راسخون

اخبار امروز استانها

amirpetrucci0261 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 27726
|
تاریخ عضویت : تیر 1388 
‌قائم مقام صندوق حمايت از هنرمندان همدان:
45 هنرمند همداني از خدمات بيمه تكميلي‌ بهره‌مند شدند

خبرگزاري فارس: قائم مقام صندوق حمايت از هنرمندان همدان گفت: امسال 45 هنرمند همداني از خدمات بيمه تكميلي صندوق حمايت از هنرمندان، نويسندگان و روزنامه‌نگاران بهره‌مند شدند.

داوود ابوترابي امروز در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در همدان با اشاره به فعاليت صندوق حمايت از نويسندگان، روزنامه‌نگاران و هنرمندان استان همدان از سال 85 اظهار داشت: از اين سال تاكنون بيش از 600 نفر از هنرمندان، روزنامه‌نگاران و نويسندگان واجد شرايط از بيمه تأمين اجتماعي صندوق بهره‌مند شده‌اند.
وي گفت: در اين طرح افراد واجد شرايط هشت درصد حق‌الزحمه بيمه را خود پرداخت كرده‌اند و مابقي نيز توسط صندوق هنرمندان پرداخت مي‌شود كه در اين راستا متقاضيان از تمام خدمات بيمه شامل دفترچه درماني، بازنشستگي و ... استفاده مي‌كنند.
قائم مقام صندوق حمايت از نويسندگان، روزنامه‌نگاران و هنرمندان همدان تعداد بيمه‌شدگان سال جاري را بيش از 70 نفر خواند و ادامه داد: در حال حاضر در سطح استان همدان 45 نفر از خدمات بيمه تكميلي صندوق حمايت از هنرمندان، نويسندگان و روزنامه‌نگاران بهره‌مند شده‌اند.
وي در مورد چرايي استقبال كم هنرمندان از طرح بيمه تكميلي صندوق هنرمندان گفت: به نظر مي‌رسد ابلاغ ديرهنگام اين طرح از سوي صندوق مركزي به استان‌ها عمده دليل اين امر باشد.
ابوترابي در ادامه به مدارك لازم براي ثبت‌نام متقاضيان در طرح بيمه تكميلي اشاره كرد و افزود: متقاضيان كپي شناسنامه، كپي كارت ملي، دو قطعه عكس بيمه شده اصلي، اصل فيش واريزي به مبلغ 43 هزار و 300 ريال به ازاي هر نفر به حساب شماره 62732318 نزد بانك تجارت شعبه انقلاب ـ فلسطين كد 185 به نام صندوق اعتباري حمايت از نويسندگان، روزنامه‌نگاران و هنرمندان را حداكثر تا 20 فروردين سال 90 به دفتر صندوق هنرمندان همدان ارسال كنند.
وي گفت: متقاضيان براي كسب اطلاعات بيشتر مي‌توانند به كارشناس صندوق هنرمندان مراجعه كرده و يا با شماره تلفن 71ـ2660070 تماس بگيرند.
قائم مقام صندوق حمايت از نويسندگان، روزنامه‌نگاران و هنرمندان استان همدان ابراز داشت: براي سال 90 نيز تلاش شده تا حداكثر خدمات بيمه تكميلي با حداقل بيمه سهم اعضا لحاظ شود و مابقي هزينه از طريق اين صندوق پرداخت خواهد شد.
وي در مورد نوع تعهدات بيمه تكميلي اظهار داشت: پرداخت هزينه‌هاي درمان و بيمارستاني و اعمال جراحي، جبران هزينه 6 عمل جراحي مهم شامل قلب، مغز و اعصاب به استثناي ديسك ستون فقرات، پيوند كليه، كبد، ريه و مغز و استخوان از اين تعهدات به شمار مي‌رود.
ابوترابي افزود: جبران هزينه‌هاي زايمان طبيعي و عمل سزارين و هزينه‌هاي پاراكلينيكي شامل انواع اسكن، انواع سي تي اسكن، ماموگرافي، ام آر آي، انواع آندوسكوپي و اكوكارديوگرافي، تست ورزش، نوار عضله، نوار عصب، نوار مغز، آنژيوگرافي چشم از ديگر تعهدات پيش‌بيني شده است.
وي ابراز داشت: هزينه‌هاي جراحي‌هاي مجاز سرپايي و بدون بستري مانند شكستگي‌ها، گچ‌گيري، ختنه، بخيه، كرايوتراپي، اكسيزيون ليپوم، تخليه كيست و ليزر درماني با استثناي حل عيوب ديد چشم را مي‌توان از ديگر تعهدات به شمار آورد.
قائم مقام صندوق حمايت از هنرمندان، نويسندگان و روزنامه‌نگاران همدان افزود: هزينه حل عيوب انكساري چشم براي هر چشم بدون بستري از ديگر تعهدات است، البته چنانچه نقص بينايي هر چشم به تشخيص پزشك معتمد بيمه‌گر قبل از عمل چهار ديوپتر يا بيشتر باشد، در طرح بيمه تكميلي لحاظ مي‌شود.
وي گفت: جبران هزينه‌هاي آمبولانس داخل شهر، خارج شهر و پوشش هزينه عينك از ديگر تعهدات به شمار مي‌رود.
ابوترابي ابراز داشت: البته هر يك از اين تعهدات داراي توضيحات بيشتري است كه علاقه‌مندان مي‌توانند براي كسب توضيحات بيشتر به دفتر صندوق مراجعه كنند.
وي با بيان اينكه زمينه بيمه عمر و حوادث نيز فراهم شده است، اضافه كرد: متقاضيان با پرداخت 14 هزار و 710 تومان براي هر نفر (فقط بيمه شده اصلي و همسر) به حساب مذكور به صورت جداگانه واريز و ارسال فيش مربوطه در اين راستا اقدام كنند.
قائم مقام صندوق حمايت از هنرمندان، نويسندگان و روزنامه‌نگاران همدان در پايان تصريح كرد: توجه به اين نكته نيز لازم است كه خسارت بيمه حادثه تا 2 ميليون تومان و بيمه عمر و فوت به هر علت 4 ميليون تومان است.
انتهاي پيام/غ10/ب

اخبارمرتبط :
  12 هزار كارگر ساختماني همدان بيمه شدند  
89/12/21 - 14:38
  9 هزار بافنده چهارمحال و بختياري بيمه هستند 
89/12/21 - 19:52
amirpetrucci0261 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 27726
|
تاریخ عضویت : تیر 1388 
فرمانده انتظامي استان همدان:
پليس سايبري ناجا در همدان افتتاح شد

خبرگزاري فارس: فرمانده انتظامي استان همدان گفت: پليس سايبري فضاي توليد و تبادل اطلاعات نيروي انتظامي استان همدان افتتاح شد.

مهدي معصوم‌بيگي امروز در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در همدان با اشاره به اجراي طرح نوروزي در توسط نيروي انتظامي استان همدان اظهار داشت: اين طرح به عنوان يكي از بزرگترين رزمايش‌هاي نيروي انتظامي در طول سال انجام مي‌شود كه به لحاظ وسعت، زمان و حجم نيروي به كار گرفته شده در آن حائز اهميت است.
وي اضافه كرد: اين طرح از بيست و هفتم اسفندماه امسال تا پانزدهم فروردين سال 90 به طور گسترده و بدون وقفه در سطح استان همدان به مرحله اجرا درمي‌آيد.
فرمانده انتظامي استان همدان اجراي موفق اين طرح را نيازمند برنامه‌ريزي منسجم، مدون و دقيق دانست و ادامه داد: در همين راستا از چند ماه قبل قرارگاه نوروزي توسط نيروي انتظامي استان شكل گرفته و برنامه‌ريزي‌هاي لازم نيز صورت پذيرفته كه اهميت امر ما را آمادگي كامل براي اجراي طرح نوروزي قرار داده است.
وي ابراز داشت: در اين طرح حدود 5 هزار نفر نيرو خدمت گرفته مي‌شود و هزار گشت انتظامي اعم از خودرويي، موتوري و پياده وظيفه تأمين امنيت مردم را عهده‌دار هستند.
معصوم‌بيگي افزود: همچنين در اين طرح بيش از 150 ايستگاه پليس شامل پليش پيشگيري، راه، پليس راهنمايي، خدماتي و... استقرار مي‌يابند تا شاهد ايجاد نظم و امنيت در سطح استان باشيم.
فرمانده انتظامي استان همدان با بيان اينكه در همين راستا هماهنگي‌هاي لازم با ديگر دستگاه‌هاي استان صورت پذيرفته است، گفت: پليس همدان در طرح نوروزي از تجهيزات بسيار خوبي استفاده خواهد كرد، براي مثال استفاده از آخرين مدل دوربين‌هاي كنترل سرعت در طرح نوروزي در دستور كار انتظامي استان قرار دارد.
وي با اشاره به شركت 142 هزار هميار پليس در اين طرح به منظور فرهنگسازي بيشتر در امر رعايت قانون و نظم تصريح كرد: استفاده از پليس‌ياران جوان، طراحي و توليد بسته‌هاي آموزشي و فرهنگي به منظور در اختيار گذاشتن به مردم و مسافران و... از ديگر اقداماتي است كه براي اجراي بهتر اين طرح انديشيده شده است.
معصوم‌بيگي در پايان از راه‌اندازي پليس پليس فتا (فضاي تبادل اطلاعات) در استان همدان خبر داد و ابراز داشت: حيطه فعاليت اين پليس تخصصي بوده و مأموريت آن كنترل فضاي تبادل اطلاعات و جلوگيري از آسيب‌هايي است كه مردم را تهديد مي‌كند.
انتهاي پيام/غ20/ع

amirpetrucci0261 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 27726
|
تاریخ عضویت : تیر 1388 
در ايام نوروز؛
كمبود كالا در مازندران نداريم

خبرگزاري فارس: رئيس سازمان بازرگاني مازندران گفت: در ايام عيد امسال هيچ كمبود كالايي در مازندران نداريم.

