در اردوي ترکيه به پرسپوليسي‌ها اضافه شود. وي براي رفع مشکلات شخصي راهي آلمان شد.

|
|

هافبک رئال مادريد با تاکيد بر اراده تيمش براي قهرماني در لاليگا گفت: صد بار گفته‌ام که مورينيو بهترين مربي جهان است.

به نقل از آس اسپانيا، استبان گرانرو بازيکن شماره يازده تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا تصريح کرد: تيم بسيار خوبي داريم و خريدهاي موفق فلورنتينو پرس در فصل گذشته و تابستان امسال احياي دوباره تيم را در پي داشته است.
وي افزود: مورينيو برنامه بسيار ارزشمندي براي فصل بعد دارد و اطمينان دارم که با او به قهرماني مي‌رسيم، اين بار قول قهرماني ما قول است و اين هرگز يک شعار نيست بلکه يک هدف‌گذاري جدي است و به آن خواهيم رسيد.

گرانرو ادامه داد: مورينيو بهترين مربي جهان است و علم او به فوتبال مثال زدني است، اميدوارم در فصل جديد او را نااميد نکنم و در رسيدن به هدفي که او ترسيم کرده سهم بسزايي داشته باشم.

|
|

هافبک رئال مادريد با تاکيد بر اراده تيمش براي قهرماني در لاليگا گفت: صد بار گفته‌ام که مورينيو بهترين مربي جهان است.

به نقل از آس اسپانيا، استبان گرانرو بازيکن شماره يازده تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا تصريح کرد: تيم بسيار خوبي داريم و خريدهاي موفق فلورنتينو پرس در فصل گذشته و تابستان امسال احياي دوباره تيم را در پي داشته است.
وي افزود: مورينيو برنامه بسيار ارزشمندي براي فصل بعد دارد و اطمينان دارم که با او به قهرماني مي‌رسيم، اين بار قول قهرماني ما قول است و اين هرگز يک شعار نيست بلکه يک هدف‌گذاري جدي است و به آن خواهيم رسيد.

گرانرو ادامه داد: مورينيو بهترين مربي جهان است و علم او به فوتبال مثال زدني است، اميدوارم در فصل جديد او را نااميد نکنم و در رسيدن به هدفي که او ترسيم کرده سهم بسزايي داشته باشم.

|
|

مدافع فرانسوي و جديد روسونري براي حضور در ترکيب ميلان پيشنهاد رئال مادريد را رد کرده است.

به نقل از سايت فوتبال ايتاليا، فيليپ مکسس مدافع 29 ساله تيم ملي فرانسه پس از 7 سال حضور در رم از اين تيم جدا شد و به ميلان پيوست.

مکسس در اين مورد گفت: تمام هم‌تيمي‌هايم در رم را در قلبم نگه مي‌دارم و هيچ‌گاه باشگاه و هواداران آن را فراموش نمي‌کنم. اکنون در ميلان هستم و از حضور در اين تيم به خودم مي‌بالم. هفت سال فوق‌العاده را در ترکيب جالوروسي گذراندم و از تمام افرادي که باعث پيشرفت من شدند، تشکر مي‌کنم.

اين مدافع فرانسوي ادامه داد: انتخاب نخست من ميلان بود. از رئال پيشنهاد داشتم و آن‌ها براي جذب من ابراز علاقه کرده بودند، ولي من دوست داشتم در ترکيب روسونري به ميدان بروم.

مکسس افزود: پيش از اين نيز رم را به منچسريونايتد ترجيح داده بودم. از دوران کودکي آرزو داشتم در تيمي مانند ميلان بازي کنم و از اين‌که فرصت حضور در اين تيم را بدست آورده‌ام بسيار خوشحالم. با پيوستن به ميلان مي‌توانم به حضوري ثابت در ترکيب تيم ملي فرانسه در رقابت‌هاي يورو 2012 فکر کنم.

|
|

نشست خبري هنکه و فتح اله زاده امروز برگزار مي‌شود.

