راسخون

زيدان: بلان نژادپرست نيست

ghasemkalak کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 19668
|
تاریخ عضویت : بهمن 1389 

بي‌انصافي نکنيد


 

اسطوره فوتبال فرانسه با حمايت از سرمربي تيم ملي اين کشور از مردم خواست به ماجراي پيش آمده دامن نزنند.


    به نقل از مارکا اسپانيا، لوران بلان چندي پيش خبر مربوط به پيشنهادش مبني بر حذف سياه‌پوستان و عرب‌زبانان از فوتبال پايه فرانسه را به شدت تکذيب کرد اما رئيس فدراسيون فوتبال فرانسه و برخي از رؤساي اين سازمان از او خواستند شجاع باشد و پاي حرفش بايستد.

افشاي اين اخبار باعث واکنش سنگين مردم شد و تعداد قابل توجهي از سياه‌پوستان و عرب‌زبانان در فوتبال پايه فرانسه به نشانه اعتراض و به صورت متحد در دو روز گذشته بر سر کلاس‌هاي خود حاضر نشده‌اند.

فوتبال فرانسه مديون استعدادهاي آفريقايي و به طور کلي عرب زبان خود است و کنار گذاشتن اين جمعيت قابل توجه به منزله ناديده گرفتن نقش پررنگ اين همه بازيکن بزرگ نظير زيدان و ريبري است.

اين در حالي است که زين الدين زيدان بر خلاف تصور مردم روز گذشته ضمن حمايت از لوران بلان گفت: اجازه ندهيد سياست فوتبال فرانسه را به نابودي بکشاند. اينکه دولت فرانسه حاشيه‌نشين‌هاي پاريس را مجبور به بازگشت به کشورشان مي‌کند به اندازه کافي آزاردهنده است و اگر قرار باشد که در فوتبال نيز ردپاي اين افکار شوم ديده شود باعث شرمندگي اهالي فوتبال فرانسه خواهد بود.

زيدان ادامه داد: بي‌انصافي نکنيد، بلان نژادپرست نيست و من اطمينان دارم که او منظورش را خوب منتقل نکرده است. او نمي‌خواسته به سياه‌پوستان يا عرب‌زبانان توهين کند. هدف او بومي‌گرايي است و اين کار تحقق خواهد يافت و نيازي به اين مراحل نيست.

 

mosaieb_kh کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 213
|
تاریخ عضویت : دی 1388 

حرف اين بازيكن واقعاً حرف است.