اخبارورزشی
خبرگزاري فارس: نيمه اول ديدار تيمهاي فوتبال استقلال و راهآهن با نتيجه تساوي خاتمه يافت.
به گزارش خبرگزاري فارس، تيمهاي استقلال و راهآهن از ساعت 19 امروز (پنجشنبه) در حضور حدو 5 هزار تماشاگر در ورزشگاه آزادي به مصاف يكديگر رفتند كه نيمه اول اين مسابقه با تساوي بدون گل به پايان رسيد.
محسن قهرماني قضاوت اين ديدار را برعهده دارد. وي در اين نيمه به پژمان منتظري از استقلال كارت زرد نشان داد.
خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال شهرداري تبريز از اين تيم اخراج شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، ميثم بائو قبل از ديدار تيمهاي ذوبآهن و شهرداري تبريز از هفته سيام ليگ برتر زماني كه متوجه شد در تركيب اصلي تيمش قرار ندارد از جمع بازيكنان اين تيم جدا شد و تيمش را در بازي مقابل ذوبآهن همراهي نكرد.
حميد درخشان با اعلام اين خبر در نشست مطبوعاتي پس از اين ديدار گفت: بائو پس از اينكه در هتل متوجه شد در تركيب اصلي قرار ندارد از اردوي تيم جدا شد. به همين دليل از نظر من اين بازيكن اخراج است.
وي ادامه داد: اين موضوع باعث شد در بازي امروز تمركزمان را از دست داده و دچار حاشيه شويم.
انتهاي پيام/
خبرگزاري فارس: بازيكن تيم ملي اسنوكر ايران در ديدار فينال برابر حريف چيني شكست خورد و به مدال نقره رسيد.
به گزارش باشگاه خبري فارس «توانا»، ديدار فينال مسابقات اسنوكر زير 21 سال آسيا عصر امروز در جزيره كيش برگزار شد و حسين وفايي با نتيجه 7 بر 3 برابر كو يوپنگ از چين مغلوب شد و به مدال نقره دوازدهمين دوره مسابقات اسنوكر زير 21 سال آسيا دست يافت.
دوازدهمين دوره رقابت هاي اسنوكر زير 21 سال آسيا با حضور ورزشكاران 11 كشور از 19 فروردين در جزيره كيش آغاز شد و عصر امروز با قهرماني نماينده چين به پايان رسيد.
انتهاي پيام/
خبرگزاري فارس: تيم فوتبال استقلال مقابل راهآهن پيروز شد.
به گزارش خبرگزاري فارس ديدار تيمهاي راهآهن شهرري و استقلال از ساعت 19 و در حضور حدود 5 هزار تماشاگر در ورزشگاه آزادي آغاز شد كه اين ديدار با نتيجه يك بر صفر به سود استقلال به پايان رسيد.
هوار ملامحمد در دقيقه 47 روي سانتر آرش برهاني تك گل شاگردان پرويز مظلومي را به ثمر رساند تا استقلاليها با كسب اين 3 امتياز 55 امتيازي شده و جايگاهشان در رده سوم جدول تثبيت شود.
محسن قهرماني داور اين ديدار به پژمان منتظري و فرزاد آشوبي از استقلال و حسين پاشايي از راهآهن كارت زرد نشان داد.
مهدي تارتار به دليل اخراج در مسابقه قبلي در اين ديدار از جايگاه تماشاگران، راهآهن را هدايت كرد.
گده مربي استقلال در دقايق تلف شده ديدار از سوي داور اخراج شد.
تركيب استقلال:
محمد محمدي، اميرحسين صادقي (90 - هادي شكوري)، فرزاد آشوبي، پژمان منتظري، مجتبي جباري، حنيف عمرانزاده، مهدي اميرآبادي، ايمان مبعلي، سيدمهدي سيدصالحي (4+90 - آندره لوئيز)، هوار ملامحمد و آرش برهاني
سرمربي: پرويز مظلومي
تركيب راهآهن:
حسن رودباريان، ابوذر رحيمي، مجيد باجلان، حسين پاشايي، محمود امنه، بهادر عبدي، ميرهاني هاشمي، حامد نورمحمدي، مهدي زارعي (78 - حسين كوشكي)، امين متوسلزاده (74 - ميثم آقايي) و ريكاردو دسوزا
سرمربي: مهدي تارتار
انتهاي پيام/
خبرگزاري فارس: سرمربي استقلال گفت: زور راهآهنيها زورشان زياد بود و توانستند دو بازيكن تيمشان را ببخشند.
