راسخون

مسابقه شعر،قطعه ادبی

m1367hd کاربر تازه وارد
|
تعداد پست ها : 31
|
قطرات باران فقط برای دیدن راسخون از آسمون پایین میان اما پاشونو که زمین میذارن فدای مهربونیت میشن
AZARIAN2010 کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 809
|
تا توسل کرده ام بر جمع و خیل راسخون
دل هوادارش شد و هم نیز میل راسخون
با خطی خوانا بر این وب سایت می باید نوشت
شعر ما را در پردانتز یا  که ذیل راسخون
UGDUHLVD کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 11
|
السلام ای راسخون ای سایت خوب                                    السلام ای عشق و ای جانان ما
السلام ای که فدایت ما شویم                                     هم عزیزی و هم لذیذی دلپذیر
السلام ای که چقدر زیبا تویی                                        مطلب از هر جا که باشد با تویی
ای که باشی همیشه سرزنده                                        ما در کنار تو  و تو در زنده
با تشکر
mahmoodaraghihastam کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 11
|
توچه هستی چه هستی ای که یکتایی ازبهرمطالب بسوی همت مضاعف میروی و صفحه ی زندگی ات رابا چشم ودل زیروبالا میکنیم 
این چیست؛این نردبانی که موضوعاتش ادمی را زبلند سرزمینم می خواند اغازتوروزنمیخواهد پایان توراشبی نیست تو چه بودی چه بودی ای که راسخان را راسخونی  که در پوسیده دنیای مجازی  تنها جوانه ی جوانی را خواندی پس ای افتاب شب و روز در این زمان 
ازالف تا واوموضوع هایت را قربتی هست غریب تویی که آفتاب  بی غروبی تویی که طنین انداز فرهنگ ایران زمینی
mogteba کاربر تازه وارد
|
تعداد پست ها : 3
|

راسخون ای نازنین ای سایت خوب                                    سایتها را کرده ای تو میخکوب !

هرکجا باشد در دنیا یک خبر                                            راسخون آنرا نویسد سطربه سطر

راسخون ای سایت خوب و بی حریف                                 ای که مسئولت بود فردی شریف

هرچه من خواهم در این سایت مفید   هست اما ، جز نگاهی بی دریغ

هرچه باشد اندر این سایت مفید نیست کامل تا رسد در حد دید

این بگفتم تا شما کاری کنید جملگی این سایت را یاری کنید

راسخون هم تازه هست هم تازه نیست  در جهان ما هنوز پر آوازه نیست

گرمن وتو دست به دست هم دهیم                                      راسخون باشد پر از زر پر ز سیم

بارالها حق خود حق اله                                                 تو بگردان راسخون را بی بلا 

mosyflasher کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 32
|
*****چند صباحی است گلی ز پرتال ایرانی *****به سیستم و دل من آمده است به مهمانی *****محبت و علم و عشق و امید را *****به دیده و تن من کرده است ارزانی *****تو را نیز گردانم آشنا با این دوست *****نگو به خودت که اسم آن نمیدانی *****کسی که زبانزد عام وخاص میباشد آری درست است،راسخون‎،یار ایرانی *****
mosyflasher کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 32
|
در سراپای جهان مجازی،عشق را میجستم،ولی... ولی افسوس که جز پاره ای از عقاید شیطانی و وهم آلود غربی چیزی نجستم.در این میان مردانی از جنس عشق به خدا با توسل به آیه " و ما یعلم تاویله الا الله و الراسخون فی العلم" دست به کاری شگفت زدند.دست در دست هم دادند تا پاکی و عشق و امید نیز در این جهان مجازی جایی داشته باشد و بوی عشق الهی از پایگاه فرهنگی راسخون به مشام جهانیان رسد.آری،مردانی که به خدا و قرآن تمسک جویند همانها هستند که خداوند به آنها وعده جنت میدهد و میفرماید" اولئک هم المفلحون"
ali121 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 56
|

