پاسخ به:ورزشي
خبرگزاري فارس: 31 نفر جواز حضور در اردوي تيم ملي ووشوي جوانان كشورمان را به دست آوردند.
به گزراش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت فدراسيون ووشو، اولين مرحله رقابت هاي انتخابي تيم ملي ووشوي جوانان ايران به منظور شركت در ششمين دوره مسابقات قهرماني جوانان آسيا در شانگهاي چين پنج شنبه اول ارديبهشت در آكادمي ووشو برگزار شد كه در نهايت 31 نفر جواز حضور در اردوي تيم ملي ووشوي جوانان كشورمان را به دست آوردند.
در اين رقابت ها كه در 3 رده سني 9 تا 12 سال،12 تا 15 سال و 15 تا 18 سال و در 2 بخش تالو و ساندا برگزار شد نفراتي كه با برتري مقابل حريفان خود سهميه حضور در اردوي تيم ملي جوانان را بدست آوردند به شرح زير مشخص شدند:
ساندا(17 نفر):
وزن 48 – كيلوگرم: افشين سليمي و عليرضا قاسم زاده
وزن 52- كيلوگرم : امين حسن خاني و رضا سبحاني
وزن 56- كيلوگرم: محمد غفاري گوشه و عليرضا بختياري
وزن 60- كيلوگرم : علي زنگنه و امين صالحي
وزن 65- كيلوگرم : بابك بهارلويي ،زهير ويسي و محسن سوري
وزن 70- كيلوگرم: عباس شيخي و سيد مجيد موسوي فرد
وزن 75- كيلوگرم: محمد بهرامي و ميثم فرجي
وزن 80- كيلوگرم: حسن يوسفي و مصطفي خزايي
تالو(14 نفر):
رده سني 9 تا 12 سال: محمد مهدي رستم خاني،بهنام رستگار مقدم، سهيل محمودي و امير حسين سلطاني
رده سني 12 تا 15 سال: مهدي مختارپور، امير دارابي، حسن رحماني ، سيد جمالدين كاظمي و محمدرضا رامشگر
رده سني 15 تا 18 سال: طاهر قاسمي، محمد رضا عزيز خاني ، فرشيد اسديان ، رضا خلف زاده و مسعود حسيني
ششمين دوره رقابت هاي ووشوي قهرماني جوانان آسيا از تاريخ 26 لغايت 30 مرداد ماه سال جاري در شهر شانگهاي چين برگزار خواهد شد.
انتهاي پيام/
خبرگزاري فارس: جديترين گزينه قهرماني ليگ دسته اول بوندسليگا آلمان فرمانده داخل ميدان خود را از دست داد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از كيكر، سباستين كئل از ناحيه زانو راست دچار آسيب جدي در تمرين بورسيادورتموند شد.
يورگن كلوپ، سرمربي زردپوشان پس از دريافت گزارش پزشكان، اعلام كرد كاپيتان 31 سالهاش به مدت 4 هفته امكان حضور در ميدان را نخواهد داشت. ستاره اسبق تيم ملي آلمان در ابتداي فصل جاري نيز با مصدوميتي مشابه شش هفته از پيكارها را از دست داده بود.
اين اتفاق تلخ براي تيمي كه اينك با 69 امتياز در آستانه كسب عنوان قهرماني فصل جاري قرار دارد، در شرايطي به وقوع پيوست كه سهشنبه نوري شاهين، هافبك متفكر و بازيساز 22 تيم نيز آسيب ديد تا در شش هفته آينده غايب ديگر اين تيم باشد.
انتهاي پيام/
خبرگزاري فارس: بازيكن مليپوش تيم منصوري گفت: فعلا فقط به كمك به اين تيم در جام باشگاههاي فوتسال آسيا فكر ميكنم.
محمد كشاورز در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس اظهار داشت: هنوز تصميمي براي تيم فصل آيندهام نگرفتهام چوم همراه با منصوري بايد در جام باشگاههاي آسيا شركت كنم و اين روزها فقط به همراهي اين تيم در قطر فكر ميكنم.
وي در مورد مسابقات جام باشگاههاي آسيا كه تير ماه در قطر برگزار ميشود، ادامه داد: سال 88 همراه با فولادماهان در اين رقابتها حضور داشتم اما مطمئنا دومين دوره جام باشگاههاي آسيا خيلي مشكلتر از دوره اول است چون همه تيمها با شرايط بهتري به قطر ميآيند و همه قدرتمندتر از قبل شدهاند. اميدوارم هر چه زودتر بازيكناني كه قرار است منصوري را در جام باشگاههاي آسيا همراهي كنند، به تيم ملحق شوند تا كنار هم تمرين كرده و هماهنگ شويم.
كشاورز تاكيد كرد: اين احتمال وجود دارد كه دوباره به فولادماهان بازگردم اما چون با منصوري قرارداد دو ساله دارم منصوري در اين مورد تصميمگيري خواهد كرد.
انتهاي پيام/