راسخون

شعر کوچولوها

ali_81 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 10633
|
جوجه

تخم خود را شكستي

چگونه بيرون جستي

جوجه جوجه طلائي

نوكت سرخ و حنائي

نه پنجره ، نه در داشت

نه كسي ز من خبر داشت

گفتا جايم تنگ بود

ديوارش از سنگ بود

تخم خود را شكستم

اينگونه بيرون جستم

دادم به خود يك تكان

مثل رستم پهلوان

ali_81 کاربر طلایی1
|
|
 چتر

وقتی که باران می یاد

باران نم نم می یاد

چترم و باز می شوم

یک سرپناه می شوم

تا که یک وقت خیس نشی

اسیر باران بشی

pasargad54 کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 2135
|

ali_81 کاربر طلایی1
|
|
ممنون مدیر محترم تالار فسقلی ها

من از وقتی که مسابقه نقاشی برگزار شد تا حالا  که در این تالار میام و شرکت می کنم و لی متاسفانه اسم من در کاربران برتر نبود میخواستم دیگه شرکت نکنم ولی  بابا و مامان  بهم گفتند که باز هم شرکت کنم ولی کا ش ....
ali_81 کاربر طلایی1
|
|

پاشو پاشو کوچولو

از پنجره نگاه کن
با چشماي قشنگت

به منظره نگاه کن
اون بالا بالا خورشيد

تابيده در آسمان
يک رشته کوه پايينتر

پايينترش درختان
نگاه کن اون دوردورا

کبوتري مي پرد
انگار براي بلبل از گل خبر مي برد. 

ali_81 کاربر طلایی1
|
|

کبوتر ناز

fatemeh35 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 416
|
آفرین علی کوچولو
kocholo_83 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 93
|
شعر فصلها
فروردین ماه گلها*****عالم دارد تماشا***** مهر از انار خندان***** پر میشود درختان
اردیبهشت از سبزه***** زیبا میگرددصحرا***** آبان به وخربزه***** میاورد فراوان
خرداد آرد پیاپی***** میوه های گوارا***** آذر چو شد میبارد***** از ابر تیره باران
تیر آرد با خود گرما*****گرمک  میگردد پیدا***** دی پرتقال ولیمو***** با خود آرد به هرسو
مرداد از هندوانه ***** پرمیشود همه جا***** بعضی از سوز وسرما***** یخ میزند سر ورو
شهریور آرد انگور***** با خوشه های زیبا***** اسفند آرد بنفشه***** سبزه دهد لب جو
ali_81 کاربر طلایی1
|
|
کاش برای یک بار هم بعد از ماهها ravabet_rasekhoon  از علی کوچولو تشکر می کرد ؟؟؟؟!!!!
pasargad54 کاربر نقره ای
|
|
سلام بر دوست عزیز و فعال تالار فسقلی ها، ی گل
البته دیگه نمی شه گفت علی کوچولو. باید بگیم . چون ماشا،الله برای خودش مردی شده.اینو می شه از همکاریش با تالار فسقلی ها و از این همه شعرای قشنگی که می فرسته فهمید.
علی جان. بازم بابت این همه همکاریت ممنون. از طرف دوستان راسخونی ازت تشکر می کنم. امیدوارم بازم  تو این تالار فعال باشی.

ali_81 کاربر طلایی1
|
|

نقل قول pasargad54
سلام بر دوست عزیز و فعال تالار فسقلی ها، علی کوچولو ی گل
البته دیگه نمی شه گفت علی کوچولو. باید بگیم علی آقا . چون ماشا،الله برای خودش مردی شده.اینو می شه از همکاریش با تالار فسقلی ها و از این همه شعرای قشنگی که می فرسته فهمید.
علی جان. بازم بابت این همه همکاریت ممنون. از طرف دوستان راسخونی ازت تشکر می کنم. امیدوارم بازم  تو این تالار فعال باشی.

