راسخون

ورزشي

goshachay کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 1682
|
تاریخ عضویت : فروردین 1390 
با گلزني برابر اوساسونا
مسي هم مثل پوشكاش در فوتبال اسپانيا جادوانه شد

خبرگزاري فارس: مهاجم آرژانتيني بارسلونا با 50 گل زده و يك گل زده بيشتر از پوشكاش در تاريخ گلزنان فوتبال اسپانيا جاودانه شد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از اسپورت كاتالونيا، ليونل مسي شب گذشته گل شماره 50 خود را وارد دروازه اوساسونا كرد و ركورد 49 گل زده پوشكاش مجار در فصل 59 - 60 لاليگا را شكست.
بسياري از كارشناسان فوتبال اسپانيا حتي نويسندگان كاتالونيايي از اينكه بزرگ‌ترين گلزنان فوتبال باشگاهي اسپانيا، هيچگاه بومي نبوده‌اند ابراز نارضايتي دارند.
اين ركوردشكني از جهتي ديگر نيز براي مردم بارسلونا با ارزش بود چرا كه ركورد قبلي توسط پوشكاش در لباس رئال مادريد رقم خورده بود و اكنون اين بارسلونا است كه در صدر اين جدول پرچم تكان مي‌دهد.
انتهاي پيام/

goshachay کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 1682
|
تاریخ عضویت : فروردین 1390 
/هفته سي و چهارم كالچو ايتاليا/
پيروزي ميلاني‌ها و تساوي يوونتوس

خبرگزاري فارس: مدعيان قهرماني در كالچو حريفان خود را شكست دادند.

به گزارش خبرگزاري فارس در هفته سي و چهارم رقابت‌هاي سري A ايتاليا، بازي حساسي بين تيم‌هاي اينترميلان و لاتزيو برگزار شد كه اين ديدار با نتيجه 2 بر يك به سود اينتر به پايان رسيد.

نرآتزوري با اين پيروزي تنها توانست فاصله خود با صدر جدول را حفظ كند. خوليو سزار دروازه‌بان اينتر در دقيقه 22 اخراج شد تا لاتزيو از نقطه پنالتي به گل رسيده و از ميزبان خود پيش بيفتد. در ادامه وسلي اسنايدر و ساموئل اتوئو گل زدند تا اينتر با 10 بازيكن به يك پيروزي دلنشين برسد. اينتري‌ها با اين پيروزي 66 امتيازي شدند و فاصله 8 امتيازي خود با ميلان صدرنشين را حفظ كردند. لاتزيو نيز كه اميدوار بود با پيروزي در اين بازي سخت خود را به صدر جدول نزديك كند، با 60 امتياز در جاي چهارم باقي ماند.

ميلان نيز كه به زمين برشا رفته بود، با تك گل روبينيو ميزبان خود را شكست داد تا در فاصله چهار هفته مانده به پايان سري A، خود را در آستانه قهرماني ببيند. آنها 74 امتيازي هستند و براي قهرماني تنها به 4 امتياز ديگر نياز دارند.

يوونتوسي‌ها كه در تورين از كاتانيا پذيرايي مي‌كردند، ابتدا با دو گل الساندو دل پيرو در دقايق 19 و 38 از ميهمانشان پيش افتادند ولي در 10 دقيقه پاياني دو گل دريافت كردند تا همچنان در رتبه هفتم جدول باقي بمانند.

در نخستين ديدار اين هفته نيز رم با تك گل سيمونه پروتا كيه وو را مغلوب كرده بود تا اميدهاي خود براي راهيابي به بازي‌هاي اروپايي فصل بعد را زنده نگه دارد.

نتايج كامل به شرح زير است:

* رم يك - كيه وو صفر
سيمونه پروتا 4

* باري صفر - سمپدوريا يك
نيكلا پوتزي 59 (پنالتي)

* بولونيا صفر - چزنا 2
جيا كريني 48، مالونگا 84

* كالياري يك - فيورنتينا 2
كاسو 46 براي كالياري، چرچي 45 و 50 براي فيورنتينا

* جنوا 4 - لچه 2
فلورس 10 و 62، پالاسيو 43، 54 براي جنوا، دي ميچله 3 و 30 براي لچه

* اينتر ميلان 2- لاتزيو يك
وسلي اسنايدر 40، ساموئل اتوئو 53 براي اينتر، ماريو زاراته 24 (پنالتي) براي لاتزيو

* پالرمو 2- ناپولي يك
بالزارتي 38، بوو 45 (پنالتي) براي پالرمو، ادينسون كاواني 2 (پنالتي) براي ناپولي

*اودينزه صفر - پارما 2
آمائوري 13 و 90

*‌برشا صفر - ميلان يك
روبينيو 82

* يوونتوس 2- كاتانيا 2
الساندرو دل پيرو 19 (پنالتي) و 38 براي يووه، گومس 81، لوري 90 براي كاتانيا
انتهاي پيام/

goshachay کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 1682
|
تاریخ عضویت : فروردین 1390 
/مسابقات تنيس بارسلونا/
باز هم نادال و فرر به فينال رسيدند

خبرگزاري فارس: براي دومين بار پياپي طي يك هفته دو تنيس‌باز اسپانيايي به فينال رقابت‌هاي تنيس زمين خاكي اروپا راه يافتند.

