خبرنگاران براي سلامت خود از رژيم غذايي مناسب استفاده كنند
تهران - يك پزشك و دستيار تغذيه گفت: خبرنگاران و افرادي كه داراي شغل هاي استرس زا هستند رژيم غذايي مناسبي را انتخاب كنند تا به بيماري دچار نشوند.

'محمد مهدي يدالهي موحد' در گفت وگو با خبرنگار ايرنا افزود: خبرنگاري از جمله شغل هايي است كه ساعت كاري مشخصي ندارد و احتمال دارد كه اين قشر نسبت به تغذيه خود به دليل حجم زياد كارها، بي توجه باشند.


وي بيان داشت: ‌خبرنگاران نبايد از مصرف مايعات غافل شوند و روزانه بايد بين 8 تا 9 ليوان آب بنوشند.


وي همچنين دريافت ويتامين به ويژه ويتامين هاي محلول در آب را بسيار ضروري دانست و افزود: سبزيجات و مركبات سرشار از اين نوع ويتامين ها هستند.


يدالهي موحد همچنين مصرف ميوه هايي كه داراي رنگدانه و آنتي اكسيدان هستند را براي خبرنگاران توصيه كرد و گفت: اين نوع ميوه ها علاوه بر تامين ويتامين ها باعث شادي و ايجاد نشاط در افراد مي شوند.


اين متخصص يادآور شد: خبرنگاران بايد روزانه چند واحد ميوه و سبزي را در سبد مصرفي خود قرار بدهند تا بدن آنها ويتامين هاي موجود در ميوه و سبزي را دريافت كنند.


وي همچنين گفت: تنها ويتامين هاي A، D،E،K محلول در آب نيستند و ساير ويتامين ها نيز در آب محلول هستند.


يدالهي موحد ادامه داد: شاغلان در حرفه هاي خبرنگاري و ساير شغل هاي استرس زا، به دليل اينكه زمان مشخصي براي صرف غذا ندارند، مصرف دانه هاي روغني از جمله انواع بادام، گردو، پسته، فندق و خشكبار را نيز فراموش نكنند.


اين پزشك و دستيار تغذيه تاكيد كرد‌: اشخاصي كه در شغل هاي پر استرس مشغول هستند و داراي بيماري هاي مانند فشار و چربي خون بالا و ديابت نيز مي باشند، بايد رژيم غذايي مناسب و تحت نظر پزشك متخصص را دنبال كنند تا كمتر آسيب ببينند.