راسخون

اخبار علمی اموزشی

siamy1373 کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 4549
|
تاریخ عضویت : فروردین 1390 
مدير عامل گروه پيشگامان کوير يزد:

اجراي پروژه اتصال فيبرنوري به منازل متوقف شد

بزرگنمایی:  

خبرگزاري آريا- مديرعامل گروه پيشگامان کوير يزد که پيش از اين گفته شده بود قرار است پروژه اتصال فيبرنوري منازل را در کشور اجرايي کند اعلام کرد که اجراي اين پروژه به دليل تغيير مدل تجاري آن از سوي مسوولان متوقف شده است.
به گزارش آريا، گروه پيشگامان کوير يزد تابستان سال گذشته با انعقاد قراردادي با شرکت تکتا "وابسته به سازمان صدا و سيما" مجري طرح اتصال فيبرنوري به منازل (FTTH ) براي تامين ارتباطات شهروندان شده بود.
بر اين اساس قرار بود پايلوت اين طرح طي دو ماه عملياتي و اجرايي شود و در فاز نخست تهران تحت پوشش اين طرح قرار گيرد.
محمدرضا رضايي نژاد، مديرعامل گروه پيشگامان کوير يزد در مورد آخرين وضعيت اجراي اين قرارداد گفت: اجراي پروژه اتصال فيبرنوري منازل که پيشتر از سوي شرکت تکتا به گروه پيشگامان کوير يزد سپرده شده بود هم اکنون متوقف شده است چرا که کليات پروژه و کارفرماي آن تغيير پيدا کرده است.
وي با بيان اينکه گروه پيشگامان کوير يزد براي اين پروژه قراردادي با شرکت تکتا امضا کرده و حتي طرح و ضمانت‌نامه نيز ارائه داده است، ادامه داد: هم اکنون کليات اين پروژه و متولي آن تغيير يافته و قرار است يک شرکت تعاوني متشکل از شهرداري و شرکت ارتباطات زيرساخت و چند شرکت ديگر تشکيل و اين پروژه را عملياتي کنند.
رضايي نژاد با تاکيد براينکه مدل پروژه تغيير يافته است، بيان کرد: اجراي فيبرنوري منازل قرار است به عنوان پروژه اپراتور چهارم در کشور عملياتي شود و براين اساس بايد مجوز جديدي براي اين پروژه صادر شود به همين دليل تمامي پروژه تغيير يافته و در اين مرحله گروه پيشگامان کوير اقدام خاصي نمي‌تواند انجام دهد و پروژه معلق مانده است.
هيات دولت طرح انتقال فيبرنوري به منازل را در بهمن ماه سال گذشته تصويب کرد که براساس آن به وزارت ارتباطات اجازه داده شد با صدور پروانه لازم، فيبرنوري به درب منازل، کارگاه‌ها و مراکز کسب و کار منتقل شود.
براين اساس و با رعايت اصل 44 قانون اساسي سهم دولت در اين زمينه 20 درصد است و مابقي اين سهم به شرکت‌ها و موسسات بزرگي که در اين باره سابقه فعاليت دارند و مي‌تواند واگذار شود.
گفتني است، فناوري اتصال فيبرنوري به منازل به صورت چشم‌گيري در دنيا در حال گسترش است و در سال‌هاي اخير در دستور کار بسياري از کشورها قرار گرفته و به عنوان يکي از راه‌هاي برون رفت از عقب ماندگي ديجيتالي عنوان شده است.
چنانچه اين طرح در کشور ما نيز اجرايي شود به طور قطع مي‌تواند مشکل اينترنت کشور را با بازده فني و اقتصادي بالاي خود به کلي برطرف کند.
در طرح اتصال فيبرنوري به منازل که گفته مي‌شود امکان ارسال حجم بسيار بالايي از اطلاعات فراهم خواهد شد و مي‌توان سرويس‌هاي نويني را براي مشترکان شبکه‌هاي مخابراتي معرفي کرد که مهم‌ترين آنها ارسال تصوير و سيستم‌هاي زنده تصويري است.
اتصالات باند پهن فيبرنوري به خانه يا همان اتصالات پهن باند FTTH، معرف اتصالات کابل فيبرنوري براي اماکن به صورت اختصاصي است.
اين سيستم‌ها که براساس نور هستند توان انتقال انبوهي از اطلاعات به شکل کارآمدتري از قبيل تلفن، ويدئو و داده را در مقايسه با شيوه سنتي کابل‌هاي مسي دارا هستند.
کارشناسان معتقدند که اتصالات فيبر به خانه، تنها فناوري با پهناي باند کافي براي راه‌اندازي برنامه‌ريزي شده درخواست مشترکان با قيمت مناسب در دهه آينده خواهد بود.

