راسخون

اقايان اينجا بحث كنند

karshenas کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 188
|

با سلام به شما كاربران عزيز

اومديم مباحثي ايجاد كرديم بين خانم ها واقايان مجزا تاببينيم كدوم بيشتر بحث گذاري ميكنند

در اين تاپيك لطفا فقط اقايان بحث كنند

master_hosein کاربر تازه وارد
|
تعداد پست ها : 53
|

در مورد چی ؟

matin110x کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 332
|

من ترجیح میدم اینجا راجع به علل شجاعت و دلاوری و شکست ناپذیری نیروهای بسیج در دوران دفاع مقدس و مبارزه با اغتشاشات بحث کنیم!!!

karshenas کاربر برنزی
|
|

هرچيزي كه مربوط به اقايان ميشود

هرچي كه دوست داريد

هرچه دل تنگت ميخواهد

هرچه در ذهن داري

هرچه كه ميخواهي به ديگران بگويي

هرچه...

|
|

اقا متین داشتیم ؟

الان طعنه زدی به بنده دیگه ؟ باشه اینطوره

بیاید درباره ی این حرف بزنیم که چطور این بسیجی های خونخوار مزدور ساندیس خور دارن مردم رو کتک میزنن و می کشن و تو زندان تجاوز میکنن و این دولت داره همینطور اعدام میکنه و به هیچ دردی نمیخوره این دولت و نظام .

|
|

اقای کارشناس این رتبه ما رو ارتقا بده بکن کاربر برنزی دیگه . من کاربر دیدم با 20 تا پست برنزی هست . من الان 40 تا پست دادم برنزی کن از تازه واردی در بیایم دیگه :D

karshenas کاربر برنزی
|
|

اقای کارشناس این رتبه ما رو ارتقا بده بکن کاربر برنزی دیگه . من کاربر دیدم با 20 تا پست برنزی هست . من الان 40 تا پست دادم برنزی کن از تازه واردی در بیایم دیگه :D

كاربر گرامي شما قبلا در قسمتهاي جنبش سبز و... خوب بحث گذاري وفعاليت ميكرديد اگر مانند قبل ادامه دهيد حتما اين كار صورت ميگيرد

باتشكر

matin110x کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 332
|

اقا متین داشتیم ؟

الان طعنه زدی به بنده دیگه ؟ باشه اینطوره

بیاید درباره ی این حرف بزنیم که چطور این بسیجی های خونخوار مزدور ساندیس خور دارن مردم رو کتک میزنن و می کشن و تو زندان تجاوز میکنن و این دولت داره همینطور اعدام میکنه و به هیچ دردی نمیخوره این دولت و نظام .

این چیزا که گفتی همش توهینه اما طوری نیست به قول معروف میدونم کجات میسوزه

jones5a کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 170
|

كاربر گرامي شما قبلا در قسمتهاي جنبش سبز و... خوب بحث گذاري وفعاليت ميكرديد اگر مانند قبل ادامه دهيد حتما اين كار صورت ميگيرد

باتشكر

برای شما ظاهرا فقط شرکت در بحث مهمه بدون اینکه بخواهید در جاهایی که می تونید دوستان رو راهنمایی کنید یا بهشون تذکر بدهید

منظور من فقط حسین آقا نیست

خیلی از دوستان با یک پست کم و تا حدی هم نامربوط امتیاز میگیرن

deremel400 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 226
|

آقایون ادکلان سرد و خنک خوش بو معرفی بکنند

mohsen90 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 33
|

سلام

من دوست دارم درباره ی رابطه ی میان مردها و خدا صحبت کنید

karshenas کاربر برنزی
|
|

با سلام خدمت شما دوست عزیز

موردی ندارد بحث خودرا ایجاد کنید تادیگر دوستانتان دران فعالیت کنند در ضمن به کاربران فعال قبلی هرکدام 10000حسنه تعلق گرفت که اگر شما هم فعال باشید به شما هم تعلق خواهد گرفت

منتظرتان هستیم

متشکرم

ahmadfeiz کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 20214
|

آخه سطح كاربري كه كه ربطي به تعداد پست تو انجمن ها نداره يعني ارتباط داره ولي همش كه اين نيست ممكنه اون فرد تو خود سايت نظر ميده و مقاله ميفرسته و سطح امتيازش رفته بالا پست زدن توي انجمن هم امتياز داره كه مجموع اين ها وقتي به حدش برسن ميشه كاربر سطح برنزي يا نقره اي يا .... اينجوريه

ahmadfeiz کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 20214
|

با سلام خدمت شما دوست عزیز

موردی ندارد بحث خودرا ایجاد کنید تادیگر دوستانتان دران فعالیت کنند در ضمن به کاربران فعال قبلی هرکدام 10000حسنه تعلق گرفت که اگر شما هم فعال باشید به شما هم تعلق خواهد گرفت

منتظرتان هستیم

به نظر من اينجوري پراكنده كه نميشه بحث كرد بايد چند تا موضوع مطرح بشه و همه برن تو اون پست ها يا تاپيك ها در مورد اون موضوع نظر بدن اينجوري هر كي يه چيزي به ذهنش برسه اينجا بنويسه پراكندگي موضوعات زياد ميشه و كسي ديگه حوصله خوندن مطالب دوستان رو نداره تا بياد نظر بده

azarian2010 کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 809
|

همگی دوستان یک لحظه گوش کنند بیاید یک بار بحث های دنیوی زیاد کردیم خداوکیلی بیاید همه با هم از اون بیگیم نه اذونا از اون بگیم یک از بحث های اخروی چند سال تو برزخ هستم از فضل الهی بگیم.