راسخون

ظرفیت هارد دیسک من در برنامه پارتیشن بندی ویندوز خیلی بالاتر از ظرفیت واقعی آن است لطفا کمک کنید

hamid555555 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 128
|

سلام

ظرفیت هارد دیسک من در برنامه پارتیشن بندی ویندوز خیلی بالاتر از ظرفیت واقعی آن است لطفا کمک کنید. من هارد 500 گیگ دارم ولی در برنامه ویندوز 2000 گیگ نشان می دهد حالا باید چه کار کنم؟

این هم تصویری از هارد است از برنامه ویندوز .البته هارد من 500 گیگ هست ولی در این تصویر 2100 گیگ نشان می دهد

بعد درایو c که در اون ویندوز نصب هست 97 گیگ فضای آزاد وجود دارد که می خوام فرمتش کنم اما می ترسم هارد خراب بشه چون قبل از این داشتم همین 97 گیگ را فرمت کنم تا ازش استفاده کنم اما نمی دونم  یک دفعه چی شد که چند تا از درایوها پاک شدن . درایوها یا پارتیشنهای پاک شده را با برنامه undelete برگردوندم حالا می بینم یک 1600 گیگ دیگه هم اضافه شده . تو عکس زیر مشخص است

hamid555555 کاربر برنزی
|
|

چرا کسی جواب نمیده !!!

fas2009 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 315
|

چرا کسی جواب نمیده !!!

مشکلتون حل شده یا نه؟

رو هاردت فایل داری؟

hamid555555 کاربر برنزی
|
|

مشکل اون طوری که من می خواستم حل نشد

یک هارد از اقوام گرفتم و فایل ها را تو اون کپی کردم

و هارد خودم را به طور کامل فرمت کردم و از دوباره پارتیشن بندی کردم و مشکل حل شد

آیا روش دیگری وجود ندارد ؟

hamid555555 کاربر برنزی
|
|

من تمام فایل های هارد را کپی و بعد فرمت کردم

کسی هست راه حلی بهتری برای حل این مشکل داشته باشه؟

amiiirrr کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 13
|

وجود داره ولی باید با نرم افزار های پارتشن بندی مثل پارتشن مجیک آشنایی کامل داشته باشین.موارد مثل شما خیلی کم پیش میاد

sajad2007 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 9109
|

دوست گرامی سوالت رو می بایست در قسمت مشاوره مطرح می کردی

یک بک آپ از کل دیتا هات بگیر و اون رو توی هارد اکسترنال کپی کن کل هاردت رو فرمت کل و دوباره پارتیشن بندی کن ((می تونی برای فرمت کردن از برنامه low level formatاستفاده کنی چون بدسکتورهای دیسکت رو هم برطرف می کنه ))

احتمالا باید درست بشه

درایو c معمولا درایو ویندوزه و نمی تونی پاکش کنی

amiiirrr کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 13
|

اولن که هاردش 2 ترا نیست چون اگه بود هیچوقت ظرفیت کل رو 2120 گیگ نمینوشت.حدودا 1860 تا میشه

در ضمن درسته هر کیلوبایت 1024 حساب میشه نه 1000 تا ولی همیشه مقداری از فضای هارد(بسته به ظرفیت هارد فرق داره)به جدول تخصیص فایل داده میشه که حجم قابل استفاده و نمایشی هاردو کمتر نشون میده.

hamid555555 کاربر برنزی
|
|

کسی جواب دیگه ای نداره

hamid555555 کاربر برنزی
|
|

اولن که هاردش 2 ترا نیست چون اگه بود هیچوقت ظرفیت کل رو 2120 گیگ نمینوشت.حدودا 1860 تا میشه

در ضمن درسته هر کیلوبایت 1024 حساب میشه نه 1000 تا ولی همیشه مقداری از فضای هارد(بسته به ظرفیت هارد فرق داره)به جدول تخصیص فایل داده میشه که حجم قابل استفاده و نمایشی هاردو کمتر نشون میده.

مشکل من هم همینه . هارد من 500 گیگ هست. چرا ظرفیت را این قدر زیاد نشون میده ؟ چطور می تونم این مشکل برطرف کنم

hamid555555 کاربر برنزی
|
|

کاشکی کسی پیدا میشد و توضیح می داد چطوری این مشکل را حل کنم این دومین بار هست که این طور می شود

hamidjoomand کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 19
|

با سلام دوست عزيز

من توصيه مي كنم هاردديسك را به يك تعميرگاه خوب نشان داده و مشكل را مطرح كنيد.

ياعلي

fas2009 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 315
|

کاشکی کسی پیدا میشد و توضیح می داد چطوری این مشکل را حل کنم این دومین بار هست که این طور می شود

شما  گفتن مشکل حل شده اگه حل شده که هیچ اگه نشده این کار کن

اول نرم افزار     HDD Regenerator 1.71  دانلود کن 

دانلود :  www.rasekhoon.net/software/download-2199.aspx

بعد از دانلود روی یک سی دی رایت کن 

بعد  سی دی بوت کن بعد از بوت نرم افزار اجرا می شه و شروع به اسکن هاردت کن. با این اسکن کل بدسکتورهای هاردتو از بین می بره

فایل رو هادت نداری کل هاردو یک فرمت کامل کن بعد به وسیله ویندوز ( راحت تری) پارتیشن بندی کن.

انشاالله مشکلت حل بشه اگه این کارها را انجام دادی نتیجه بگو 

hamid555555 کاربر برنزی
|
|

با سلام دوست عزيز

من توصيه مي كنم هاردديسك را به يك تعميرگاه خوب نشان داده و مشكل را مطرح كنيد.

ياعلي

فکر نکم نیازی به تعمیرگاه باشه چون هارددیسک داره خوب و بدون مشکل کار می کنه فقط همونی که اول گفتم هارد من 500 گیگ هست ولی 2000 گیگ نشون میده

hamid555555 کاربر برنزی
|
|

از تمام دوستانی که وقت گذاشتن و نظر دادند متشکرم.

من از کلیه نظرات استقبال می کنم چه مرتبط و نزدیک به موضوع باشه و چه نباشه . تا اگر کس دیگه این مشکل برایش پیش آمد از این نطرات استفاده کند.