کد خبر: 20110413114301908
 
     
  آگهی  
 
     
     
 
siamy1373 کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 4549
|
تاریخ عضویت : فروردین 1390 

سايت‌هاي اينترنتي تحت نظارت پليس فتا

بزرگنمایی:  

خبرگزاري آريا- سايت‌هاي اينترنتي امور بازرگاني ساماندهي شده و تحت نظارت پليس فضاي توليد و تبادل اطلاعات ناجا (فتا) قرار مي‌گيرند.
 به گزارش آريا، به منظور کنترل و نظارت بر روي سايت هاي اينترنتي که در امور بازرگاني فعال بوده و خدمات اينترنتي به کاربران ارائه مي دهند، جلساتي ميان پليس فتا و وزارت بازرگاني برگزار شد.
در اين جلسه مقرر شد شرکت هاي ارائه دهنده خدمات اينترنتي و فعال در امور بازرگاني تحت نظارت پليس قرار گرفته و ساماندهي شوند.
همچنين سايت هايي که اقدام به فروش دامنه هاي فارسي مي کنند، ازسوي پليس فتا مجاز شناخته شدند، اما بايد کاربران از مديريت سايت و نحوه فعاليت آنها اطمينان حاصل کنند. اين گونه سايت ها نيز به زودي تحت نظارت و پوشش پليس قرار مي گيرند.

کد خبر: 201104131211

siamy1373 کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 4549
|
تاریخ عضویت : فروردین 1390 

آريا- سايت‌هاي اينترنتي امور بازرگاني ساماندهي شده و تحت نظارت پليس فضاي توليد و تبادل اطلاعات ناجا (فتا) قرار مي‌گيرند.
 به گزارش آريا، به منظور کنترل و نظارت بر روي سايت هاي اينترنتي که در امور بازرگاني فعال بوده و خدمات اينترنتي به کاربران ارائه مي دهند، جلساتي ميان پليس فتا و وزارت بازرگاني برگزار شد.
در اين جلسه مقرر شد شرکت هاي ارائه دهنده خدمات اينترنتي و فعال در امور بازرگاني تحت نظارت پليس قرار گرفته و ساماندهي شوند.
همچنين سايت هايي که اقدام به فروش دامنه هاي فارسي مي کنند، ازسوي پليس فتا مجاز شناخته شدند، اما بايد کاربران از مديريت سايت و نحوه فعاليت آنها اطمينان حاصل کنند. اين گونه سايت ها نيز به زودي تحت نظارت و پوشش پليس قرار مي گيرند.

کد خبر: 20110413121227080
 
     
  آگهی  
 
     
     
 
siamy1373 کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 4549
|
تاریخ عضویت : فروردین 1390 
بيست و ششمين دوره يونيورسياد دانشجويان جهان-چين ؛

اجتماع روساي كاروانهاي ورزشي دانشجويان جهان در شنزن

بزرگنمایی:  