به گزارش باشگاه خبري فارس «توانا»، رقابت‌‌هاي 2 ميليون و يكصد و ده هزار دلاري تنيس بارسلونا شب گذشته با برگزاري ديدارهاي مرحله نيمه‌نهايي به پايان رسيد.
در نخستين ديدار اين مرحله رافائل نادال 2 بر صفر و با نتايج 6 بر 3 و 6 بر 2 از سد ايوان دوديچ كروات گذشت و در ديگر ديدار ديويد فرر نيز 2 بر صفر و با نتايج 6 بر 3 و 6 بر 4 مقابل نيكولاس المگرو اسپانيايي به برتري رسيد.
به اين ترتيب نادال و فرر براي دومين بار طي يك هفته در يك ديدار فينال رقابت‌هاي تنيس زمين خاكي اروپا به مصاف هم مي‌روند.
در فينال مسابقات مونت كارلو كه هفته گذشته برگزار شد،‌ رافائل نادال، مرد شماره يك تنيس جهان كه براي هفتمين بار پياپي به فينال مسابقات زمين خاكي موناكو فرانسه راه پيدا كرده بود براي تداوم تكرار عناوين قهرماني‌اش به مصاف هموطنش داويد فرر رفت و 2 بر صفر و با نتايج 7 بر 5 و 6 بر 4 به پيروزي رسيد تا همچنان روي نوار قهرماني اين رقابت‌ها گام بردارد.
انتهاي پيام/

goshachay کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 1682
|
تاریخ عضویت : فروردین 1390 
براي بازديد از امكانات
ناظران كنفدراسيون فوتبال آسيا سه‌شنبه وارد ايران مي‌شوند

خبرگزاري فارس: ناظران AFC براي ارزيابي شرايط امكانات فوتبال ايران سه‌شنبه هفته جاري وارد ايران مي‌شوند.

به گزارش خبرگزاري فارس، موعد مقرر براي ارزيابي امكانات فوتبالي ايران از سوي كنفدراسيون فوتبال آسيا نزديك شده است. سه شنبه ششم ارديبهشت ناظران AFC وارد تهران مي شوند و به مدت 14 روز در ايران حضور دارند. آنها از تمامي شهرهايي كه در ليگ برتر نماينده دارند بازديد مي كنند و سپس ارزيابي خود از شرايط را در جلسه اي به مسئولان فدراسيون فوتبال اعلام خواهند كرد.

با وجودي كه فقط دو روز ديگر تا حضور اين ناظران در ايران وقت باقي مانده هنوز ورزشگاه هايي هستند كه با استانداردهاي آسيا فاصله دارند. در تهران نيز فقط ورزشگاه آزادي داراي استانداردهاي لازم براي تاييد AFC است.
ارزيابي اين ناظران و نمره اي كه ايران مي گيرد در حفظ چهار سهميه ايران در ليگ قهرمانان آسيا نقش دارد.
انتهاي پيام/

goshachay کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 1682
|
تاریخ عضویت : فروردین 1390 
/هفته هجدهم ليگ دسته اول فوتبال امارات/
حريف ذوب‌آهن شكست خورد

خبرگزاري فارس: تيم فوتبال الامارات در هفته هجدهم ليگ دسته اول مغلوب الفجيره شد.

به گزارش باشگاه خبري فارس «توانا»، هفته هجدهم ليگ دسته اول فوتبال امارات روز گذشته با يك ديدار به پايان رسيد و تيم الجزيره، حريف ذوب‌آهن در ليگ قهرمانان آسيا برابر الفجيره با نتيجه 2 بر يك مغلوب شد.
الامارات در پايان هفته هجدهم با 34 امتياز در صدر جدول گروه اول ليگ دسته اول امارات قرار دارد.
اين تيم در هفته نوزدهم 8 ارديبهشت‌ماه به مصاف عجمان، تيم رده دومي گروه اول مي‌رود.
انتهاي پيام/

goshachay کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 1682
|
تاریخ عضویت : فروردین 1390 
سرانجام مهاجم اسپانيايي براي آبي‌ها گلزني كرد
آنچلوتي: زندگي جديد تورس در ليگ برتر آغاز شد

