نتایج مسابقه مطهرون
تبریک ولی ما هم خبر نداشتیم
خبر نداشتم چرا ایمیل نزدین حق مااین وسط ضایع شد چه کسی جوابگوست
تقدیر و تشکر از مدیر محترم تالار قرآنی ها و همچنین تشکر ازدست اندرکاران سایت راسخون
مبارک همه عزیزان باشه
ان شاءالله تو مسابقه زندگی هممون برنده باشیم
خبر نداشتم چرا ایمیل نزدین حق مااین وسط ضایع شد چه کسی جوابگوست
با سلام
اگه یک مقدار داخل مجله روزانه های راسخون دقت کرده باشید در زمان مسابقه، اطلاع رسانی در قسمت مربوط به انجمن های راسخون در مجله روزانه این کار انجام میشد.
پس می تونستید با یکم دقت هر چه بهتر از مطالب مجله استفاده کنید.
با تشکر
.
با تشکر
.
باتشکر از زحمات همه دوستان وروابط عمومی وهم چنین از مدیر محترم تالارقرآنیهاsifalaw
کی این مسابقه برگزار شد که ما نفهمیدم ؟؟؟؟؟؟؟؟
مبارکشون باشه
ببخشید موضوع مسابقه چی بوده؟
ضمن سلام و خسته نباشید.
اول، بابت اعلام نتایج بعد از این همه مدت تشکر می کنم. اما قبل از هر مطلبی، لازمه بگویم که ثواب قرآئت و انس با قرآن خیلی با ارزش تر از آن است که مطالعه و قرآئت آن را منوط به مسابقه و جوایز دانست. اما به هر حال،
این نهایت سخاوت راسخون است که جوایز مطهرون را پک بارون کرده است. ای کاش جای همه این پک های متنوع (که متاسفانه برخی از آن ها با ویستا سازگار نیستند)، سفر زیارتی تعیین می کردید. در این صورت ارزش معنوی مسابقه مطهرون را با جوایز معنوی ، مورد سنجش قرار می دادید.اما در هر صورت باز هم تشکر می کنم.
اول، بابت اعلام نتایج بعد از این همه مدت تشکر می کنم. اما قبل از هر مطلبی، لازمه بگویم که ثواب قرآئت و انس با قرآن خیلی با ارزش تر از آن است که مطالعه و قرآئت آن را منوط به مسابقه و جوایز دانست. اما به هر حال،
این نهایت سخاوت راسخون است که جوایز مطهرون را پک بارون کرده است. ای کاش جای همه این پک های متنوع (که متاسفانه برخی از آن ها با ویستا سازگار نیستند)، سفر زیارتی تعیین می کردید. در این صورت ارزش معنوی مسابقه مطهرون را با جوایز معنوی ، مورد سنجش قرار می دادید.اما در هر صورت باز هم تشکر می کنم.
من هم همچون سایر کاربران عزیز از زحماتی که مسئولین برگزار کننده مسابقه مطهرون کشیدند و خصوصا sifalaw و حاج آقا عزتی تشکر می کنم و تقدیر از مسئولین سایت که تبلیغ لازم را در زمان برگزاری در سایت انجام دادند و هدایایی را در اینخصوص در نظر گرفتند . ولی این مسابقه چه برای برگزار کنندگان و چه برای شرکت کنندگان زمان زیادی برد . لذا از مسئولین محترم سایت تقاضا دارم ضمن تقدیر از برگزار کنندگان ، جوایز بیشتری را برای برندگان در نظر بگیرند، اگر چه نیت همه ، انشاالله قرآنی بوده و امیدوارم از ثواب معنوی آن بهرمند شده باشند
با تشکر از مسئولان و برگزار کنندگان این مسابقات ، تو زندگیم یکی از آرزوهای بزرگم، گرفتن یک تندیس تبیان هست .
خیلی دوست دارم ....
خیلی دوست دارم ....
ممنون از برگزار کنندگان و سایر دست اندرکاران
مبارک همه برنده ها باشه. انشاءالله توی تمام مراحل زندگیشون هم همیشه برنده باشن
با سلام به برندگان تبریک عرض می نمایم وآرزوی توفیق برای شما عزیزان را دارم
من هم خبر نداشتم ...