راسخون

اخبار امروز استانها

amirpetrucci0261 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 27726
|
تاریخ عضویت : تیر 1388 
مدير جهاد كشاورزي شوشتر:
647 هكتار از مزارع شوشتر زير كشت كلزا رفت

خبرگزاري فارس: مدير جهاد كشاورزي شوشتر از كاهش سطح زير كشت كلزا خبر داد و گفت: بيش از 647 هكتار از مزارع شوشتر زير كشت كلزا رفته است.

عبدالرضا نيسي امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در شوشتر اظهار داشت: بيش از647 هكتار از مزارع شهرستان شوشتر به زير كشت دانه‌هاي روغني كلزا رفته است و اين رقم نسبت به سال گذشته كاهشي محسوس داشته است.
وي گفت: در سال گذشته700 هكتار از مزارع شوشتر به زير كشت كلزا رفته بود ولي در سال‌جاري اين رقم به647 هكتار رسيده است كه اين امر نشان از كاهش53 هكتاري كشت كلزا در شوشتر دارد.
وي گفت: كشت كلزا در شوشتر به دليل قيمت مناسبي كه در زمان فروش محصول تعيين مي‌شود از كشت‌هاي پرطرفدار در اين شهرستان است.
نيسي خاطر نشان كرد: كشت دانه‌هاي روغني در سطح شهرستان شوشتر از ماه‌هاي گذشته آغاز شده و در شرايط كنوني نيز به پايان رسيده است.
وي با تاكيد بر اينكه شوشتر به دليل دارا بودن شرايط آب و هوايي توانايي كشت اين محصول را دارد، گفت: شرايط آب و هوايي و اقليمي شوشتر براي كشت اين محصول ارزشمند روغني بسيار فراهم است و به اين دليل در سال جاري كشت اين محصول در اين شهرستان رشد چشمگيري داشته است.
مديرجهاد كشاورزي شوشتر گفت: در سطح 57 هزار و 802 هكتار از مزارع شوشتر گندم به صورت آبي و ديم كشت شد.
نيسي اظهار كرد: كشت امسال گندم در مقايسه با سال گذشته تغييري نداشته است و خسارت بيمه سال زراعي گذشته به كشاورزان پرداخت شد.
انتهاي پيام/خ30/ب

amirpetrucci0261 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 27726
|
تاریخ عضویت : تیر 1388 
سرپرست فرمانداري دشتستان:
مسئولان موظف به رسيدگي به امور خانواده شهدا هستند

خبرگزاري فارس: سرپرست فرمانداري دشتستان گفت: تمام مسئولان و همه ادارات و نهادها موظف به رسيدگي به امور ايثارگران و خانواده شهدا هستند.

به گزارش خبرگزاري فارس از برازجان، بخشعلي دهقائدي يكشنبه شب در نشست شوراي اداري دشتستان اظهار داشت: شهدا با نثار خون خود به اهداف والاي انقلاب خدمت كردند و جايگاه رفيع آن‌ها بايد در جامعه ارج نهاده شود.
وي افزود: امروز ايثارگران و خانواده شهدا ولي نعمت اين جامعه هستند و همه متوليان امر بايد در خدمت‌رساني صادقانه به خانواده شهدا و ايثارگران از هيچ كمكي دريغ نورزند.
دهقائدي اضافه كرد: همه ادارات و نهادها موظف به رسيدگي به امور ايثارگران و خانواده شهدا هستند.
سرپرست فرمانداري شهرستان دشتستان گفت: رسيدگي به مسائل و مشكلات ايثارگران و خانواده شهدا بايد در سرلوحه امور قرار گيرد و لازم است در هر اداره‌اي فرد مشخصي موظف به پيگيري امور خانواده شهدا و ايثارگران باشد.
وي همچنين از مسئولان ورزش استان خواست كه نسبت به مشكلات ورزش شهرستان توجه بيشتري داشته باشند.
دهقائدي با اشاره به تعطيلات نوروز عنوان داشت: بخشداران، شهرداران، دهياران و شوراهاي اسلامي براي استقبال از مهمانان در سال جديد و پاكسازي، زيبا‌سازي و آمادگي شهر‌ها و روستاها با هم اتفاق نظر و همكاري داشته باشند.
وي افزود: براي حفظ مسائل ايمني و تامين امنيت در چهارشنبه‌ آخر سال، ادارات با همكاري نيروي انتظامي بر امور نظارت داشته باشند.
سرپرست فرمانداري دشتستان از روابط عمومي‌هاي ادارات و دستگاه‌هاي اجرايي خواست براي ارزش‌گذاري به بسيج در امور تبليغاتي و اطلاع‌رساني ايام عيد نوروز نام پايگاه مقاومت بسيج نيز ذكر شود.
نماينده مردم دشتستان در مجلس شوراي اسلامي نيز گفت: گاز يكي از محورهاي اصلي توسعه شهرستان است و از مسئولان گاز مي‌خواهيم كه نسبت به تسريع در اجراي پروژه‌هاي گاز در دشتستان اقدام كنند تا مردم از اين نعمت خدادادي برخوردار شوند.
ايوب پاپري‌مقدم گفت: اين استان متعلق به همه است و بايد در توزيع اعتبارات ورزشي از سوي منابع نفتي به تيم‌هاي شهرستاني نيز توجه شود.
وي خاطرنشان كرد: مگر تمام استان بوشهر عاشق شاهين است، ما مي‌گوييم به ورزش استان توجه شود نه تنها يه يك تيم.
انتهاي پيام/ج30/ع

amirpetrucci0261 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 27726
|
تاریخ عضویت : تیر 1388 
در اردبيل؛
1500 خانواده شاهد و ايثارگر صاحب مسكن‌ مي‌شوند

خبرگزاري فارس: استاندار اردبيل گفت: به منظور رفاه حال خانواده‌هاي شهدا و ايثارگران‌ يك هزار و 500 نفر از اين خانواده‌ها براي دريافت وام مسكن به بانك‌هاي عامل معرفي شده‌اند.