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال چلسي گفت: تورس با گلزني برابر وستهام زندگي تازه خود در فوتبال باشگاهي انگليس را آغاز كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، كارلو آنچلوتي پس از پيروزي 3 بر صفر چلسي مقابل وستهام اظهار داشت: مقابل وستهام روز خوبي را سپري كرديم. همه منتظر گلزني فرناندو تورس بودند كه بالاخره اين صبر طولاني با گلي كه او زد به پايان رسيد.
مربي ايتاليايي 2 سال گذشته استامفوردبريجي‌ها اين جملات را در ابتداي كنفرانس مطبوعاتي بازي روز گذشته مقابل وستهام كه منجر به برتري 3 بر صفر شد، بيان كرد. در اين ديدار گلزن اسپانيايي تيم او كه در آخرين روز از ماه ژانويه و درازاي 50 ميليون پوند از ليورپول جدا شد، به انتظار سه ماهه پاسخ داد.
آنچلوتي افزود: فكر مي‌كنم پس از اين گل، زندگي تازه‌اي برايش شروع شود.تصور مي‌كنم فرناندو پس از اين آينده‌اي خارق‌العاده در استامفوردبريج را تجربه كند. براي او مشكل بزرگ مساله تطابق با فضاي تيم جديد و گلزني‌ بود كه انجام شد. معضلي كه حل‌ آن ساده نبود.
وي ادامه داد: تصور مي‌كنم اكنون با هماهنگي بيشتر با هم‌تيمي‌ها او بتواند به شرايط بهتري برسد.
لمپارد و مالودا 2 گلزن ديگر تيم تحت رهبري آنچلوتي را زدند و در پيروزي 3 بر صفر سهيم شدند.
انتهاي پيام/

goshachay کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 1682
|
تاریخ عضویت : فروردین 1390 
با ابلاغ هيأت كشتي استان تهران
حبيبي سرمربي تيم كشتي آزاد تهران شد

خبرگزاري فارس: هادي حبيبي از سوي هيأت كشتي استان تهران به‌عنوان سرمربي تيم آزاد بزرگسالان اين استان انتخاب شد.

به گزارش باشگاه خبري فارس «توانا» و به نقل از روابط عمومي فدراسيون كشتي، هادي حبيبي فرزند هاشم حبيبي يكي از مربيان تهران است كه عناوين قهرماني آسيا و چهارمي جهان را در كارنامه دارد.
وي دارنده مدرك فوق ليسانس تربيت بدني است كه به تازگي مدرك بين‌المللي مربيگري كشتي آزاد را دريافت كرده و از مدرسان انستيتو بين‌المللي كشتي نيز محسوب مي‌شود.
انتهاي پيام/

goshachay کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 1682
|
تاریخ عضویت : فروردین 1390 
/پلي‌آف ليگ بسكتبال NBA/
پيروزي ممفيس در غياب حدادي و باخت شيكاگو برابر اينديانا

خبرگزاري فارس: تيم بسكتبال ممفيس گريزليز در غياب بازيكن ايراني خود برابر سن‌آنتونيو اسپرس پيروز شد.

به گزارش باشگاه خبري فارس «توانا»، مرحله پلي‌آف ليگ بسكتبال NBA آمريكا صبح امروز با برگزاري 4 بازي پيگيري شد كه در يكي از اين ديدارها تيم ممفيس گريزليز موفق شد دومين پيروزي خود را برابر سن‌آنتونيو كسب كند.
شاگردان ليونل هالينز در حالي برابر حريف خود به برتري 91 بر 88 دست يافتند كه در 2 بازي گذشته يك پيروزي و يك شكست را مقابل سن‌آنتونيو كسب كرده بودند.
حامد حدادي در اين مسابقه از روي نيمكت پيروزي هم تيمي‌هايش را تماشا كرد.

ديدار شيكاگو بولز و اينديانا پيسرز در چهارمين بازي با برتري اينديانا همراه بود، تا شيكاگويي‌ها پس از 3 پيروزي پياپي طعم شكست را بچشند.

نتايج ساير مسابقات امروز:
پورتلند بليزرز 84 - دالاس ماوريكس 82
اوكلاهاما سيتي 97 - دنور ناگتس 94
انتهاي پيام/

goshachay کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 1682
|
تاریخ عضویت : فروردین 1390 
از سوي سازمان ورزش شهرداري تهران
خدمات ويژه ورزشي به خانواده‌هاي شهيد و جانباز ارائه مي‌شود

خبرگزاري فارس: رئيس سازمان ورزش شهرداري تهران از اراده خدمات ويژه اين سازمان به خانواده هاي شهدا و جانبازان در مجموعه هاي تحت پوشش خبر داد.

به گزارش خبرگزاري فارس، سيد محمد آقامير در حاشيه نشست شوراي معاونين سازمان ورزش شهرداري تهران ضمن اشاره به جايگاه والاي خانواده هاي شهدا و جانبازان گفت: براي رفاه حال خانواده هاي شهدا، مصوب شد از اين پس براي خانواده هاي درجه يك شهيد، تمامي استخرها با ارائه كارت شناسايي به صورت رايگان باشد.
رئيس سازمان ورزش شهرداري تهران ادامه داد: همچنين جانبازان بالاي 70درصد نيز مي توانند هفته اي 3روز با ارائه كارت شناسايي به همراه يك نفر از كليه استخرهاي تحت پوشش به صورت رايگان استفاده كنند و جانبازان بالاي 10درصد نيز از تخفيف 50درصدي براي استفاده از استخر مجموعه ها برخوردارند.
تصميم اخير سازمان ورزش شهرداري تهران با تاكيد بر استفاده تفريحي جانبازان و خانواده هاي شهدا به تصويب رسيده است و كليه جانبازان و خانواده هاي درجه يك سازمان مي توانند با ارائه كارت شناسايي از كليه امكانات با شرايط ياد شده برخوردار شوند.
انتهاي پيام/

goshachay کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 1682
|
تاریخ عضویت : فروردین 1390 
/هفته سي و سوم لاليگا اسپانيا/
جشنواره گل مادريد در مستايا و شكست ياران نكونام در نيوكمپ