خبرگزاري آريا- مهدي طالب پور رئيس فدراسيون ملي ورزشهاي دانشگاهي جهت شركت در جلسه كاروانهاي ورزشي شركت كننده در يونيورسياد دانشجويان جهان شب گذشته عازم كشور چين شد .
به گزارش سرويس ورزشي آريا، در آستانه برگزاري بيست وششمين دوره يونيورسياد ورزشي دانشجويان جهان در كشور چين دكتر مهدي طالب پور رئيس فدراسيون ملي ورزشهاي دانشگاهي و سرپرست كاروانهاي ورزشي دانشجويان كشور اعزامي به يونيورسياد جهاني، جهت شركت در جلسه هماهنگي مسئولين و سرپرستان كاروانهاي ورزشي شركت كننده در يونيورسياد شب گذشته عازم كشور چين شد .
بنابر اين گزارش در اين نشست كه به مدت 3 روز از تاريخ 25 فروردين در شهر شنزن چين برگزار مي شود مسئولين كاروانهاي ورزشي در باره برگزاري يونيورسياد بحث و تبادل نظر و ضمن شركت در جلسه فني، در مراسم قرعه كشي رقابتها نيز شركت مي كنند.
همچنين مسئولين ورزشي كشورمان ضمن شركت در اين نشست از اماكن ورزشي برگزاري مسابقات، محل اقامت ورزشكاران، تاسيسات، امكانات‌ جنبي ومحل اردوي‌كاروان ايران بازديد خواهندكرد.
گفتني است بيست و ششمين دوره يونيورسياد دانشجويان جهان مرداد ماه سال جاري در شهر شنزن چين برگزار خواهد شد.


 

کد خبر: 2011041312340

siamy1373 کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 4549
|
تاریخ عضویت : فروردین 1390 

سايت تبليغاتي اوباما براي موفقيت در انتخابات 2012

بزرگنمایی:  

خبرگزاري آريا- با آغاز به کار سايت تبليغاتي اوباما اينترنت به يکي از ميدان‌هاي اصلي رقابت‌هاي انتخاباتي تبديل شده است.
به گزارش آريا، باراک اوباما رئيس جمهور آمريکا با ايجاد يک سايت در اينترنت، تبليغات انتخاباتي سال 2012 را آغاز کرد، اين سايت با ارسال پيام‌هاي متني و ايميل به هواداران اوباما، در حال آماده شدن براي انتخابات دوربعد است.
 دراين سايت يک فيلم ويدئويي با عنوان «با ما آغاز مي‌شود»گذاشته شده است که در آن طرفداران اوباما از شهرها و مناطق مختلف آمريکا، در مورد وي سخن مي‌گويند البته گفتني است در اين فيلم دو دقيقه و ده ثانيه‌اي، تصوير يا صداي اوباما وجود ندارد.
برخي تحليلگران سياسي معتقدند هزينه‌هاي مبارزات انتخاباتي اوباما ممکن است به يک ميليارد دلارهم برسد.
صرف چنين مبالغ هنگفتي در رقابت‌هاي انتخاباتي، تاکنون سابقه نداشته است.
ميت رامني، رقيب انتخاباتي اوباما نيز که با اعلام نامزدي خود در انتخابات رياست جمهوري 2012 آمريکا پا به ميدان گذاشته، داراي يک سايت شخصي است.

 

کد خبر: 2011041

siamy1373 کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 4549
|
تاریخ عضویت : فروردین 1390 

سرمايه‌گذاري گوگل در بزرگترين پروژه انرژي پاک جهان

بزرگنمایی:  

خبرگزاري آريا- گوگل قصد دارد مبلغ 168 ميليون دلار در ساخت بزرگترين نيروگاه انرژي خورشيدي جهان سرمايه‌گذاري کند.
به گزارش آريا، اين نيروگاه در بيابان موهاوي در ايالت کاليفرنيا واقع در جنوب غربي آمريکا قرار دارد و قراراست توسط شرکت برايت سورس انرژي (BrightSource Energy) ساخته شود.
پروژه مزبور که با هدف ارائه انرژي پاک، ارزان و قابل اعتماد به شهروندان کاليفرنيايي کليد خورده است، در سال 2013 تکميل خواهد شد.
ريک نيدهام (Rick Needham) مدير عملياتي تجارت سبز گوگل، ابراز اميدواري کرده است اين اقدام گوگل باعث شود ديگر شرکت‌ها نيز سرمايه‌گذاري‌هاي مشابهي در حوزه انرژي‌هاي تجديدپذيرصورت دهند.
انرژي خورشيد، باد و زمين گرمايي (انرژي الکتريکي زمين‌گرمايي برقي است که با استفاده از منابع حرارتي ذخيره شده زير پوسته زمين توليد مي‌شود) از جمله انرژي‌هاي پاک به شمار مي‌رود.
گفتني است گوگل در سال‌هاي گذشته در حوزه انرژي‌هاي پاک سرمايه‌گذاري‌هاي متعددي انجام داده است.

