موجی:میلان باید کاسانو را بفروشد
لوچانو موجی، رئیس سابق باشگاه یوونتوس در صحبتهایی نظرش را درمورد اوضاع میلان ابراز کرده و به سران این باشگاه توصیه کرده تا دربازار تابستانی آنتونیو کاسانو را به فروش برسانند.
کاسانو در بازار نقل و انتقالات زمستانی از سمپدوریا به میلان منتقل شد ولی با حضور بازیکنانی مثل زلاتان ایبراهیموویچ و الکساندر پاتو ، کمتر مجال برای بازی کردن پیدا می کند. ولی بعید به نظر می رسد که بتواند مدت زمان بیشتری را برای بازی کردن در تیم بیابد.
از همین رو موجی به سران باشگاه میلان توصیه کرده تا کاسانو را به فروش برسانند تا برایشان دردسرساز نشود. موجی به تله کاپریسپورت گفت:« میلان باید کاسانو را بفروشد.چون ماسیمیلیانو الگری مهاجمان زیادی را در اختیار دارد.کاسانو ثابت کرده که اگر در ترکیب اصلی تیم قرار نگیرد، دردسر ایجاد خواهد کرد.»
این در حالی است که شایعاتی درمورد احتمال انتقال کاسانوی 28 ساله به فیورنتینا به گوش می رسد ولی موجی نظر دیگری دارد:« به نظر من ناپولی می تواند بهترین تیم ممکن برای او باشد. البته انتظار دارم که او تا بازار نقل و انتقالات ژانویه در میلان بماند.البته او بالاخره به تیم دیگری خواهد رفت و فکر می کنم که پیوستن به ناپولی می تواند امتیاز مثبتی برای او باشد.»