به گزارش خبرگزاري فارس، پرويز مظلومي پس از پيروزي يك بر صفر استقلال مقابل راهآهن از هفته سيام ليگ برتر در نشست مطبوعاتي اظهار داشت: بازيكنانم شادابي لازم را نداشتند اما مهم 3 امتياز بود كه به آن رسيديم. قبول دارم فوتبال دلچسبي نبود.
وي ادامه داد: شريفات، محروم و مجيدي، مصدوم بودند و اين موضوع باعث شد روي نيمكت بازيكن تهاجمي نداشته باشم. به همين خاطر تغيير تاكتيكي در تيم ايجاد نكردم.
سرمربي استقلال تأكيد كرد: بازيكنانم تلاش خود را كردند اما اگر دستم روي نيمكت پر بود فوتبال بهتري ارائه ميكرديم. از نتيجه راضيام و اگر امتياز بازيهاي بعدي را هم بگيريم به صدر جدول صعود ميكنيم و بين دو تيم اول قرار ميگيريم. قبول دارم در حد ديدار با تراكتورسازي نبوديم اما از بازيكنانم تشكر ميكنم.
مظلومي در مورد اينكه راهآهنيها داوري را عليه تيمشان ميدانستند گفت: از اين صحبتها خسته شديم. آنطور كه آنها صادقي را زدند، اين بازيكن يك ماه خانهنشين شد. نميدانم چرا هركس بازي را واگذار ميكند اين حرفها را ميزند. داوري را همه ديديم. بايد با داوريها كنار بياييم. ما هميشه احترام داور را نگه ميداريم.
وي در مورد بخشش دو بازيكن راهآهن و اعتراض پورحيدري به اين موضوع گفت: آنها زورشان زياد بود و توانستند دو بازيكن تيمشان را ببخشند. اين در حالي بود كه ما فكر نميكرديم اين دو بازيكن بخشيده شوند و در آخرين لحظات از اين موضوع اطلاع پيدا كرديم. كميته انضباطي قرار بود يكشنبه در اين مورد تصميم بگيرد اما نميدانم چه اتفاقي افتاد.
به گزارش فارس، پرويز مظلومي در اين لحظه با تعجب از خبرنگاران سؤال كرد پس چه افرادي پس از سوت پايان بازي پاس همدان و راهآهن داور را دنبال كردند؟ اين همه اعتراض و جار و جنجال را چه كساني به پا كردند و امروز ميبينيم كه بازيكنان راهآهن بخشيده ميشوند. اگر خلاف ميكنيم بايد سر خلافمان بايستيم.
سرمربي استقلال ادامه داد: دنبال اين موضوع نيستيم كه از محروميت ديگر بازيكنان استفاده كنيم.
وي در پاسخ به سؤال ديگري كه مسئولان كميته انضباطي اعلام كردند بخشش بازيكنان راهآهن به كسي ربطي ندارد، گفت: به ما هم ربطي ندارد و من تنها نظرم را گفتم. آنها گفتند تا اطلاع ثانوني محروم، ما هم در اين زمينه ذينفع نبوديم. معتقدم كميته انضباطي بايد در اينگونه مسائل جديتر باشد.
مظلومي تأكيد كرد: انصاريفرد آدم فرهنگي محسوب ميشود و من تلاش او را ميبينم اما بايد مقابل اشتباه بازيكنان جوان سختگيري كرد تا در اين فوتبال آبروريزي نشود.
انتهاي پيام/
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال راهآهن گفت: كساني كه بخواهند به عمد در سقوط يك تيم تأثيرگذار باشند را به خدا واگذار ميكنم و اميدوارم شب با وجدان راحت بخوابند.
به گزارش خبرگزاري فارس مهدي تارتار پس از شكست يك بر صفر راهآهن مقابل استقلال در نشست مطبوعاتي گفت: بازي خوبي بود و فوتبال را خوب اداره كرديم. تمام راههاي نفوذ استقلال را بستيم و ديديد كه اين تيم عملاً موقعيتي نداشت اما معتقدم يك و يا دو بازيكنمان در شرح وظايفشان خوب عمل نكردند. به آنها سپرده بودم مراقب اين نوع گل خوردن باشند.
