پیشنهاد
سلام
با تشکر از همه دوستانی که تو انجمن های این سایت ارزشی زحمت میکشن میخواستم چند مورد رو درباره گرافیک و امکانات تالار ها پیشنهاد کنم
امکانات تالار ها و انجمن ها خیلی کم هست و فضای گرافیکی اون هم خیلی چشم گیر نیست
پیشنهاد میکنم همون طور که از به محتوای سایت توجه می کنید و بهترین مطالبو در اون قرار میدید
ظاهر و گرافیک اون رو هم ارتقا بدین تا بر جذابیت های آن افزوده بشه و بیشتر مورد استفاده قرار بگیره
ممنون
با تشکر از همه دوستانی که تو انجمن های این سایت ارزشی زحمت میکشن میخواستم چند مورد رو درباره گرافیک و امکانات تالار ها پیشنهاد کنم
پیشنهاد میکنم همون طور که از به محتوای سایت توجه می کنید و بهترین مطالبو در اون قرار میدید
ظاهر و گرافیک اون رو هم ارتقا بدین تا بر جذابیت های آن افزوده بشه و بیشتر مورد استفاده قرار بگیره
ممنون
سلام
ر
ممنون
با سلام خدمت شما
دوست عزیز متاسفانه این موردی که ذکر کردید به برنامه نویسی نیاز دارد و از آنجایی که این تالارها از قبل برنامه نویسی شده امکان تغییر در اون نیست.اما با این حال ما در حال پیگیری برای تغییر گرافیک انجمن ها هستیم.امیدوارم شما هم به ما در پیشرفت روزافزون این انجمن کمک کنید.
با تشکر
ر
ممنون
با سلام خدمت شما
دوست عزیز متاسفانه این موردی که ذکر کردید به برنامه نویسی نیاز دارد و از آنجایی که این تالارها از قبل برنامه نویسی شده امکان تغییر در اون نیست.اما با این حال ما در حال پیگیری برای تغییر گرافیک انجمن ها هستیم.امیدوارم شما هم به ما در پیشرفت روزافزون این انجمن کمک کنید.
با تشکر
برای کار گرافیکی من در خدمتتون هستم
ممنونم
کارهای دانشحوی هم بذارید نیمه وقت باشه
سلام میشه یه بخش هم برای کارهای پاره وقت در نظر بگیرین.که دانشجو ها هم بتونن استفاده کنن
من هم موافقم اگر کارهای پاره وقت برای دانشجو ها باشه خیلی استقبال میشه .
با سلام خدمت کلیه دوستان
یه سوال داشتم در رابطه با آگهی های استخدامی:
برای اونهایی که سابقه کاری ندارند و سن آنها مدام داره بالاتر می رود یک چاره ای بیندیشید
من فوق دیپلم حسابداری هستم و متولد 64
با تشکر محمود سالاری
با اهدای سلام:
مدتی است که فتوکپی شناسنامه و فرم تعهد فعال سازی پیامک را ارسال کرده ام ولی هنوز ارسال پیامک اینجانب فعال نشده است. با تشکر
دوست عزیز بهتربود درقسمت انتقادات وپیشنهادات نظرخودتوارائه می دادی