راسخون

اطلاعیه

sajad1991 کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 1356
|

سلام خدمت تمامی دوستان و همراهان گرامی

با توجه به مشکلات پیش آمده برای تالار لیگ برتر در هفته های پایانی مسابقات و همچنین تاخیر در روند اعلام نتایج مسابقات پیش بینی، بدینوسیله اعلام می گردد با توجه به تصمیمات گرفته شده از سوی سایت راسخون و برای تقدیر از تمامی شرکت کنندگان و همراهان مسابقه پیش بینی لیگ دهم، پس از اعلام نتایج و جمع بندی امتیازات، علاوه بر جوایز نفرات برتر، به میزان امتیاز کسب شده توسط هر یک از کاربران نیز به حساب کاربری آنان حسنه اضافه خواهد شد. 

با تشکر از کلیه همراهان و کاربران شرکت کننده در مسابقه پیش بینی لیگ دهم

ghasemkalak کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 19668
|

امیدوارم که این چنین که فرمودید بشه و مسئولین محترم راسخون بر سر قول خود بمانند

چون تمامی شرکت کنندگان در این مسابقات در طول چندین ماه پیگیری مسابقات باید استحقاق چنین چیزی را داشته باشند

از خبر خوبتان ممنون

و من ا... توفیق

حدیث  امام على عليه السلام :

مَن حَسُنَت نيَّتُهُ أَمَدَّهُ التَّوفيقُ؛
هر كس نيّتش خوب باشد، توفيق ياريش خواهد نمود.

masoud2star کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 2823
|

امیدوارم که این چنین که فرمودید بشه و مسئولین محترم راسخون بر سر قول خود بمانند

چون تمامی شرکت کنندگان در این مسابقات در طول چندین ماه پیگیری مسابقات باید استحقاق چنین چیزی را داشته باشند

از خبر خوبتان ممنون

و من ا... توفیق

حدیث  امام على عليه السلام :

مَن حَسُنَت نيَّتُهُ أَمَدَّهُ التَّوفيقُ؛
هر كس نيّتش خوب باشد، توفيق ياريش خواهد نمود.

کاملا درست میگید...

ayeneh کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 2761
|

خبر خوشحال کننده ای بود ولی خیلی وقته نتایج را نگفته اید ضمنا من در تمام مسابقات شرکت کرده ام ولی در هفته بیستم نام من نبود و کس دیگر دوبار نامش با دو امتیاز متفاوت بود که من تذکر دادم ولی تابه حال امتیاز مرا نگفته اید ممنون می شوم رسیدگی فرمایی وضمنا امیدوارم از بین کسانی که در تمامی مسابقات شرکت کرده اند هم قرعه کشی واهدا جایزه هم بشود متشکریم که به نظر کاربران اهمیت میدهید خدا توفیق به شما بدهد.

emanfatah2 کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 135
|

ضمن خسته نباشید به شما ایده خوبی است زیرا هم ما و هم دوستان در طول فصل  همواره شرکت کرده اند حداقل مزد زحماتشون رو بگیرن

mamadam کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 321
|

ما هم منتظر می نشینیم تا ببینیم که امتیازات رو می دن یا نه

اما از اونجا که مسئولین هیچ وقت بدقولی نکردن ان شاء... این سری هم سر قولشون هستند.

nilooofar کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 215
|

سلام

لطفا امتیاز تمام هفته هارو بزنید همه کاربران منتظرند.امتیاز کلی هم بزنید.اینجوری حقی از کسی ضایع نمیشه وکاربران با خیال راحت باز هم در پیش بینی شرکت میکنند.اینکه امتیازات هم به عنوان حسنه محاسبه میشه خیلی بهتره .

با سپاس از زحمات شما