خبرگزاري فارس: شاگردان مورينيو در بازگشت دوباره به مستايا پس از جشني 48 ساعته در پايتخت با 6 گل والنسيا را در هم كوبيدند.

به گزارش خبرگزاري فارس، تيم فوتبال رئال مادريد توسط بن‌زما 23 و ايگواين 31 و 42 و 53 و كاكا 39 و 62 به گل رسيد و والنسيا كه چيزي براي از دست دادن نداشت با حملات همه جانبه خود توسط سولدادو 60، خوناس 80 و آلبا 85 به سه گل دست يافت تا اين بازي حساس در هفته سي‌و سوم لاليگا با نتيجه 6 بر 3 به سود قوي هاي سپيد مادريد به پايان برسد.
اين پيروزي در افزايش روحيه مادريدي‌ها در آستانه بازي رفت نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا بي تاثير نخواهد بود.
در ديگر بازي شب گذشته، دو مهاجم بارسلونا يعني ويا و مسي كار تمام نشده خود در فينال جام حذفي را برابر اوساسونا تمام كردند و با دو گل در دقايق 24 و 88 دروازه اوساسونا را گشودند تا اين ديدار با نتيجه 2 بر صفر به سود مردان كاتالان به پايان برسد.
جواد نكونام هافبك ايراني اوساسونا به مدت 90 دقيقه در تركيب ثابت تيمش مقابل بارسلونا بازي كرد.

دربي باسك نيز با پيروزي خانگي اتلتيك بيلبائو به پايان رسيد.
در اين ديدار اتلتيك بيلبائو با گل‌هاي دقيقه 18 و 28 مونياين و توكه‌رو به گل رسيد و گل‌به خودي مارتينس در دقيقه 30 نيز رئال سوسيه‌داد را به جايي نرساند تا بازي با نتيجه 2 بر يك به سود تيم اول باسك تمام شود.
انتهاي پيام/

goshachay کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 1682
|
تاریخ عضویت : فروردین 1390 
پاسخ سرمربي كشتي آزاد به كفاشيان
محمدي: در المپيك از كي‌روش انتظار طلا داريد يا بنا، مهماندوست و باقري‌؟

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم ملي كشتي آزاد گفت: يادمان باشد كه در المپيك به جاي امثال كي‌روش، باز هم محمد بنا، رضا مهماندوست و كوروش باقري‌ هستند كه به داد ورزش ما مي‌رسند.

غلامرضا محمدي در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي باشگاه خبري فارس «توانا»، پيرامون شرايط اردوهاي تيم ملي آزاد، گفت: شرايط خوبي داريم و تمرينات پرفشاري را پشت سر مي‌گذاريم. خوشبختانه آسيب‌ديدگي جدي نداريم و در اردوي بعد برنامه تمرينات را تغيير خواهيم داد و با كاستن از فشار تمرين روي حركات سرعتي كار خواهيم كرد.
وي به شدت از تبعيض ميان مربيان فوتبال و ساير رشته‌هاي ورزشي انتقاد كرد گفت: چند وقت است كه دارم به اين موضوع فكر مي‌كنم كه المپيك خيلي نزديك است. من هيچ‌موقع در مورد هزينه‌هاي صرف شده در فوتبال صحبتي نكرده‌ام. اعتقاد دارم اگر هزينه‌اي هم مي‌شود و مربي آورده مي‌شود ايرادي ندارد، اما يادمان باشد كه در المپيك باز هم محمد بنا، رضا مهماندوست و كوروش باقري‌ها هستند كه به داد ورزش ما مي‌رسند. باز هم كشتي، تكواندو و وزنه‌برداري بايد انتظارات مردم و مسئولان را برآورده كنند.
سرمربي تيم ملي آزاد تصريح كرد: از همين حالا شرايطي براي فدراسيون به وجود آمده كه با مشكلات مالي دست و پنجه نرم مي‌كند و هيچ حمايتي از كشتي نمي‌شود. با اين وجود چه انتظاري مي‌توانيم داشته باشيم و چه قولي مي‌توانيم بدهيم. اين صحبت‌ها از حالا بايد انجام شود كه اگر قرار است اتفاقي رخ دهد جلوي آن گرفته شود چون از كشتي ما حمايت نمي‌شود.
دارنده 2 مدال نقره جهان در ادامه افزود: از چه رشته‌هايي انتظار داريد كه در المپيك لندن موفق شوند؟ آيا مي‌توان از كي‌روش انتظار طلاي المپيك را داشت؟ اين واقعيت‌هاي ورزش ما است و درد دل اهالي رشته‌هاي مدال‌آور المپيك.
محمدي گفت: اگر حرف غيرمنطقي مي‌زنم مسئولان بگويند. كدام رشته مي‌خواهد باز هم در المپيك مدال‌آوري كند؟ از هزينه‌هاي ميلياردي كه در ورزش و به خصوص فوتبال مي‌شود كشتي، وزنه‌برداري و تكواندو سهم كمي دارند. اين موضوع براي من قابل هضم نيست. نمي‌خواستم در اين رابطه صحبت كنم. هر كاري مي‌توانند براي فوتبال انجام دهند، مخالف اين موضوع نيستيم، اما چرا به كشتي، وزنه‌برداري و يا تكواندو بي‌توجهي مي‌شود؟
دارنده 2 مدال برنز جهان عنوان كرد: در بازي‌هاي آسيايي همين رشته‌ها بودند كه به داد ايران رسيدند. شك نكنيد همين رشته‌ها هم در المپيك براي ما سرنوشت‌ساز هستند، پس چرا هيچ حمايتي از مربيان و ورزشكاران اين رشته‌ها نمي‌شود. چرا هيچ‌كس نيست جواب اين سوال را كه در ذهن من شكل گرفته است بدهد؟
گفتني است در روزهاي گذشته محمد بنا سرمربي كشتي فرنگي لب به انتقاد از فوتبال ايران گشود و علي كفاشيان رئيس فدراسيون فوتبال نيز اين رشته را نزد مردم محبوب تر از كشتي عنوان كرد.
انتهاي پيام/