به گزارش خبرگزاري فارس از اردبيل، سيد‌حسين صابري صبح امروز در ديدار با كاركنان و مسئولان سازمان بنياد شهيد و امور ايثارگران اردبيل به مناسبت سالروز تاسيس اين بنياد با تاكيد بر اينكه انقلاب ثمره فرهنگ شهادت و ايثارگري است، اظهار داشت: ايجاد اردوگاه ايثارگران در اردبيل، راه‌اندازي موزه شهدا و ساماندهي گلزار شهدا در راستاي زنده نگه داشتن ياد و خاطره شهدا ايثارگران و حمايت از خانواده‌هاي آنها ضروري است.
وي خاطرنشان كرد: تمام تلاش و همت مسئولان در راستاي حمايت از خانواده‌هاي شهدا و ايثارگران و آزادگان است تا جايي كه دستگاه‌هاي اجرايي براساس مجوزهاي حاصله استخدامي 20 درصد از اعتبارات را به خانواده‌هاي شهدا و ايثارگران اختصاص داده‌اند.
استاندار اردبيل گفت: ايجاد اشتغال در بين آزادگان و ايثارگران و خانواده‌هاي شهدا از دغدغه اصلي مسئولان است.
صابري همچنين بر لزوم تقويت نقاط مثبت و ارائه خدمات مطلوب و رضايت‌بخش و اكرام و احترام خانواده‌هاي شهدا و ايثارگران تاكيد كرد.
‌در ادامه اين ديدار رئيس سازمان بنياد شهيد و امور ايثارگران استان اردبيل نيز مجموعه شهداي استان را 3 هزار و 330 نفر و جانبازان را نيز 8 هزار و 500 نفر اعلام كرد.
مصطفي افضلي‌فرد عنوان داشت: از اين مجموعه 3 هزار و 500 نفر بالاي 25 درصد جانباز و مابقي زير 25 درصد بوده و 711 نفر نيز آزادگان تحت بنياد شهيد و ايثارگران را شامل مي‌شود.
وي افزود: در راستاي ترويج فرهنگ ايثار و شهادت 150 يادواره شهيد در سطح استان انجام و قريب به پنج عنوان جلد كتاب تنظيم و چاپ شده است.
رئيس سازمان بنياد شهيد و امور ايثارگران استان اردبيل در پايان اظهار داشت: به منظور رفاه حال و ارائه خدمات بهتر به ايثارگران گرانقدر 21 هزار نفر زير پوشش بيمه و 13 هزار نفر نيز زير پوشش بيمه تكميلي قرار گرفته‌اند.
انتهاي پيام/ج20/ع

amirpetrucci0261 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 27726
|
تاریخ عضویت : تیر 1388 
رئيس بخش پيوند مغز و استخوان دانشگاه علوم پزشكي اصفهان:
تحقيقات براي توليد انسولين حيواني از سلول‌هاي بنيادين ادامه دارد

خبرگزاري فارس: رئيس بخش پيوند مغز و استخوان دانشگاه علوم پزشكي اصفهان گفت: تاكنون در مدل حيواني ساخت انسولين از سلول‌هاي بنيادي موفق نبوده‌ايم، اما هنوز تحقيقات ادامه دارد.

طالب آزرم امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اصفهان اظهار داشت: از مردادماه سال گذشته ساخت انسولين از سلول‌هاي بنيادي جزو طرح‌هاي تحقيقاتي دانشگاه علوم پزشكي اصفهان قرار گرفت كه در مرحله آزمايشگاهي آن موفق بوديم.
وي با اشاره به اينكه از چهار ماه گذشته روي مدل حيواني ساخت انسولين در حال فعاليت هستيم، بيان داشت: اين تحقيقات در حالي روي موش و خرگوش انجام گرفت كه در هر دو مورد ناموفق بوديم اما هنوز تحقيقات ادامه دارد.
رئيس بخش خون، سرطان و پيوند مغز و استخوان دانشگاه علوم پزشكي اصفهان تصريح كرد: در سطح دنيا هنوز راه‌ حلي براي موفقيت در مرحله حيواني توليد انسولين پيدا نشده است.
وي با اشاره به اينكه در چند ماه گذشته قادر به توليد غضروف در دانشگاه علوم پزشكي اصفهان شديم كه در حال حاضر متخصصان ارتوپدي از اين غضروف براي درمان استفاده مي‌كنند، تاكيد كرد: كاربرد سلول‌هاي بنيادي براي درمان آسيب‌ديدگي‌هاي شبكيه چشم و يا تخريب كبد از طرح‌هاي تحقيقاتي دانشگاه علوم پزشكي اصفهان است.
رئيس بخش پيوند مغز و استخوان دانشگاه علوم پزشكي اصفهان گفت: به زودي تيم پيوند مغز و استخوان اصفهان بعد از 15 سال توقف در دانشگاه علوم پزشكي اصفهان راه‌اندازي مجدد مي‌شود.
آزرم از تاثير سلول‌هاي بنيادي براي درمان كامل بيماري‌هاي غير واگيردار از جمله بيماري‌هاي قلبي و عروقي، ديابت و سرطان خبر داد و گفت: 15 سال پيش، از سلول‌هاي مغز و استخوان براي درمان 20 بيمار سرطاني با موفقيت استفاده شد.
وي با بيان اينكه استفاده از سلول‌هاي بنيادي براي درمان بيماران قلبي تاكنون نتايج درخشاني به دنبال نداشته است، اضافه كرد: در سطح دنيا به دنبال علاج بيماري‌هاي اعصاب و روان با استفاده از سلول‌هاي درماني هستند كه هنوز موفق نبوده‌اند.
انتهاي پيام/صا20/ع

amirpetrucci0261 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 27726
|
تاریخ عضویت : تیر 1388 
مديركل بنياد مسكن آذربايجان شرقي خبر داد:
سنددار شدن 160 هزار واحد مسكوني روستايي در آذربايجان شرقي