کد خبر: 2011041

siamy1373 کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 4549
|
تاریخ عضویت : فروردین 1390 
در جريان سفر سوم دولت به سيستان و بلوچستان انجام شد؛

استقبال ائمه جمعه شيعه و سني و سران قبائل از وزير بهداشت

بزرگنمایی:  

خبرگزاري آريا- وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشکي ظهر امروزپس از ورود به شهرستان خاش، با حضور در گلزار شهدا مورد استقبال ائمه جمعه شيعه و سني، سران قبايل، طوايف، معتمدان ريش سفيدان و اقشار مختلف مردم اين شهرستان قرار گرفت.
به گزارش آريا به نقل ازروابط عمومي از دانشگاه علوم پزشکي زاهدان،مرضيه وحيد دستجردي با حضور در گلزار شهداي گمنام به مقام شامخ شهيدان اداي احترام کرد.
وزير بهداشت در ادامه سفر خود ضمن بازديد از بخش هاي مختلف بيمارستان امام خميني خاش، از بيماران بستري در اين بخش ها عيادت کرد.
وي همچنين ضمن بازديد از اورژانس جديد اين بيمارستان که يکي از مصوبات دور دوم سفر هيئت دولت به استان بود براي رفع مشکلات درماني و جذب پزشکان متخصص و نيز افزايش تجهيزات اين بيمارستان قول مساعد داد.
وزير بهداشت درمان و آموزش پزشکي در ادامه سفر خود در ديدار با قشر هاي مختلف مردم از جمله نمايندگان پزشکان، کارکنان ادارات، و نهادها، معلمان، اصناف، بازاريان، سازمان هاي مردم نهاد، نمايندگان شرکت هاي صنعتي و کشاورزان ديدار و مشکلات آنان را بررسي کرد.
وي همچنين قرار است امروزدر جلسه شوراي اداري شهرستان خاش شرکت کند.
 

کد خبر: 20110413154

siamy1373 کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 4549
|
تاریخ عضویت : فروردین 1390 

نازک شدن لايه اوزون و خطر شيوع سرطان پوست

بزرگنمایی:  

خبرگزاري آريا- وجود سرماي بي‌سابقه در اقيانوس منجمد شمالي، دليل کاسته شدن 40 درصدي قطر لايه اوزون شده است.
 به گزارش آريا، نتايج مطالعات پژوهشگران در مورد يخ‌هاي قطبي اطراف مجمع الجزاير ملکه اليزابت در کانادا (قطب شمال) نشان مي‌دهد که اقيانوس منجمد شمالي در احاطه دريايي از يخ قرار گرفته است. اين يخ‌ها درست مثل پوششي است که روي اقيانوس قرار گرفته است.
در چارچوب اين مطالعه مشخص شد جو بر فراز اقيانوس منجمد شمالي در زمستان امسال به برودتي بي‌سابقه رسيده است. اين سرماي شديد و بي‌سابقه به تخريب بيشتر لايه ازون منجر مي‌شود.
در پي اين سردي هوا، از ابتداي زمستان تا ماه مارس حدود 40 درصد از قطر لايه ازون در اتمسفر قطب شمال کاسته شده است، درحاليکه اين آمار در زمستان گذشته کاسته شدن قطر لايه اوزون را تا 30 درصد نشان مي داد.
لايه اوزون، وظيفه حفاظت از زمين در برابر تابش اشعه ماورا بنفش خورشيد را بر عهده دارد اما با نازک شدن لايه اوزون بيماري هايي چون سرطان پوست، آب مرواريد و همچنين صدمه به سيستم ايمني بدن ايجاد مي شود.