وي ادامه داد: گل زودهنگام استقلال در نيمه دوم نظم تيم ما را به هم ريخت اما ما كاملاً بر ميدان مسلط بوديم و استقلال تنها در يك يا دو مورد خطرساز شد.
تارتار تصريح كرد: به استقلال تبريك ميگويم اما در دو هفته اخير از بحث داوري ضربه خورديم و همين تك امتيازاتي كه به خاطر اشتباهات داوري از دست ميدهيم ميتواند در ماندن راهآهن در ليگ برتر تأثيرگذار باشد.
سرمربي راهآهن در مورد اين اشتباهات گفت: دقيقه 10 مسابقه بازيكن ما با دروازهبان استقلال تك به تك شد و در اين صحنه داور بايد مدافع استقلال را اخراج ميكرد. در صحنه دوم هم محمد محمدي با دست توپ را دفاع كرد كه اين حركت او هم اخراج داشت. اگر دو بازيكن از استقلال اخراج ميشدند، چه اتفاقي ميافتاد؟ با اين حال اميدوارم اشتباهات داوري در بازيهاي آينده گريبانمان را نگيرد.
تارتار در پاسخ به اين سؤال كه با اين نتيجه آينده كارياش در اين تيم به خطر نميافتد گفت: در اين مورد حرفي نميزنم و كارم را انجام ميدهم. امروز ابراهيم كريمي محروم بود و در فيلم بازي پاس همه ديدند كه او هيچ درگيري نداشت و نميدانم چرا محروم شد. فقط يك بازيكن ما در ديدار فوق به داور تعرض كرد و سايرين به دنبال حق راهآهن بودند اما در نهايت اين محروميتها به ما ضربه زد.
وي در پاسخ به اين سؤال كه با توجه به اين موضوع كه قرار است ناظران AFC در يك ماه آينده براي تحقيق در مورد تيمهاي ليگ برتري ايران به كشورمان سفر كند، تيم بيپول راهآهن چگونه ميخواهد به عنوان يك تيم حرفهاي در ليگ برتر حضور داشته باشد، گفت: بازيكنانم پس از بازي همه گريه ميكردند چون مظلوم واقع شدند. كاري به مسائل مالي ندارم چون در اين مورد خيلي صحبت كردهام. بازيكنان راه آهن با تمام وجود براي اين تيم بازي كردند و به اين دليل از رختكن با گريه خارج شدند كه مظلوم هستند. اگر يك استان و نمايندگانش پشت ما بودند به اين راحتي با ما برخورد نميشد. نميخواهم از جمله "سر ما را به راحتي ميبرند " استفاده كنم. اما اگر واقعاً حمايت ميشديم وضعيتمان اين نبود.
تارتار در مورد اين جمله پورحيدري كه "افراد سياسي باعث بخشيده شدن بازيكنان اين تيم شدند "، گفت: اگر پشت ما گرم بود محروممان نميكردند و بازيمان مقابل پاس را هم تكرار ميكردند. هفته پيش هم گفتم توكلمان به خداست و كساني كه بخواهند به عمد در سقوط يك تيم تأثيرگذار باشند را به خدا واگذار ميكنم. اميدوارم آنها شبها با وجدان راحت سرشان را روي بالش بگذارند.
انتهاي پيام/
خبرگزاري فارس: رئيس سازمان تربيت بدني گفت: حضورم در ورزشگاه براي تماشاي ديدار استقلال و راهآهن ارتباطي به تشكيل وزارت ورزش نداشت.
به گزارش خبرگزاري فارس، علي سعيدلو كه براي تماشاي ديدار تيمهاي استقلال و راهآهن به ورزشگاه آزادي رفته بود در اين مورد گفت: احساس كردم بازي مهمي است. به جايگاه دو تيم در جدول نگاه كردم و به همين خاطر به ورزشگاه آزادي آمدم. در نيمه دوم شاهد بازي خوبي بوديم.
وي در پاسخ به اين سؤال كه آيا روز جمعه هم براي تماشاي ديدار دو تيم پرسپوليس و استيل آذين به ورزشگاه آزادي خواهد آمد، گفت: شايد اين اتفاق بيفتد و هنوز چيزي مشخص نيست.
سعيدلو در مورد اينكه به دليل اينكه سازمان تربيت بدني روزهاي آخرش را سپري ميكند و به تشكيل وزارت شدن ورزش نزديك ميشويم به همين خاطر به ورزشگاه آمده است، گفت: خير؛ به عنوان رئيس سازمان تربيت بدني حق دارم به ورزشگاه بيايم و اين موضوع جاي تعجب ندارد.
