پیشنهادات و انتقادات از تالار بوندسلیگا
با سلام خدمت مدیر محترم تالار بوندس لیگا
doctor114
چند وقتیه که از حضرتعالی در این تالار خبری نیست امیدوارم که سالم و سلامت باشید
بنده هم بنا به وظیفه و قولی که داده ام همچنان در این تالار اخبار مرتبط با بوندس لیگا را درج می کنم امیدوارم که حضور شما باعث رونق دوباره این تالار بشود
*---و من الله توفیق ---*
حدیث امام على عليه السلام :
مَن حَسُنَت نيَّتُهُ أَمَدَّهُ التَّوفيقُ؛
هر كس نيّتش خوب باشد، توفيق ياريش خواهد نمود.
با سلام خدمت مدیر محترم تالار بوندس لیگا
doctor114
چند وقتیه که از حضرتعالی در این تالار خبری نیست امیدوارم که سالم و سلامت باشید
بنده هم بنا به وظیفه و قولی که داده ام همچنان در این تالار اخبار مرتبط با بوندس لیگا را درج می کنم امیدوارم که حضور شما باعث رونق دوباره این تالار بشود
*---و من الله توفیق ---*
حدیث امام على عليه السلام :
مَن حَسُنَت نيَّتُهُ أَمَدَّهُ التَّوفيقُ؛
هر كس نيّتش خوب باشد، توفيق ياريش خواهد نمود.
سلام بر دوست گرامی خودم:
به دلیل مشغله ی کاری کمتر تونستم سر بزنم . این جا تالار خودتونه برادر عزیز .ممنونم از الطاف گران مایه تون.
سپاس
سلام خدمت دوست و کاربر همکارم جناب doctor114
میخواستم ببینم میتونی یه راه ارتباطی بهم معرفی کنی؟ که برای مسائل کاری بتوانم باهات در ارتباط باشم؟
ممنون و متشکر
سلام:
نکته :
1) لازم به ذکر است که در تالار ورزش و زیر تالار های مربوطه ؛ کپی پیست کردن پست ها فقط از کاربرانی پذیرفته می شود که در زیر آن پست نظر شخصی و تحلیلی و فنی و ورانشناختی آن مطلب را هم در پستی حداقل یک خطی بیان کرده باشند . در غیر این صورت اگز کاربری در هر روز هزاران پست هم کپی کند به لحاظ ارزیابی در جمع کاربران برتر فاقد ارزش خواهد بود .
2) کاربری که ، پست های تالیفی ای را خود ایجاد کرده باشد و مشارکت خوب کاربران دیگر در آن پست را شاهد باشیم ، در اولیت انتخاب خواهد بود .
3) کاربری که پستی ایجاد کرده باشد و آن پست ، بازدید قابل ملاحظه ای داشته باشد هم در اولویت است .
4) در صورت ادامه روند کپی پیست بدون رعایت قوانین انجمن ورزش ، تمامی پست های کپی پیستی شما پاک خواهد شد و به مسئول محترم انجمن ها هم گزارش می گردد. لطفا از تکرار کپی پیست کردن اجتناب کنید و به پست های تالیفی یا جواب دادن به پست های خود و دیگران روی بیاورید.
سپاس