بارسلونا یا رئال مادرید ؟
مهاجم فرانسوي تيم فوتبال بايرن مونيخ آلمان همچنان بر سر دوراهي بارسا و مادريد است.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس، فرانك ريبري، بازيكن سرشناس تيم فوتبال بايرن مونيخ آلمان، از طريق دو وكيل زبده خود، مدتهاست كه با رئال مادريد و بارسلونا سرگرم مذاكره است.
وي هنوز هم از انتقال قطعي به يكي از اين دو تيم مطمئن نيست؛ اما كارشناسان فوتبال اسپانيا احتمال انتقال وي به رئال مادريد را بيشتر از حالت مشابه در مورد بارسا ميدانند.
ريبري گفت: "وكيل من ارتباط خوبي با باشگاههاي ايتاليايي ندارد؛ اما از او خواستهام گزينههاي ايتاليايي را نيز مطالعه كند. در هر حال، از انتقال به رئال مادريد اطمينان كامل ندارم. "
میره به رئال ، شک نکنید !
ریبری خودش هم نمی دونه چی کار می خواد بکنه...!
داره بازار گرمی می کنه !
ولی حتما میره به رئال .
پوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووول آقا ، پوووووووووووووووووووووول !!!
خدا کنه بره به بارسا . زوج ریبری و ژاوی چی یشه !
پیشنهاد من به ریبری:
!
نرو
! برو ریبری نرو !
برو
!
نامردیه اگه از بایرن بره !!! او با بایرن مونیخ مطرح شد و به همه جا رسید .
رئال !!!
بارسا
خدا کنه اگه فروختنش ، حداقل بیان و دیه گو برزیلی رو از یوونتوس بخرند تا تیم بدون بازی ساز نمونه !
تازه ترین خبر ها حاکی از این است که احتمالا در بایرن می ماند .!!!!!!!!!!
دلیلی برای موندن ریبری تو بایرن نمی بینم
ریبری هیچ علاقه و تعصبی به بایرن نداره و بعد از اون حرفایی که پس از بازی با یووه زد به نظر من بره به بارسا یا رئال بهتره..بایرن هم باشگاهی نیست که با رفتن ریبری لنگ بمونه اما بدون تردید تردید ریبری از بهترین ها تو اروپاست
ریبری هیچ علاقه و تعصبی به بایرن نداره و بعد از اون حرفایی که پس از بازی با یووه زد به نظر من بره به بارسا یا رئال بهتره..بایرن هم باشگاهی نیست که با رفتن ریبری لنگ بمونه اما بدون تردید تردید ریبری از بهترین ها تو اروپاست