بهره برداري از برج دانش قم تا پايان سال 91
خبرگزاري فارس: مدير عامل شركت تعاوني مسكن اعضاي صنعت تبليغات قم از تكميل پروژه برج دانش قم تا پايان سال 91 خبر داد.
به گزارش خبرگزاري فارس از قم، سيدكاظم احمدزاده امروز در حاشيه بازديد سرپرست اداره كل تعاون استان قم از پروژه برجهاي دانش شركت تعاوني صنعت تبليغات در گفتوگو با خبرنگاران با بيان اينكه اين تعاوني در سال 86 و در راستاي ارائه مسكن به مردم تاسيس شد، گفت: ارائه سرپناه تنها هدف اين شركت نيست و ارائه مسكن با كيفيت از اهداف اين تعاوني است.
وي افزود: در پروژه برجهاي دانش قم 432 واحد پيشبيني شده است كه پروانه ساخت آنها آماده بوده و عمليات ساخت آنها در حال انجام است.
مدير عامل شركت تعاوني مسكن صنعت تبليغات قم ادامه داد: پيگيريهاي لازم براي تشكيل اين تعاوني در سال 86 به انجام رسيد و در همان سال هيئت موسس تشكيل شد و اين شركت در آبانماه همان سال به ثبت رسيد.
وي بيان داشت: اقدام به خريداري زمين در بلوار دانش از جمله برنامههاي اين تعاوني بود و منطقه دو قم براي ساخت پروژه اين تعاوني انتخاب شد و اصلاح زمين با توجه به زراعي بودن آن انجام شد.
احمدزاده گفت: تجميع زمينهاي پروژه در سال 86 انجام شد و اجراي پروژه برجهاي مسكوني قم در سال 86 كليد خورد كه باتوجه به ركود مسكن در سالهاي اخير دچار توقف شد.
مدير عامل شركت تعاوني مسكن صنعت تبليغات قم با اشاره به مشكلات تعاونيها در سال 88 بيان داشت: با برنامههاي مميزي دولت توانستيم اين پروژه را در رديف مميزي بافت فرسوده قرار دهيم و از حمايت دولت استفاده كرديم كه 90 درصد كارهاي آن انجام شده است.
احمدزاده با بيان اينكه تيم كنترل پروژه تعاوني در محل اجراي پروژه مستقر شده است، بيان داشت: شرايط ساخت اين برج به حالت عادي برگشته است و آناليز اين پروژه انجام شده و هماكنون دنبال پيمانكاري قوي براي انجام اين پروژه هستيم.
وي گفت: وجود پيمانكار قوي كه توان اجرايي بالايي داشته باشد يكي از ضروريات است كه تاكنون به دليل اينكه پروژه بومي باشد از اينچنين پيمانكاري بهرهمند نبودهايم و امروز نگاه ما براي انتخاب پيمانكار به كل كشور است.
مدير عامل شركت تعاوني مسكن صنعت تبليغات قم تصريح كرد: تلاش ما بر اين است كه سرمايه براي انجام اين پروژه در خود استان گردش داشته باشد و از ظرفيت استان براي انجام اين پروژه استفاده شود.
وي با اشاره به ويژگيهاي برجسته اين پروژه و مزيتهاي اين پروژه به ديگر پروژههاي مسكن در حال انجام قم بيان داشت: داشتن سالن اجتماعات، فضاي سبز، نزديكي به مونوريل، دسترسي آسان به خيابان 45 متري، رعايت مبحث 19 و صرفه جويي در انرژي از جمله ويژگيهاي اين پروژه است.
احمدزاده تصريح كرد: اين پروژه نخستين پروژه عظيم است كه در منطقه متوسط از نظر معيشتي در حال اجراست و با توجه به ارتفاعي كه از سطح زمين دارد ديد خوب نسبت به حرم از ديگر ويژگيهاي اين پروژه است كه بسياري از سرمايهگذاران را براي مشاركت در اين پروژه ترغيب كرده است.
وي ادامه داد: در اجراي اين پروژه كيفيت پروژه مورد نظر بوده است و صرف ساخت سرپناه در اين پروژه هدف سازندگان برج دانش قم نبوده است.
مدير عامل شركت تعاوني مسكن اعضاي صنعت تبليغات قم بيان داشت: 366 واحد از 432 واحد اين پروژه واگذار شده است كه 192 واحد تا پايان سال 90 و مابقي آن تاپايان سال 91 به بهرهبرداري ميرسد.