اطلاعیه
سلام خدمت تمامی دوستان و همراهان گرامی
با توجه به مشکلات پیش آمده برای تالار لیگ برتر در هفته های پایانی مسابقات و همچنین تاخیر در روند اعلام نتایج مسابقات پیش بینی، بدینوسیله اعلام می گردد با توجه به تصمیمات گرفته شده از سوی سایت راسخون و برای تقدیر از تمامی شرکت کنندگان و همراهان مسابقه پیش بینی لیگ دهم، پس از اعلام نتایج و جمع بندی امتیازات، علاوه بر جوایز نفرات برتر، به میزان امتیاز کسب شده توسط هر یک از کاربران نیز به حساب کاربری آنان حسنه اضافه خواهد شد.
با تشکر از کلیه همراهان و کاربران شرکت کننده در مسابقه پیش بینی لیگ دهم
امیدوارم که این چنین که فرمودید بشه و مسئولین محترم راسخون بر سر قول خود بمانند
چون تمامی شرکت کنندگان در این مسابقات در طول چندین ماه پیگیری مسابقات باید استحقاق چنین چیزی را داشته باشند
از خبر خوبتان ممنون
و من ا... توفیق
حدیث امام على عليه السلام :
مَن حَسُنَت نيَّتُهُ أَمَدَّهُ التَّوفيقُ؛
هر كس نيّتش خوب باشد، توفيق ياريش خواهد نمود.
امیدوارم که این چنین که فرمودید بشه و مسئولین محترم راسخون بر سر قول خود بمانند
چون تمامی شرکت کنندگان در این مسابقات در طول چندین ماه پیگیری مسابقات باید استحقاق چنین چیزی را داشته باشند
از خبر خوبتان ممنون
و من ا... توفیق
حدیث امام على عليه السلام :
مَن حَسُنَت نيَّتُهُ أَمَدَّهُ التَّوفيقُ؛
هر كس نيّتش خوب باشد، توفيق ياريش خواهد نمود.
کاملا درست میگید...
خبر خوشحال کننده ای بود ولی خیلی وقته نتایج را نگفته اید ضمنا من در تمام مسابقات شرکت کرده ام ولی در هفته بیستم نام من نبود و کس دیگر دوبار نامش با دو امتیاز متفاوت بود که من تذکر دادم ولی تابه حال امتیاز مرا نگفته اید ممنون می شوم رسیدگی فرمایی وضمنا امیدوارم از بین کسانی که در تمامی مسابقات شرکت کرده اند هم قرعه کشی واهدا جایزه هم بشود متشکریم که به نظر کاربران اهمیت میدهید خدا توفیق به شما بدهد.
ضمن خسته نباشید به شما ایده خوبی است زیرا هم ما و هم دوستان در طول فصل همواره شرکت کرده اند حداقل مزد زحماتشون رو بگیرن
ما هم منتظر می نشینیم تا ببینیم که امتیازات رو می دن یا نه
اما از اونجا که مسئولین هیچ وقت بدقولی نکردن ان شاء... این سری هم سر قولشون هستند.