کد خبر: 20110413163

siamy1373 کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 4549
|
تاریخ عضویت : فروردین 1390 

عسل راه حل مقاومت دارويي در برابر آنتي بيوتيک ها

بزرگنمایی:  

خبرگزاري آريا- نتايج مطالعات دانشمندان نشان مي دهد که عسل مانوکا، زخم‌هاي عفوني را درمان مي‌کند ومقاومت دارويي در برابر آنتي بيوتيک‌ها را نيز کاهش مي‌دهد.
به گزارش آريا، درست در زماني که هفته پيش در روز جهاني بهداشت، مقاومت دارويي ( مقاومت بدن در برابر آنتي بيوتيک‌ها) به عنوان خطري جدي و تهديدي جهاني از سوي سازمان جهاني بهداشت اعلام شد، دانشمندان انگليسي موفق شدند با کشف خواص عسل مانوکا در درمان بيماري‌هاي عفوني، قدم بزرگي براي رفع اين تهديد جهاني بردارند.
با توجه به اين‌که در چنين زماني استفاده از روش‌هاي کنترل بيماري‌هاي عفوني که باعث افزايش مقاومت دارويي نشوند، بسيار حائز اهميت است، دانشمندان انگليسي با انجام مطالعاتي دريافتند که عسل مانوکا به دليل خواص موجود مي‌تواند در اين زمينه تاثير مثبتي داشته باشد. عسل مانوکا روي سه نوع باکتري که به زخم‌ها حمله مي‌کند، اثر مي‌گذارد.
به گفته رز کوپر، يکي از محققان در اين زمينه مي‌گويد: عسل مي‌تواند به روش‌هاي مختلف روي رشد اين سه باکتري تاثير بگذارد. علاوه بر اين يک فاکتور بسيار مهم براي درمان عفونت‌هايي به شمار مي‌رود که در مقابل آنتي بيوتيک‌ها مقاومت نشان مي‌دهند.
 در زمان‌هاي قديم نيز خواص ضد ميکروبي عسل شناخته شده بود. حتي در روش‌هاي درماني سنتي از عسل براي عفونت‌هاي موضعي استفاده مي‌شده است.
عسل مانوکا از شهد جمع‌آوري شده توسط زنبورها از درختان مانوکا در نيوزلند حاصل مي‌شود و در زمره محصولات ضدعفوني مجوزدار قرار گرفته است.
استفاده از عسل در درمان‌هاي موضعي روشي ارزان است و ميزان استفاده از آنتي بيوتيک‌ها را تا حد زيادي کاهش مي‌دهد. در واقع مي‌تواند در بهبود وضعيت درمان آنتي بيوتيکي و مقاومت دارويي که هم اکنون دچار مشکلات عديده‌اي شده است، نقش موثري را بازي کند

کد خبر: 201104

siamy1373 کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 4549
|
تاریخ عضویت : فروردین 1390 

استاندار قم: نقش محوري آموزش و پرورش در بسترسازي و تحقق جهاد اقتصادي

بزرگنمایی:  

خبرگزاري آريا- موسي پور بر نقش محوري آموزش و پرورش در بسترسازي و تحقق جهاد اقتصادي تأكيد كرد.
به گزارش خبرگزاري آريا، محمدحسين موسي‌پور استاندار قم در نخستين جلسه شوراي آموزش و پرورش در سال 90 اظهار داشت: آموزش و پرورش موضوعي فرابخشي است و همه نهادها و دستگاه‌هاي اجرايي بايد در حد توان و ظرفيت با اين نهاد مقدس همكاري و همراهي داشته باشند.
وي شوراي آموزش و پرورش را جايگاهي براي طرح مباحث اساسي آموزش و پرورش دانست و افزود: جلسات شورا بايد متكي به طرح‌ها و برنامه‌هاي كارشناسي و تخصصي باشد تا بتواند اهداف بلندمدت و نيازهاي علمي، آموزشي و فرهنگي جامعه را برآورده سازد.
استاندار قم نقش محوري سازمان آموزش و پرورش در تحقق شعار «جهاد اقتصادي» را مورد توجه قرار داد و گفت: بايد برنامه‌هايي مشخص در آموزش و پرورش براي بسترسازي جهاد اقتصادي در سطوح مختلف جامعه طراحي و تدوين شود.
وي دستيابي به «جهاد اقتصادي» را يك موضوع فرابخشي و متوجه همه دستگاه‌هاي اجرايي دانست و گفت: بايد از نيروهاي متعهد در همه نهادهاي دولتي و غيردولتي به ويژه آموزش و پرورش براي تحقق منويات رهبر معظم انقلاب اسلامي در عرصه‌هاي اقتصادي بهره‌مند شويم.


