مسابقه وبلاگ نويسي راسخون
با سلام و تبريك سال جديد
با توجه به استقبال شركت كنندگان در مسابقه نوروزي 1390 و درخواست آنها در مورد امتياز دهي به قالب وبلاگ، به قالب هايي كه داراي شرايط ذيل باشند حداكثر 200 امتياز تعلق خواهد گرفت:
معيار هاي انتخاب قالب:
- كاملاً سازگار با سامانه راسخون
- فاقد قسمتهاي تبليغاتي و پيوندهاي اضافي به سايت هاي ديگر
- ساختار كلي مشابه قالب هاي راسخون
- قابل بارگزاري در قسمت قالب هاي راسخون
در ضمن هر قالب بايد بر روي وبلاگ تا پايان مسابقه ثابت باشد و جهت امتياز دهي به قالب بايد كد آن به همراه عكس هاي موجود در آن در يك فايل zip شده با عنوان " قالب وبلاگ راسخون " را به آدرس info@rasekhoon.net ارسال نماييد تا پس از تاييد و بارگزاري امتياز آن لحاظ گردد.
اونهايي كه توانايي ساخت قالب ندارند و از قالب هايي كه راسخون ارائه ميدهد استفاده ميكنند امتيازي از قالب در مسابقه وبلاگنويسي «جهاد اقتصادي» نميگيرند؟ خيلي از بلاگرهاي معروف دنيا وبلاگنويسي رو بلدند ولي تم اصلي بلاگشونو ميدن واسشون طراحي كنند.بعد شروع ميكنند به نوشتن! و اين هم مسابقه وبلاگنويسيه،درسته؟
الان مسابقه در مورد «جهاد اقتصادي» هست يا طراحي قالب؟
والا شنيده بودم به ارتباط داشتن قالب با موضوع و زيباييش امتياز ميدن،ديگه طراحي قالب اختصاصي از اوناااشه ها! خواهشا واضح تر بفرماييد چيكار كنيم.احتمالا اين سوال تو ذهن خيلياست.
اونهايي كه توانايي ساخت قالب ندارند و از قالب هايي كه راسخون ارائه ميدهد استفاده ميكنند امتيازي از قالب در مسابقه وبلاگنويسي «جهاد اقتصادي» نميگيرند؟ خيلي از بلاگرهاي معروف دنيا وبلاگنويسي رو بلدند ولي تم اصلي بلاگشونو ميدن واسشون طراحي كنند.بعد شروع ميكنند به نوشتن! و اين هم مسابقه وبلاگنويسيه،درسته؟
الان مسابقه در مورد «جهاد اقتصادي» هست يا طراحي قالب؟
والا شنيده بودم به ارتباط داشتن قالب با موضوع و زيباييش امتياز ميدن،ديگه طراحي قالب اختصاصي از اوناااشه ها! خواهشا واضح تر بفرماييد چيكار كنيم.احتمالا اين سوال تو ذهن خيلياست.
با سلام و عرض تبريك به مناسبت فرارسيدن سال جديد
كاربر گرامي مساله كاملاً واضح مي باشد كه اين مسابقه وبلاگنويسي است نه مسابقه طراحي قالب. و به همين دليل بعنوان يك طرح با امتياز محدودي براي كساني كه توانايي طراحي قالب دارند در نظرگرفته شده است در ضمن همين امتياز محدود نيز با شرايط و ضوابطي و تنها يكبار به كاربر داده مي شود و طراحي قالب نمي تواند ضامن برنده شدن در مسابقه باشد.
شرمنده سوال زیاد میپرسم چون کاربر جدید سایت راسخونم! حالا وبلاگو ساختیم از کجا باید توی مسابقه ثبت نام کنیم؟ فرم ثبت نامی چیزی نباید پر کنیم؟ یعنی همین وبلاگو تو سامانه راسخون ساختیم خود به خود تو مسابقه شرکت داده میشیم یا باید جایی اعلام کنیم که خواستار شرکت در مسابقه راسخونیم؟
ببخشید نمیشه تو یه سیستم وبلاگدهی دیگه وبلاگ ساخت؟
سلام دوست گرامي
تا آنجا كه بنده اطلاع دارم مسابقه وبلاگ نويسي فقط مختص به وبلاگهايي هست كه توسط سامانه راسخون ساخته ميشوند.
موفق باشيد
مدير اعلانات سايت
شرمنده سوال زیاد میپرسم چون کاربر جدید سایت راسخونم! حالا وبلاگو ساختیم از کجا باید توی مسابقه ثبت نام کنیم؟ فرم ثبت نامی چیزی نباید پر کنیم؟ یعنی همین وبلاگو تو سامانه راسخون ساختیم خود به خود تو مسابقه شرکت داده میشیم یا باید جایی اعلام کنیم که خواستار شرکت در مسابقه راسخونیم؟
با سلام
شما مي توانيد با ايجاد وبلاگ در سامانه وبلاگ راسخون و فعاليت در اين زمينه در مسابقه شركت كنيد. چون پست هاي وبلاگ ها روزانه و دقيق بررسي مي گردد.
با سلام خدمت شما
كاربر گرامي اين مسابقه مخصوص وبلاگ هاي موجود در سامانه راسخون مي باشد.
خسته نباشيد
آمتياز وبلاگها را كي بروز ميكنيد و در معرض ديد قرار ميدهيد؟هر روز چند مطلب بايد بزنيم تا امتياز كامل آن روز را بگيريم؟
سلام آقاي مرداني
خسته نباشيد
لينك تبليغات مسابقه وبلاگ نويسي در صفحه اصلي سايت مشكل دارد. وقتي بر روي آن كليك ميشود به آخرين مسابقه سال 89 مي رود لطفاً تصحيح بفرماييد.
با تشكر
جوادي
من وبلاگ هم ساختم
کجا باید این وبلاگ را در مسابقه ثبت کنم؟
از مقالات راسخون هم میشه در وبلاگ استفاده کرد؟
بله دوست گرامي شما در مسابقه ميتوانيد از مقالات سايت هم استفاده كنيد.
با آرزوي موفقيت
مدير اعلانات سايت
من وبلاگ هم ساختم
کجا باید این وبلاگ را در مسابقه ثبت کنم؟
دوست گرامي نيازي به ثبت كردن وبلاگ در هيچ كجا نيست . شما با فعاليت در وبلاگ و ثبت مطالب خود در وبلاگتان در مسابقه شركت داده مي شويد.
مدير اعلانات سايت
سلام بايدثبت نام كنيم؟
كاربر گرامي نيازي به ثبت نام كردن در مسابقه نيست . شما با فعاليت و ثبت مطالب خود در سامانه وبلاگ راسخون در مسابقه شركت داده مي شويد.
با تشكر
مدير اعلانات سايت