برندگان مسابقه روزهای 27، 28 و 29 اسفندماه 89
من به نحوه برنده شدن دوستان در این مسابقه اعتراض دارم لطفاً مسئولین جواب بدهند با تشکر
با سلام و تشکر
کاربر گرامی شما به چه جای این اعلام برندگان اعتراض دارید .
يعني واقعا اسم سال رو درست حدس زدن؟
غير ممكنه!!!!!!!!!!!!
من سال تحول اقتصادی رو پیش بینی کرده بودم و برنده پک اسما شدم
با سلام
اینجانب هم به شخصه موافقم که پاسخ کلیه برندگان این مسابقه بزرگ جالب با توجه به خواست عمومی مخاطبان داخل سایت برای اطلاع عموم درج شود - که البته این عمل هم منطبق با اصل صداقت امانتداری سایت راسخون است که دارای مخاطبان فهیم زیاد است.اما پاسخ من کلمه :
(جهاد اقتصادی )
بود.
همیشه شادکام باشین
تبريك تبريك تبريك
تبريك تبريك تبريك
مباركشان باد. ولي اينا نميتونن از خودشون حدث زده باشن. صدرصد ميدونستن از قبل
اولا حدس درسته نه حدث
ثانیه خودت می گی حدس پس ممکنه هر حدسی درست از کار در بیاد
بنده هم به تمام برنده ها تبریک می گویم
به همگی تبریک میگم
ان شاالله مبارک شون باشه
من به نحوه برنده شدن دوستان در این مسابقه اعتراض دارم لطفاً مسئولین جواب بدهند با تشکر
با سلام و تشکر
کاربر گرامی شما به چه جای این اعلام برندگان اعتراض دارید .
پاسخ هایی که دوستان داده اند را در سایت قرار دهید و 3 روز مسابقه بوده باید 30 نفر برنده داشته باشد
يعني اين برندگان دقيقا جوابو گفتن؟اي كاش جوابي رو گفتن رو هم ميزديد....به هر حال مباركشون باشه...
سلام
اگر دوستان من در راسخون این مسابقه را کمی دیرتر مثلا در روز های 20.21و22 اسفند اجرا میکردند،دیگر اینطور قائله ای پبش نمی اومد که جوابارو میدونستید و...
بازم ازتون ممنونم و سال خوشی براتون ارزو دارم
به برندگانم تبریک میگم
پاسخ هایی که دوستان داده اند را در سایت قرار دهید و 3 روز مسابقه بوده باید 30 نفر برنده داشته باشد
دوست من سلام:
وقتی مسابقه ازنوع پیشبینی هست . امکان دارد به 30 نفر برنده هم نرسد تعداد !!!!!! چه لزومی داره ؟! یعنی راسخون باید برنده ها را 30 نفر میکرد ولو این که جواب درست را پیش بینی نکرده باشند ؟!؟!؟!؟
سلام
ظاهرا آنچه مسلم است کاربران زیادی به این مسابقه اعتراض دارند، پیشنهاد می کنم مسئولین محترم سایت راسخون کلا پاسخ تمامی ده برنده را جلوی اسمشان درج کند تا هیچ اعتراضی وجود نداشته باشد. اعلام پاسخ ها باعث جلب اعتماد همه کاربران شده باعث افزایش اعتماد کاربران به سایت وزین راسخون می شود
بنده هم که پاسخ ارسالی را که (جهاد اقتصادی ) بوده است خودم اعلام می نمایم
با ارزوی توفیق الهی
ضمن تبریک سال نوبه همه ی عزیزان امیدوارم جوایز برندگان مسابقه مبارکشان باد.راستی من یکبار در زمستان 89 در مسابقات برنده پک اسما شدم ولی تا حال آن را دریافت نکرده ام.با تشکر rasekhin
ضمن تبریک سال نوبه همه ی عزیزان امیدوارم جوایز برندگان مسابقه مبارکشان باد.راستی من یکبار در زمستان 89 در مسابقات برنده پک اسما شدم ولی تا حال آن را دریافت نکرده ام.با تشکر rasekhin
با سلام و تشکر
کاربر گرامی جهت رفع مشکلتان با واحد روابط عمومی موسسه تماس حاصل نمایید .