رئيس سازمان تربيت بدني هنگامي كه قصد داشت به اين سؤال كه چه زماني هيات مديره تيمهاي استقلال و پرسپوليس را اعلام خواهد داد، پاسخ دهد با واكنش يكي از هواداران استقلال كه به وي گفت نميخواهد براي استقلال هيات مديره تعيين كند و اجازه دهد فتحاللهزاده تك و تنها كارش را انجام دهد، مواجه شد و گفت: اگر خيلي راجعبه اين موضوع صحبت كنيد فتحاللهزاده را به يك قسمت خوب ديگر ميفرستم.
انتهاي پيام/
خبرگزاري فارس: روز اول از هفته سيام ليگ برتر فوتبال با برتري استقلال و ذوبآهن پيگيري شد.
به گزارش خبرگزاري فارس هفته سيام ليگ برتر فوتبال روز گذشته (پنجشنبه) با برگزاري دو ديدار آغاز شد و طي آن ذوبآهن و استقلال برابر حريفانشان به برتري رسيدند تا جايگاه خود را در ردههاي دوم و سوم جدول تثبيت كنند.
* برتري ذوبآهن 10 نفره برابر شهرداري تبريز
ديدار تيمهاي ذوبآهن اصفهان و شهرداري تبريز از هفته سيام ليگ برتر فوتبال از ساعت 17 در حضور حدود 1000 تماشاگر اصفهان آغاز شد كه اين مسابقه با نتيجه 2 بر يك به سود شاگردان ابراهيمزاده به پايان رسيد.
گلهاي ذوبآهن در دقيقه 44 توسط سيد محمد حسيني و 80 محمد صلصالي (پنالتي) به ثمر رسيد. تك گل شاگردان درخشان را سعيد دقيقي در دقيقه 86 از روي نقطه پنالتي به ثمر رساند.
قاسم واحدي هدايت اين ديدار را برعهده داشت. وي در دقيقه 31 شاهين خيري از ذوبآهن را با كارت قرمز مستقيم اخراج كرد. واحدي همچنين در اين ديدار به كارلوس ادواردو و بابك حاتمي از شهرداري و محمد قاضي و حسين ماهيني از ذوبآهن كارت زرد نشان داد.
ذوبيها با برتري در اين ديدار 56 امتيازي شده و جايگاه خود در رده دوم را تثبيت كردند. شهرداري نيز با 32 امتياز در رده دوازدهم باقي ماند.
* عبور استقلال از راهآهن
ديدار تيمهاي راهآهن شهرري و استقلال از ساعت 19 و در حضور حدود 5 هزار تماشاگر در ورزشگاه آزادي آغاز شد كه اين ديدار با نتيجه يك بر صفر به سود استقلال به پايان رسيد.
هوار ملامحمد در دقيقه 47 روي سانتر آرش برهاني تك گل شاگردان پرويز مظلومي را به ثمر رساند تا استقلاليها با كسب اين 3 امتياز 55 امتيازي شده و جايگاهشان در رده سوم جدول تثبيت شود.
محسن قهرماني داور اين ديدار به پژمان منتظري و فرزاد آشوبي از استقلال و حسين پاشايي از راهآهن كارت زرد نشان داد.
مهدي تارتار به دليل اخراج در مسابقه قبلي در اين ديدار از جايگاه تماشاگران، راهآهن را هدايت كرد.
گده مربي استقلال در دقايق تلف شده ديدار از سوي داور اخراج شد.