به گزارش خبرگزاري فارس از شهرستان ساري، عباسعلي وفايي‌نژاد شب گذشته در نشست ستاد هدفمند كردن يارانه‌هاي مازندران با اعلام استقبال چشمگير از نمايشگاه بهاره در شهرهاي مازندران گفت: رابطه مردم مازندران با نمايشگاه‌هاي بهاره رابطه خوبي شده است.
وي از توزيع 47 هزار تن مركبات از مازندران به سراسر كشور خبر داد و گفت: از امروز توزيع مركبات در مازندران نيز آغاز مي‌شود.
رئيس سازمان بازرگاني مازندران از توزيع 3 هزار تن سيب و پرتقال در مازندران خبر داد و خاطرنشان كرد: اين كار در 90 نقطه مازندران آغاز مي‌شود.
وفايي‌نژاد از افزايش كار توزيع مرغ در مازندران خبر داد و تصريح كرد: قرار است 3 هزار تن مرغ در مازندران توزيع شود.
وي قيمت مرغ در مراكز عرضه را به قرار هر كيلويي 2 هزار و 750 تومان اعلام كرد.
اين مسئول از افزايش كشيك‌هاي نوروزي در مازندران خبر داد و اظهار داشت: بسياري از مراكز خدماتي و صنفي نيز در ايام عيد در آماده‌باش هستند.
وي با اعلام كالابرگ برنج براي مازندران، سهميه هر نفر را سه كيلوگرم اعلام كرد.
وفايي‌نژاد با تاكيد بر اينكه در ايام عيد امسال هيچ كمبود كالايي در مازندران نداريم، تصريح كرد: مازندران تنها استان كشور است كه در ذخيره‌سازي اقلام اقدام كرده است.
رئيس سازمان بازرگاني مازندران با اشاره به افزايش قيمت سيب در كشور گفت: بسته‌هاي شش تا 10 كيلويي به ازاي هر كيلو پرتغال 950 تومان و بسته‌هاي 10 كيلويي سيب به ازاي هر كيلو يك هزار و 450 تومان در مازندران آماده توزيع است.
وي با اعلام اينكه يارانه به سيب تعلق نمي‌گيرد از پرداخت يارانه براي پرتغال براي شب عيد خبر داد.

* 9 هزار خودرو كار حمل و نقل روستايي مازندران را انجام مي‌دهند
معاون اداره كل دفتر امور روستايي استانداري مازندران نيز در اين نشست با اعلام اينكه براي ساماندهي حمل و نقل روستايي 30 نقطه و محور در نظر گرفته شده است، بيان داشت: در حال حاضر 9 هزار دستگاه خودرو در كار حمل و نقل روستايي در مازندران فعاليت مي‌كنند.
رستمي با اشاره به واگذاري مسئوليت ساماندهي حمل و نقل روستايي در كشور به دولت و در استان‌ها به اداره كل حمل و نقل و پايانه‌هاي استان خاطرنشان كرد: همكاري متقاضيان خريد خودروهاي حمل مسافر در روستاها مي‌تواند به تسريع در اين كار كمك كند.

* دستور تخصيص مانده سوخت كشاورزي مازندران داده شد
دبير شوراي ترافيك مازندران نيز در اين نشست با اشاره به‌صرفه‌نبودن كار با تاكسي با وضعيت كرايه‌ها و قيمت سوخت، گفت: شوراي شهر تهران افزايش 15 درصدي كرايه در سال آينده را مطرح كرد كه اين اتفاق بايد در مازندران بيفتد.
پژمان اژدري با اعلام اينكه شرايط مساعدتري براي وضعيت سوخت در مازندران پيش آمده است، خاطرنشان كرد: براي ساه ماه زمستان سوخت 26 ميليون ليتري گازوئيل كشاورزي مورد تثبيت قرار گرفت.
وي با اعلام اينكه دستور تخصيص مانده سوخت بخش كشاورزي مازندران نيز داده شده است، تصريح كرد: با اختصاص يك ميليون و 100 هزار ليتر سوخت به بخش گردشگري مازندران هيچ مشكلي تا يك ماه آينده براي تامين سوخت اين بخش وجود ندارد.
اژدري با اشاره به اختصاص 200 ليتر سهميه نفت به ازاي هر كوپن گفت: درخواست شده است تا براي شش ماه نخست سال 1390 براي بومي‌هاي استان از خانواده‌هاي يك تا چهار نفره، يك هزار ليتر و براي پنج نفره به بالا يك هزار و 500 ليتر درنظر گرفته شود.
دبير شوراي ترافيك مازندران اضافه كرد: براي مسافران و خوش‌نشين‌هاي غيربومي نيز براي شش ماه، 600 ليتر در نظر گرفته شده است.

* تثبيت 26 ميليون ليتر سوخت در بخش كشاورزي مازندران
نماينده سازمان جهاد كشاورزي مازندران نيز در اين نشست از تثبيت 26 ميليون ليتر سوخت در بخش كشاورزي مازندران خبر داد و گفت: متقاضيان بخش كشاورزي در كشور حدود يك ميليون و 700 هزار نفر در سايت تجارت آسان مربوط به سوخت كشاورزي ثبت‌نام كردند كه بيش از 10 درصد اين آمار به مازندران تعلق دارد.
وي با اعلام اينكه 166 هزار و 251 كشاورز مازندراني براي تامين سوخت بخش كشاورزي خود وارد اين سامانه شدند، بيان داشت: استان فارس در ثبت نام تجارت آسان در رتبه دوم پس از مازندران قرار دارد.
نماينده سازمان جهاد كشاورزي مازندران خواستار تمديد ثبت‌‌نام در سايت تجارت آسان تا نيمه دوم اردبيهشت سال 1390 شد.
وي با تاكيد بر اينكه در كار توزيع سوخت نظارت كامل مي‌شود، اضافه كرد: هيچ انحرافي در بخش كشاورزي مازندران نيست.

*گردشگران تسهيلات مي‌گيرند
مدير كل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري مازندران نيز با اعلام اينكه مشكلي براي تامين سوخت تاسيسات گردشگري نداريم، گفت: بسته حمايتي اماكن گردشگري توسط مازندران طراحي و تدوين شده و اين پايلوت در حال فراگيري در كشور است.
اسدالله محمدپور با اشاره به تبيين بخشي از نيازمندي‌هاي گردشگران در سفر از اختصاص تسهيلات مرتبط با سفر خبر داد و بيان داشت: در اين بسته، نوع حمايت‌ها از صاحبان اماكن گردشگري، سرمايه‌گذاران و گردشگران مشخص شده است.
انتهاي پيام/م10/ب

اخبارمرتبط :
  130 قاچاقچي موادمخدر و كالا در طبس دستگير شدند 
89/12/24 - 12:29
  رشد 153 درصدي صادرات كالا از گمرك چهارمحال و بختياري  
89/12/23 - 11:13
  رشد 45 درصدي صادرات كالا در چهارمحال و بختياري  
89/12/23 - 09:16
amirpetrucci0261 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 27726
|
تاریخ عضویت : تیر 1388 
استاندار آذربايجان شرقي:
خبرنگاران با استفاده از بند «ج» از مسكن مهر استفاده كنند

خبرگزاري فارس: استاندار آذربايجان شرقي گفت:‌ خبرنگاران هم مي‌توانند با استفاده از بند «ج» از مسكن مهر استفاده كنند و در اين راستا نمي‌توان امتيازي قائل شد.

به گزارش خبرگزاري فارس از تبريز، نشست رسانه‌اي شب گذشته احمدعليرضا بيگي با خبرنگاران حاشيه‌هاي جالب توجهي داشت و اين نشست به محلي براي گفت‌و‌گوي صميمي ميان استاندار و اهالي رسانه استان تبديل شد.