 

کد خبر: 2011041317100

siamy1373 کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 4549
|
تاریخ عضویت : فروردین 1390 
چهارشنبه 24 فروردين 1390 - 05:14:33 ب.ظ
نظرات شما ارسال به دیگران چاپ بدون عکس چاپ با عکس
 

استاندار زنجان تأكيد كرد: آموزش و پرورش ابزاري مناسب براي تحقق جهاد اقتصادي

بزرگنمایی:  

خبرگزاري آريا- رئوفي نژاد با تأكيد بر لزوم استفاده از ظرفيت آموزش و پرورش براي تحقق شعار جهاد اقتصادي گفت : لازم است كه برنامه‌ها و تدابير خاصي در بحث جهاد اقتصادي در آموزش و پرورش پيش‌بيني شود.
به گزارش خبرگزاري آريا، محمود رئوفي نژاد استاندار زنجان در جلسه شوراي آموزش و پرورش استان اظهار داشت : آموزش يكي از محورهاي مهم در راستاي تحقق شعار جهاد اقتصادي است و آموزش به‌معناي توضيح، توجيه، تبليغ و تفسير همگاني مفهوم جهاد اقتصادي، مي‌تواند از طريق مدارس و دانش آموزان به خانواده‌ها منتقل گردد.
وي جنبه معنوي اقتصاد را بسيار مهم‌تر از جنبه مادي آن دانست و گفت: اقتصاد منهاي معنويت،‌‌ همان اقتصاد سياسي است كه ملت‌هاي محروم و مستضعف را تحت فشار قرار مي‌دهد.
استاندار زنجان تصريح كرد: سال جهاد اقتصادي بهترين فرصت براي نشان دادن جنبه‌هاي معنوي، ارزش‌مدارانه و اعتقادي اقتصاد است.

 

 

کد خبر: 20110413
siamy1373 کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 4549
|
تاریخ عضویت : فروردین 1390 
 

قرارداد ساخت اولين شناور تحقيقاتي منطقه در ايران امضا شد

بزرگنمایی:  

خبرگزاري آريا- درآغاز سال جهاد اقتصادي، قرارداد ساخت اولين شناور تحقيقاتي منطقه در ايران، درمحل دفتر طرح‎هاي كلان ملّي معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري، به امضا رسيد.
به گزارش خبرگزاري آريا به نقل از روابط عمومي مؤسسه ملي اقيانوس‎شناسي در اين جلسه كه با حضور وحيد چگيني رئيس مؤسسه ملّي اقيانوس‎شناسي، سالار آملي معاونت فناوري معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري، اعضاي كميته راهبري شناور تحقيقاتي اقيانوس‎شناسي، نمايندگان وزارتخانه‎هاي علوم، تحقيقات و فن‌آوري، صنايع، جهاد كشاورزي و دفاع و پيشتيباني نيروهاي مسلح برگزار شد، قرارداد طراحي، ساخت و تجهيز شناور تحقيقاتي اقيانوس‎شناسي در داخل كشور و براي اولين بار در منطقه به امضاي چگيني رئيس مؤسسه ملي اقيانوس‎شناسي و اثباتي رئيس سازمان صنايع دريايي رسيد.
در اين جلسه وحيد چگيني ضمن ارائه گزارشي از روند پيگيري مراحل مناقصه، سفارش و بررسي‎هاي كارشناسانه اظهار اميدواري كرد كه در آينده نزديك مؤسسه ملي اقيانوس‎شناسي بتواند با استفاده از اين شناور تحقيقاتي در جهت پيشبرد اهداف تحقيقات و پژوهش دريايي در كشور گام‎هاي بيشتري بردارد.
همچنين اثباتي ابراز اميدواري كرد كه طراحي، ساخت و تجهيز اين فروند شناور تحقيقاتي اقيانوس‎شناسي توسط مختصصان ايراني با پيروي از دانش روز بتواند در زمينه تحقيقات دريايي مفيد و الگويي براي كشورهاي منطقه باشد.