goshachay کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 1682
|
تاریخ عضویت : فروردین 1390 
اولين آثار ال‌كلاسيكو‌هاي تمام‌نشدني بارسا و رئال
كاهش‌ سيگاري‌ها، افزايش سكته‌اي‌ها در جامعه اسپانيا

خبرگزاري فارس: نتايج گزارش يك موسسه تحقيقاتي در اسپانيا نشان مي‌دهد برگزاري 4 پيكار ميان بارسلونا و رئال‌مادريد نتايج اجتماعي مثبت و منفي داشته است.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه نويه‌زورخرسايتونگ، خوليان ويسكاستين، مدير سازمان اي.اس.اي اظهار داشت: محققين ما متوجه با‌آماربرداري و تحقيقات همه‌جانبه خود متوجه شدند انجام اين مصاف‌ها اثراتي مثبت و منفي نه فقط در حوزه ورزش بلكه كشور داشته است.
اين اظهارات از سوي مسئول اين موسسه در شرايطي عنوان شد كه از اواخر سال گذشته كه فصل باشگاهي فوتبال به آخر خط نزديك شد، مشخص شد در ديدار برگشت لاليگا، فينال جام حذفي اسپانيا، دو ديدار رفت و برگشت ليگ قهرمانان، اين دو تيم بزرگ اروپا از سرزمين ماتادورها در مدت زمان 18 روز(ال‌كلاسيكو‌هاي چهارگانه) تبعاتي عجيب براي شهروندان اسپانيا به همراه دارد.
اين مقام افزود: از اين چهار دربي، تنها دو ديدار انجام شده و دو بازي ديگر هنوز باقي است. به اين خاطر از ارائه آمار دقيق خودداري مي‌كنيم و در قالبي كلي، بايد عنوان كنيم در نيمي از مسير طي شده دربي‌هاي مذكور، شمار افرادي كه به استرس‌‌ها در جامه مبتلا هستند، افزوده است.
آمار كلي اخذ شده از مراكز درماني بيان‌‌گر همين نكته است در اين دوره به خاطر افزايش هيجانات منفي بر شمار مبتلايان به سكته و بيماران ديابتي افزوده شده است.
وي ادامه داد: نكته مثبت اين دربي‌ها، كاهش شمار كساني است كه استعمال سيگار مي‌كنند. شايد در حاشيه تبليغات اين دربي‌ها، بطور مستقيم بر كسب سلامت بيشتر تبليغ شده، مردم اسپانيا كمتر اقدام به استفاده از اين ماده مخرب سلامتي كرده‌اند.
در اولين گام از اين سري ‌ال‌كلاسيكوهاي چهارتايي، بارسا و رئال ابتدا هفته قبل در لاليگا به تساوي يك بريك رسيدند. سپس به فاصله چهارروز در فينال كوپادل‌ري، رئالي‌ها با گل كريستيانو رونالدو به برتري يك بر صفر رسيدند.
سومين مصاف اين دو حريف ديرينه چهارشنبه هفته جاري در مرحله نيمه‌نهايي ليگ قهرمانان در ورزشگاه سانتياگوبرنابئو انجام خواهد شد و بازي برگشت هفته آينده به ميزباني كاتالاني‌ها در ورزشگاه نيوكمپ انجام خواهد شد.
انتهاي پيام/

goshachay کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 1682
|
تاریخ عضویت : فروردین 1390 
/هفته سي‌وچهارم ليگ برتر انگليس/
پيروزي چلسي با گلزني تورس

خبرگزاري فارس: قهرمان فصل گذشته رقابت‌هاي ليگ برتر انگليس بر وستهام غلبه كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس تيم فوتبال چلسي شب گذشته در ديداري خانگي 3 بر صفر وستهام را شكست داد تا همچنان بخت بسيار كم خود را براي تكرار عنوان فصل قبل حفظ كند.