* همديگر را حلال كنيم
استاندار آذربايجان شرقي در ابتداي اين جلسه با اشاره به فرا رسيدن پايان سال اظهار داشت: در آستانه عيد نوروز اگر موضوع و سوء تفاهمي به وجود آمده همديگر را حلال كنيم.
وي همچنين با اشاره به برخي برخوردها با خبرنگاران در جريان سفر رئيس جمهور تركيه و برنامه‌هاي مشابه گفت: موضوع حفاظت در اين سفرها از سوي مسئولان كشوري اداره مي‌شود ولي اگر موضوعي هم وجود دارد خبرنگاران حلال كنند.

* از درس دادن خودداري كنيم
وي همچنين در برابر اظهار نظر يكي از خبرنگاران در مورد مسائل فرهنگي اظهار داشت: اين جلسه به عنوان جلسه پرسش و پاسخ برگزار شده است و خبرنگاران از درس دادن خودداري كنند.
بيگي با انتقاد از نحوه سؤال كردن يكي از خبرنگاران در مورد مدير عامل شركت ملي گاز آذربايجان شرقي و انتصاب وي تاكيد كرد: نوع خطاب به يك برادر خدمتگزار و ناميدن وي به عنوان همراه سران فتنه صحيح نيست و در اين مورد بايد دقت شود.
استاندار آذربايجان شرقي اظهار داشت: ولي در مورد جابه‌جايي مديريت در شركت ملي گاز استان انتقاد داشته و داريم و در عين حال نيز در مورد آقاي ديني و توانايي وي شكي وجود ندارد و وي در حال انجام ماموريت خود است.

* نمي‌توان به خبرنگاران امتيازي قائل شد
وي ادامه داد: بنده دانشجوي دوره دكتري مديريت استراتژي هستم و از القاب خاصي استفاده نمي‌كنم و به كار بردن برخي القاب را هم نمي‌پسندم.
بيگي با بيان اينكه تامين مسكن خبرنگاران همانند ساير اقشار جامعه است، گفت: خبرنگاران هم مي‌توانند با استفاده از بند «ج» از مسكن مهر استفاده كنند و در اين راستا نمي‌توان امتيازي قائل شد.
استاندار آذربايجان شرقي وعده داد: خبرنگاران مي‌توانند 18 ماهه صاحب يكي از واحدهاي مسكن مهر شوند.
بيگي در اين نشست بر همراهي خبرنگاران با دولت در حل مشكلات تاكيد كرد و گفت:‌ هماهنگي و هم‌پيمان شدن با خبرنگاران براي حل مشكلات استان در فضايي آرام و منطقي ضروري است و بر اين مسئله تاكيد داريم.
استاندار آذربايجان شرقي در اين نشست متفاوت‌تر از جلسات رسمي ظاهر شد و به سئوالات با راحتي بيشتر و بدون در نظر گرفتن برخي ملاحضات پاسخ داد.
انتهاي پيام/غ20/ب

amirpetrucci0261 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 27726
|
تاریخ عضویت : تیر 1388 
معاون فرماندار رزن:
مسئولان بهداشت رزن بر عملكرد بهورزان نظارت كنند

خبرگزاري فارس: معاون فرماندار رزن گفت: بعضي از بهورزان كم‌كار بوده و فعاليت خوبي ندارند كه مديريت شبكه بهداشت و درمان بايد بر عملكرد بهورزان توجه و نظارت كافي داشته باشد.

به گزارش خبرگزاري فارس از رزن، علي‌اصغر غفاري‌آثار در كارگروه تخصصي سلامت و امنيت غذايي شهرستان رزن اظهار داشت: در سال جاري شاهد موفقيت‌هاي بي‌نظيري در حوزه سلامت شهرستان رزن بوديم كه اميدواريم در سال آينده نيز با پيروي از رهنمودهاي مقام معظم رهبري كسب موفقيت‌هاي بيشتري را شاهد باشيم.
وي افزود: بايد در سال آينده با تشكيل كميته‌هايي بتوانيم به هدف خود در بحث بهداشت محيط برسيم كه براي رسيدن به اهداف پيش رو بايد سازمان و ادارات مربوطه نيز در اين زمينه همكاري مستمر داشته باشند.
معاون فرماندار رزن گفت: بازرسان بهداشتي كه تا به امروز در كار خود دقيق عمل كرده‌اند بايد در ايام نوروز نيز بازرسي ويژه و دقيقي از صنوف مختلف داشته باشند.
وي با اشاره به فعاليت بهورزان نيز ابراز داشت: بعضي از بهورزان كم‌كار بوده و فعاليت خوبي ندارند كه مديريت شبكه بهداشت و درمان بايد بر عملكرد بهورزان توجه و نظارت كافي داشته باشد.
مدير شبكه بهداشت و درمان شهرستان رزن نيز ضمن انتقاد از برخي مسئولان گفت: با توجه به اينكه در اكثر زمينه‌ها و به ويژه سلامت تحول چشمگيري رخ داد ولي در زمينه بهداشت محيط به هدف خاص خود نرسيده‌ايم كه متأسفانه برخي از مسئولان كه در اين زمينه بايد همكاري داشته باشند حتي در جلسات اين كارگروه‌ها حضور نمي‌يابند.
فريبرز نياستي ابراز داشت: براي رسيدن به اهداف خود در زمينه بهداشت محيط مسئولان بايد همكاري داشته باشند و نقش مردم نيز در اين زمينه بسيار تأثيرگذار است كه از همشهريان تقاضا داريم اتحاد و انسجام خوبي را براي رسيدن به محيطي پاكيزه با مسئولان داشته باشند.
وي در پايان افزود: در عرصه سلامت گام‌هاي مثبت و تأثيرگذاري برداشتيم و در گام نخست بيماري‌ها را كنترل كرديم و توانستيم موفقيت‌هاي بسياري را در اين زمينه داشته باشيم كه براي موفقيت در بحث بهداشت محيط نيز بايد فرهنگسازي و آموزش را در اولويت قرار دهيم.
انتهاي پيام/م20/ب

اخبارمرتبط :
  زباله‌هاي مراكز درماني قزوين بهداشتي دفن مي‌شوند 
89/12/22 - 10:32
  25 اكيپ بهداشتي در اهواز مستقر مي‌شوند 
89/12/24 - 15:19
amirpetrucci0261 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 27726
|
تاریخ عضویت : تیر 1388 
مسئول پژوهش اداره كل تبليغات اسلامي بوشهر:
طرح‌هاي پژوهشي ديني مورد حمايت مالي قرار مي‌گيرند

خبرگزاري فارس: مسئول پژوهش اداره كل تبليغات اسلامي بوشهر گفت: طرح‌هاي پژوهشي ديني مورد حمايت مالي قرار مي‌گيرند.

به گزارش خبرگزاري فارس از عسلويه، عبدالله رئيسي ‌در جمع فعالان و محققان علوم ديني استان بوشهر اظهار داشت: تحقيق و پژوهش در امور ديني و اسلامي امري ارزشمند است و در استان بوشهر شاهد تلاش و فعاليت بي‌نظير پژوهشگران علوم ديني هستيم.
وي افزود: اداره كل تبليغات اسلامي استان بوشهر به سمت كيفيت‌بخشي به برنامه‌هاي ديني حركت كرده و بدون ترديد در اين راستا استفاده از نظرات و ديدگاه‌هاي محققان و صاحب‌نظران امري مهم و ارزشمند است.
اين مقام مسئول خاطرنشان كرد: برگزاري گفتمان‌هاي ديني و برپايي دوره‌هاي مختلف آموزشي از مهم‌ترين اولويت‌هاي اداره كل استان است و در نيمه دوم امسال شاهد برپايي دوره‌هاي مختلف آموزشي هستيم.
رئيسي تصريح كرد: اداره كل تبليغات اسلامي استان بوشهر، در اسفند امسال كارگاه آموزشي مبلغات با عنوان چگونگي جامعه‌شناسي تبليغات ديني را برگزار كرد و اساتيد برجسته‌اي از حوزه و دانشگاه كار تدريس را بر عهده داشتند و نتايج بسيار خوبي نيز حاصل شد.
وي از حمايت مالي از طرح‌هاي پژوهشي ديني خبر داد و ابراز داشت: پژوهشگران و محققان علوم قرآني مورد حمايت اين اداره كل قرار دارند و از طرح‌هاي پژوهشي كه ارزش علمي بالايي داشته باشند حمايت مالي خواهيم كرد و تسهيلات لازم را در اختيار اين عزيزان قرار مي‌دهيم.
رئيس اداره تبليغات اسلامي كنگان نيز بيان داشت: پژوهشگران علوم ديني در شهرستان كنگان فعاليت بسيار خوبي دارند و در چند سال گذشته، طرح‌هاي بسيار خوبي توسط اين محققان انجام شده است.
حجت‌الاسلام رحيم اهرمي گفت: امروز دشمنان با ترفندهاي مختلف در صدد زير سؤال بردن ارزش‌هاي والاي انقلاب اسلامي هستند و بايد با راهكارهاي فرهنگي در برابر دشمنان ايستادگي كنيم.
وي اضافه كرد: رويكرد دولت دهم در زمينه تقويت فرهنگ ديني بسيار ارزشمند است و امروز بودجه‌هاي فرهنگي نسبت به گذشته افزايش چشمگيري داشته است.
اهرمي افزود: پژوهشگران علوم ديني مي‌توانند با مراجعه به ادارات شهرستان‌ها و اداره كل تبليغات استان، آثار خود را ارائه كنند تا نسبت به بررسي اين طرح‌ها اقدام شود.
در اين نشست همچنين تعدادي از پژوهشگران نيز به بيان نظرات و ديدگاه‌هاي خود پرداختند و خواستار حمايت مناسب دولت از محققان علوم ديني شدند.
انتهاي پيام/ج20/ع

