هر روز يك لطيفه
آقا ماشا ا... ميره تو بانک وام بگيره ، ضامن نداشته منفجر ميشه!
غضنفرگیر داده بوده صندلی عقب هواپیما بنشینه میپرسن چرا؟
میگه: «مگه نشنیدی همیشه میگن سرنشینان هواپیما کشته شدند. هیچ وقت صحبتی از بقیه مسافران نبوده»
کاش با این همه ذوق البته ببخشین ،خوب لطیفه هست دیگه ، نمک هم رو میز بزارین ، متشکر
یارو رو ميبرن جهنم داد مي زنه كمك ...كمك... جهنم آتيش گر فته!!!!
حیف نون تو توی جنگ بیسیم چی بوده. بیسیم می زنه می گه من 5000 نفر رو اسیر کردم. بیابد ببریدشون. بهش می گن خوب خودت بیارشون. می گه: آخه اینا نمی ذارن من بیام!
حیف نون تو توی جنگ بیسیم چی بوده. بیسیم می زنه می گه من 5000 نفر رو اسیر کردم. بیابد ببریدشون. بهش می گن خوب خودت بیارشون. می گه: آخه اینا نمی ذارن من بیام!
حیف نون نگاه می کرده به موبایلش و می خندیده. بهش می گن چیه؟
می گه SMS اومده. می گن بگو ما هم بخندیم. می گه نمی دونم کیه هی می فرسته:
Low Battery!
می گه SMS اومده. می گن بگو ما هم بخندیم. می گه نمی دونم کیه هی می فرسته:
Low Battery!
از یارو میپرسن, نظرت راجع به نوشابه چیه؟
میگه: نوشابه آب داره, گاز داره, یه خط تلفن هم بزنن دیگه عالی میشه.
بابا جونم می دونی فرق مسلسل با تفنگ چیه؟؟
آره پسرم تفنگ مثل حرف زدن من می مونه اما مسلسل مثل حرف زدن مامانت اینا است که یه ریز حرف می زنه.
اولي: «چي باعث شد سر شما طاس شود؟»
دومي: «باد.»
اولي: «چرا باد؟»
دومي:« آخر باد كلاه گيسم را برد!»
تو سينماي یکی از شهرا فيلم شام آخر و نمايش ميدادن همه اهالی شهر قابلمه هاشون و ور ميدارن ميرن
دومي: «باد.»
اولي: «چرا باد؟»
دومي:« آخر باد كلاه گيسم را برد!»
تو سينماي یکی از شهرا فيلم شام آخر و نمايش ميدادن همه اهالی شهر قابلمه هاشون و ور ميدارن ميرن
پسري از سربازي براي پدرش اين طور تلگراف زد : " من کاظم پول لازم " پدرش هم در جواب گفت : " من تراب وضع خراب !
به یارو ميگن اذون بگو ميگه همه چيز با يك نگاه شروع شد
فریدون هميشه لباس مشكی می پوشيده. دوستاش ميگن چرا هميشه مشكی می پوشی؟
ميگه: آخه من ختم روزگارم!
غضنفر زنگ می زنه رادیو می گه الو آقا اونجا رادیو است؟ مجری می گه بله بفرمایید. می پرسه آقا الان صدای من داره پخش می شه؟ مجری می گه بله بفرمایید. می پرسه: یعنی الان صدای من توی نونوایی هم داره پخش می شه؟ مجری عصبانی می شه میگه آره دیگه حرفتو بزن. غضنفر می گه الو اکبر نون نخر ننت خریده!
ميگه: آخه من ختم روزگارم!
غضنفر زنگ می زنه رادیو می گه الو آقا اونجا رادیو است؟ مجری می گه بله بفرمایید. می پرسه آقا الان صدای من داره پخش می شه؟ مجری می گه بله بفرمایید. می پرسه: یعنی الان صدای من توی نونوایی هم داره پخش می شه؟ مجری عصبانی می شه میگه آره دیگه حرفتو بزن. غضنفر می گه الو اکبر نون نخر ننت خریده!
پنج تا داداش پولاشونو رو هم می ذارن تاکسی می
خرند. بعد از چند وقت ورشکست می شن. اگه گفتی چرا؟ آخه پنج تایی با هم می
رفتن مسافرکشی!
به گربه چینی می گن اسمت چیه ؟ میگه: میونگ!
هه هه هه هر هر هر هو وهو وه و ( من اینجوری میخندم دیگه کاریش نمیشه کرد)
جالب بود ممنون
مناجات غضنفر باخدا : خدايا ماه رمضان را مانند المپیک هر 4 سال يک بار آن هم در يک کشور برگزار کن
به علت افزایش تعداد پزشکان عمومی و متخصص در
پایتخت، تا اطلاع ثانوی پزشکان با کد نظام پزشکی زوج در روزهای زوج و
پزشکان با کد فرد در روزهای فرد طبابت کنند.
اینوبایدبامسئول محترم انجمنها درمیان بگذارم