ای راسخون ای راسخون

ای یار من ، همراه من

هستی مقـاوم، پــر ثمـر            پـرمی کنـی اوقـات من

هستـم تـو را مـن دوستدار             افزون کنی تو علم من

بـا آن همه مطلب ، سخن       هم دین و هم دنیای من

arsalana کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 36
|

ای نام قشنگت زینت گر دنیای مجازی             از لطف وجودت دگرم نیست به هیچ چیز نیازی

هم جایزه اهدا بکنی ، هم یاد دهی علم             راسختر از انی که مشغول کنی جمله ، به بازی

در انجمن محفل تو جمله خوبان جمعند             انانکه همه صاحب فهم وادب ومعرفت وبنده نوازی

من وصف نکردم که دهیدم پک و امثال            از دوست رسد نیک بود هرچه حتی پوست پیازی

گرنیک بود جایزه تان لطف بزرگیست              دائم  که دعا گویمتان صبح  و سحر وقت نمازی

naghdikh کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 299
|
راسخون سایت همراهمون            راسخون بازهم در کنارمون
مسابقه با مقاله ومشاوره              از چه گویم یکی از هزارون
ویژه نامه دانلودو بازی               هر چه دیدم همه کارسازی
روزها بهتر از روز دیگر            راسخون می شود سایت برتر
Kobra_moheb کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 7
|
..... راسخون را دوست دارم چونکه آن . هست آپدیت و منظم هر زمان .....اندکی بنما در آن تو جستجوی . تا بیابی علم و حکمت بی کران .....کسب امتیاز کن در آن عزیز . تافرستی تو پیامک رایگان .....گر برایت پیش آمد یک سوال . کن هم اکنون با مشاور گفتمان .....جا نمانی از رقابتهای آن . تا شوی همراه ما و دیگران .....تعریف و تمجید من بیهوده است . چونکه خوبیهای آن گشته عیان .....راسخون یار همه ایرانی است . گرچه پایگاهش بود در اصفهان
sadali کاربر طلایی2
|
تعداد پست ها : 1442
|
من از ديار راسخون كه هست نامش اصفهون دارم پيامي واستون خوب ببرين به گوشتون اين همه سايت به يك طرف اين راسخون به يك طرف دارد مطالب بيشمار مشترياش قطار قطار در انجمن هر هفته يك مسابقه باشد مدام بي سابقه هركس بخواهد جايزه شركت كند بي رابطه تا ببرد او جايزه جايزه اي با ضابطه الحق كه سايت راسخون گل كاشته واسه هممون كاشكي بدانيم قدر اون تو كشور عزيزمون گناباد- سيد علي مهدوي
e4lyas کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 263
|
سلام من سه تا گفتم / حالا نمیدونم چطرن :دی
امیدوارم خوب باشن /

راسخون ای عزیز جون                  نوشتهات قشنگن , مفید برای پیر و جوون
راسخــون ای بزرگ ما                   جمع صمیمی ای از دانشمندا
راسخـــــون ای همدم ما                   خدا حفظت کند چون بهـــــــــار

---------------------------------------------------------------------------------------
راسخـــــون ای زیبای خفته       همه رو جذب میکنی انگار نه انگار سخته
راسخــــون ای مسافر قلب ها     همه مطلبات جالبن  ,  بر تو باد آفرین ها
راسخــــون یوصف تو نیاید در وهم    زبانم کوتاه گشت و وسلام  هم
---------------------------------------------------------------------------------------
صبح که از خواب پا میشم     صبخحونه نخورده پشت سایت میشم  (منظور پست سیستم در حال دیدن سایت )
راسخونو باز میکنم             دلم رو از غصه رها میکنم
مامان میگه چرا اینجوری میکنی    خودتو داری هلاک میکنی !
میگم مامان راسخون با همه رنگش   تو دل من جا داره مگه میشه کندش !
سیاه و سبز و قرمز رنگ پوستشه    اینا مهم نیست خودشو عشقه !
-----------------------------------------------------------------------------------------
امید وارو خوب بوده باشه
zakeri_m کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 1740
|
اسمان را ستاره زيبا ميكند

باغچه را گل

عشق را محبت

بيابان را چمن

چشم را اشك

واينترنت را راسخون
zakeri_m کاربر نقره ای