به نقل از سايت باشگاه استقلال، کنفرانس خبري ميشائيل هنکه مربي استقلال، جهت معارفه و پرسش و پاسخ با خبرنگاران ساعت 16امروز با حضور علي فتح اله زاده مدير عامل باشگاه استقلال در خيابان مطهري، خيابان لارستان ، کوچه افتخاري نيا، پلاک 18 برگزار مي‌شود.

|
|

هافبک ملي‌پوش تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا گفت: براي بازگشت به روزهاي اوج مشکل خاصي نداريم.

به نقل از مارکا اسپانيا، ژابي آلونسو بازيکن مورد علاقه مورينيو تصريح کرد: به‌خاطر برخي تعصب‌ها در زادگاهم باسک معمولا تحت فشار هستم و مردم شمال اسپانيا معتقدند که به اين منطقه خيانت کرده‌ام، من به مرز جغرافيايي معتقد نيستم و اگر در جام‌جهاني هم رنگ پيراهن‌ها مشخص کننده تيم‌ها نبود، براي بازي‌کردن در کنار ساير دوستانم با مليت‌هاي مختلف هيچ مشکلي نداشتم. مردم باسک بيهوده خود را به مرز و رنگ محدود کرده‌اند و بهتر است همه براي اسپانيا دل بسوزانيم.

ژابي ادامه داد: در اسپانيا مناطقي مختلفي با فرهنگ‌هاي متفاوت وجود دارد. مثل آندلوس، والنسيا، گاليسيا، کاتالونيا و باسک. هر کدام نيز پرچم خاص و سرود خاص خود را دارند. اين دليل نمي‌شود که يک بازيکن فوتبال زنداني افکار مردم باشد، من آزاد هستم تا هر جايي که دوست داشتم بازي کنم.

هافبک ملي‌پوش رئال در خصوص وضعيت تيم نيز گفت: بايد به روزهاي اوج بازگرديم، با مورينيو و بازيکناني که گرد هم جمع شده‌اند هيچ مشکلي براي رسيدن به هدف وجود ندارد.

|
|

تيم تراکتورسازي جمعه در ورزشگاه پنديک ترکيه ميزبان هوادارانش بود.

به نقل از سايت باشگاه، تعدادي از ايرانيان مقيم استانبول که از هواداران تراکتورسازي هستند به ورزشگاه محل تمرين آمده و تمرينات تيم را از نزديک مشاهده کردند.

موضوع جالب توجه ماکت تراکتور بود که توسط هواداران ساخته شده و به ورزشگاه آورده شده بود، همچنين پرچمهاي سرخ تراکتور نيز در ورزشگاه به اهتراز در آمد.

پس از پايان تمرينات هواداران حاضر با بازيکنان و مربيان تيم عکس يادگاري انداختند.

|
|

سران باشگاه ايتاليايي با مديربرنامه هاي ستاره آرژانتيني صحبت کرده اند.

طبق گزارش منتشره سران باشگاه اینتر امیدوارند تا در بازار تابستانی قراردادی را با اور بانگا، بازیکن خط میانی والنسیا به امضا برسانند.

سران این باشگاه ایتالیایی از تلاش برای جذب این ستاره 23 ساله آرژانتینی دست نکشیده اند و به دنبال توافق با مارسلو سیمونیان، مدیربرنامه های اوربانگا هستند.

گزارش ها حاکی از آن است که بانگا که تا سال 2013 با والنسیا قرارداد دارد هم تمایل زیادی برای پیوستن به اینتر دارد.

سران باشگاه والنسیا اعلام کرده اند که آماده اند تا بانگا را با پیشنهادی 10 میلیون یورویی به فروش برسانند ولی سران اینتر اعتقاد دارند که پیشنهاد 9 میلیون یورویی برای خرید او کافی خواهد بود.

مسئولان اینتر هنوز پیشنهادی رسمی را ارائه نکرده اند ولی انتظار می رود که این اتفاق تا روزهای آتی رخ دهد

بانگا در حال حاضر در اردوی تیم ملی آرژانتین و دررقابتهای کوپا آمه ریکا به سر می برد.

|
|

سرخيو باتيستا بر اين باور است که ديدار مقابل اروگوئه همچون بازي‌هاي گذشته مقابل اين تيم بسيار سخت خواهد بود و به آن مانند ديدار نهايي نگاه خواهد کرد.

