ارسال پیامک
دوستان عزیز سلام
کسی در مورد ساخت برنامه ای که بشه باهاش توسط کامپیوتر با متصل بودن گوشی پیامک فرستاد اطلاعاتی داره در اختیار من بذاره؟!
ممنون
دوستان کسی نظر و راهنمایی ای نداره؟ مهمه آخه.
اگه این پست جون بگیره و کسی بیاد استارت شروع رو بزنه فکر کنم نرم افزار خوبی از کار در بیاد. دوستان همت کنند.
دوست عزیز شاید نشه این کار چون باید سرویسی از شرکتی ،جایی باشه که بشه پیامک ارسال کرد
سلام
اما بدون خرید اشتراک هم میشه. مثلا با متصل کردن گوشی به سیستم.
موفق باشید
میتونید با استفاده از کامپوننت keylixsms ارسالو د ر یافت داشته باشین
ضمنا باید نسخه اوریجنال یا کرک شدشو پیدا کنین
دموش به درد نمیخوره
دوست عزیز نرم افزار Kylixsms هستش نه keylixsms در ضمن خودش هم یک نمونه تحت ویژوال بیسیک دارد اگر خواستید می توانید از آن الگو برداری کنید
alibbest دستت درست
اوکه یا اوکی؟!!!!!!!!!!
در پایگاه داده چه کارهایی می تواند انجام می دهد؟
با برنامه ی IVT BlueSoeil هم میشه از طریق بلوتوث به موبایل وصل بشی بعد باهاش پیام بدی رو کامپوتر نصب میشه.
من برنامه با ویژوال بیسیک نوشت شاید بدردت بخوره در صورت نیاز بگو
دوستان عزیز سلام
کسی در مورد ساخت برنامه ای که بشه باهاش توسط کامپیوتر با متصل بودن گوشی پیامک فرستاد اطلاعاتی داره در اختیار من بذاره؟!
ممنون
سلام
ببینید این موضوع سه ، چهار تا راه داره ،
راه اول میتونی از سرویس های رایگان استفاده کنی (ارسال با اینترنت) (دانلودنمونه 1) (نمونه دوم)
راه دوم بقول یکی از دوستان که نوشتند باید سرویس بخری و با فیلدهای اونا یکیشون کنی (ارسال با اینترنت) (یکم دردسر داره ولی بهترین راه همینه )
راه سوم باید سخت افزار و طریقه کار و فراخوانی اونا رو در ویژوالبیسیک بدونی (ارسال با گوشی) اگر نظر منو میخوای نت رو بگرد با سی شارپ فک کنم باشه