مدافع برزيلي روسونري‌ها که در اين تيم تبديل به بازيکن با تجربه‌اي شده، تا پايان دوران ورزشي خود در ميلان خواهد ماند.

به نقل از گازتا دلو اسپورت، تياگو سيلوا به اين نشريه گفته که قصد دارد مانند پائولو مالديني باشد و مانند او تا پايان فوتبالش در سن سيرو باقي بماند.
سيلوا گفت: اين فصل در آستانه قهرماني قرار داريم و مي‌خواهيم قدرتمان را به ساير تيم‌ها نشان دهيم. اعتماد به نفس بسيار بالاتري نسبت به فصل گذشته داريم و اين موضوع توانسته ما را در آستانه قهرماني قرار دهد. در حال حاضر بدون حضور الساندرو نستا در خط دفاع مي‌توانيم دورازه تيم را بسته نگه داريم که اين موضوع نشان دهنده پيشرفت در خط دفاع نسبت به سال‌هاي گذشته است. نستا فوق العاده است و در زمين همواره با من صحبت مي‌کند. نخستين بازيم براي روسونري را به خاطر مي‌آورم او در آن بازي بدون توقف من را راهنمايي مي‌کرد. البته از تذکرهاي فراوان وي خسته شده بودم ولي ديگر به آنها عادت کرده‌ام!
باشگاه رئال مادريد به جذب تياگو سيلوا ابراز علاقه کرده و خبرهاي بسياري در مورد حضور وي در سانتياگو برنائبو شنيده شده است.
سيلوا در اين خصوص گفت: نه، هرگز سن سيرو را ترک نمي‌کنم سالهاي زيادي در ميلان خواهم ماند قصد دارم به اسطوره هواداران تبديل شوم.