اخبارمرتبط :
  توسعه پژوهش از مهم‌ترين اولويت‌هاي آموزش و پرورش است  
89/12/22 - 14:37
  معرفي نفرات برتر پژوهش‌هاي فرهنگي آذربايجان شرقي 
89/12/23 - 18:24
  ادغام صنعت و پژوهش از نيازهاي خوزستان است  
89/12/24 - 10:47
  پژوهش‌سراها با رويكرد تربيت دانش‌آموزان خلاق فعاليت كنند 
89/12/24 - 16:33
amirpetrucci0261 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 27726
|
تاریخ عضویت : تیر 1388 
 
برگزيدگان قرآني پيام نور استان كردستان معرفي شدند

خبرگزاري فارس: با رقابت دانشجويان قرآني از مراكز و واحدهاي تابعه پيام نور استان كردستان پانزدهمين دوره مسابقات استاني قران كريم در سنندج با معرفي نفرات برگزيده به كار خود پايان داد.

به گزارش خبرگزاري فارس از سنندج سرپرست دانشگاه پيام نور استان كردستان در مراسم اختتاميه پانزدهمين دوره مسابقات قرآني پيام نور استان كردستان در سنندج اظهار داشت: ترويج آموزه‌هاي قرآني و نشر معارف اسلامي در بين جوانان و نوجوان مي‌تواند نقش بسزايي را در مصون‌سازي آنان در برابر توطئه‌ها و هجمه‌هاي فرهنگي و عقيدتي داشته باشد و در سلامت هر چه بيشتر جامعه اسلامي مؤثر واقع شود.
محسن پيشوايي‌علوي اظهار داشت: دانشگاه‌ها همواره مركز تحولات فرهنگي، اجتماعي، اخلاقي و منشأ ارائه تفكرات و انديشه‌هاي والا به جامعه بوده‌اند و در اين مسير در نظام شكوهمند اسلامي ايران توجه به معارف اسلامي و مباحث اخلاقي و ديني در فضاي دانشگاه‌ها از اولويت‌هاي مسئولان و اصحاب علم و انديشه است.
وي افزود: در همين راستا و همگام با سراسر كشور در مراكز و واحدهاي تابعه پيام نور استان كردستان نيز هر ساله مسابقات قرآن كريم به منظور نشر هر چه بيشتر آموزه‌هاي انسان ساز اين كتاب آسماني و كشف استعدادهاي قرآني در بين دانشجويان برگزار مي‌شود.
سرپرست دانشگاه پيام نور استان كردستان خاطرنشان كرد: در پانزدهمين دوره مسابقات استاني قرآن كريم ويژه دانشجويان پيام نور استان در دو مرحله شهرستاني و استاني بيش از 100 نفر شركت كردند كه پس از رقابت يك روزه در مركز سنندج و در بخش برادران و رشته قرائت مسلم عبدي از مركز سنندج، سيروان نادري و بهاء‌الدين كريمي از مركز مريوان، در رشته حفظ 5 جزء ابوبكر حسيني از مركز مريوان، در رشته ترتيل معروف احمدياري از سنندج، آزاد كهنه‌پوشي از مريوان و حميد نورمحمدي از سنندج رتبه‌هاي برتر را كسب كردند.
پيشوايي‌علوي خاطرنشان كرد: در بخش خواهران نيز در رشته قرائت سوسن حسامي از سنندج، زيبا نصري و ليدا احمدي از ديواندره و رشته ترتيل ژاله حيدري مقدم ، شيلان پرويزي و هاجر يوسفي هر سه از مركز سنندج رتبه‌هاي برتر را به خود اختصاص دادند.
انتهاي پيام/ب30/ك

اخبارمرتبط :
  فرهنگ قرآني كامل‌ترين فرهنگ دنياست 
89/12/22 - 11:58
  يزد به يكي از قطب‌هاي قرآني كشور تبديل مي‌شود 
89/12/21 - 19:10
  فرهنگ غني قرآني مورد غفلت قرار گرفته است  
89/12/21 - 16:12
  حفظ موضوعي قرآن كريم براي طلبه‌هاي شركت‌كننده در مسابقات قرآني  
89/12/21 - 11:19
  خوزستان قطب قرآني كشور به شمار مي‏رود 
89/12/22 - 18:48
amirpetrucci0261 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 27726
|
تاریخ عضویت : تیر 1388 
طي سال جاري؛
16 هزار ميليارد تومان براي اجراي پروژه‌ عمراني استان تهران هزينه شد

خبرگزاري فارس: معاون عمراني استاندار تهران گفت: 16 هزار ميليارد تومان طي سال جاري صرف پروژه‌هاي عمراني در استان تهران شده است.

به گزارش خبرگزاري فارس از جنوب استان تهران، شامگاه سه‌شنبه محمدرضا محمودي در مراسم افتتاح شهرداري فرون‌آباد از توابع شهرستان پاكدشت با اشاره به هزينه‌هاي صورت گرفته شده در راستاي پروژه‌هاي عمراني استان تهران اظهار داشت: اگر كل درآمد دولت در سال 100 ميليارد دلار باشد، 16 ميليارد دلار آن طي سال جاري در استان تهران صرف اجراي پروژه‌هاي عمراني شده است و طي هفته دولت و دهه فجر سال جاري معادل 21 ميليارد دلار طرح عمراني در اين استان تهران افتتاح شد.
معاون عمراني استاندار تهران با اشاره به افتتاح سد ماملو در ايام دهه فجر سال جاري گفت: اعتبار طرح‌هاي عمراني كه طي دهه فجر در استان تهران به بهره‌برداري رسيده است بالغ بر 5 هزار ميليارد تومان است.
وي در ادامه افزود: نامگذاري سال جاري با عنوان «همت مضاعف و كار مضاعف» از سوي مقام معظم رهبري بركات زيادي را براي كشور به‌ همراه داشت كه در اين ميان استان تهران نيز از اين بركات برخوردار شد.
محمودي در پايان از تصويب احداث قطار شهري پاكدشت خبر داد و گفت: احداث قطارهاي شهري در شهرستان‌هاي استان تهران از برنامه‌هاي مديريت اين استان است و با اجراي قانون هدفمند كردن يارانه‌ها به واسطه اينكه 25 درصد امكانات، صنايع، راه‌ها و شريان‌هاي اصلي و اقتصادي كشور در استان تهران است، مديريت شايسته‌اي در ارتباط با اجراي اين قانون صورت گرفته است.
فرون‌آباد با وسعت 22 هزار هكتار و جمعيتي بيش از 23 هزار نفر پيش از اين مركز دهستان بود كه با انجام كارهاي عمراني و زيربنايي و تصويب هيأت دولت امسال به شهر تبديل شد.
شهر فرون‌آباد از توابع شهرستان پاكدشت واقع در شرق استان تهران است.
با تاييد رئيس جمهور انتظار چند ساله مردم فرون‌آباد از توابع شهرستان پاكدشت پايان يافت و اين روستا به شهر تبديل شد.
وزيران عضو كميسيون سياسي و دفاعي با تبديل روستاي فرون‌آباد مركز دهستان فرون‌آباد از توابع بخش مركزي شهرستان پاكدشت در استان تهران به شهر موافقت كردند و شهر فرون‌آباد به نقشه جغرافياي استان تهران اضافه شد.
انتهاي پيام/آ20/ع

اخبارمرتبط :
  اجراي 196 پروژه عمراني از سوي بسيج سازندگي در گلستان 
89/12/06 - 10:47
  68 پروژه عمراني در كوهرنگ احداث مي‌شود  
89/12/10 - 11:38
  بهره‌برداري از 22 پروژه عمراني، بهداشتي و زيربنايي در لرستان  
89/12/11 - 08:59
  4 پروژه عمراني در شهرك صنعتي ايوان تكميل شد 
89/12/14 - 09:49
  اجراي 40 هزار ميليارد ريال پروژه عمراني در تبريز  
89/12/18 - 15:56
  7پروژه عمراني در فرودگاه آبادان به بهره‌برداري رسيد  
89/12/22 - 09:16
  افتتاح 3 پروژه عمراني در بابلسر در سال 90 
89/12/23 - 10:46
  230 پروژه عمراني در تنگستان اجرا شد 
89/12/24 - 10:39
  70 پروژه عمراني در پيام‌نور اردبيل اجرا مي‌شود  
89/12/24 - 12:53
  190 پروژه عمراني و توليدي در اردبيل افتتاح شد 
89/12/24 - 13:44
amirpetrucci0261 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 27726
|
تاریخ عضویت : تیر 1388 
فرماندار كنگان:
كنگان پذيراي 1.5 ميليون مسافر نوروزي است

خبرگزاري فارس: فرماندار كنگان گفت: بندر كنگان براي پذيرايي از 1.5 ميليون مسافر نوروزي آماده است.