سرمربي تيم ملي فوتبال آرژانتين درباره ديدار بامداد فرداي اين تيم مقابل اروگوئه در چهارچوب دور يک چهارم جام ملت‌هاي آمريکا جنوبي گفت که اين بازي همچون ديدار نهايي براي ما خواهد بود.

وي در نشست خبري در شهر سانتا گفت: بازي بسيار سخت و قوي خواهد بود. تمام بازي‌هاي ما با اروگوئه اين چنين بوده است. به اين ديدار همچون فينال نگاه خواهيم کرد. به خوبي مي‌دانيم که تماشاگران در حمايت از تيم سنگ تمام خواهند گذاشت.

باتيستا افزود: شاخصه فوتبال اروگوئه سرعت، نظم تيمي و فشار آوردن از تمام نقاط زمين است. آن‌ها مهاجمين بسيار خطرناکي به نام‌هاي فورلان و سوارز را در اختيار دارند که مي‌توانند براي هر تيمي خطرناک باشند.

سرمربي تيم ملي فوتبال آرژانتين تصريح کرد: آرژانتين بعد از دو بازي نااميد کننده مقابل بوليوي و کلمبيا، برابر کاستا‌ريکا آن گونه که مي‌خواست بازي کرد و به هدفش رسيد. من همواره به تغيير‌هاي زياد روي نمي‌آورم و از بازي مقابل کاستاريکا بسيار خوشحال شدم. در آن ديدار با نظم تيمي ظاهر شديم و آن گونه که بايد بازي کرديم.

وي در پايان افزود: مهم حفظ انديشه فوتبالي معين است. ممکن است که در ترکيب بعضي تغييرات را انجام دهم اما هيچگاه انديشه فوتبالي خود را تغيير نخواهم داد. در حال حاضر تا حدودي در فعاليت هجومي و توپ‌هاي عمقي ضعف داريم.

|
|

تيم فوتبال ذوب آهن در ديداري تدارکاتي در ترکيه مغلوب شد.

به نقل از سايت باشگاه، ديدار تدارکاتي تيم فوتبال ذوب آهن و تيم گنجلربيرليگي (جوانان ليگ يک) که ساعت 19 جمعه انجام شد با نتيجه 3-1 به سود تيم ترکيه به پايان رسيد.

تک گل ذوب آهن را حميد شفاعت به ثمر رساند.

گنجلربيرليگي در حال حاضر در رده ششم سوپر ليگ ترکيه جاي دارد.

|
|

ستاره باشگاه ميلان در جلسه تمريني روز جمعه تيمش غايب بود و ممکن است شانس حضور در ديدار مقابل پاراگوئه را از دست بدهد.

تیاگو سیلوا بازیکن خط دفاعی برزیل ممکن است نتواند در دیدار مرحله یک چهارم پایانی کوپا آمه ریکا میان دو تیم پاراگوئه و برزیل برای سلسائو به میدان برود.

طبق اعلام فدراسیون فوتبال برزیل مدافع باشگاه میلان روز جمعه از ناحیه ساق پای چپش احساس ناراحتی می کرد و نتوانست درجلسه تمرینی عصر جمعه تیمش شرکت کند

مسئولان فدراسیون فوتبال برزیل معتقدند که حضور یا عدم حضور او در جلسه تمرینی روز شنبه که آخرین تمرین قبل از بازی خواهد بود به شرایط فیزیکی سیلوا بستگی دارد.

این مدافع 26 ساله در هر سه دیدار تیمش در مرحله گروهی کوپا آمه ریکا برای 90 دقیقه بازی کرد و اگر نتواند در دیدار مرحله یک چهارم پایانی مقابل پاراگوئه به میدان برود انتظار می رود که داوید لوئیس جای او را در ترکیب سلسائو پرکرده و درکنار لوسیو به میدان برود.

|
|

پس از معرفي به سرخ‌پوشان

مدافع ملي‌پوش و تازه‌وارد تيم فوتبال بايرن‌مونيخ از روز شنبه (امروز) کارش را با سرخ‌پوشان آغاز مي‌کند.

به نقل از سايت اين باشگاه، جروم‌بواتنگ روز گذشته (جمعه) وارد مونيخ شد و پس از انجام کارهاي مقدماتي، عصر همان روز قرارداد 4 ساله خود را امضا کرد.

