راسخون

مسابقه خرمشهر

saeid63 کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 1146
|
خرمشهر شهر ، شاهدان شهید و شهیدان شاهد . خرمشهرای ماندگار همیشه تاریخ 
یادت با یارانت هرگز از یاد نخواهد رفت .

اگر خرمشهرباقی است ، بقایش را مدیون باغبانی است که گلها را با خارهایش در دست گرفته و مواظبت کرده . 
paiesan کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 29
|

خرمشهر شهر دلهای به هم پیوسته است

خرمشهر شهر جان های عزیز و خسته است

مردمش پاک و پر احساس و شریف

خرمشهر وارث خون کبوتران پر شکسته است

v

farzane58 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 55
|
kharabaf کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 129
|
خرمشهر اي پاره تن وطن خدا ترا آزاد كرد.

اي خرمشهر     اي خاك گوهر خيز
اي سينه پر آذرت       از غصه لبريز

reza216m کاربر تازه وارد
|
تعداد پست ها : 5
|
خرمشهر شهري که ارتش عراق پس از قبول قطعنامه ۵۹۸ از سوی ایران، مجدداً به خاک ایران تجاوز کرد و تا دیوارهای خرمشهر پیش آمد، حضرت امام خمینی(ره) در پیامی به فرمانده کل سپاه بر ضرورت حفظ خرمشهر تاکید کرده و فرمود:«اینجا نقطه شکست و پیروزی اسلام یا کفر است. باید متر به متر جنگید. اینجا نقطه ای است که حیات سپاه و عدم حیات سپاه در همین جاست
nalekhamosh کاربر تازه وارد
|
تعداد پست ها : 8
|
سلام
 بهتره اول جوایز را اعلام کنید  بعد مسابقه برگزار کنید  اگر قراره  باشه مثل مسابقه هفته گذشته جوایز دو هزار تومانی مثل کیف و کتاب و دیوان اشعار هدیه بدین از همین الان اعلام کنید کاربران وقتشونو تلف نکنند ضمنا جوایز این چنینی توهین اشکار به شان و شخصیت کاربران راسخونه      
kohertala کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 113
|
خرمشهر شهر لاله های خونین است خرمشهر شهر سیزده ساله هاست خرمشهر شهر خون خرمشهر كربلاي ايران است   شهر حماسه جاودان وقلب خونین و تپنده ایران سرافراز است   خرمشهر شهر مقاومت وصلابت آن روزها عاشقان آوارگان دشت خون و صحرای جنون بودند

اگر خرمشهر نبود همدليهاي مردم ايران هيچگاه عيان نمي شد  شده اگر خرمشهر هنوز هم خرمشهر است به خاطر خونهاي مطهري است كه بر خاكش جاري
است آنجا كه تو به آن پای مینهادی خرمشهر نبود، خونینشهر نیز نبود خرداد تنها فتح خاک خرمشهر نبود بلکه فتح ارزشها بود و اثبات توانمندی قدرت اگر خرمشهر آزاد شد فقط قطعه اي از خاك ايران نبود بغض ايران بود..

