مربا پوست خربزه
مربای پوست خربزه | مربا و کمپوت
مواد لازم :
خربزه 3000 گرم
شكر 1000 گرم
زاج سفید 1 قاشق سوپخوری
سركه قدری
میخك قدری
دارچین قدری
طرز تهیه :
قسمت خارجی پوست خربزه را تراشیده و آنرا در آشه مقدارش دو ثلث وزن پوست خربزه است ریخته ، یک قاشق زاج سفید به آن اضافه کرده بگذارید بپزد همینکه پوستها پخته شد ، آبش را دور ریخته یک ثلث وزن خربزه ، شکر و نصف اندازه شکر ، سرکه و کمی میخک و دارچین بآن مخلوط کرده در شیشه ریخته درش را محکم ببندید.
استفاده از زاج خطرناک است
قابل توجه ببیی
جالب بود
جالب بود ممنونم
من نفهمیدم آشه چیه؟
شما اين مربا را درست كرده ايد؟آيا خوشمزه ميشه؟