راسخون

دوربين‌هاي ديجيتال ارتباط بي‌سيم برقرار مي‌كنند

samsam کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 50672
|
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
شركت AlienBees از ساخت دستگاه ديجيتالي جديدي با نام CyberSync خبر داده است كه مي‌تواند امكانات بيشتري را در اختيار دوربين‌هاي ديجيتال قرار دهد.

 سيستم كوچك CyberSync به يك گيرنده بي‌سيم مجهز شده است كه مي‌تواند براي فلش و دوربين شما مورد استفاده قرار گيرد.
پس از اتصال اين دستگاه به دوربين ديجيتالي، كاربر مي‌تواند فركانس مورد نظر خود را از بين 16 فركانس موجود كه توان آن‌ها كمتر از 4/2 گيگاهرتز است، انتخاب كنيد و به صورت بي‌سيم، با ديگر دوربين‌هاي موجود در آن محل ارتباط داشته باشيد.
اين دستگاه قادر است ارتباط دوربين را با كليه‌ دستگاه‌هاي ديجيتالي موجود تا فاصله 400 فوتي برقرار كند كه البته اين فاصله با وجود ديوار يا ديگر موانع كاهش مي‌يابد.
دستگاه CyberSync نيروي مورد نياز خود را از طريق يك باتري معمولي تامين مي‌كند و به قيمت 130 دلار در بازار فروخته مي‌شود.
aminunit کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 92
|
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
جالب بود