خبرگزاري فارس: مديركل بنياد مسكن آذربايجان شرقي از سنددار شدن 160 هزار واد مسكوني روستايي در اين استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاري فارس از تبريز به نقل از روابط عمومي فرمانداري اسكو، قربان محمدي در نشست مشترك دهياران و شوراهاي اسلامي روستايي شهرستان اسكو كه با حضور مدير كل بنياد مسكن انقلاب اسلامي استان و فرماندار شهرستان اسكو برگزار شد، بر استفاده از تسهيلات ويژه مقاوم‌سازي خانه‌هاي روستايي تاكيد شد .
مديركل بنياد مسكن آذربايجان شرقي، توسعه مقاوم‌سازي روستايي در شهرستان اسكو را 15 درصد عنوان كرد و گفت: از 900 واحد سهميه براي مقاوم‌سازي مساكن روستايي شهرستان اسكو در سال‌جاري حدود 561 پرونده تشكيل و از اين تعداد نيز تنها 240 نفر به بانك‌هاي عامل معرفي شده‌اند كه در مقايسه با ميانگين استاني از درصد كمتري نسبت به بقيه شهرستان‌ها برخوردار است.
محمدي، از افزايش 15 درصدي پرداخت تسهيلات وام مقاوم‌سازي روستايي نسبت به سال‌هاي قبل خبر داد و ادامه داد: اين مبلغ به 10 ميليون تومان وام براي هر واحد مسكوني روستايي افزايش يافته است و دهياران نيز وظيفه دارند با اطلاع رساني و فرهنگ‌سازي نسبت به تشويق و ترغيب روستاييان براي دريافت وام و بهسازي مساكن روستايي اقدام كنند.
وي، اولويت اول بنياد مسكن انقلاب اسلامي را پرداخت تسهيلات وام مقاوم‌سازي به روستاهايي عنوان كرد كه داراي بافت فرسوده و كم مقاوم هستند و تا به حال از تسهيلات بانكي استفاده نكرده‌اند.
مديركل بنياد مسكن انقلاب اسلامي آذربايجان شرقي، از سنددار كردن بيش از 160 هزار واحد مسكوني روستايي در استان خبر داد و گفت: در شهرستان اسكو نيز 5 هزار سند روستايي صادر شده و 30 درصد ميانگين استاني را به خود اختصاص داده است كه در مقايسه با ميانگين 70 درصدي استاني از وضعيت مطلوبي برخوردار نيست.
محمدي همچنين از تخصيص 18 ميليارد تومان بودجه براي اجراي طرح هادي روستايي در استان خبر داد و تصريح كرد: در سال گذشته اين ميزان حدود 10 ميليارد تومان بود و امسال با اين افزايش بودجه پنج پروژه جديد طرح هادي در شهرستان اسكو قابل اجرا خواهد بود.
فرماندار اسكو نيز از برگزاري جشنواره سي و ششمين روز بهار روستاي اسفنجان اين شهرستان خبر داد و گفت : همه ساله با گذشت 36 روز از اول سال آيين مراسم قرباني در اين روستا برگزار مي‌شود كه با برگزاري جشنواره‌اي در اين خصوص قابليت‌ها و ظرفيت‌هاي روستايي اين شهرستان معرفي خواهد شد.
يونس فاتح همچنين از ثبت اثر فرهنگي و تاريخي روسري كلاقه‌اي اسكو در فهرست آثار ملي كشور خبر داد و افزود: اين يك سند افتخاري براي شهرستان محسوب شده و با ثبت اين اثر تعداد آثار تاريخي اين شهرستان به 29 مورد افزايش يافته است.
وي همچنين با انتقاد از عدم استقبال روستاييان شهرستان براي دريافت وام تسهيلات مقاوم‌سازي روستايي خواستار آسيب‌شناسي و ارائه راه‌حل‌هاي مناسب براي حل اين مشكل در روستاهاي شهرستان شد.
فاتح گفت: در راستاي ارائه خدمات به روستاييان كلنگ عمليات اجرايي گازرساني به روستاهاي كردآباد و گنبرف در بخش مركزي طي روزهاي آينده به زمين زده خواهد شد و از اوايل سال آينده نسبت به عملياتي كردن آن اقدام سريع انجام خواهد گرفت.
انتهاي پيام/غ30/ح

amirpetrucci0261 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 27726
|
تاریخ عضویت : تیر 1388 
مديركل اجتماعي استانداري خراسان رضوي:
ترويج فرهنگ شهروندي با نسخه‌هاي غيربومي جواب نمي‌دهد

خبرگزاري فارس: مديركل اجتماعي استانداري خراسان رضوي گفت: براي كاهش خطرات چهارشنبه سوري، ترويج فرهنگ شهروندي با نسخه‌هاي غيربومي جواب نمي‌دهد.

به گزارش خبرگزاري فارس از مشهد، سيدوحيد موسويان صبح امروز در همايش آپارتمان نشيني در سالن همايش‌هاي نمايشگاه بين‌المللي مشهد اظهار داشت: خانواده همچنين در جايگاه آموزش دهنده در ارتباط با تمام خطرات تهديد كننده جوانان قرار دارد.
مديركل اجتماعي استانداري خراسان رضوي گفت: خانواده با درك صحيح شرايط سني فرزندان خود، بايد با يك روش خاص، تمام مشكلات و لطمات اين چنين كارها را به آنها آموزش دهند.
وي ادامه داد: آموزش صحيح و قاعده‌مند يكي از بهترين روش‌هاي موجود براي حل مشكلات اجتماعي است.

* براي نشاط جوانان بايد برنامه‌هاي جامعي تدوين شود
وي تاكيد كرد: همچنين مسئولان ذي‌ربط نيز براي كاهش مشكلاتي از اين دست، بايد براي نشاط جوانان و نوجوانان برنامه‌هاي جامعه تدوين كنند.
موسويان تصريح كرد: نمي‌توان با برنامه‌هاي فعلي، انتظار كاهش خسارات مناسبت‌هاي مختلف مثل لطمات چهارشنبه آخر سال را داشت.
وي با بيان اينكه سمينارها و همايش‌ها در اين ارتباط بايد هدفمند برگزار شود، افزود: در غير اين صورت بازخورد مناسبتي اين جلسات براي عموم مردم نخواهد بود.

* دليل مشكلات فرهنگي و اجتماعي امروز، مديريت ناصحيح در 20 سال گذشته است
مديركل اجتماعي استانداري خراسان رضوي تاكيد كرد: مهم‌ترين دليل بروز مشكلات فرهنگي و اجتماعي در جامعه، مديريت ناصحيح برخي از مديران در طول 20 سال گذشته است.
وي افزود: براي كاهش هر چه بيشتر مشكلات اجتماعي و فرهنگي بايد كارهايي از همين جنس انجام شود.
موسويان متذكر شد: همچنين در اين ارتباط به جاي جستجو براي پيدا كردن علت، بايد معلول و ريشه اصلي مشخص شود.
وي تصريح كرد: خانواده‌ها بايد براي مواجهه با صحنه‌هايي مانند گرفتن يك فيلم مستهجن از فرزندشان راه‌كارهاي مناسب را براي انجام، بايد تشخيص دهند.

