امام جمعه سمنان: عملي شدن جهاد اقتصادي فقر را در كشور ريشه كن مي كند
سمنان – نماينده ولي فقيه در استان و امام جمعه سمنان گفت: عملي شدن شعار جهاد اقتصادي باعث ريشه كن شدن فقر در ايران اسلامي مي شود.

حجت الاسلام والمسلمين 'سيد محمد شاهچراغي' در خطبه هاي نماز جمعه اين هفته سمنان با بيان اينكه فقر بلايي است كه در جامعه كفر را هم به دنبال مي آورد، افزود: مردم بايد قدردان درايت رهبر معظم انقلاب و خدمات دولت نظير اجراي قانون هدفمندي يارانه ها و پروژه عظيم مسكن مهر باشند.


وي با اشاره به 12 فروردين روز جمهوري اسلامي، اظهار داشت: اين روز، روزي بزرگ و استثنايي در تاريخ ايران است كه در آن اكثريت مردم به جمهوري اسلامي راي دادند.


وي با اشاره به مردم سالاري ديني در جمهوري اسلامي گفت: اين از بزرگترين بركات جمهوري اسلامي است كه كارها به دست خود مردم انجام مي شود.


شاهچراغي افزود: در جمهوري اسلامي دين و مردم هر دو مطرح هستند در حالي كه پيش از انقلاب شكوهمند ايران، چنين چيزي وجود نداشت.


وي بيداري امت هاي اسلامي را از ديگر بركات مهم انقلاب اسلامي ايران دانست و افزود: امريكا مي خواهد مزدوران خود را در كشورهاي بيدارشده منطقه حفظ كند اما آتش اين بيداري دامن او را هم خواهد گرفت.


امام جمعه سمنان با اشاره به روز طبيعت و اينكه بايد از طبيعت درس توحيد و خداشناسي آموخت، گفت: مردم در اين روز در حفظ طبيعت كوشا باشند.