در اين مصاف تيم تحت رهبري كارلو آنچلوتي به دستاوردي ديگر همچون درخشش فرناندو تورس، گلزن اسپانيايي‌اش نيز رسيد. اين گلزن 26 ساله كه در آخرين روز از ماه ژانويه از ليورپول به جمع آبي‌پوشان نقل مكان كرد، سه ماه در حسرت گلزني براي ياران جديدش بسر مي برد و از اين لحاظ تحت فشار بود تا اينكه شب گذشته بالاخره پاي او نيز به گلزني باز شد.

در اين بازي "ماتادور كوچك " (تورس) در دقيقه 84 گل دوم تيمش را زد. قبل از او فرانك لمپارد،‌هافبك مجرب تيم در دقيقه 44 گل نخست را به نام خود ثبت كرد. در دقيقه 90 نيز مالودا سومين گل را زد.

پس از آنكه روز گذشته منچستريونايتد با تك گل هرناندز بر اورتون غلبه كردند و 73 امتياز شد، چلسي نيز صاحب 67 امتياز شد و فاصله شش امتيازي خود را با شياطين سرخ حفظ كرد.

به اين ترتيب در صورتي كه در 4 هفته آينده تيم فرگوسن شش امتياز از دست دهد و در مقابل آبي‌هاي استامفوردبريجي نيز بازي‌هاي خود را ببرند، آن وقت اندك اميد قهرماني مجدد مردان آنچلوتي به چيزي شبيه به معجره تبديل شده و جام قهرماني به عوض اولدترافورد، يكبار ديگر راهي ورزشگاه خانگي لندني‌ها خواهد شد.

ساير نتايج:
بلكپول يك - نيوكاسل يك
گل‌ها: كمپل 32 براي بلكپول، لوفن‌كراندس 17 براي نيوكاسل

ولورهامپتون يك - فولام يك
گل‌ها: استيوون فلچر 22 براي ولورهامپتون، جانسون80 براي فولام

تاتنهام 2- وست‌برومويچ آلبيون 2
گل‌‌ها: پاوليچنكو 27، دفو 67 براي تاتنهام، اودم‌وينگ 5، كاكس 81 براي وست‌برومويچ

ليورپول 5 - بيرمنگام صفر
گل‌ها: رودريگوئز7، 66، 73، كوييت 23، كول 86

آستون‌ويلا يك - استوك‌‌سيتي يك
گل‌ها: دارن بنت 43 براي آستون‌‌ويلا،‌كنوين جونز 20 براي استوك

ساندرلند 4- ويگان 2
گل‌ها:ژيان 55، هندروسون 66، 77، سناگون73- پنالتي براي ساندرلند، ديام 52، دي سانتو 90 براي ويگان

جدول رده‌بندي:
1- منچستريونايتد 73 امتياز - 34 بازي
2- چلسي 67 امتياز -34 بازي
3-آرسنال 64 امتياز-33 بازي
4-منچسترسيتي 56 امتياز -32 بازي
5-تاتنهام 55 امتياز -33 بازي
6-ليورپول52 امتياز-34 بازي
7-اورتون47 امتياز-34 بازي
8- بولتون 43 امتياز -32 امتياز
9-نيوكاسل 41 امتياز-34بازي
10-ساندرلند41 امتياز-34 بازي
11-آستون‌ويلا41 امتياز34 بازي
12-وست‌برومويچ‌آلبيون40 امتياز-34 بازي
13- فولام 39 امتياز- 33 بازي
14-استوك‌سيتي39 امتياز- 33 بازي
15-بيرمنگام 38 امتياز -34 بازي
16- بلكبرن 35 امتياز-33 بازي
17- بلكپول 34 امتياز- 34 بازي
18-ويگان 34 امتياز -34 بازي
19-ولورهامپتون 33 امتياز- 33 بازي
20- وستهام 32 امتياز - 34 بازي
انتهاي پيام/

goshachay کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 1682
|
تاریخ عضویت : فروردین 1390 
/هفته سي‌ويكم بوندس‌ليگا/
اولين بازي بوندس‌ليگايي كريمي و تعويق جشن قهرماني دورتموند

خبرگزاري فارس: جدي‌ترين مدعي كسب عنوان قهرماني ليگ دسته اول فوتبال آلمان (بوندس‌ليگا) مقابل قعرنشينان بورسيامونشن‌گلادباخ زانو زد.