اين بازيکن 21 ساله که تابستان گذشته همراه تيم ملي آلمان در پيکارهاي جام جهاني 2010 حضور داشت، فصل گذشته براي تيم منچسترسيتي به ميدان رفت. باواريي‌ها براي حضور او در آليانس آره‌نا از چند هفته قبل در تلاش بودند تا اينکه پايان هفته گذشته موفق شدند با پرداخت 13.5 ميليون يورو به تيم دوم شهر منچستر، وي را به مجموعه نفرات تيم اضافه کنند.

بر اساس اعلام مقامات مونيخ بواتنگ امروز به هم‌تيمي‌هاي جديدش معرفي خواهد شد و کارش را با ژرمن‌ها آغاز خواهد کرد.

|
|

مجله فوربس اعلام کرد

بر اساس اعلام سالانه مجله فوربس، باشگاه منچستريونايتد به‌عنوان ارزشمندترين باشگاه ورزشي جهان معرفي شد.

به نقل از ساکرنت، شياطين سرخ که اکنون در تور پيش فصل خود در آمريکا به سر مي‌برند، به‌عنوان ارزشمندترين باشگاه ورزشي جهان‌ معرفي شدند.

ارزش باشگاه منچستريونايتد يک ميليارد و ششصد و پنجاه ميليون پوند است. شياطين سرخ با شرکت‌هاي آئون و نايک قراردادهاي جديدي امضا کرده‌اند که ارزش آن‌ها به 380 ميليون پوند مي‌رسد. آن‌ها هم‌چنين 333 ميليون هوادار رسمي در سراسر جهان دارند.

اين فهرست که 50 باشگاه ورزشي برتر را معرفي کرده است، 7 تيم فوتبال حضور دارند که رئال‌مادريد در رده پنجم و آرسنال در رده هفتم قرار دارند. باوجود سرمايه هنگفت رومن آبراموويچ، چلسي در رده چهل و ششم اين فهرست قرار گرفته و بايرن مونيخ و ميلان نيز به ترتيب در رده‌هاي 19 و 34 حضور دارند. بارسلونا نيز که به عقيده گروهي از فوتبال‌دوستان بهترين تيم جهان است در رده 26 اين سياهه قرار گرفته‌ است.

* 10 تيم نخست اين فهرست در زير آمده است:
1- منچستريونايتد 1.560 ميليون پوند
2- دالاس کاوبويز 1.130 ميليون پوند
3- نيويورک يانکيز 1.060 ميليون پوند
4- واشينگتون رد اسکينز 690 ميليون پوند
5- رئال مادريد 900 ميليون پوند
6- نيو انگلند پتريوتز 850 ميليون پوند
7- آرسنال 740 ميليون پوند
8- نيويورک جاينتز 734 ميليون پوند
9- هوستان تگزانز 727 ميليون پوند
10- نيويورک جتز 708 ميليون پوند

|
|

براي جانشيني اسين

بازيکن ايتاليايي اسبق تيم فوتبال چلسي به مقامات چلسي توصيه کرد براي خريد بازيکنان جديد تلاش کنند.

به نقل از روزنامه ديلي‌ميل، جيان‌لوکا ويالي گفت: تصور مي‌کنم چلسي بايد دست‌کم سه بازيکن جديد خريداري کند. بازيکناني که لبريز از انگيزه و سرزندگي باشند. بازيکناني که بتوانند روحيه و نشاط را به تيم تزريق کنند.

اين چهره 47 ساله که خود در سال‌هاي 1996 تا 1999 براي آبي‌پوشان به ميدان رفت، افزود: اولين خريد بايد در پستي باشد که مايکل اسين هميشه مصدوم حضور دارد. براي اين منظور چلسي نبايد وقت را از دست دهد. چون پستي که اين هافبک غنايي بازي مي‌کند، بسيار حساس است و بايد نفر جايگزين کاملا با تيم به هماهنگي مطلوب برسد.

او ادامه داد: در دفاع و حمله نيز چلسي به مهره‌‌هاي جديد نياز دارد. به نظرم آندره وياس بواس، سرمربي پرتغالي تيم گزينه‌هاي خوبي را براي اين منظور در نظر گيرد.