به گزارش خبرگزاري فارس از عسلويه، عباس تبركي ‌در نشست ستاد تسهيلات سفر نوروزي كنگان اظهار داشت: تاسيسات عظيم نفت و گاز و پتروشيمي در شهرستان كنگان سبب شده كه اين شهرستان مورد توجه مردم سراسر كشور قرار گيرد و مردم علاقه‌مند به مسافرت به اين شهرستان هستند.
وي افزود: بدون ترديد وجود طبيعت زيبا و منحصربه‌فرد و وجود مناطق حفاظت‌شده نايبند و حرا نيز بر جذابيت اين شهرستان افزوده و سواحل بكر و زيباي اين شهرستان نيز سبب افزايش مسافران نوروزي و مهمانان مي‌شود.
فرماندار كنگان از آمادگي اين شهرستان براي پذيرايي از بيش از 1.5 ميليون مسافر نوروزي خبر داد و خاطرنشان كرد: پيش‌بيني مي‌شود كه بيش از 1.5 ميليون مسافر وارد شهرستان كنگان شوند و در ايام تعطيلات از مناطق مختلف اين ديار بازديد كنند و تلاش داريم بهترين امكانات و تسهيلات را فراهم كنيم.
تبركي عنوان داشت: امكانات لازم براي اسكان همزمان بيش از 50 هزار نفر نيز فراهم است و تمام اماكن اقامتي و مدارس و پارك‌ها از هم‌اكنون آماده شده‌اند.
وي افزود: بدون ترديد رضايتمندي گردشگران و ايجاد محيطي سالم و شاداب در ايام نوروز از مهم‌ترين اولويت‌هاي مسئولان است و در اين راستا عزمي جدي وجود دارد.
فرماندار كنگان گفت: در ايام نوروز ضرورت دارد جذابيت‌هاي شهرستان كنگان در معرض ديد و آشنايي گردشگران و مسافران قرار گيرد و مديران فرهنگي در اين عرصه وظيفه سنگيني دارند.
تبركي در ادامه خواستار همكاري همه‌جانبه ادارات در رفع مشكلات و فراهم كردن امكانات رفاهي براي هموطنان و مهمانان نوروزي شد تا مسافران خاطره خوشي را از شهرستان به ارمغان ببرند.
رئيس اداره آموزش و پرورش كنگان نيز گفت: مدارس و خانه‌هاي معلم تا قبل از شروع تعطيلات آماده مي‌شوند و سعي شده امكانات موجود در مدارس از كيفيت لازم براي سرويس‌دهي برخوردار باشد تا هموطنان و مهمانان از شهرستان كنگان راضي باشند.
عباس شريف تصريح كرد: بيش از 300 كلاس و آموزشگاه و مدرسه لازم با تمام امكانات رفاهي براي اسكان مسافران نوروزي در نوروز آماده شده كه بايد همه مسئولان تلاش كنند تا مشكلي به وجود نيايد.
در اين جلسه همچنين مسئولان كميته ستاد تسهيلات سفر، كميته امنيتي و انتظامي، كميته بهداشت و درمان، كميته فرهنگي و تبليغات و كميته اسكان معرفي شدند و مقرر شد كه هر كدام از كميته‌ها نسبت به وظايف محوله تلاش كنند و اقدامات لازم را در زمينه فراهم كردن امكانات رفاهي، تفريحي و اسكان به عمل آورند.
انتهاي پيام/ج20/ع

اخبارمرتبط :
  10 هزار كلاس پذيراي مسافران نوروزي اصفهان است 
89/12/21 - 10:11
  بيش از 260 كلاس در فردوس آماده پذيرايي از مسافران نوروزي است 
89/12/21 - 14:32
  شهر بافق آماده پذيرايي از زائران امامزاده عبدالله (ع) است  
89/12/22 - 11:13
  تنها 5000 تخت پذيرايي قابل استفاده در قم وجود دارد  
89/12/22 - 14:20
  سيستان و بلوچستان آمادگي پذيرايي از 15 هزار مسافر را دارد  
89/12/24 - 10:05
amirpetrucci0261 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 27726
|
تاریخ عضویت : تیر 1388 
/نوروز 90 با مسافران نوروزي خراسان جنوبي/
سربيشه ديار مشاهير چشم‌انتظار مسافران نوروزي

خبرگزاري فارس: سربيشه در كنار آثار تاريخي و شگفت‌انگيزش به ديار مشاهير خراسان جنوبي شهرت دارد و اين روزها چشم‌انتظار مسافران نوروزي است.

به گزارش خبرگزاري فارس از بيرجند، سربيشه مركز شهرستان سربيشه واقع در استان خراسان جنوبي است و جمعيت اين شهر بنا بر آمار سرشماري سال 85 برابر با 6 هزار و 141 نفر و ارتفاع آن از سطح دريا يك‌هزار و 839 متر و داراي آب و هواي معتدل و خشك است.
شهر سربيشه در 65 كيلومتري جنوب شرقي شهر بيرجند و در مسير راه بيرجند و نهبندان قرار دارد.

* وجه تسميه شهرستان سربيشه
در مورد وجه تسميه شهرستان سربيشه سه نظر وجود دارد كه نظريه اول اين است كه در قسمت جنوب اين شهر زمين آبخيز و سرسبزي وجود داشته و چون شهر در مدخل ورودي اين محل سرسبز بوده به آن سربيشه گفته‌‌اند.
نظريه دوم اين است كه اين منطقه در روزگاران گذشته جنگل و محل تجمع پرندگاني مانند سار بوده است كه به آن ساربيشه گفته‌اند و در گذر زمان به سربيشه مخفف شده است.
نظريه سوم اين است كه چون اين شهر در دشتي به ارتفاع يك‌هزار و 900 متر از سطح درياي واقع شده است و به دليل سردي هوا آن را سردبيشه ناميده‌اند كه بعدها به سربيشه تغيير يافته است.

*تاريخچه
سابقه ابنيه تاريخي بخش سربيشه به صدر اسلام و قبل از آن مي‌رسد و آثار تاريخي آن از قبيل محوطه‌ها و تپه‌هاي باستاني، قلعه و خانه‌هاي قديمي، غارها و روستاها نشان‌دهنده غناي فرهنگي و سابقه تمدني اين منطقه است.

* زيارتگاه‌ها واماكن مذهبي
در اين شهرستان چندين بقعه مباركه متعلق به امامزادگان وجود دارد كه مشهورترين بقاع متبركه اين شهرستان عبارتند از آستانه مباركه بي بي زينب خاتون (س) واقع در روستاي كاهي بخش مود در 52 كيلومتري شهرستان سربيشه و در بخش مود در مجاورت روستاي كاهين واقع شده است.
از شجره‌نامه اين بانوي بزرگوار اسناد و مداركي در دست نيست ولي طبق اعتقاد شديد مردم و آنچه در كتاب بهارستان مرحوم آيتي آمده است اين بانوي مخدره دخت امام موسي كاظم (ع) است.
مزار كاهي از مشهورترين بقاع متبركه در سطح استان خراسان جنوبي است كه به دليل ارادت ويژه مردم و ديدن كرامات متعدد از اين امامزاده بزرگوار كه شرح برخي در كتاب بهارستان آمده است و همچنين از حيث آب و هواي مطبوع و منطقه سياحتي و تفريحي همه روزه پذيراي خيل عظيمي از زوار است.

* مزار سيد حامد علوي
مزار سيد حامد علوي واقع در روستاي چنشت، دهستان نهارجان بخش مود در فاصله 60 كيلومتري سربيشه و 8 كيلومتري مزار كاهي قرار دارد.
اين امامزاده بزرگوار طبق اعلام مركز پژوهش‌هاي آستان قدس رضوي با چهار واسطه به امام جعفر صادق (ع) مي‌رسد كه عبارتند از احمد(الحامد لله) محمد، حمزه (ابويعلي)، محمد(الحجازي‌الصوفي)، اسحاق الموتمن و امام صادق (ع)، اين بقعه متبركه همچنين به دليل مجاورت در غارهاي تاريخي روستاي چنشت و قرار داشتن در منطقه نمونه گردشگري مورد توجه ارادتمندان و علاقمندان است كه در سال‌هاي اخير به دليل آسفالت شدن راه روستاي چنشت بر تعداد زائران اين امامزاده جليل‌القدر افزوده شده است.