تركيب استقلال:
محمد محمدي، اميرحسين صادقي (90 - هادي شكوري)، فرزاد آشوبي، پژمان منتظري، مجتبي جباري، حنيف عمرانزاده، مهدي اميرآبادي، ايمان مبعلي، سيدمهدي سيدصالحي (4+90 - آندره لوئيز)، هوار ملامحمد و آرش برهاني
سرمربي: پرويز مظلومي
تركيب راهآهن:
حسن رودباريان، ابوذر رحيمي، مجيد باجلان، حسين پاشايي، محمود امنه، بهادر عبدي، ميرهاني هاشمي، حامد نورمحمدي، مهدي زارعي (78 - حسين كوشكي)، امين متوسلزاده (74 - ميثم آقايي) و ريكاردو دسوزا
سرمربي: مهدي تارتار
*برنامه ادامه هفته سيام
جمعه 26 فروردين
ساعت17:00 تراكتورسازي- سپاهان ورزشگاه يادگار امام تبريز
ساعت17:45 سايپا - نفت تهران ورزشگاه انقلاب كرج
ساعت17:45 ملوان - پاس ورزشگاه تختي انزلي
ساعت17:45 صبا- مس ورزشگاه يادگار امام قم
ساعت18:00 شاهين - فولاد ورزشگاه بهشتي بوشهر
ساعت18:00 نفت آبادان- پيكان ورزشگاه تختي آبادان
ساعت19:00 پرسپوليس - استيل آذين ورزشگاه آزادي
انتهاي پيام/
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال ذوبآهن گفت: هواداراني كه عليه باشگاه شعار ميدهند را با توجه به تصاويري كه داريم شناسايي خواهيم كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس منصور ابراهيمزاده پس از برتري 2 بر يك ذوبآهن مقابل شهرداري تبريز گفت: قبل از هر چيزي بايد بگويم از پشت فنسها بازي را تماشا كردن بسيار سخت است. براي يك تيم سخت است كه يك نفر از مجموعهاش جدا شود. با اينكه در بازي قبلي به داور توهين نكردم اما از زمين مسابقه اخراج شدم و شايد اگر در ديدار با شهرداري روي نيمكت تيمم حضور داشتم شرايط ديگري رقم ميخورد.
وي در مورد شعارهايي كه از سوي هواداران ذوبآهن عليه قاضي داده شد تاكيد كرد: دليل اين موضوع را از من نپرسيد مسئولان باشگاه و از جمله دليلي بايد در اين مورد پاسخگو باشند. بيشتر هواداران ذوبآهن تفكري حمايتي دارند اما آن تعدادي هم كه عليه باشگاه شعار ميدهند را با توجه به تصاويري كه داريم شناسايي خواهيم كرد.
اين مربي اضافه كرد: قاضي بازيكني متعصب و درگير شونده است و به اصطلاح ميتوان او را بازيكن ديزلي ناميد چرا كه هرچه از زمان بازي ميگذرد بهتر ميشود. من به شخصيت، تعصب و وقار تيمي او تبريك ميگويم و خوشحالم اين بازيكن را در اختيار دارم. قاضي پس از بازي گريه ميكرد اما من او را از نگراني درآوردم و به وي خسته نباشيد گفتم.
ابراهيمزاده در مورد ناراحتي ايگور كاسترو پس از تعويضش گفت: مسئوليتي كه به اين بازيكن داده بوديم پس از اخراج شاهين خيري متفاوت شد و احساس كرديم بايد از ميدان خارج شود. او فكر ميكرد با بازي كردن ميتواند به ما كمك كند ولي تصميم ما چيز ديگري بود.
وي تصريح كرد: فرق ما با هواداران اين است كه ما فوتبال را ميبينيم و تمام شرايط را ميسنجيم اما آنها تنها فوتبال را نگاه ميكنند.
سرمربي ذوبآهن در پاسخ به اين سؤال كه تا چه اندازه به قهرماني تيمش در ليگ برتر اميدوار است، تصريح كرد: اين موضوع بستگي به تيمهاي بالاي جدول دارد. هر كدام از اين تيمها موفقتر عمل كنند ميتوانند به قهرماني اميدوار باشند. البته در اين مورد شرايط ما با تيمهاي رقيبمان كمي متفاوت است. ما با تيمهاي ته جدولي كه با دلوجان براي امتياز ميجنگند بازي ميكنيم اما رقيبمان، استقلال بازيهاي آسانتري پيشرو دارد.
ابراهيمزاده در مورد اخراج شاهين خيري و صحبتهايش با اين بازيكن گفت: اگر ميخواستم صحبتهايم را به شما بگويم همان وسط داد ميزدم تا همه اين حرفها را بشنوند.
وي در پاسخ به اين سؤال كه احساس ميشود از تيم ذوبآهن حمايتهايي كه ساير باشگاهها از تيمهايشان ميكنند، نميشود، يادآور شد: اين موضوع را به من نگوييد اين وظيفه باشگاه است. بيانيه دادن و حمايت كردن جزو وظايف مربي نيست. ديديد كه هفته گذشته با يك اعتراض اخراج شدم. اين به سياستهاي باشگاه برميگردد و هر باشگاه يك سياست دارد.
انتهاي پيام/