به گزارش خبرگزاري فارس شب گذشته تيم بورسيادورتموند راهي ورزشگاه بورسيا‌پارك شد تا در ضيافت تيمي كه از 30 مسابقه، تنها 26 امتياز اندوخته كرده و در آخرين پله جدول هجده تيمي قرار داشت، شركت كند.
يورگن كلوپ، سرمربي موفق اين تيم در كنار شاگردانش پيش از اين رويارويي انتظار داشت يارانش كه در فصل خوش درخشيده‌اند، يك برد ديگر كسب كنند تا در فاصله سه هفته به پايان فصل بتوانند جشن قهرماني خود را با توجه به اختلاف زياد با بايرلوركوزن، قطعي كنند اما اين انتظاري بيهوده بود. زيرا زرد‌ها درست در زماني كه بايد تير خلاص را وارد مي‌كردند، يك بر صفر مغلوب بورسيامونشن‌گلادباخ شدند.

با اين نتيجه اگر چه آنان به خواسته خود نرسيدند، اما تيم پايين‌جدولي كاري كرد تا هيجان در ليگ باقي بماند .ضمن آنكه خود با كسب 29 امتياز از رده هجدهم به هفدهم صعود كرد.
در اين مصاف محمد ادريسو در دقيقه 35 تك گل بازي را به ثمر رساند.

در ورزشگاه باي‌آره‌نا، جايي كه بايرلوركوزن ميزبان هوفن‌هايم بود، نتيجه‌‌اي شكل گرفت تا مردان هاينكس به آينده‌‌اي نزديك اميدوار باقي بمانند.
در اين پيكار، ميشائيل كادلچ 40 و آرتورو ويدال براي لوركوزني‌ها و سيگورسن 28 براي هوفن‌هايمي گلزني كردند تا برد 2 بر يك ميزبان ثبت شود.

ثبت دو نتيجه فوق سبب شد تا دورتموند در صدر جدول در امتياز 69 باقي بماند و لوركوزن 64امتيازي شده و فاصله‌اش را با رقيب به 5 امتياز كاهش دهد. در نتيجه اندكي بيشتر از قبل براي دسترسي به عنوان نخست اميدوار باقي ماند.

در ديداري ديگر بايرن‌مونيخ، فاتح دوره قبل اين پيكارها در خانه اينتراخت فرانكفورت، تساوي يك بر يك را تجربه كرد. پس از آنكه سباستين روده در دقيقه 54 براي تيم تحت رهبري كريستوف دائوم گلزني كرد، مونيخي‌ها يكبار ديگر كابوس شكست را لمس كردند تا اينكه در دقيقه 89 توسط ماريو گومز توانستند با زدن گل تساوي، از ناكامي برگريزند.

شالكه نيز در جدال خانگي مقابل كايزرس‌لاترن يك بر صفر مغلوب شد. در اين ديدار كه علي كريمي اولين بازي بوندس‌ليگايي خود را براي آبي‌پوشان انجام داد ، لاكيچ در دقيقه 42 گلزني كرد.
كريمي كه در آخرين روز از ماه ژانويه در ازاي قراردادي پنج‌ماه ونيمه به عضويت شالكه در‌آمد، در دقيقه 62 به جاي ادو در تركيب قرار گرفت.

ساير نتايج:
اشتوتگارت 3- هامبورگ صفر
گل‌ها: كاكاو 6، 88، گنتر 78

سن‌پائولي يك - وردربرمن 3
گل‌ها: بارتلز29 براي سن‌پائولي، تروندت 50، پيزارو 73، 75 براي برمن

جدول رده‌بندي:
1- بورسيادورتموند 69 امتياز 31 بازي
2-بايرلوركوزن 64 امتياز31 بازي
3- هانوفر 57 امتياز31 بازي
4-بايرن‌مونيخ 56 امتياز31 بازي
5- ماينس 48 امتياز30 بازي
6- نورنبرگ 46امتياز30 بازي
7-هامبورگ 43 امتياز31 بازي
8-فرايبورگ 41 امتياز31 بازي
9- هوفن‌هايم 40 امتياز31 بازي
10-شالكه 40 امتياز31 بازي
11-وردربرمن 38 امتياز31 بازي
12-كايزرس‌لاترن 37امتياز31 بازي
13-اشتوتگارت 36 امتياز31 بازي
14-اف.ث.كلن 35 امتياز30 بازي
15-اينتراخت فرانكفورت34 امتياز31 بازي
16-ولفسبورگ 29 امتياز 30 بازي
17-بورسيامونشن‌گلادباخ 29 امتياز31 بازي
18- سن‌پائولي 29 امتياز
انتهاي پيام/

goshachay کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 1682
|
تاریخ عضویت : فروردین 1390 
نه داوري مشكل داشت، نه برنامه مسابقات
دليلي: هيچ دست پشت‌پرده‌اي نبود؛ به‌خاطر ضعف خودمان قهرمان نشديم

خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه ذوب‌آهن اصفهان گفت: هيچ دست پشت پرده‌اي وجود ندارد و ما به دليل ضعف خودمان از قهرماني دور شديم.