* ترويج فرهنگ شهروندي با نسخه‌هاي غيربومي جواب نمي‌دهد
مديركل دفتر اجتماعي استانداري خراسان رضوي افزود: ترويج فرهنگ شهروندي با ارائه نسخه‌هاي غيربومي، راه به جايي نمي‌برد.
وي تاكيد كرد: با اين حال الگو‌هايي نظير شهرنشيني مانند الگوي آپارتمان نشيني يك الگوي كاملا غير ايراني و غربي است.
موسويان خاطر نشان كرد: كشور ايران با عقبه بالاي اسلامي خود بايد در ارائه الگوهاي مناسب به جهان سرآمد باشد.
وي با بيان اينكه يك جاي كار را اشتباه مي‌رويم، گفت: با ارائه يك محصول قابل قبول و كارا، تمام اين مشكلات حل مي‌شود.
مديركل دفتر اجتماعي استانداري خراسان رضوي تاكيد كرد: براي رسيدن به قله‌هاي پيشرفت بايد يك برنامه كامل براي جامعه وجود داشته باشد.
انتهاي پيام/م20/ح

amirpetrucci0261 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 27726
|
تاریخ عضویت : تیر 1388 
رئيس كل دادگستري يزد:
طبس امن‌ترين شهرستان استان يزد است

خبرگزاري فارس: رئيس كل دادگستري استان يزد گفت: با بررسي اوضاع امنيتي شهرستان‌هاي استان يزد، طبس از امنيت نسبي بيشتري در مقايسه با ساير شهرستان‌هاي استان برخوردار است.

به گزارش خبرگزاري فارس از طبس، غلامحسين حيدري صبح امروز در مراسم توديع و معارفه دادستان طبس اظهار داشت: به‌ رغم اينكه شهرستان طبس داراي شاخص‌هاي ناامني همچون كويري بودن، وسعت و گستردگي حوزه قضايي، هم مرزي با برخي استان‌هاي ناامن و ... است، اما با توجه به متدين، مكتبي و ولايي بودن مردم اين منطقه از يك سو و تلاش‌هاي دستگاه‌ قضايي، انتظامي، اجرايي و به ‌ويژه ديني و فرهنگي از سوي ديگر سبب شده تا اين شهرستان از امنيت نسبي بيشتري در مقايسه با ساير شهرستان‌هاي استان يزد برخوردار باشد.
وي در بخش ديگري از سخنان خود به بيان اهميت و دشواري امر قضاوت و داوري بين مردم پرداخت و يادآور شد: كار قضاوت بين مردم امري بسيار دشوار است كه بر همين اساس افرادي كه اين شغل را برمي‌گزينند، به ‌طور قطع پذيرفته‌اند كه احياي عدل را كه جزو وظايف خطير دستگاه قضايي است به منصه ظهور برسانند.
رئيس كل دادگستري استان يزد افزود: بايد انسان‌هاي بسيار مقاوم، شجاع و عادل كه توانايي به ظهور رساندن عدالت در ميدان عمل را داشته باشند به كار قضاوت مشغول شوند كه به لطف الهي در نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران قضات ما اينگونه هستند.
وي عنوان كرد: به همان اندازه كه قضاوت در بين مردم امري سخت و دشوار است، اين كار از جايگاه بلند و والايي نيز برخوردار است و قضات ما بايد به خود ببالند كه قادرند در ميدان عمل به درستي به قضاوت نشسته و مشكلات مردم را حل كنند.
حيدري بيان داشت: چنانچه كوچك‌ترين حركت انحرافي در مسير اجراي عدالت به وجود آيد، به ‌طور قطع مردم برنمي‌تابند و اگر دستگاهي كه تمام زندگي مردم را در دست دارد بخواهد با بي‌عدالتي، مشكل‌ساز شود، مردم در مقابل اين دستگاه خواهند ايستاد كه خيزش اسلامي و موج بيداري ملت‌هاي كشورهاي مسلمان نيز براي مقابله با بي‌عدالتي موجود در آن سرزمين‌هاست.
وي با اشاره به اينكه از مهم‌ترين وظايف دستگاه قضايي، حفظ امنيت نسبي مردم است خاطرنشان كرد: تامين امنيت و موجبات رفاه و آسايش مردم موضوعي بسيار مهم است كه بر اساس قانون اين وظيفه خطير بر عهده دستگاه قضايي قرار دارد كه چنانچه اين دستگاه در راستاي حفظ امنيت نسبي موجود كم‌كاري كند، مرتكب گناهي نابخشودني شده است.
در اين مراسم ضمن تقدير از زحمات سيدعلي اصغر رفاهي غلامحسين توكلي به عنوان دادستان طبس معرفي شد.
انتهاي پيام/م20/ع

amirpetrucci0261 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 27726
|
تاریخ عضویت : تیر 1388 
شهردار قاين:
شهرداري قاين پروژه اجرايي از محل سفرهاي رياست جمهوري نداشته است

خبرگزاري فارس: شهردار قاين گفت: شهرداري قاين در سال 89 پروژه اجرايي از محل سفرهاي رياست جمهوري نداشته است.

نادر زردي امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در بيرجند اظهار داشت: 450 تن زباله در هر ماه در قاين جمع‌آوري مي‌شود.
وي با اشاره به پروژه‌هاي شهرداري قاين افزود: تمام پروژ‌ه‌هاي شهرداري از اهميت ويژه‌اي برخوردار هستند كه بخش اعظم آن شامل قسمتي از پروژه‌هاي سنگين و مهم است.

* بيش از 18 ميليارد ريال براي پروژ‌ه‌هاي شهرداري قاين هزينه شده است
شهردار قاين ادامه داد: احداث مجتمع تجاري طلاي سرخ، اجراي چهار پارك بانوان و كودك، اجراي فاز چهار و پارك بلوار شهيد بهشتي، اجراي جوي و جدول، آسفالت و بازگشايي معابر، احداث باغ 23 هكتاري گل‌ها و گياهان دارويي پروژه تفكيك آب فضاي سبز از آب شرب و 50 پروژه شاخص ديگر از اهم پروژه‌هاي شهرداري است كه بالغ بر 18 ميليارد و 888 ميليون و 764 هزار و 400 ريال در اين زمينه هزينه شده است.
زردي با اشاره به اعتبارات شهرداري در سال جاري تصريح كرد: ميزان اعتبارات شهرداري در سال جاري 40 ميليارد و 960 ميليون ريال است.

* افزايش 20 درصدي جابه‌جايي مسافر در ناوگان عمومي قاين
شهردار قاين با اشاره به ميزان جابجايي مسافر در قاين افزود: در ناوگان اتوبوسراني ميزان جابجايي به ازاي هر دستگاه اتوبوس روزانه حدود 500 نفر و تاكسي 170 نفر است كه نسبت به سال گذشته 20 درصد افزايش داشته است.
زردي تصريح كرد: شهرداري تعداد سه دستگاه ميني‌بوس نيز به مبلغ 450 ميليون ريال خريداري كرده كه آماده بهره‌برداري است.
وي افزود: تعداد سه دستگاه اتوبوس نيز به ارزش ريالي 800 ميليون ريال خريداري شده كه به زودي به ناوگان حمل و نقل اضافه مي‌شود.