مدیر محترم تالار چهاردیواری و پست فسقلی ها

سلام خسته نباشید 

با احترام به  استحضار میرسونم  این مطلب از طرف مادر علی کوچولو خدمتتوت ارائه میشه :
من همیشه قبل از اینکه علی کوچولو چیزی را درسایت متوجه بشه خودم میخونم و بعد ایشون را صدا میکنم ولی متاسفانه دیروز متوجه نشدم که روابط راسخون از kocolo_83  که اولین باره شعر میذاره تشکر می کنه و از علی کوچولو که ماهاست داره فعالیت میکنه برای یک بار هم دکمه تشکر را نمیزنه واقعا جای تاسفه !!!!!!
بماند که بعد از مدتهای زیاد فعالیت در تالار قرآنی ها  ، ادبیات  ( مشاعره ) و خصوصا همین تالار اسمش در بین کاربران برتر نبود !!!!
من خودم بارها براش هدیه خریدم و گفتم این از طرف راسخونه برای دلخوشیش ولی کاش روابط راسخون هم برای اینکه دلسرد نشه جایزه پیش کش یک باردکمه تشکر را براش میزد.
البته از شما ممنونم چون بارها ازش تشکر کردید و دلگرمش کردید و برای شرکت در مسابقه نقاشی هم براش هدیه در نظر گرفتید ولی انتظار دارم حمایتش کنید .
ما اگه کاری کنیم که کودکان و نوجوانان ما دلگرم بشند و سرخورده نشند کار بزرگی انجام دادیم از بزرگترها تقدیر کردن خوبه و لی  تقدیر از بچه ها چیز دیگس اینها هستند که آینده کشور را میسازند
 الان هم میگه دیگه نمیام راسخون ولی  منتظرم مدتی بگذره و راضیش کنم باز هم بیاد ، البته  منتی نمیخوام بر شمابذارم ولی وجود این کوچولوها در سایت غنیمته ، اینها دلشون کوچیکه ولی دنیای بزرگی هستند
من انتظارم از شما اینه که حداقل کاری کنید که تبعیض صورت نگیره من نمیدونم کوچولو 83 کیه و کاری هم ندارم اون هم
باید ازش تقدیر بشه و تشویق بشه ولی تبعیض و تفاوت قائل شدن ؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!  
pasargad54 کاربر نقره ای
|
|

مدیر محترم تالار چهاردیواری و پست فسقلی ها

سلام خسته نباشید 

با احترام به  استحضار میرسونم  این مطلب از طرف مادر علی کوچولو خدمتتوت ارائه میشه :
من همیشه قبل از اینکه علی کوچولو چیزی را درسایت متوجه بشه خودم میخونم و بعد ایشون را صدا میکنم ولی متاسفانه دیروز متوجه نشدم که روابط راسخون از kocolo_83  که اولین باره شعر میذاره تشکر می کنه و از علی کوچولو که ماهاست داره فعالیت میکنه برای یک بار هم دکمه تشکر را نمیزنه واقعا جای تاسفه !!!!!!
بماند که بعد از مدتهای زیاد فعالیت در تالار قرآنی ها  ، ادبیات  ( مشاعره ) و خصوصا همین تالار اسمش در بین کاربران برتر نبود !!!!
من خودم بارها براش هدیه خریدم و گفتم این از طرف راسخونه برای دلخوشیش ولی کاش روابط راسخون هم برای اینکه دلسرد نشه جایزه پیش کش یک باردکمه تشکر را براش میزد.
البته از شما ممنونم چون بارها ازش تشکر کردید و دلگرمش کردید و برای شرکت در مسابقه نقاشی هم براش هدیه در نظر گرفتید ولی انتظار دارم حمایتش کنید .
ما اگه کاری کنیم که کودکان و نوجوانان ما دلگرم بشند و سرخورده نشند کار بزرگی انجام دادیم از بزرگترها تقدیر کردن خوبه و لی  تقدیر از بچه ها چیز دیگس اینها هستند که آینده کشور را میسازند
 الان هم میگه دیگه نمیام راسخون ولی  منتظرم مدتی بگذره و راضیش کنم باز هم بیاد ، البته  منتی نمیخوام بر شمابذارم ولی وجود این کوچولوها در سایت غنیمته ، اینها دلشون کوچیکه ولی دنیای بزرگی هستند
من انتظارم از شما اینه که حداقل کاری کنید که تبعیض صورت نگیره من نمیدونم کوچولو 83 کیه و کاری هم ندارم اون هم
باید ازش تقدیر بشه و تشویق بشه ولی تبعیض و تفاوت قائل شدن ؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!  

kocholo_83 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 93
|

سلام سلام بچه ها

اول از روابط عمومی راسخون تشکر میکنم

دوما از علی جونم تشکر میکنم که اینهمه شعر جالب برامون میذاره

سوما علی جونم دوست عزیزم ماهمه دوست داریم بازم برامون شعرای قشنگ قشنگ بذار

دوست عزیزم علی آقا من دوست دارم وبازم منتظرت هستم

قربونت ابوالفضل کوچولو

kocholo_83 کاربر برنزی
|