کد خبر: 20110413172
siamy1373 کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 4549
|
تاریخ عضویت : فروردین 1390 
 

ادامه توزيع شير مدارس در روزهاي پاياني سال تحصيلي

بزرگنمایی:  

خبرگزاري آريا- طي بخشنامه‌اي از سوي كميته ملي شير مدارس به ادارات كل آموزش و پرورش استان‌ها، بر لزوم ادامه يافتن توزيع شير در مدارس طي روزهاي باقيمانده از سال تحصيلي جاري تأكيد شد.
به گزارش آريا، در بخشنامه‌اي كه از سوي عليرضا كريميان دبير كميته ملي شير مدارس ايران به ادارات كل آموزش و پرورش استان‌ها صادر شده است با اشاره به دستورالعمل‌هاي گذشته اين كميته در رابطه با موضوع تأمين شير مدارس كشور آمده است: با توجه به اينكه برخي از كارخانه‌‌هاي تأمين‌كننده شير مدارس به دلايل مختلف نتوانسته‌اند به تعهدات خود در محدوده زماني مشخص شده عمل كنند و نيز با توجه به اينكه در نيمه نخست سال، زمان پُر شيري بوده و قيمت خريد شير از سوي كارخانه‌ها كاهش مي‌يابد و اين مراكز تمايل دارند تا بخشي از تعهدات خود را در اين محدوده زماني انجام دهند لذا مناسب است دستور داده شود تا با توجه به دستورالعمل سابق، ترتيبي اتخاذ شود تا تعداد نوبت‌هاي باقي‌مانده شير مدارس (به ويژه شير استريل) مطابق روزهايي كه كلاس‌ها داير است، ادامه داشته باشد.
اين بخشنامه مي افزايد: ضروري است از دريافت مازاد يا دادن يكجاي شير توسط مدارس به دانش‌آموزان خودداري شود و چنانچه كارخانه‌اي بيش از تعداد روزهاي داير بودن كلاس‌هاي مدارس، از تعهداتش باقيمانده است، به آن كارخانه اعلام شود تا توليد خود را كاهش داده و مطابق روزهاي باقيمانده انجام وظيفه كند.

 

کد خبر: 2011041317345
siamy1373 کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 4549
|
تاریخ عضویت : فروردین 1390 

مورچه‌ها توانايي بالايي در حل مسائل رياضي دارند

بزرگنمایی:  

خبرگزاري آريا- محققان در تحقيقات خود به تازگي دريافته‌اند که مورچه‌ها توانايي بسيار بالايي در حل بعضي مسائل مانند رياضي دارند.
به گزارش آريا، منطقه مرکزي، گروهي از دانشمندان روسي در تحقيقات خود دريافته‌اند که مورچه‌ها قادرند به اندازه يک کودک سنين 11 سال به حل مسائل رياضي بپردازند.
در اين تحقيقات،دانشمندان متوجه شدند که گونه‌اي از مورچه‌ها که با نام مورچه‌هاي سرخ معروف هستند، مي‌توانند عمل شمارش را انجام دهند. براي اين عمل محققان غذاهايي را در مسيرهاي مختلف مارپيچ در مسير مورچه‌ها قرار دادند و مشاهده کردند که مورچه‌ها با انتقال اطلاعات و آناليز مسيرها به مسيريابي پرداختند.
نتايج اين تحقيقات نشان داد که مورچه‌ها از قابليت شمارش اعداد و حدس زدن برخوردارند.
 

