قلعه‌نويي جواب مظلومي را داد: 
حقيقت تلخ است كه تبريك‌تان را پس‌ مي‌گيريد؟!
بازيكني كه پيشنهاد 600 ميليوني را رد كرد به استقلال رفت
سرويس: ورزشي - فوتبال
1390/02/28
05-18-2011
12:02:49
9002-00379: كد خبر

خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: ورزشي - فوتبال

سرمربي تيم فوتبال سپاهان گفت: مقابل سايپا شاكله اصلي تيم را تغيير نمي‌دهيم اما به برخي مهره‌هاي اصلي استراحت خواهيم داد.

امير قلعه‌نويي در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، درباره آخرين مسابقه تيم فوتبال سپاهان در ليگ برتر مقابل سايپا و اينكه پيش‌بيني مي‌شود با قهرمان شدن اين تيم در ليگ، در بازي هفته پاياني به نفرات اصلي‌اش استراحت مي‌دهد، اظهار كرد: واقعيت اين است كه دو نگاه نسبت به اين بازي براي ما وجود دارد؛ اول اينكه بعضي تيم‌ها توقع دارند كه ما يك فوتبال مردانه كه بايد هم همينطور باشد را برابر سايپا به نمايش بگذاريم تا در حساسيت بازي هفته آخر حقي از تيمي ضايع نشود. نگاه دوم هم آن است كه سپاهان بازي سختي را در مرحله پلي‌آف ليگ قهرمانان آسيا دارد و بهتر است بازيكنان كليدي‌اش تا آن زمان استراحت بيشتري داشته باشند.

وي افزود: اما در مجموع با در نظر گرفتن شرايط، ما بازي با سايپا را كاملا جدي خواهيم گرفت و با حفظ شاكله اصلي تيم تنها به بعضي از مهره‌هاي اصلي كه قواي بدني‌شان تخليه شده، استراحت خواهيم داد. بنابراين تغييرات چنداني در تركيب نخواهيم داشت. ضمن اينكه ما بازيكنان ديگر تيم هم خوب هستند و ما آنها را براي سپاهان گرفتيم كه عصاي دست‌مان باشند.

قلعه‌نويي در پاسخ به اين سوال كه تركيب تيم‌تان چند درصد تغيير خواهد يافت، گفت: هنوز به طور دقيق مشخص نيست. ما به رغم آنكه قهرمان ليگ شديم، اما دو جلسه فني مشاوره‌اي پيش از بازي با سايپا گذاشتيم. در آخرين جلسه مشخص مي‌شود كه چه تغييراتي خواهيم داشت اما ممكن است 20 يا 30 درصد تغيير داشته باشيم و تركيب كاملا عوض نمي‌شود.

سرمربي سپاهان در ارزيابي‌اش از تيم سايپا نيز خاطرنشان كرد: اعتقاد دارم سايپا هم يكي از باشگاهايي است كه به تمام معنا شرايط يك باشگاه را دارد. كيفيت بازي‌هاي اين تيم نشان مي‌دهد كه جايگاه واقعي‌اش، رده كنوني در ليگ نيست. لذا ما بازي بسيار سختي برابر آنها داريم. ما با همه انگيزه‌اي كه داريم وارد بازي مي‌شويم. درست است كه قهرمان شديم اما تيم قهرمان هميشه دوست دارد آخرين مسابقه‌اش را با پيروزي پشت سرگذاشته و بعد از آن جام را بالاي سر ببرد.

وي با اشاره به قطعي شدن قهرماني سپاهان بعد از بازي با پرسپوليس، خاطرنشان كرد: ما خدا را شكر مي‌كنيم كه بعد از يك سال سخت توانستيم با تلاش تمام مجموعه تيم سپاهان را بار ديگر قهرمان ليگ برتر كنيم. بايد از تمام عوامل در مجموعه سپاهان تشكر كنم كه سرانجام با سپري كردن يك سال سخت بعد از مبارزه با تمام بي‌برنامگي‌ها، چالش‌ها و... توانستيم به يكي از اهداف‌مان برسيم.