اصغر دليلي در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در مورد شكست 2 بر يك برابر پاس همدان و از دست رفتن شانس قهرماني ذوب‌آهن عنوان كرد:‌ من نه تنها باخت برابر پاس بلكه شكست‌هايي كه در چند هفته گذشته داشتيم و در نهايت موجب شد شرايط قهرماني را از دست بدهيم را جز ضعف خودمان نمي‌دانم. برخلاف آنچه رسم شده كه در فوتبال ما كاسه‌‌كوزه‌ها را بر سر همديگر خرد مي‌كنيم من هيچ ايرادي به داوري و برنامه‌ريزي سازمان ليگ نمي‌بينم و فدراسيون فوتبال را زير سؤال نمي‌برم. هيچ‌كدام اينها مشكل نداشت.

وي تأكيد كرد: اگر مي‌خواستيم قهرمان شويم اين قهرماني را بايد با پيروزي خودمان به دست مي‌آورديم و تنها عاملي كه باعث شد از قهرماني دور شويم امتيازاتي بود كه خودمان از دست داديم و هيچ‌كس و هيچ عامل بيروني ما را از قهرماني دور نكرد. ما به دليل ضعف خودمان از قهرماني دور مانديم.

دليلي اظهار داشت: اينكه مي‌گويم ضعف خودمان منظور از خودم به عنوان مديرعامل كه در رأس مجموعه است تا پايين‌ترين رده‌ها باشگاه كه ضعف داريم. هيچ وقت اين ضعف را به گردن برنامه‌ريزي سازمان ليگ يا داوران نمي‌اندازم. از برنامه‌ريزي خوب سازمان ليگ و زحمات داوران نيز تشكر مي‌كنم. من به جرأت مي‌گويم هيچ دستي پشت پرده‌اي نبود و ما اگر مي‌خواستيم قهرمان شويم بايد با صلابت تا آخر ليگ مبارزه مي‌كرديم.

وي در مورد اينكه ذوب‌آهن 26 هفته جزو مدعيان اصلي قهرماني بود، به فارس گفت: حتي اگر 33 هفته نيز صدرنشين بوديم باز هم به ما جام قهرماني نمي‌دادند. بايد بدانيم براي قهرمان شدن تا آخرين هفته ليگ بايد با قدرت كار كرد اما متأسفانه ما اين توان را نداشتيم كه بتوانيم تا آخر ليگ قدرتمند كار كنيم.

مديرعامل باشگاه ذوب‌‌آهن اضافه كرد: اين مسئله دلايل مختلفي دارد كه براي فصل آينده بايد به طور دقيق موشكافي و كارشناسي شود تا ضعف‌هاي خودمان را پيدا كنيم اينكه چرا نتوانستيم تا آخر مسابقات در شرايط قهرماني باشيم. اگر بخواهيم دور شدن خود را از قهرماني بر گردن داوري يا سازمان ليگ بيندازيم هيچ وقت پيشرفت نمي‌كنيم. اين ايراد است كه چه ما و چه تيم‌هاي ديگر ضعف‌هاي خود را به عوامل ديگر نسبت مي‌دهند.

دليلي يادآور شد: بزرگترين برد و موفقيت براي مجموعه من اين است كه قبول دارم ما ضعيف بوديم و نتوانستيم به قهرماني برسيم و اين مسئله را با جرأت مي‌گويم. هيچ مقامي جز قهرماني امسال ما را راضي نمي‌كرد. هدف‌مان رسيدن به قهرماني بود كه به دليل ضعف خودمان آن را از دست داديم.

مديرعامل باشگاه ذوب‌آهن اصفهان در مورد اينكه اين تيم مي‌تواند سهميه قهرمانان آسيا را براي فصل آينده كسب كند يا نه، گفت: ما قطعاً سهميه ليگ قهرمانان را به دست خواهيم آورد ولي برنامه‌ريزي و هدف ما در اين فصل قهرماني در ليگ برتر بود.

دليلي در مورد اعتراض باشگاه ذوب‌آهن به نحوه اطلاع‌رساني محروميت محمدرضا خلعتبري پيش از ديدار با پاس به فارس گفت: من هم قبول دارم نحوه اطلاع‌رساني محروميت اين بازيكن درست نبود. قطعاً اگر قرار بود بعد از بازي با پرسپوليس اين بازيكن محروم شود بايد در ديدار با شهرداري تبريز اين اتفاق مي‌افتاد اما تيمي كه مي‌خواهد قهرمان شود نبايد به يك بازيكن وابسته باشد و بايد تا هفته آخر ليگ با قدرت و صلابت كار خود را انجام دهد كه ما متأسفانه در هفته‌هاي پاياني به دليل ضعف خودمان قهرماني را از دست داديم.
انتهاي پيام/