کد خبر:

siamy1373 کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 4549
|
تاریخ عضویت : فروردین 1390 
 

افتتاح پل ارتباطي پلي کلينيک شهيد شفيع زاده به بيمارستان شهيد آيت الله محلاتي تبريز

بزرگنمایی:  

خبرگزاري آريا - اتاق عمل جديد و پل ارتباطي پلي کلينيک شهيد شفيع زاده به بيمارستان شهيد آيت الله محلاتي تبريز افتتاح شد.
به گزارش خبرگزاري آريا ، اين مراسم در محل پلي کلينيک شهيد شفيع زاده بيمارستان شهيد محلاتي با حضور امام جمعه محترم تبريز، سردار اصانلو فرمانده محترم قرارگاه سيد الشهداء شمالغرب کشور، دکتر يعقوبي رياست محترم دانشگاه علوم پزشکي تبريز، مهندس چمني فرماندار محترم تبريز و سردار اخوان فرمانده محترم بهداري نيروي زمنيي سپاه برگزار شد.
اتاق عمل جديد بيمارستان شهيد محلاتي در مساحتي به متراژ 1435 متر مربع در مدت يکسال با هزنيه اي بالغ بر 10 ميليارد ريال در طبقه اول بيمارستان با تغيير کاربري احداث گرديده و با استفاده و از نوع سازه دراي وال (کناف)حدود 600 تن در کل سازه ساختمان سبک سازي شده است که در مجموعه اتاق عمل جديد از کاشي هاي آ نتي باکتريال با فن آوري نانو استفاده شده و در داخل اتاقهاي عمل از کفپوشهاي کانداکتيو ، آنتي استايک و آنتي باکتريال استفاده شده است.
گفتني است: مجموعه اتاق عمل جديد مشتمل بر6 اتاق عمل جنرال و 1 اتاق عمل فيکو ميباشد و داراي امکانات مدرن و پيشرفته براي انجام عمل هاي جراحي تخصيصي و فوق تخصصي از قبيل لارپاراسکويي (عملهاي جراحي بدون برش) آرترسکويي و عمل تعويض زانو و انجام عمل هاي مغز و اعصاب وستون فقرات و عمل جراحي توراکس (قفسه سينه)، جراحي پلاسيک، ارتوپدي چشم، گوش و حلق و بيني، ارولوژي زنان و جراحي هاي عمومي مي باشد که بطور متوسط روزانه حدود 20 الي 30 عمل حراحي در تخصص هاي مختلف انجام مي گيرد.
مانيتور سانترال مرکزي براي سهولت در مشاوره هاي حين جراحي و کنترل اعمال جراحي تعبيه شده و به چراغهاي جديد سالتيک L.E.D اتاقهاي عمل که توسط واحد مهندسي پزشکي بيمارستان طراحي و ساخته شده است و مجهز به ساکشن مرکزي طراحي شده توسط واحد مهندسي پزشکي بيمارستان مي باشد که ثبت اختراع نيز گرديده است مي باشد.
لازم به ياد آوري است اتاق عمل به ديوارهاي سرب کوبي مخصوص راديولوژي پرتابل و دستگاه C-ARM مجهز مي باشد و با بهره مندي از امکانات مرکزي گازهاي طبي (اکشيژن، بيهوشي، ساکشن و هواي فشرده) با آخرين متد، طراحي و ساخته شده است. بخش جديد C.S.R با مساحت 100 متر مربع در طبقه همکف احداث گرديده که توسط دو دستگاه آسانسور مخصوص تمام استيل به اتاق عمل متصل است و آسانسور مستقل بر اتاق عمل مرتبط با بخشهاي بستري با پيش بيني هاي لازم احداث گرديده است.
درضمن پل ارتباطي بين دو ساختمان مرکزي و پلي کلينک با وضعيت سرمايشي و گرمايشي ايده ال به طول 60 متر همزمان با اتاق عمل افتتاح گرديد.
اين پل در نحوه ، کيفيت و استاندار سازي ارائه خدمات به بيماران بالاخص تسهيل در انتقال بيماران اورژانسي به اتاق عمل نقش بسيار موثري دارد و مجموعه درماني را به استاندارهاي جهاني نزديک مي کند.

کد خبر: 20110413180339033
 
     
  آگهی