پاسخ گويي به سوالات ++C
می خواستم ببینم برنامه نویسی c++ برای یه تازه کار تو کدوم نرم افزار بهتره اگه جاییم هست که اونو دانلود کنم ممنون می شم معرفی کنید
با تشکر آیا میشود الگوریتم پرایم را به صورت یک برنام در اورد لطفا راهنمایی کنید از کدام توابع میتوانیم برای طراحی استفاده کنیم
یعنی ابتدا کامپایلر طول یال ها را بگیرد سپس مسیر بهینه را مشخص کند
نوتپد ++ خوبه
notepad++
دانلود از سرور اصلی سایت نوتپد
می خواستم ببینم برنامه نویسی c++ برای یه تازه کار تو کدوم نرم افزار بهتره اگه جاییم هست که اونو دانلود کنم ممنون می شم معرفی کنید
سلام
Turbo C++ به نظر من
موفق باشید
نرم افزار زیاد مهم نیست.اصل برنامه نویسی به علاقه و پشتکاره.البته فکر میکنم کار کردن و مدیریت خطاها با visual C++ راحتتره...
با عرض سلام منبه برنامه نوسی خیلی علاقه مندم و تا حدودی c++را بلدم اما نمی تونم کامپایلر اون را باز کنم . یک کامپایلر از شرکت دریا سافت نصب کردم اما اجرا نمی شود در ضمن آموزش command prompt بدهید. با تشکر
من از کجا borland c++ 5.0 رادانلود کنم
من از کجا را borland c++ 5.0 دانلود کنم
با سلام
من از turbo C++ V.3 استفاده میکنم میخواستم بدونم چطور میشه یک برنامه را که در یک فایل جداگانه نوشته ام در یک برنامه ی دیگر درفایل جداگانه بکار ببرم (یک برنامه را در برنامه ی دیگر لینک کنم). چطور برنامه ی اول را به برنامه ی اصلی بشناسانم هرکاری میکنم درست نمیشه . لطفا اگر تنظیمات خاصی در قسمت options لازم دارد ذکر فرمایید. باتشکر
1- برنامه ای بنویسید که رشته ای از ورودی دریافت کرده و تعداد حروفش را شمارش
من برای پروژم موضوع گرافیک در سی پلاس پلاس رو انتخاب کردم.میخوام کدی بنویسم که کلماتو به شکل ابشار بریزه یا بچرخونه.میشه در رابطه با دستورات و تابعش راهنماییم کنید. ممنون.
به نام خدا / باسلام به شما دوست عزیز / محیط برنامه نویسی visual c++ 6 برای اینکار مناسبه و در ضمن میتونید از کتاب برنامه نویسی پیشرفته پیام نور کمک بگیرید چون خلاصه و مفیده / موفق باشید یاعلی
سلام خسته نباشید
یه برنامه می خواستم زحمتشون بکشید
برنامهای بنویسید که یک حرف الفبا گرفته در صورتی که حرف کوچک باشد حرف بزرگ آن را و در صورت بزرگ بودن حرف کوچک آن را چاپ کند
باتشکریاعلی
عزیز اختمالا اون بنده خدا کمپایلرها دارن جواب رو بهت نشون میدن ولی سریع پنجره بسته می شه! میتونب به عنوان آخرین خط از برنامت دستورات زیر رو وارد کنی:
int temp;
std::cin>>temp;
با سلام
اگه می شه این برنامه رو بنویسید و برام ایمیل( m.gerdali@gmail.com ) کنید
بنامه ای بنویسید که 30 کاراکتر از ورودی بخواند و در ارایه ای نظیر ان تعداد هر کاراکتر را بنویسد(مثلا تعداد *=5و؟=4وa=12)
با تشکر