نتیجه مسابقه یک قرن افتخار
با سلام خدمت همه کاربران عزیز
از همه عزیزانی که در این مسابقه شرکت کردند تشکر می کنیم.واقعا استقبال چشمگیری از این مسابقه شده بود.کل شرکت کنندگان در این مسابقه 802 نفر بود که از این بین 120 نفر به تمامی سوالات پاسخ صحیح داده بودند.
یک توصیه به دوستان دارم که در این جور مسابقات سعی کنند با دانش و تحقیق پاسخگویی کنند تا به بهانه مسابقه چیزهای جدید و مفید یاد بگیرند ،متاسفانه اکثر دوستان به جواب های وبلاگ ها اعتماد کرده بودند ولی یادتون باشه همیشه پاسخ های آنها صحیح نیست.
ما از بین 120 نفر قرعه کشی کردیم و در نهایت 5 نفر همانطور که قبلا اعلام کرده بودیم به عنوان برنده مشخص شدند.ان شالله مبارکشون باشه
در زیر نمودار عملکرد شما دوستان آورده شده البته تا 5 پاسخ صحیح
از همه عزیزانی که در این مسابقه شرکت کردند تشکر می کنیم.واقعا استقبال چشمگیری از این مسابقه شده بود.کل شرکت کنندگان در این مسابقه 802 نفر بود که از این بین 120 نفر به تمامی سوالات پاسخ صحیح داده بودند.
یک توصیه به دوستان دارم که در این جور مسابقات سعی کنند با دانش و تحقیق پاسخگویی کنند تا به بهانه مسابقه چیزهای جدید و مفید یاد بگیرند ،متاسفانه اکثر دوستان به جواب های وبلاگ ها اعتماد کرده بودند ولی یادتون باشه همیشه پاسخ های آنها صحیح نیست.
ما از بین 120 نفر قرعه کشی کردیم و در نهایت 5 نفر همانطور که قبلا اعلام کرده بودیم به عنوان برنده مشخص شدند.ان شالله مبارکشون باشه
رتبه | نام کاربری | جایزه |
1 | mohammadhm | ربع سکه |
2 | mesfahani | کارت اعتباری+پک اسماءالحسنی+تندیس و ساعت رومیزی |
3 | fattane | کارت اعتباری + پک اسماءالحسنی |
4 | mahdialhaji | پک اسماءالحسنی |
5 | ahmad3 | تندیس و ساعت رومیزی |
در زیر نمودار عملکرد شما دوستان آورده شده البته تا 5 پاسخ صحیح
سوالات | پاسخ | سوالات | پاسخ |
1 | ج | 6 | ب |
2 | ب | 7 | ج |
3 | ب | 8 | ج |
4 | الف | 9 | الف |
5 | الف | 10 | ب |
کلیه دوستان برنده از تاریخ شنبه 22 خرداد به مدت یک ماه فرصت دارند مدارک خود را
جهت دریافت جایزه طبق شرایط خواسته شده ارسال نمایند
مبارک دوستان باشه
تبریک میگم به برنده ها
مبارکشون باشه
مبارک عزیزان برنده باشد
با تشكر از راسخون و تبريك به همه برندگان
مبارک همگی باشه
سلام
از شما به خاطر مسابقات خوبتون ممنونم برای من برنده شدن مهم نیست دانستن مهم است به برندگان هم تبریک می گم.
مبارک باشه
موفق باشید
مبارکشون باد ممنونم
ان شا الله كه مباركشون باشه و هميشه موفق باشند
مبارک باشه
باسلام
مبارکشون باشه.
با کمال تشکر از راسخون و شما راسخونی های عزیز.
مبارکشون باشه.
با کمال تشکر از راسخون و شما راسخونی های عزیز.
با سلام -
خواهش میکنم وقتی ما جواب هارا ارسال میکنیم .جواب تاییدیه ارسال حداقل برای ما بیاید ویا در سایت بیاید که پاسخ ما دریافت شده است .تا مطمئن از ارسال پاسخ شویم.
انشاالله که از محتوای مسابقات هم بهره مند شویم همه چیز جایزه نیست ، جایزه وسیله ای است برای جذب به محتوای وگر نه این مسابقات خود یک هدیه ارزشمند است.