قلعه‌نويي در ارزيابي‌اش از چشم‌انداز سپاهان براي ليگ يازدهم، به ايسنا گفت: ما در اين‌باره ديشب (سه‌شنبه) جلسه خوبي با محمدرضا ساكت مديرعامل باشگاه سپاهان داشتيم. بعد از يك جلسه چندين و چند ساعته درباره چشم‌انداز سپاهان براي فصل آينده صحبت كرديم كه اگر موارد بررسي شده، از سوي باشگاه به نتيجه برسد، اعلام خواهد شد. سپاهان در 10 سال گذشته مي‌تواند الگوي مناسبي براي باشگاه‌داري در سطح كشور باشد كه با برنامه‌ريزي و مديريت خوب فعاليت مي‌كند. در اين پروسه تمام مسوولان استان و شهر اصفهان، مديريت كارخانه فولاد و مديران باشگاه نگاه ورزشي خوبي دارند كه خوشبختانه ديدگاه‌هايشان را در سطح استان نهادينه مي‌كنند. اين رويه به گونه‌اي است كه حتي اگر مسووليت‌ها هم جابجا شود، كار در مسير خودش پيش مي‌برود. موفقيت‌هايي كه سپاهان بدست آورده، توقع مردمي را از اين تيم بالاتر برده است كه اميدوارم بتوانيم جوابگوي آنها باشيم.

وي در واكنش به انتشار ليستي از بازيكناني كه شنيده مي‌شود او تمايل به جذب آنها در فصل آينده دارد، تصريح كرد: اصلا ما تا حالا نه ليست خروجي براي سپاهان داشتيم و نه ليست ورودي. من هنوز به باشگاه نگفتم چه بازيكناني را مي‌خواهم يا نمي‌خواهم. هنوز تكليف خودم در اين تيم به طور دقيق مشخص نيست؛ هنوز خودم قراردادي نبستم چه برسد به اين مسايل.

قلعه‌نويي در پاسخ به اين سوال كه چطور شد در انتهاي فصل جدال لفظي بين شما و پرويز مظلومي سرمربي تيم استقلال صورت گرفت، به ايسنا گفت: نمي‌دانم چرا چنين صحبت‌هايي را مطرح مي‌كنند. نمي‌دانم چرا بعد از آنكه استقلال از ليگ قهرمانان آسيا حذف مي‌شود اين حرف‌ها زده مي‌شود. اصلا اصول حرفه‌اي مي‌گويد هر مربي بايد درباره تيم خودش صحبت كند. بنده طي دو سال گذشته و هر زمان ديگري كه در استقلال نبودم يك كلمه درباره شرايط اين تيم حرف نزده و تنها آرزوي موفقيت برايشان كردم. حتي امسال هم گفتم اين تيم نتايج خوبي گرفت. ديگر نمي‌دانم با چه زباني بايد با اين آقايان صحبت كنم! من پارسال هم گفتم كه نمي‌خواهم به استقلال بروم. علي فتح‌الله‌زاده چه قبل از ديدار با علي سعيدلو رييس سازمان تربيت بدني و چه بعد از جلسه با او از من خواست به استقلال بروم. او از اتريش هم بار ديگر چنين پيشنهادي داد اما من باز هم گفتم شرايط به گونه‌اي است كه به استقلال نمي‌روم.

وي تاكيد كرد: اخلاق حرفه‌اي مي‌گويد هر كسي راجع به تيم خودش صحبت كند. من در زمان‌هايي كه در استقلال بودم قهرماني‌هاي زيادي كسب كردم اما كوچكترين جمله‌اي درباره تيمي كه خودم سال‌ها آنجا بودم نكردم. هميشه جز تعريف چيز ديگري نبوده است؛ آن وقت آقايان بعد از آنكه استقلال حذف مي‌شود، شروع به فرافكني و ايجاد انحراف فكري در اذهان مي‌كنند. اكنون هم كه بنده اين صحبت‌ها را بيان مي‌كنم تنها مي‌خواهم ذهن مردم روشن شود. ببيند ما 21 بازيكن داريم؛ اگر نيمي از آنها را هم با مبالغ بالاي پانصد ميليون تومان جذب كرده باشيم كه به هيچ وجه چنيني چيزي نيست، باز هم رقم نهايي بستن تيم بيشتر از 10،5 ميليارد تومان نمي‌شود. وجدانا هزينه بستن سپاهان براي اين فصل با كادر فني‌اش، فراتر از مبلغ حدودي 10 ميليارد تومان نمي‌شود. آخر اخلاق و معرفت مي‌گويد درباره تيم خودتان حرف بزنيد. بنده زماني كه افشين قطبي سرمربي تيم ملي بود، يكبار درباره عملكردش حرف نزدم و فقط برايشان آرزوي موفقيت كردم.‌ سوال اينجاست چطور دو، سه روز بعد از حذف استقلال و اينكه ما قهرمان ليگ مي‌شويم، اين حرف‌ها بيان مي‌شود!