* قدمگاه حضرت ابوالفضل(ع)
اين قدمگاه كه در فاصله 25 كيلومتري از شهر سربيشه و در حاشيه جاده اسديه قرار دارد و در مجاورت روستاهاي زولسك و دهنه چاه است و از حيث انتساب به قمربني هاشم حضرت ابوالفضل العباس (ع) مورد احترام و اعتقاد خاص مردم منطقه است.
از تاريخچه و شجره اين مكان مقدس مدارك دقيقي در دست نيست ولي طبق اعتقادات مردم و آنچه كه سينه به سينه از نسل‌هاي قبل منتقل شده مشهور است كه فردي ساده و متدين پس از اينكه سه مرحله، فردي بزرگوار (به روايتي حضرت ابوالفضل) را در خواب مي‌بيند كه مكاني با ويژگي‌هاي خاص در همان منطقه به او نشان مي‌دهد كه مورد احترام وي بوده است، ايشان نيز پس از جستجوي زياد همان مكان را با همان ويژگي‌ها پيدا كرده و به مرور زمان به مكاني مقدس منتسب به حضرت ابوالفضل (ع) مبدل مي‌شود كه امروزه پذيراي تعداد زيادي زائر و ارادتمند به ساحت مقدس اهل بيت عصمت و طهارت است.


* سربيشه زادگاه پدر علم ارتباطات و سم‌شناسي ايران
كاظم معتمدنژاد پدر علم ارتباطات ايران داراي مدرك دكتراي علوم سياسي پاريس است كه وي در سال 1313 در شهر مود سربيشه متولد شد و تحصيلات ابتدايي و قسمتي از تحصيلات خود را در زادگاهش و قسمت ديگر را در بيرجند و سال ششم ادبي را در دبيرستان مروي تهران گذراند.
معتمدنژاد در سال 1339 درجه دكتري در رشته قضايي از دانشكده حقوق و علوم سياسي دانشگاه تهران را اخذ كرد و پس از مدتي وارد محيط روزنامه كيهان شد و ديري نپاييد كه از مترجمي زبان فرانسه، به مسئوليت گروه خارجي و مقالات ارتقا يافت.
روزنامه كيهان براي وي بورسيه‌اي از دولت فرانسه دريافت كرد و ايشان در دانشگاه سوربن فرانسه موفق به اخذ دكتري حقوق و علوم سياسي و نيز دكتري تخصصي روزنامه‌نگاري از انستيتوي مطبوعات و علوم نظري دانشگاه پاريس شد.
خدمات دانشگاهي وي از سال 1344 در سمت استادياري در دانشگاه حقوق و علوم سياسي دانشگاه تهران آغاز مي‌شود كه وي همكاري خود را از آغاز ورود به ايران با مؤسسه كيهان حفظ كرد و در سال 1343 مؤسسه كيهان پيشنهاد وي را براي دوره عالي روزنامه‌نگاري پذيرفت و در پايان دوره دو ساله، اسم اين دوره عالي به مؤسسه عالي مطبوعات و روابط عمومي تغيير كرد و در سال 1350 اسم مؤسسه نيز به دانشكده علوم ارتباطات اجتماعي تغيير يافت.
معتمدنژاد در اين موقع از سمت دانشياري دانشكده حقوق تهران استعفا داده و در دانشكده علوم ارتباطات اجتماعي در سمت معاونت دانشكده مشغول به كار شد و از سال 56 تا 59 نيز سمت رياست دانشكده را عهده‌دار بود كه با پيروزي انقلاب اسلامي دانشگاه مذكور تعطيل و در دانشكده علوم اجتماعي دانشگاه علامه طباطبايي به عنوان يك گرايش ادغام شد.
معتمدنژاد نسبت به توسعه رشته علوم ارتباطات و گشايش دوره‌هاي كارشناسي، كارشناسي ارشد و دكتري اقدام كرد و در حال حاضر استاد تمام وقت دانشكده علوم اجتماعي دانشگاه علامه طباطبايي است.
وي بيش از 70 مقاله علمي به مجامع بين‌المللي و يا مجلات ارائه داده است كه در سال 1374و 1373 به عنوان استاد نمونه دانشگاه‌هاي كشور از رياست جمهوري لوح دريافت كرد و به پيشنهاد وزير فرهنگ و آموزش عالي و حكم رياست شوراي عالي انقلاب فرهنگي از مهرماه 1378 به عضويت هيئت امناي دانشگاه‌هاي منطقه‌اي مركزي منصوب شده است.
روزنامه‌نگاري، تحقيق در محتوي برنامه‌هاي راديو ايران، وسايل ارتباط جمعي و روش تحقيق در محتواي مطبوعات از تأليفات وي است.
مهدي بلالي‌مود نيز پدر علم سم‌شناسي ايران داراي مدرك فوق تخصص توكسيكولوژي انگليس است.
بلالي‌مود در سال 1321 در شهر مود سربيشه چشم به جهان گشود و پس از اتمام تحصيلات ابتدايي و متوسطه در دبيرستان شوكتي بيرجند ابتدا در رشته شيمي و سپس در دانشكده پزشكي دانشگاه تهران آغاز به تحصيل كرد.
بلالي‌مود در خردادماه 1349 به اخذ درجه دكتري پزشكي نايل آمد و پس از اخذ دكتري به بيماري‌هاي ناشي از مسمويت‌ها و سم‌شناسي علاقمند شد و به همين لحاظ از بدو استخدام در دانشكده پزشكي دانشگاه فردوسي مشهد در بخش مسمومان به انجام خدمت مشغول شد.
بلالي در سال 1357 براي گذراندن دوره تخصصي فارماكولژي و سم‌شناسي باليني عازم بريتانيا شد و در سال 1360 به اخذ درجه دكتري تخصصي با درجه ممتاز نايل آمد.
بلالي به ترتيب در سال‌هاي 1354، 1364 و 1370 به مقام استادياري، دانشياري و استادي دانشگاه فردوسي مشهد رسيد و در سال 1373 افتخار عضويت در فرهنگستان علوم پزشكي جمهوري اسلامي ايران و در سال 1376 آكادمي علوم جهان سوم كه مركز آن در كشور ايتاليا است را كسب كرده است.
شيمي و زندگي جديد، تشخيص و معالجه مسموميت‌هاي حاد، طب قانوني، مسمويت‌هاي حاد، مديريت مسموميت‌هاي حاد، مديريت فوريت‌هاي پزشكي، مسموميت‌هاي كودكان، فسفين‌ها و فسفيدها سازمان بهداشت جهاني، برنامه بين‌المللي ايمني شيميايي، آزاتيورين، اسيد ساليسيليك و متبل آزين فس از تأليفات مهدي بلالي‌مود به شمار مي‌رود.
انتهاي پيام/غ10/ك

اخبارمرتبط :
  395 راهدار در طرح نوروزي راهداري خراسان رضوي مشاركت مي‌كنند 
89/12/24 - 14:07
  فعاليت 36 پايگاه جاده‌اي و شهري در طرح امداد نوروزي زنجان 
89/12/24 - 14:29
  افزايش 72 درصدي پيش‌فروش بليت نوروزي در گيلان 
89/12/24 - 18:08
  60 درصد مسافران نوروزي خراسان جنوبي از فردوس مي‌گذرند 
89/12/24 - 18:38
  كنگان پذيراي 1.5 ميليون مسافر نوروزي است 
89/12/25 - 08:06
amirpetrucci0261 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 27726
|
تاریخ عضویت : تیر 1388 
استاندار خراسان جنوبي:
رضازاده با خوي فتوت و مردانگي كنار مردم ماند

خبرگزاري فارس: استاندار خراسان جنوبي گفت: برخي كشورها در مقطعي خواستند رضازاده را از ما بگيرند اما اين قهرمان ايراني در كنار مردم ماند.

به گزارش خبرگزاري فارس از بيرجند، قهرمان رشيد در سفر حسين رضازاده قهرمان وزنه‌برداري جهان و رئيس فدراسيون وزنه‌برداري به خصوصيات و ويژگي‌هاي اخلاقي حسين رضازاده پرداخت و اظهار داشت: گرچه اين قهرمان از افتخارات و مفاخر ورزشي در ايران و جهان هستند، اما هنر برترشان اين بود كه در فتوت و جوانمردي در دنيا سرآمد و الگو هستند.
وي وطن‌دوستي را از ديگر خصوصيات برجسته حسين رضازاده دانست و افزود: در مقاطعي از زمان برخي از كشورها با دعوت از رضازاده قصد داشتند تا اين قهرمان ملي را از ايران بگيرند، اما وي با خوي پهلواني و فتوت و مردانگي در كنار مردم ماند و زندگي سرفرازانه و شرافتمندانه را به زندگي در ديگر كشورها ترجيح داد.
همچنين عصر ديروز جلسه بررسي مسايل وزنه‌برداري استان با حضور حسين رضازاده رئيس فدراسيون وزنه‌برداري، داراب رياحي نايب رئيس فدراسيون وزنه‌برداري، مدير كل تربيت بدني استان و مسئولان هيئت وزنه‌برداري و ورزشكاران برگزار شد.
در اين جلسه پيرامون مسايل و مشكلات هيئت وزنه‌برداري استان بحث و بررسي شد.
رضازاده همچنين پس از شركت در طرح يك درخت، يك پيشكسوت و يك درخت، يك شهيد ورزشكار از سالن وزنه‌برداري فتوت و كلاس آموزشي وزنه‌برداري به مدرسي داوود ملكي مربي تيم ملي وزنه‌برداري بازديد كرد.
انتهاي پيام/ب30/ك

اخبارمرتبط :
  رضازاده با خوي فتوت و مردانگي كنار مردم ماند 
89/12/25 - 08:42
amirpetrucci0261 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 27726
|
تاریخ عضویت : تیر 1388 
هشتمين جشنواره استاني تئاتر دشتستان پايان يافت

خبرگزاري فارس: هشتمين جشنواره استاني تئاتر دشتستان با حضور هنرمندان سراسر استان بوشهر پايان يافت.

