راسخون

علویجه

amirbest کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 2319
|
تاریخ عضویت : اسفند 1387 
شهری است در بخش مهردشتشهرستان نجف‌آباد استان اصفهانایران.

علویجه شهری قدیمی است که زبان گفتاری مردمش نیز با ظهور نسل جدید رو به انقراض است. دارای جمعیتی حدود ۱۲ تا ۱۳ هزار نفر می‌باشد که اکثریت این افراد را غیربومی‌ها تشکیل می‌دهند چرا که به علت خشکسالی‌های چند سال اخیر بیشتر مردمان آنها به شهرهای دیگر کوچ کرده‌اند.

 

در دهه‌های اخیر میوه هلوی علویجه زبانزد خاص و عام بود ولی به علتهایی ناشناخته و شاید داغی زمین این میوه دیگر در علویجه پرورش نمی‌یابد. بیشتر باغات آن به زمینهای بایر تبدیل شده و بیشتر جوانان آن در کارخانه‌ها شاغل هستند ‍‍. این شهر دارای دو دانشگاه پیام نور و جامع علمی کاربردی، دو هنرستان کاردانش، دو دبیرستان و دو آموزشگاه راهنمایی تحصیلی و ۴ مدرسه ابتدایی دخترانه و پسرانه می‌باشد.

 

در حال حاضر به علت پیشرفتهای صنعتی در شهر علویجه شاهد افزایش جمعیت و همچنین وسعت اجتماعی و اقتصادی رو به رشد آن هستیم. شهری که دوباره پس از چند دهه دوباره هیاهو و تکاپو در خیابانها و کوچه پس کوچه های آن پدیدار گشته و این به همت سرمایه گذاری افرادی است که خود روزی در این خاک می زیسته اند و اکنون دوباره به موطن خود بازگشته اند.

 


Parkour کاربر تازه وارد
|
تعداد پست ها : 1
|
تاریخ عضویت : اردیبهشت 1389 
سلام
من حدود یک ماه پیش از علویجه دیدن کردم
مردم با صفایی داره
شما گفتید هلو، من میگم سیب گلاب
واقعا سیب گلاب هاش، بوی گلاب میده
اما متأسفانه به دلیل گرمی هوا و کمبود آب، کشاورزها کمتر رغبت میکنن که به کارش.ن ادامه بدن
یا هووووووووووووووووو
jazereyearam کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 1313
|
تاریخ عضویت : آذر 1387 
سلام
اطلاعات خوبي بود ممنونم