* وصول مطالبات شهرداري بايد به جد پيگيري شود
شهردار قاين با بيان اينكه وصول مطالبات شهرداري بايد به طور جدي پيگيري شود، گفت: هر چند هزينه‌ها بيشتر از حد پيش‌بيني شده بود، اما بودجه امسال شهرداري به طور كامل محقق شد.
زردي ميزان طلبكاري شهرداري از ادارات را بالغ بر 10 ميليارد ريال عنوان كرد و گفت: شهرداري قاين در سال 89 پروژه اجرايي از محل سفرهاي رياست جمهور نداشته است.
وي با اشاره به فرارسيدن سال نو و لزوم آماده‌باش نيروهاي شهرداري افزود: كمبود نيروي انساني در حوزه خدمات شهري بسيار مشهود است.

* در ايام تعطيل يك سوم تاكسي‌ها بايد در شهر مستقر باشند
شهردار قاين خواستار برخورد جدي‌تر با سد معبر شد و گفت: در ايام تعطيل يك سوم تاكسي‌ها به ‌منظور تسهيل در عبور و مرور مسافران بايد در شهر مستقر باشند و نصب تابلوهاي ترافيكي و راهنماي مسافران نيز در اين ايام الزامي است.
زردي با بيان اينكه فلسفه وجودي شهرداري‌ها خدمت به مردم است، افزود: علم كارشناس و انجام كارها طبق دستورالعمل و مقررات دو اصل مهم در پاسخگويي به شهروندان است.
وي با اشاره به سرانه فضاي سبز يادآور شد: سرانه فضاي سبز شهري در حال حاضر به ازاي هر نفر با احتساب پارك‌هاي جنگلي 40 مترمربع و بدون احتساب پارك‌هاي جنگلي 12 مترمربع است.
شهردار قاين تعداد آراي كميسيون ماده 100 در سال جاري را 77 رأي عنوان كرد و افزود: از اين تعداد 72 رأي قطعي و اجرا شده است.
انتهاي پيام/غ20/ح

amirpetrucci0261 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 27726
|
تاریخ عضویت : تیر 1388 
پس از چهار دهه انتظار توسط رئيس جمهور؛
عمليات اجرايي پل خليج فارس با رمز يا زهرا آغاز شد

خبرگزاري فارس: پس از 38 سال انتظار عمليات اجرايي پل خليج فارس با رمز يا زهرا آغاز شد.

به گزارش خبرگزاري فارس از قشم، با ساخت پل خليج فارس، قشم بزرگ‌ترين جزيره خليج فارس از طريق بندر لافت به بندر پل شهرستان خمير در 70 كيلومتري بندرعباس وصل مي‌شود.
مهم‌ترين بخش اين طرح به طول 2 هزار و 200 متر روي دريا و ارتفاع 10 تا 20 متر با دو خط رفت و برگشت، سواره رو، خط راه آهن و مسير تاسيسات آب و برق در مدت 18 ماه ساخته مي‌شود.
براي اجراي طرح شبكه جامع ارتباطي پل خليج فارس 650 ميليون يورو هزينه مي‌شود كه 85 درصد آن را شركت‌هاي پترو ساحل خليج فارس و سرمايه‌گذاري ايده پارس و 15 درصد ديگر را دولت پرداخت مي‌كند.
با توجه به گسترش سريع تجارت در آسيا و مبادلات بين آسيا و اروپا و ظرفيت رشد اقتصادي كشورهاي آسياي مركزي و ساير كشورهاي همجوار با ايران و منطقه خليج فارس، رشد تجارت و فعاليت‌هاي ترانزيتي بندر بزرگ كاوه به سرزمين اصلي و در مسير ترانزيت كالا اتصال شبكه حمل و نقل عظيم را از لحاظ «پل خليج فارس» دريايي به كشورهاي همجوار و آسياي ميانه را ميسر خواهد كرد و ساخت اقتصادي توجيه‌پذير و از لحاظ استراتژيكي حياتي مي‌سازد.
ساخت پل مذكور موجب اتصال بيش از 15 كشور از طريق مرز زميني و هوايي تواماً خواهد شد.
احداث پل خليج فارس به طول تقريبي 2 هزار و 200 متر در محل لافت و پهل، توسعه و تجهيز بندر كاوه، احداث بزرگراه چهار بانده به طول 92 كيلومتر به همراه كنترل هوشمند و احداث راه آهن به طول 86 كيلومتر به همراه كنترل هوشمند از بندر كاوه تا اتصال به شبكه ريلي و بزرگراهي كشور در سرزمين اصلي پيش بيني شده است.
در حال حاضر شناروهاي غول‌پيكر در حال پياده سازي ابزارآلات و امكانات مورد نياز براي احداث سازه پل خليج فارس هستند.
مدت زمان بهره‌برداري از اين سازه سه سال اعلام شده است.
انتهاي پيام/صا20/ع

amirpetrucci0261 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 27726
|
تاریخ عضویت : تیر 1388 
نماينده ملكان در مجلس:
مردم ملكان از خدمات تأمين اجتماعي محروم هستند

خبرگزاري فارس: نماينده مردم ملكان در مجلس گفت: در حالي كه دولت در بخش تأمين اجتماعي تمام اقشار جامعه را زيرپوشش قرار داده است، مردم ملكان از اين خدمات محروم هستند.

