راسخون

پاسخ گويي به سوالات ++C

donya23 کاربر تازه وارد
|
تعداد پست ها : 4
|

می خواستم ببینم برنامه نویسی c++ برای یه تازه کار تو کدوم نرم افزار بهتره اگه جاییم هست که اونو دانلود کنم ممنون می شم معرفی کنید

porya1370 کاربر تازه وارد
|
تعداد پست ها : 61
|

با تشکر آیا میشود الگوریتم پرایم را به صورت یک برنام در اورد لطفا راهنمایی کنید از کدام توابع میتوانیم برای طراحی استفاده کنیم

یعنی ابتدا کامپایلر طول یال ها را بگیرد سپس مسیر بهینه را مشخص کند

aliakbar48937080 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 28
|

نوتپد ++ خوبه

notepad++

دانلود از سرور اصلی سایت نوتپد

cryingsphere کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 375
|

می خواستم ببینم برنامه نویسی c++ برای یه تازه کار تو کدوم نرم افزار بهتره اگه جاییم هست که اونو دانلود کنم ممنون می شم معرفی کنید

سلام

Turbo C++ به نظر من

موفق باشید

mosaferakherat کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 2182
|

نرم افزار زیاد مهم نیست.اصل برنامه نویسی به علاقه و پشتکاره.البته فکر میکنم کار کردن و مدیریت خطاها با visual C++ راحتتره...

mahmoodnouri کاربر تازه وارد
|
تعداد پست ها : 9
|

با عرض سلام منبه برنامه نوسی خیلی علاقه مندم و تا حدودی c++را بلدم اما نمی تونم کامپایلر اون را باز کنم . یک کامپایلر از شرکت دریا سافت نصب کردم اما اجرا نمی شود در ضمن آموزش command prompt بدهید. با تشکر

|
|

من از کجا   borland c++ 5.0 رادانلود کنم

|
|

من از کجا را  borland c++ 5.0 دانلود کنم

saeed_kh کاربر تازه وارد
|
تعداد پست ها : 2
|

با سلام

من از turbo C++ V.3 استفاده میکنم میخواستم بدونم چطور میشه یک برنامه را که در یک فایل جداگانه نوشته ام در یک برنامه ی دیگر درفایل جداگانه بکار ببرم (یک برنامه را در برنامه ی دیگر لینک کنم). چطور برنامه ی اول را به برنامه ی اصلی بشناسانم هرکاری میکنم درست نمیشه . لطفا اگر تنظیمات خاصی در قسمت options لازم دارد ذکر فرمایید. باتشکر

mahdis1372 کاربر تازه وارد
|
تعداد پست ها : 1
|

1- برنامه ای بنویسید که رشته ای از ورودی دریافت کرده و تعداد حروفش را شمارش

.کرده و چاپ کند
2-برنامه ای بنویسید که نام و نمرات تعدادی دانشجو را از ورودی دریافت کند و در آرایه
ای ذخیره نماید . سپس آرایه را بر حسب نمرات مرتب کرده و نمایش دهد
3-برنامه ای بنویسید که دو رشته از ورودی دریافت کند و سپس کلمات رشته دوم را در
.بین کلمات رشته اول جایگذاری نماید
salam khahesh mikonam ta saat 11 emshab javab bedin kheyli foriye.mamnoon misham.ajreton ba emam hossein
msmhtvkl کاربر تازه وارد
|
تعداد پست ها : 1
|

در اين تايپيك شما كاربر عزيز ميتوانيد سوال خود را درمورد برنامه نويسي زبان ++C مطرح كنيد و در اصرع وقت به سوال شما رسيدگي شود

رضا عبدالملكي - مدير تالار برنامه نويسي

من برای پروژم موضوع گرافیک در سی پلاس پلاس رو انتخاب کردم.میخوام کدی بنویسم که کلماتو به شکل ابشار بریزه یا بچرخونه.میشه در رابطه با دستورات و تابعش راهنماییم کنید. ممنون.

meysam_3 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 49
|

به نام خدا / باسلام به شما دوست عزیز / محیط برنامه نویسی visual c++ 6 برای اینکار مناسبه و در ضمن میتونید از کتاب برنامه نویسی پیشرفته پیام نور کمک بگیرید چون خلاصه و مفیده / موفق باشید یاعلی

hasanshir کاربر تازه وارد
|
|

سلام خسته نباشید

یه برنامه می خواستم زحمتشون بکشید

برنامه­ای بنویسید که یک حرف الفبا گرفته در صورتی که حرف کوچک باشد حرف بزرگ آن را و در صورت بزرگ بودن حرف کوچک آن را چاپ کند

باتشکریاعلی

gholamalih کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 90
|

عزیز اختمالا اون بنده خدا کمپایلرها دارن جواب رو بهت نشون میدن ولی سریع پنجره بسته می شه! میتونب به عنوان آخرین خط از برنامت دستورات زیر رو وارد کنی:

int temp;

std::cin>>temp;

mehdigerdali کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 5587
|

با سلام

اگه می شه این برنامه رو بنویسید و برام ایمیل( m.gerdali@gmail.com ) کنید

بنامه ای بنویسید که 30 کاراکتر از ورودی بخواند و در ارایه ای نظیر ان تعداد هر کاراکتر را بنویسد(مثلا تعداد  *=5و؟=4وa=12)

با تشکر