به گزارش خبرگزاري فارس از برازجان، رئيس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي شهرستان دشتستان سه‌شنبه شب در آيين اختتاميه هشتمين جشنواره استاني تئاتر دشتستان اظهار داشت: برگزاري جشنواره استاني در شهرسستان دشتستان فرصت مناسبي براي بروز استعدادهاي مختلف هنري در استان است.
علي‌كرم باقري افزود: استان بوشهر هنرمندان مستعدي به‌ويژه در شهرستان‌ها دارد كه اين استعدادها بايد در جشنواره‌هاي مختلف بيش از پيش شناسايي شوند.
رئيس اداره ارشاد اسلامي دشتستان خاطرنشان كرد: رويدادهاي هنري و فرهنگي در استان بوشهر همواره مورد استقبال علاقه‌مندان و هنرمندان قرار گرفته و اين امر نشان از حضور بيشمار هنرمند در استان است.
باقري با اشاره به نقش و تاثير بسيار زياد هنر نمايش و تئاتر در عرصه‌هاي مختلف فرهنگي، اجتماعي بيان داشت: در اين راستا وظيفه هنرمندان اين عرصه بسيار مهم و خطير است.
وي از هنرمندان خواست كه همچون گذشته با اجرا و نمايش آثار فاخر وظيفه و رسالت خود در توسعه و گسترش فرهنگ و هنر اين استان به نحو احسن انجام دهند.
باقري اظهار اميدواري كرد كه برگزاري اين جشنواره‌ها بتواند در توسعه، گسترش و ارتقا هنر نمايش استان موثر باشد.
رئيس اداره ارشاد دشتستان اضافه كرد: در هشتمين جشنواره استاني تئاتر دشتستان شش نمايش از شهرستان‌هاي بوشهر، دير، دشتستان و تنگستان به روي صحنه رفت.
وي خاطر‌نشان كرد: هنرمندان در شرايط امروز نقش مهمي در ترويج فرهگ اسلامي دارند و با توجه به رويكرد فرهنگي دولت بايد از اين فرصت نهايت استفاده را ببريم.
باقري گفت: دولت در سفرهاي استاني خود اعتبارات خوبي را براي توسعه فعاليت‌هاي فرهنگي اختصاص داده و مسئولان فرهنگي استان‌ها بايد از اين فرصت نهايت استفاده را ببرند.
رئيس ارشاد دشتستان با ‌قدرداني از حضور هنرمندان استان در جشنواره تئاتر استاني اظهار داشت: در سفر سوم دولت سالانه 30 ميليارد تومان به مدت پنج سال به فعاليت‌هاي فرهنگي در استان بوشهر اختصاص يافته و اين امر زمينه را براي حضور هنرمندان در عرصه‌هاي مختلف فراهم مي‌كند.
وي ادامه داد: مسئولان فرهنگي استان بايد با توجه بيشتر به هنرمندان بومي زمينه را براي بروز استعدادهاي هنري در استان فراهم كنند.
در پايان 4 روز رقابت هنرمندان تئاتر استان در دشتستان، گروه‌هاي برتر نمايشي معرفي و با اهداي جوايزي از آنان تجليل شد.
انتهاي پيام/ج20/ك

amirpetrucci0261 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 27726
|
تاریخ عضویت : تیر 1388 
عضو كميسيون و برنامه و بودجه مجلس خبر داد:
اختصاص يك‌هزار ميليارد تومان اعتبار سال 90 به گيلان

خبرگزاري فارس: عضو كميسيون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس از اختصاص يك‌هزار ميليارد تومان اعتبار در لايحه بودجه دولت در سال 90 به گيلان خبر داد.

جبار كوچكي‌نژاد امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در رشت با اشاره به اينكه استان از سه نوع بودجه برخوردار است، اظهار داشت: امسال اعتبارات گيلان در لايحه بودجه 23 درصد افزايش دارد.
وي ادامه داد: مجموع اعتبارات استاني در بخش هزينه‌اي، استاني، ملي استاني و ملي به غير از بودجه‌هاي كلان بيش از يك‌هزار ميليارد تومان است.
كوچكي‌نژاد بر جذب اعتباراتي كه در جداول بودجه قرار داده شده است، تاكيد كرد و افزود: 400 پروژه در جدول 12 تعريف شده و هر استان با تلاش بيشتر مي‌تواند از اين جداول استفاده بهتري ببرد.
نماينده مردم رشت در مجلس به سدهاي در دست احداث در گيلان اشاره كرد و گفت: اميدواريم سد شهر بيجار طي دو سال آينده به بهره‌برداري برسد.
وي با اشاره به اختصاص 35 ميليارد تومان به سد شهر بيجار در سال 90، تصريح كرد: 20 ميليارد تومان براي سد پلرود و 7 ميليارد تومان نيز به سد شفارود اختصاص مي‌يابد ضمن اينكه فاينانس سد شفارود از طريق شركت‌هاي چيني بايد جذب شود.
كوچكي‌نژاد اختصاص 120 ميليارد تومان به راه‌آهن گيلان در سال 90 را از ديگر جداول بودجه دانست و خاطرنشان كرد: تلاش مي‌كنيم اين منابع را افزايش دهيم زيرا راه‌آهن رشت به آستارا نيز به راه‌آهن گيلان اضافه شده و نزديك به 300 كيلومتر راه‌آهن در استان در حال احداث است.
عضو كميسيون تلفيق مجلس منابع احداث راه‌آهن در گيلان را محدود ذكر كرد و بيان داشت: در تلاش هستيم رديف بودجه جداگانه‌اي براي راه‌آهن رشت_ آستارا تعريف كنيم زيرا اگر در بودجه راه‌آهن رشت_ قزوين قرار گيرد هر دو پروژه كند مي‌شوند.
وي با بيان اينكه در بخش راه‌هاي اصلي و روستايي گيلان نيز اعتباراتي در نظر گرفته شده است، افزود: در لايحه بودجه 90 اعتباراتي به شبكه‌هاي زيرسدها، كانال‌سازي در بخش منابع آب، افزايش محصول برنج در هكتار، زيرساخت شهرك‌هاي صنعتي، سالن‌هاي چندمنظوره براي آموزش و پرورش، بحث اشتغال و توسعه دانشگاه در گيلان در نظر گرفته شده است.
كوچكي‌نژاد ايجاد دانشگاه صنعتي در گيلان را يكي از پروژه‌هاي مهم برشمرد و تصريح كرد: امسال بحث قطار شهري در جداول بودجه قرار داده شده است و مسئولان محلي بايد كارهاي اوليه آن را انجام دهند.
عضو كميسيون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس وظيفه اصلي نمايندگان را قانون‌گذاري بيان كرد و اظهار داشت: براي كمربندي شهر رشت در جداول اعتبار در نظر گرفته شده ضمن اينكه بحث رودخانه سفيدرود به عنوان يك پروژه مطرح است.
وي با اشاره به توسعه فرودگاه رشت، خاطرنشان كرد: اين پروژه به 100 ميليارد تومان اعتبار نياز دارد و كارهاي اوليه آن در حال انجام است.
كوچكي‌نژاد پروژه آب و فاضلاب شهر رشت را از جمله معضلات اين شهر اعلام كرد و گفت: 12 ميليارد تومان توانستيم در پايان سال جاري براي شركت آب و فاضلاب اعتبار بگيريم ضمن اينكه بحث بانك جهاني را دنبال مي‌كنيم تا بتوانيم اين طرح را تمام كنيم.
نماينده مردم رشت در مجلس با اشاره به اينكه اين شهرستان در بحث راه و گاز روستايي از ميانگين استاني عقب بود، بيان داشت: در بخش عمران و آباداني روستايي مانند آب، برق، گاز و راه روستايي فعاليت‌هاي بسياري صورت گرفته است.
وي پيگيري ايجاد دانشگاه صنعتي رشت را به عنوان يكي از كارهاي مهم در جداول بودجه سال 90 ناميد و تصريح كرد: دانشگاه علوم و تحقيقات رشت آغاز به‌كار كرده و تعداد بسياري دانشجوي كارشناسي ارشد و دوره دكترا جذب شده‌اند.
كوچكي‌نژاد اختصاص يك ميليارد تومان به سالن يك‌هزار نفري آموزش و پرورش را از ديگر كارهاي انجام شده بيان كرد و افزود: اعتبارات ويژه‌اي در بحث ساخت واحدهاي آموزشي به شهرستان رشت اختصاص يافته است.
عضو كميسيون برنامه و بودجه مجلس خاطرنشان كرد: بيش از 10 ميليارد تومان كمك‌هاي موردي و خارج از برنامه به دستگاه‌هاي مختلف گيلان پرداخت شده است.
انتهاي پيام/ع10/ك