سلمان خدادادي امروز در گفت‌‌و‌گو با خبرنگار فارس در ملكان اظهار داشت: براساس اعلام شوراي برنامه‌ريزي اخير استان، شهرستان ملكان به لحاظ موفقيت در اجرا و پيشرفت طرح‌هاي عمراني و خدماتي و در تمام شاخص‌ها به مراتب جلوتر از متوسط كشوري و استاني قرار گرفته است.
وي افزود: در حاليكه شهرستان ملكان قبل از سال 75 با وجود خدمات گسترده نظام مقدس جمهوري اسلامي از داشتن خيلي از امكانات و خدمات محروم بود ولي طي حدود 15 سال گذشته و به خصوص در دوران دولت‌هاي نهم و دهم از بسياري از شهرهاي همطراز خود نيز جلوتر زده است.
نماينده مردم ملكان در مجلس با بيان اينكه در حال حاضر 97 درصد روستاييان در شهرستان ملكان از نعمت گاز بهره‌مند شده‌اند، افزود: اين در حالي است كه در 30 درصد روستاها در سطح كشور و نيز 50 درصد روستاها در سطح استان از اين نعمت برخوردار هستند.
وي، برخورداري اكثر روستاهاي ملكان از جاده آسفالته را از ديگر شاخص‌هاي توسعه منطقه دانست و گفت: در حاليكه استاندارد جاده‌هاي روستايي در كشور 6 متر است ولي در روستاهاي اين شهرستان جاده‌هاي دو بانده ساخته شده كه در كشور بي‌سابقه است.
خدادادي افزود: اين موفقيت‌ها در سايه خدمات نظام مقدس جمهوري اسلامي همچنين وحدت و تعامل موجود بين مردم و مسئولان و تلاش و كوشش مسئولان دستگاه‌هاي دولتي اين شهرستان به دست آمده است.
وي، حمايت از مسئولان تلاشگر را يكي از اهداف و برنامه‌هاي خود طي چهار دوره نمايندگي دانست و اظهار داشت: بعضي مواقع يكي از اتهاماتي كه برخي‌ها عليه بنده علم مي‌كنند حمايت و پشتيباني از روساي دستگاه‌هاي دولتي است.
خدادادي افزود: آماده‌ام به عنوان كارمند افتخاري ادارات و نهادها هر لحظه نيازي به بنده بود در خدمت باشم و حتي حاضرم روزهاي تعطيل را شخصاً در ادارات خدمت كنم.
نايب رئيس كميسيون شوراها و امور داخلي مجلس در ادامه از برخي حرف و حديث‌ها در تضعيف مسئولان صديق و خدمتگزار به شدت انتقاد كرد و اظهار داشت: نبايد به خاطر طمع قدرت و ماديات زمينه را براي تخريب و تضعيف آنهايي كه واقعاً قصد خدمت دارند، فراهم كرد.
وي با اشاره به قرار گرفتن در آستانه انتخابات مجلس از همه كانديداها خواست در تبيلغات خود خدا و انصاف را در نظر بگيرند و به خاطر كرسي مجلس از دروغگويي و تهمت بپرهيزند.
خدادادي در ادامه از اختصاص نزديك به 30 ميليارد ريال براي آغاز عمليات اجراي تصفيه‌خانه فاضلاب ملكان خبر داد و گفت: طرح فاضلاب ملكان با موفقيت در اين شهر در حال اجراست و پيش‌بيني مي‌شود در سال 90 كار واگذاري انشعاب به خانوارهاي ملكاني آغاز شود.
وي همچنين از تعلل مسئولان سازمان تامين اجتماعي ملكان به خاطر بيمه قاليبافان انتقاد و تصريح كرد: به همين خاطر اهالي اين منطقه مجبورند با طي مسافت طولاني به شهرهاي همجوار براي بيمه شدن مراجعه كنند.
خدادادي افزود: در حاليكه دولت خدمت خود را روز به روز گسترش داده و به خصوص در بخش تامين اجتماعي تمام اقشار جامعه را زيرپوشش قرار داده چرا مردم ملكان بايد از خدمات اين سازمان بي‌خبر باشند و چرا با وجود اداره مستقل تامين اجتماعي اهالي اين منطقه به ادارات ساير شهرها بروند.
انتهاي پيام/غ20/ح

amirpetrucci0261 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 27726
|
تاریخ عضویت : تیر 1388 
ده نمكي:
شرايط كنوني وقت الگوبرداري از شهداست

خبرگزاري فارس: كارگردان فيلم اخراجي‌ها گفت: در شرايط كنوني زمان آن رسيده است كه از شهدا الگوبرداري كنيم و در اين باره بايد تلاش كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس از دزفول، مسعود ده‌نمكي شامگاه يكشنبه در يادواره شهداي هنرمند اين شهرستان اظهار داشت: آنگونه كه شايسته شهداي هنرمند بوده حق ادا نشده است.
وي با اشاره به تلاش‌هايي كه در عرصه هنر در باره شهدا شده است، گفت: قدرت هنر بسيار زياد است و مي‌توان در اين باره فعاليت‌هاي زيادي شود و از منظرهاي جديد به شخصيت شهدا نگاه كرد.
وي سپس به شخصيت اعجاز انگيز امام خميني(ره) اشاره كرد و گفت: شخصيت امام خميني(ره) به گونه‌ايي بود كه افراد بي‌بند و بار را يك شبه به راه راست هدايت كرد.
وي ضمن تقدير از مردم دزفول و پايداري اين مردم در زمان جنگ تحميلي و موشك باران خاطرنشان كرد: اينك زمان الگوبرداري از شخصيت شهداست و شهدا بهترين و برترين الگو براي رسيدن به حقيقت زندگي هستند.
همچنين در اين مراسم مسئول بسيج هنرمندان شهرستان دزفول ضمن گرامي داشت مقام شهدا و به ويژه شهداي هنرمند شهرستان دزفول گفت: در ابتدا هيچ اطلاعاتي در مورد شهداي هنرمند دزفول نداشتيم، ماه‌ها تلاش و پيگيري مصرانه و دائم باعث شد كه اطلاعاتي در مورد حدود ۴۰ شهيد هنرمند در شهرستان دزفول پيدا شود كه در رشته‌هاي تخصصي از جمله خشنويسي‌، طراحي‌، عكاسي و فيلم برداري‌، موسيقي سنتي و …. فعاليت داشته‌اند.
محمد سخاوتي گفت: برگزاري يادواره شهدا براي شهداي هنرمند به مراتب دشوار‌تر از برگزاري يادواره‌هاي شهداست كه به اين دليل تلاش شده است تا اين يادواره با ديگر يادواره هاي سطح شهرستان صبغه هنري داشته باشد.
وي افزود: تلاش شبانه‌روزي هنرمندان شهرستان دزفول بر آن بود كه اين يادواره به شكلي جديد و متنوع برگزار شود.اين نخستين يادواره شهداي هنرمند شهرستان دزفول است.
انتهاي پيام/خ20

amirpetrucci0261 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 27726
|
تاریخ عضویت : تیر 1388 
رئيس كل دادگستري فارس:
تأخير در مجازات مجرم اثرات منفي به دنبال دارد

خبرگزاري فارس: رئيس كل دادگستري استان فارس با بيان اينكه در زمان تنفر مردم از بروز جرم، مجازات بايد با اقتدار صورت بگيرد تا جامعه در دل خود احساس اميد كند، گفت: تأخير در مجازات مجرم در جامعه اثرات منفي دارد.