eramau کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 733
|
خرمشهر ، شهر پر از ستاره ایست که تا ابد نور افشانی ستاره های ثاقبی که در سوم خرداد شصت و یک نورشان لرزه به اندام دشمنان انداخت را از یاد نخواهد برد .
  اگر خرمشهرپس از 575 روز اشغال، جایگاه رسوایی دشمنان اسلام شد  این باید درس عبرتی برای ابرقدرتها گردد که این مرزو بوم به هیچ بیگانه ای روی خوش نشان نخواهد داد.
behroozraha کاربر تازه وارد
|
تعداد پست ها : 3
|
خرمشهر اي شهر خون، اي سرزمين دليرمردان، اي يادواره نيكان و جان بركفان، با قلبي پر اميد و با عزمي راسخ، به سويت مي آيم. اي خرم زمين، خونين شهر، اي زادگاه برومندان، اي جايگاه فداكاران، به سويت مي آيم. آنگاه كه خاك مقدست از خون جوانان رنگین مي شود، آنگاه كه رودهاي خروشانت از خون بسيجيان مملو مي شود، به سويت مي آيم، آنگاه كه تمام حق مقابل تمام باطل می ایستد، به سويت مي آيم. آنگاه که بوی کربلای حسین به مشام می رسد، به سویت مي آيم. من نخواهم گذاشت، تو در اسارت بماني، من نخواهم گذاشت،كه نام پاك تو از تاريخ ايران محو شود. آه كه من مسلمانم، مسلماني آزاده، پيرو قرآن محمد، من مسلمانم، عاشق امام، پیرو رهبر، من مسلمانم، جانفدای ولایت. و تو سرزمين من، سرزمين مسلمانان، سرزمين آزادگان، سرزمين شيعيان، سرزمين عاشقان، عاشقان حسين، عاشقان مهدي، عاشقان علي، عاشقان زهرا، عاشقان نبوت، عاشقان ولایت. خرمشهر، اي شهر خونين، هرگز ترا تنها نخواهم گذاشت. خونین شهر ای سرزمین عشق، ای آرمیده بر ساحل خلیج نیلگون همیشه فارس، با رزمندگان دلاور و بسيجيان جان بركف، به سويت مي آيم. آنگاه كه عشق يوسف زهرا، در دل می نشيند، آنگان که فرمان رهبری را به گوش جان می شنوم، به سویت می آیم. مگر مي شود تو در اشغال و من خاموش، مگر مي شود تو در اسارت شیطان بزرگ و من بي خروش. هرگز، هرگز، هرگز، خرمشهر اي شهر خون، به خواست خدای بزرگ، آزادت مي كنم، آزادت مي كنم. اردیبهشت 89 _ بهروز قاسمي (رها)
mohammad_43 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 41934
|
خرمشهر شهر زخم دیده از شمشیر وطن فروشانی مانند بنی صدر ، خرمشهر شهر مقاومت و پایداری در برابر متجاوزان  ، شهر اسوه های  ایثار - جهاد و شهادت ، شهر(( جهان آرا )) - ((سیده زهرا حسینی)) و شهر (( دا )) . خرمشهر شهری که  بناهایش تخریب شد ولی بنای فرهنگ و انسانیتش تخریب نشد ، سازنده شد ودرس سازندگی و  انسانیت  داد . 

sajad2007 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 9109
|
خرمشهر شهر خون را خدا آزاد کرد
جهان آرا کجایی که ببینی که خرمشهر نماد استقامت و ایستادگی برابر ظلم از دست متجاوزان و زورگویان آزاد گشته است
solmaz90 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 60
|
خرمشهر شهر خاطره های غم انگیزی است که ویرانه های وحشیگری صدام هنوز هم دلها را به درد می آورد.آنجا که جای پدران،مادران و فرزندان خانه ها خالی است تا خانه هاشان را با دلاوری،شجاعت و عشق به وطن از نو بسازند و به همگان درس استقامت و سرفرازی بیاموزند.
اگر خرمشهر شهر عشق و پایداری است،اگرآنجا زادگاه انسانهای رها ار دنیای حقیر آدمها است، اگر خاک خرمشهر بذر تعصب غیرت و ایثار  در دل دارد و اگر زمین محزون خرمشهر پیکر خونین فرزندانش را در آغوش دارد پس خرمشهر کعبه عشق است.
damst2005 کاربر تازه وارد
|
تعداد پست ها : 3
|

خرمشهر شهر لاله هاي سرو قامت و معبرآسماني مرداني زميني است كه خدايي شدند. خرمشهر شهر سينه هاي سوخته اي است كه هر كدام در جوار قرب الهي خنكا يافته اند. خرمشهر شهر خرمي است كه سبزي درختانش را مديون سرخي لاله هاست. اگر خرمشهر ضربه هاي تازيانه را بر شانه هاي خود بر نمي تابيد اكنون خاك اين ميهن ميزبان  هميشگي حضور دستان تازيانه به دست بود.

maasoomeka کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 28
|
rasekhoonzm کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 126
|
خرمشهر ،شهر خاطره هایی است که تا ابد در ذهن تاریخ باقی خواهد ماند. شهری که نوای "ممد نبودی ببینی..." لا لایی همیشگی کودکانش خواهد بود.خرمشهر ، شهری که گریه های داغ و بی صدا، فداکاری و ایثاری بی حد و مرز ،وغرور  و شادمانی فتح و ظفر را تا همیشه تاریخ به یاد خواهد داشت.خرمشهر ،شهری که ...