اخبارمرتبط :
  اختصاص بودجه زيارت به امكانات شهري از اولويت‌هاي خراسان رضوي است 
89/12/24 - 14:57
  عدم اختصاص بودجه 520 ميليارد توماني شهرداري‌هاي كرمان 
89/12/24 - 17:39
  بودجه لرستان 34 درصد رشد داشت 
89/12/24 - 19:04
amirpetrucci0261 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 27726
|
تاریخ عضویت : تیر 1388 
نماينده مردم دير، كنگان و جم در مجلس:
استقرار اداره بندر در بنادر دير و كنگان ضروري است

خبرگزاري فارس: نماينده مردم دير، كنگان و جم در مجلس گفت: استقرار اداره بندر در بنادر دير و كنگان ضروري است.

عسكر جلاليان امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در عسلويه اظهار داشت: مردم شهرستان‌هاي جنوبي استان بوشهر انتظارات بسيار زيادي از دولت دارند، در حالي كه دود نفت و گاز در چشم اين مردمان است اما از بسياري از امكانات محروم هستند و دولت محترم با وجود تلاش زيادي كه دارد هنوز نتوانسته انتظارات مردم را به طور كامل برآورده كند.
وي افزود: البته منكر خدمات دولت در توسعه زيرساخت‌ها نيستيم و بدون اغراق شاهد تلاش خوبي توسط دولت هستيم، ولي برخي از موارد با وجود پيگيري مكرر نمايندگان مجلس هنوز هم رفع نشده و مردم كمي نگران هستند.
اين نماينده مجلس با گلايه از عدم استقرار ادارات بندر در كنگان و دير خاطرنشان كرد: با وجود وعده‌هاي داده شده توسط مسئولان، اداره بندر در دو بندر بزرگ دير و كنگان مستقر نشده و از سرپرست وزارت راه و ترابري درخواست داريم ضمن تسريع در كار دستور فرمايند در مطالعه و احداث بندر بزرگ تجاري كنگان شتاب لازم صورت گيرد.
جلاليان تصريح كرد: توسعه گمرك در بنادر استان بوشهر چه با نگاه ملي و چه با نگاه منطقه‌اي بسيار ضروري است و از وزير محترم اقتصاد به خاطر موافقت با راه‌اندازي گمركات سيراف و نايبند تشكر مي‌كنيم و در واقع مردم شهرستان كنگان از اين مسئله رضايت كامل دارند و فقط انتظار داريم اين امر با سرعت بيشتري انجام شود.
وي اضافه كرد: مردم انتظار دارند كه با توجه به حجم بالاي صادرات و واردات در گمركات جنوب استان، دولت نسبت به ارتقاي گمركات دير، كنگان، عسلويه و نخل‌تقي اقدامات لازم را انجام دهد.
اين نماينده مجلس در ادامه از اجرايي نشدن مصوبه دولت در استخدام نيروهاي بومي در عسلويه عنوان داشت: مردم به طور مكرر سؤال مي‌كنند كه چرا مصوبه اشتغال 50 درصدي نيروهاي بومي اجرايي نمي‌شود و در واقع جوانان عسلويه در مراجعات خود خواهان اشتغال در فارس و هرمزگان هستند زيرا در عسلويه كسي پاسخگوي آنها نيست و اين موضوع دردناك و اسفبار است و از وزير محترم و پرتلاش نفت انتظار داريم اين موضوع را رسيدگي كنند.
جلاليان در ادامه با تقدير از شركت ملي گاز به دليل گازرساني به شهرها و روستاهاي استان گفت: روند رو به رشد گازكشي به شهرها و روستاهاي دير، كنگان و جم موجب رضايت خاطر مردم را فراهم كرده و البته انتظار داريم ساير مناطق باقي‌مانده نيز در سال آينده از نعمت گاز برخوردار شوند تا همه مردم از اين نعمت بهره‌مند شوند.
وي خاطرنشان كرد: امروز موج خدمات‌رساني دولت در همه شهرها و روستاها انجام شده و مردم از حجم و كيفيت خدمات راضي هستند و البته نواقصاتي در نحوه اجرا وجود دارد كه اميدوار هستيم اين امر در سال آينده بهبود پيدا كند.
انتهاي پيام/ج20/ك

amirpetrucci0261 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 27726
|
تاریخ عضویت : تیر 1388 
مديركل تربيت بدني چهارمحال و بختياري:
سالن 3 طبقه حجاب شهركرد به بهربرداري مي‎رسد

خبرگزاري فارس: مديركل تربيت بدني چهارمحال و بختياري گفت: سالن سه طبقه حجاب و دو طبقه تختي شهركرد سال آينده به بهره‌برداري مي‎رسد.

به گزارش خبرگزاري فارس از شهركرد، محمود شمسي‌پور در مجمع انتخاب رئيس هيئت تكواندو اين استان اظهار داشت: با بهربرداري از اين دو سالن مشكل فضاي ورزشي برخي از هيئت‎هاي ورزشي كه هم‌اكنون از كمبود و فقدان فضاي فيزيكي لازم رنج مي‌برند، برطرف خواهد شد.
وي افزود: با وجود اينكه استان چهارمحال و بختياري فقط يك درصد از وسعت كشور را تشكيل مي‎دهد و 850 هزار نفر از جمعيت كشور را در خود جاي داده اما 15 ورزشكار از اين استان كوچك به مسابقات آسيايي گوانگجو راه يافته و موفق به كسب هشت مدال رنگارنگ شدند كه اين خود نشان‎دهنده ظرفيت بالاي اين استان در رشته‌هاي مختلف به ويژه ورزش تكواندو است.
مديركل تربيت بدني چهارمحال و بختياري تصريح كرد: باتوجه به فعاليت اكثر هيئت‌هاي ورزشي در اين استان افزون بر 3 هزار و 357 مربي آموزش ديده و 2 هزار و 372 داور آموزش ديده در اين استان در حال فعاليت هستند.
وي با اشاره به تعداد ورزشكاران سازمان يافته در اين استان، گفت: در حال حاضر افزون بر 34 هزار و 967 ورزشكار به تفكيك 25 هزار و 782 ورزشكار آقا و 9 هزار و 185 ورزشكار خانم در اين استان در بيش از 50 رشته ورزشي به صورت حرفه‌اي مشغول به فعاليت هستند.
شمسي‌پور تعداد اماكن موجود ورزشي استان را 95 عدد با متراژ 195 هزار و 88 مترمربع اعلام كرد و گفت: اين در حالي‌ است كه تعداد 82 مكان ورزشي به صورت سرپوشيده با متراژ 82 هزار و 606 مترمربع و 13 مكان ورزشي به صورت روباز با متراژ 112 هزار و 482 مترمربع در اين استان فعال است.
وي همچنين با بيان اينكه در حال حاضر 35 ورزشكار از اين استان در بخش‌هاي مختلف ورزشي عضو تيم ملي هستند، گفت: از ابتداي سال‌جاري تاكنون افزون بر 128 ورزشكار از اين استان به تيم‌هاي ملي دعوت شده‌اند.
وي افزود: همچنين در سال‌جاري 166 ورزشكار از اين استان به مسابقات كشوري اعزام شده‌اند كه در مجموع موفق شدند در بخش انفرادي كشوري 261 عنوان و در بخش تيمي كشوري 37 عنوان كسب كنند.
شمسي‌پور ادامه داد: ورزشكاران اين استان همچنين در سال جاري موفق شدند 25 عنوان جهاني، آسيايي و بين‌المللي را كسب و براي اين استان افتخارآفرين باشند.
شمسي‌پور همچنين با تبريك انتخاب رئيس جديد هيئت تكواندو اين استان از تمام پيشكسوتان، مربيان، ورزشكاران و داوران اين رشته ورزشي تقاضا كرد تا كه اين ورزش مفرح و هيجان‌آور براي مردم استان را به جايگاه واقعي آن در كشور برسانند.
انتهاي پيام/ب20/ك

اخبارمرتبط :
  گلايه مربيان از نقص فني اسكوربورد سالن شهيد حيدريان قم  
89/12/20 - 14:22