به گزارش خبرگزاري فارس از شيراز به نقل از روابط عمومي دادگستري استان فارس، ذبيح‌آلله خداييان در جلسه ستاد مقابله با جرايم خاص استان فارس بر همكاري دستگاه‌هاي امنيتي و قضايي براي تأمين امنيت چهارشنبه آخر سال و تعطيلات نوروزي تأكيد كرد.
خداييان از تلاش‌هاي شبانه‌روزي پليس در برقراري امنيت و برخورد جدي با باندهاي جرايم خشن و تجاوز به عنف در اين استان قدرداني كرد و گفت: بي‌شك جايگاه استان فارس به لحاظ داشته‌هاي منحصر به فرد در كشور بسيار خاص است و بروز جرايمي مانند گروگان‌گيري، تجاوز به عنف و سرقت مسلحانه در شأن و زيبنده نام اين استان نيست.
رئيس كل دادگستري استان فارس اضافه كرد: با توجه به جايگاه استان فارس، بروز حتي يك جرم نيز قابل قبول نيست چرا كه نبود احساس امنيت موجب به خطر افتادن توسعه در اين استان مي‌شود.
وي تصريح كرد: در استان فارس امنيت خوبي وجود دارد، اما نبايد به اين قانع باشيم چرا كه اگر مردم احساس امنيت نكنند بايد آسيب‌شناسي شود كه كجاي كار عيب دارد و چنانچه احساس امنيت كنند بايد بدانيم كه ما وظيفه خود را به خوبي انجام داده‌ايم.
خداييان با اشاره به نزديك شدن تعطيلات نوروزي و ورود حجم بالاي مسافران نوروزي به استان فارس بر تأمين امنيت مسافران نوروزي تأكيد كرد و ادامه داد: تعرض و دستبرد به مسافران در شهر شيراز موجب زشت شدن چهره استان فارس و شهر شيراز است كه بايد قبل از رسيدن سال جديد با جمع‌آوري معتادان و افراد ولگرد بوستان‌هاي شهر را براي اسكان مسافران نوروزي مهيا كرد.
رئيس كل دادگستري استان فارس از تعلل در اجراي احكام قضايي نيز انتقاد كرد و اذعان داشت: اگر جرمي اتفاق بيافتد و مجرم دو سال بعد مجازات شود هيچ تأثير سازنده‌اي در جامعه ندارد و حتي ممكن است اثر منفي هم در برداشته باشد بنابراين در زمان تنفر مردم از بروز جرم مجازات بايد با اقتدار صورت بگيرد تا جامعه در دل خود احساس اميد كند.
انتهاي پيام/ن30/ح

amirpetrucci0261 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 27726
|
تاریخ عضویت : تیر 1388 
معاون كميته امداد همدان خبر داد:
حمايت كميته امداد از 14 هزار دانش‌آموز و دانشجو در همدان

خبرگزاري فارس: معاون مديركل كميته امداد امام خميني (ره) همدان گفت: در اين استان 12 هزار و 100 دانش‌آموز و 2 هزار و 560 دانشجو مورد حمايت اين كميته قرار دارند.

به گزارش خبرگزاري فارس از نهاوند، جعفر روشن‌سرشت در جمع خبرنگاران از فعاليت يك هزار و 860 نفر به عنوان رابطان فرهنگي كميته امداد در استان همدان خبر داد و افزود: اين افراد در 14 شاخه فرهنگي فعاليت دارند.
وي مهم‌ترين وظيفه رابطان فرهنگي كميته امداد را پيگيري امور تحصيلي، تربيتي و فرهنگي در حوزه‌هاي فردي و اجتماعي ذكر كرد و گفت: در استان همدان 12 هزار و 100 دانش‌آموز و 2 هزار و 560 دانشجو زير حمايت كميته امداد قرار دارند كه در بخش‌هاي آموزش خانواده در زمينه‌هاي فرهنگي، تربيتي، فردي، بهداشت روان، اجتماعي و همچنين زنان سرپرست خانوار و نوعروسان زير پوشش مورد حمايت همه‌جانبه قرار دارند.
معاون مدير كل كميته امداد امام خميني(ره) استان همدان از اجراي طرح "فلاح " در كميته امداد يا طرح رستگاري ويژه مددجويان اين نهاد خبر داد و ابراز داشت: تاكنون اين طرح 16 هزار نفر را زير پوشش خود قرار داده است.
وي از غني‌سازي اوقات فراغت براي 4 هزار و 550 نفر و اعزام 5 هزار و 900 نفر به اردوهاي درون‌ و برون استاني با اعتباري بالغ بر 19 ميليارد ريال طي سال جاري خبر داد و گفت: در سطح استان امسال 3 هزار و 140 واحد مسكوني با 149 ميليارد ريال احداث و به مددجويان اهدا شده است.
روشن‌سرشت خاطرنشان كرد: در استان همدان 45 هزار و 217 خانوار در قالب 93 هزار و 600 نفر زير پوشش حمايت كميته امداد قرار دارند.
مدير كميته امداد امام خميني(ره) نهاوند نيز اظهار داشت: در نهاوند 200 رابط فرهنگي در زمينه‌هاي افزايش سطح فرهنگي و تحصيلي و نشاط عمومي دانش‌آموزان و دانشجويان اين نهاد فعاليت دارند.
علي كاوياني از حمايت يك هزار و 257 دانش‌آموز و 320 دانشجو توسط كميته امداد نهاوند خبر داد و افزود: سالانه بيش از 50 ميليون تومان براي هزينه‌هاي خوراك، پوشاك، لوازم‌التحرير، كيف و كفش اين افراد هزينه مي‌شود.
در نهاوند 4 هزار و 500 خانوار در قالب 8 هزار و 750 نفر زير پوشش كميته امداد نهاوند قرار دارند.
انتهاي پيام/غ20/ح

amirpetrucci0261 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 27726
|
تاریخ عضویت : تیر 1388 
سرپرست شهرداري آمل:
ترافيك آمل روان‌تر مي‌شود

خبرگزاري فارس: سرپرست شهرداري آمل گفت: با اجراي پروژه‌هاي بازگشايي خيابان‌ها ترافيك درون شهري در آمل روان‌تر مي‌شود.

