مسابقه وبلاگ نويسي راسخون
برای شرکت درمسابقه نیازی به ارسال درخواست ازطریق ایمیل نمی باشد؟
براي شركت در مسابقه نيازي به ارسال درخواست نمي باشد ، شما با فعاليت در سامانه وبلاگ در مسابقه شركت داده مي شويد.
با تشكر
سلام
مسابقه وبلاگ نویسی خیلی خوب هست
به نظر من هم اگه ذکر منبع رو هم به امتیازات اضافه کنید بهتر هست
من نحوه امتیازدهی رو نمیدونم ولی هر طور حساب کنیم 200امتیاز برای طراحی قالب زیاد هست
وشما میتونید این هدیه رو خارج از مسابقه وبلاگ نویسی بهشون بدید
موفق باشید یاعلی
به نام خدا
دوست عزیز در مسابقات وبلاگ نویسی معتبر بخش طراحی قالب و فنی نیمی از امتیاز کل مسابقه می باشد.
به نظر من اختصاص دادن 200 امتیاز برای طراحی قالب کار درستی به نظر می رسد.
بله،يه قالب خوب وبلاگ مينيمم دو روز تا يك هفته وقت يكيو ميگيره،اينكه امتيازي براي آن قائل نشن دلسردي براي طراح قالب و دلگرمي براي كسي ميباشد كه فقط پست ميدهد.اين نكته را متذكر شم تنوع قالب وبلاگ هم در راسخون بسيار كمه و اين ميتوني كمكي به قالب مسابقات آينده راسخون باشه.
نظر من اينه براي هردو گروه امتيازي قائل شن كه به قول دوستمون هيچكدوم دلسرد نشن!
ما که اخر نفهمیدیم چطور باید وبلاگ درست کنیم کجا درست کنیم؟چطور در مسابقه شرکت داده بشیم؟
با سلام و تشکر
کاربر گرامی در ابتدای همین پست در صفحه اول توضیحات کامل ارائه شده و لینک قسمت های مورد نیاز جهت ایجاد و آموزش ایجاد وبلاگ در راسخون قرار داده شده است .
با سلام
از سرعت عمل كادر فني در حل مشكل ويرايش پستها(تاريخ پستها) متشكرم
اما مشكل ويرايش موضوعات حل نشد.
باتوجه به اينكه تيم داوري بعد از گذشت 9روز تازه به فكر انتخاب محورها و موضوعات مسابقه افتاده اند
خواهشمندم هرچه سريعتر مشكل قسمت ويرايش موضوعات را حل كنيد.
با تشكر
طرح یک سئوال
من وبلاگ جدیدی ایجادکردم حالا می خواهم مطالب درموردمسابقه رودرآنجا درج کنم ولی اینکارامکان پذیرنیست می شود راهنمائیم نمائید.
با سلام
از سرعت عمل كادر فني در حل مشكل ويرايش پستها(تاريخ پستها) متشكرم
اما مشكل ويرايش موضوعات حل نشد.
باتوجه به اينكه تيم داوري بعد از گذشت 9روز تازه به فكر انتخاب محورها و موضوعات مسابقه افتاده اند
خواهشمندم هرچه سريعتر مشكل قسمت ويرايش موضوعات را حل كنيد.
با تشكر
با سلام
مشكل ويرايش موضوعات در دست بررسي توسط واحد فني مي باشد و به زودي برطرف خواهد شد.
طرح یک سئوال
من وبلاگ جدیدی ایجادکردم حالا می خواهم مطالب درموردمسابقه رودرآنجا درج کنم ولی اینکارامکان پذیرنیست می شود راهنمائیم نمائید.
با سلام
كاربر گرامي مشكلي در زمينه ايجاد پست در وبلاگ وجود ندارد.
سلام خیلی خوب شد همه سعیم رو میکنم تا تو این مسابقه برنده بشم.
سال جهاد اقتصادي بر همه ي كاربران راسخون و همكاران محترم و گل راسخون تبريك و تهنيت عرض مي كنم.
مسئولان بايد فكري به حال شكوفايي اقتصادي كشور بكنند و قدم هايي را با عزم راسخ بردارند تا مردم طعم شيريني شكوفايي و گل كردن اقتصاد را ببينند.بايد اقتصاد كشور عزيزمان ايران را از اين ركود و فرسودگي در بيارند.
ببخشید میشه درعوض برنده شدن اعتبارحسنه بجای آن جایزه بدهید؟چون متاسفانه امتیازات من درموقع خریدازفروشگاه ازبین رفته وافزایش امتیازدارم.
ببخشید میشه درعوض برنده شدن اعتبارحسنه بجای آن جایزه بدهید؟چون متاسفانه امتیازات من درموقع خریدازفروشگاه ازبین رفته وافزایش امتیازدارم.
من هم بااین موضوع موافقم شایدخیلی از کاربرا اینگونه باشند
من هم بااین موضوع موافقم شایدخیلی از کاربرا اینگونه باشند
با سلام
جابجايي جايزه مسابقه با امتياز با موافقت كاربر صورت مي گيرد.
سلام
جشنواره خوبي برگزار ميكنيد ولي داوري اصلا خوب نيست ...
داوري روزانه و امتياز ميان دوره اصلا شيوه خوبي نيست و در جشنواره هاي گذشته هم اثار بدش رو مشاهده نموديم....
اگر داوري به اين شك باشد من به شخصه شركت نخواهم كرد و اثري را توليد نميكنم ....
آیا برای شرکت در این مسابقه در همین وبلاگی که فعال است (کمال) به این موضوع بپردازم یا باید وبلاگ جدیدی را ایجاد کنم؟از راهنمایی شما ممنون میشوم.