خبرگزاري فارس: مهاجم مونته‌نگرويي جالوروسي كه در آستانه ترك اين تيم قرار دارد بايد از بين دو تيم تاتنهام هاتسپر و يوونتوس يكي را انتخاب كند.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از توتو اسپورت، ميركو ووچينيچ فصل خوبي را در رم پشت سر نگذاشت و هواداران نيز در برخي بازي‌ها او را هو كردند. از اين‌رو وي تصميم گرفته اين تيم را ترك كند و سران جالوروسي نيز با دو تيم تاتنهام و يوونتوس گفت‌و‌گوهايي داشته‌اند.



يوونتوسي‌ها براي امضاي قرارداد با ووچينيچ حاضرند ماركو استوراري دروازه‌بان شماره 2 خود را نيز به عنوان بخشي از قرارداد راهي المپيكو كنند.



از سوي ديگر تاتنهامي‌ها نيز به شدت به دنبال جذب ووچينيچ هستند و اميدوارند وي را براي فصل آينده در اختيار داشته باشند اما اين بازيكن اميدوار است بتواند راهي تيمي شود كه در ليگ قهرمانان اروپا حضور داشته باشد.


هنوز چيزي مشخص نشده و ميركو ووچينيچ نتوانسته با باشگاهي به توافق نهايي دست پيدا كند.


انتهاي پيام/