قلعه‌نويي در پاسخ به اين سوال كه البته ظاهرا شما گفته‌ بوديد، بازيكناني كه زمان مربيگري من در استقلال بودند با بازيكنان كنوني‌شان قابل مقايسه نيست و آيا اين صحبت درباره تيم حريف نيست، اظهار كرد: بنده وقتي اين صحبت را انجام دادم كه آنها درباره سپاهان صحبت كرده بودند. در چنين شرايطي من هم گفتم در بدترين شرايط استقلال را قهرمان ليگ برتر كرديم. زماني كه 11 ستاره از اين تيم جدا شدند. بازيكناني چون هادي طباطبايي، هاشمي نسب، مومن‌زاده، دين‌محمدي و... . ما با يكسري بازيكن اميد شروع كرديم. وحيد طالب‌لو را از تيم فجر سپاه تهران كه از ليگ دسته يك به دسته دو سقوط كرده بود، آورديم. بخاطر 100 ميليون تومان عليرضا واحدي نيكبخت را فروختيم. تيمي كه با آن قهرمان ليگ برتر شديم با 1 ميليارد و 800 ميليون تومان بسته شده بود.

وي ادامه داد: در ليگ قهرمانان آسيا با مربيان خارجي زيادي چون متسو، براگا و... روبرو شديم كه همه درباره تيم خودشان حرف مي‌زدند و كسي بحث‌هاي غيرفني نمي‌كرد. ما در بدترين شرايط مالي در استقلال بوديم. با تعدادي جوان كار كرديم اما الان استقلال چه بازيكناني دارد؟ آيا گفتن حقيقت جرم است كه تبريك‌تان را پس مي‌گيريد؟ خب بگيريد. واقعا حقيقت اينقدر تلخ است؟ چطور آنها حق دارند درباره سپاهان حرف بزنند و من نمي‌توانم درباره استقلال كه جام‌هاي زيادي با آن گرفتم، حرف بزنم؟ ما با آنها مهره‌ها سهميه آسيايي براي استقلال گرفتيم.

قلعه‌نويي گفت: آنهايي كه معتقدند قهرماني سپاهان با اين بازيكنان طبيعي است و مدعي هستند ما با هزينه بسيار زيادي اين تيم را بستيم بدانند كه ما فكسي را در اختيار داريم كه مشخص مي‌كند يك بازيكن پيشنهاد هشتصد يا ششصد ميليوني سپاهان را نپذيرفته و بعدا سر از استقلال در آورده است. بنده بارها از مديريت فتح‌الله‌زاده تعريف كردم. او در شرايط نامساعدي استقلال را گرفت. از جيبش هزينه كرد تا تيم خوبي براي استقلال بسته شود. هميشه از او تشكر كرديم كه بازيكنان توانمندي چون فرزاد آشوبي، ميلاد ميداوودي و... در كمترين زمان گرفت.

سرمربي سابق استقلال با بيان اينكه هنوز هشتاد ميليون تومان از اين تيم طلب دارد، تصريح كرد: بنده سه سال است هشتاد ميليون از استقلال طلب دارم اما يك‌بار به اين خاطر نرفتم كميته انضباطي فدراسيون. البته آن پول را نذر كمك به يك قرض‌الحسنه يا ساخت يك حسينيه كردم. بعضي وقت‌ها به آنها مي‌گويم پول دستتان آمد، طلب ما را بدهيد تا بتوانيم اين نذرمان را ادا كنيم. اينكه برخي مي‌گويند سپاهان اگر قهرمان نمي‌شد بايد شك كرد و با اين نفرات بايد هم به اين موفقيت مي‌رسيد، جز اينكه مجموعه‌ خودشان را تخريب كنند، منظور ديگري را متبادر نمي‌سازند.

وي افزود: جالب است آنها به اندازه تيم ما كه هزينه كرده‌اند؛ 22 مسابقه‌شان هم در حضور هواداران پرشور استقلال در ورزشگاه آزادي برگزار مي‌شود؛ تمام بازي‌هايشان در ليگ از تلويزيون داخلي پخش مي‌شود و نيز شبكه جام‌جم پخش مي‌شود. چنين پشتوانه مردمي هم دارند؛ خب با استفاده از همه اين ابزارها در ليگ حاضر بودند. آن وقت چنين مي‌گويند، چه معنايي دارد؟

انتهاي پيام