به گزارش خبرگزاري فارس از آمل، احمد امير سليماني صبح امروز در آيين افتتاح خيابان 16 متري جهاد كشاورزي اين شهر بيان داشت: با مشاهده فعاليت شهرداري‌ها در عمران و آباداني شهرها مي‌توان حركت جهادي آنها را شاهد بود.
وي با اشاره به كاهش ترافيك‌هاي شهري افزود: با افتتاح پروژه‌هايي بين مسيرهاي اصلي مي‌توان براي كاهش ترافيك و روان‌سازي عبور و مرور در خيابان‌ها گام مفيدي برداشت.
سرپرست شهرداري آمل ادامه داد: افتتاح پروژه 16 متري جهاد كشاورزي مي‌تواند در كاهش ترافيك شهرستان آمل بسيار مفيد و موثر باشد.
اميرسليماني با اعلام اينكه اين پروژه مسير پرتردد بلوار امام رضا (ع) را به بلوار بسيج متصل مي‌كند، گفت: طول اين مسير 650 متر و زيرسازي و آسفالت آن به مساحت 11 هزار و 210 مترمربع بوده كه با پيمانكاري سازمان عمران به مرحله بهره‌برداري رسيده است.
وي با اشاره به مشخصات اين پروژه اظهار داشت: در اين پروژه 485 متر تك‌سنگ و 695 متر جدول و كانيو در نظر گرفته شد.
امير سليماني با تاكيد اينكه براي اين پروژه سه واحد اداري و يك مورد عرصه تعريض شدند، يادآور شد: در اين مسير دو دهانه پل به عرض چهار متر و طول 14 متر انجام شده و ديواركشي به طول 180 متر و ارتفاع 3.5 متر از ديگر اقدامات شهرداري براي احداث آن بوده است.
رئيس شوراي اسلامي شهر آمل نيز در اين مراسم با بيان اينكه به دليل نبود شهردار براي احداث اين مسير مدتي توقف را شاهد بوديم، گفت: با همت و تلاش مسئولان شهرداري و شوراي اسلامي شهر هم‌اكنون شاهد بازگشايي اين مسير هستيم كه مي‌تواند بسياري از بار ترافيكي مسير خيابان امام رضا (ع) را كاهش دهد.
سيد محمد پژومان از خانه‌تكاني كلي در شوراي اسلامي شهر و شهرداري در سال جديد خبر داد و افزود: در سال آينده شاهد خانه‌تكاني كلي در نحوه عملكرد شهرداري و شوراي اسلامي شهر هستيم و ترويج فرهنگ حضور مردم براي هماهنگي و همدلي بيشتر با مسئولان در اولويت اين امر قرار دارد.
وي تصريح كرد: هم‌اكنون در اين دو ارگان نيز كار براي رفاه حال شهروندان صورت مي‌گرفت ولي آنگونه كه در توان بود انتظارات برآورده نشد.
پژومان در پايان ابراز اميدواري كرد با همت مردم و تلاش روزافزون مسئولان شاهد بالندگي بيش از پيش شهرمان باشيم و بتوانيم عقب ماندگي‌هاي گذشته را جبران كنيم.
انتهاي ‌پيام/آ20/ح

amirpetrucci0261 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 27726
|
تاریخ عضویت : تیر 1388 
مدير‌كل تربيت بدني استان بوشهر خبر داد:
اختصاص 24 ميليارد تومان اعتبار به ورزش استان بوشهر

خبرگزاري فارس: مديركل تربيت بدني استان بوشهر گفت: در سفر سوم دولت به استان بوشهر 24 ميليارد تومان اعتبار به ورزش استان بوشهر مصوب شد.

به گزارش خبرگزاري فارس از برازجان، رضا جمشيدي يكشنبه شب در حاشيه آيين افتتاح سالن‌هاي ورزشي دشتستان در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در برازجان از اختصاص 60 ميليارد ريال به تكميل مجموعه ورزشي شهيد گنجي و ورزشگاه حجاب بانوان دشتستان در سفر سوم رياست جمهوري به استان بوشهر خبر داد.
وي افزود: احداث هشت سالن ورزشي، 9 زمين ورزشي ساحلي، چهار استخر سرپوشيده در شهرهاي دير، اهرم، ديلم و بوشهر و تكميل مجموعه ورزشي شهيد گنجي و حجاب بانوان دشتستان در سفر سوم رياست جمهوري به استان بوشهر تصويب شد.
وي تصريح كرد: در سفر سوم دولت به استان بوشهر 24 ميليارد تومان اعتبار به ورزش استان بوشهر مصوب شد.
مدير‌كل تربيت بدني استان بوشهر خاطر‌نشان كرد: در سفر سوم رياست جمهوري مصوب شده است كه ساليانه مبلغ 10 ميليارد تومان به ورزش استان در صورت ابلاغ پرداخت شود كه در صورت تحقق اين امر اعتبارات اختصاص يافته به ورزش استان در سفر سوم رياست جمهوري به استان به 34 ميليارد تومان مي‌رسد.
جمشيدي افزود: اين اتفاق در تاريخ ورزش استان بوشهر بي‌نظير بوده است و اميدواريم موجب توسعه ورزش استان شود.
وي بيان داشت: 18 سالن ورزشي مصوب سفر دوم رياست جمهوري بوده است كه امسال 13 سالن آن آماده بهره‌برداري شد.
مدير‌كل تربيت بدني بوشهر از كمك يك ميليارد و 180 ميليون توماني پارس جنوبي به ورزش استان خبر داد و گفت: از اين ميزان 180 ميليون تومان براي آماده‌سازي استاديوم شهيد بهشتي بوشهر به منظور برگزاري مسابقات ليگ برتر و يك ميليارد تومان نيز به تيم شاهين پارس جنوبي اختصاص يافته است.
جمشيدي اظهار داشت: با نيروگاه اتمي بوشهر و پتروشيمي به‌منظور كمك به تيم‌هاي ليگ برازجان و گناوه وارد مذاكره شده‌ايم.
مديركل تربيت بدني استان بوشهر از اختصاص 65 ميليون تومان به تيم پرسپوليس برازجان و 150 ميليون تومان به تيم پرسپوليس گناوه خبر داد.
وي اظهار داشت: ورزش استان در وصول اعتبارات تربيت بدني در كشور داراي مقام اول است.
معاون سياسي ‌امنيتي استاندار بوشهر نيز در اين آيين گفت: ما به مسئولان استان اعلام كرده‌ايم كه به ورزش‌هاي شهرستاني نيز توجه شود تا نيروهاي نخبه و با استعداد ورزشي در شهرستان‌هاي نيز رشد كنند.
محمد‌حسن شنبدي افزود: ما اعتقاد به حمايت‌هاي متمركز نداريم و بايد اين اعتبارات همه را پوشش دهد.
وي اظهار داشت: شما جوانان بايد در كنار فعاليت‌هاي تفريحي و فرهنگي هميشه و همواره حضور خود را در كنار روحانيت بزرگوار، مساجد و چهره‌هاي فرهنگي فراموش نكنيد.
سالن ورزشي غدير روستاي دهقايد و سيدالشهدا نظرآقا به ابعاد 42 در 42 و ساختمان اداري در يك طبقه با كفپوش استاندارد 4 ميل و سيستم خنك‌كننده با سكوي 500 نفري و در مجموع با اعتباري بالغ بر 777 ميليون تومان به بهره‌برداري رسيد.
انتهاي پيام/ج10/ع