فراخوان مدیر تالار
با سلام خدمت تمام طرفداران تیم محبوب تراکتور سازی تبریز
سایت راسخون در ارستای احترام به طرفداران پرشور تیم تراکتور سازی تبریز اقدام به ایجاد تاپیک مخصوص تیم تراکتور سازی نموده است
لذا دوستانی که علاقه مند هستند که مسئولیت اداره این تالار را به عهده بگیرند خواهشمندیم در این تاپیک به صورت پاسخ اعلام آمادگی نمایند
این تاپیک فقط برای طرفداران این تیم می باشد و از کاربران عزیز خواهشمندیم از ارسال پست های مخالف و ... خودداری کنند
با تشکر
من هم حاضرم
با سلام
من یکی از طرفداران تراختور هستم و آمادگی خودم رو راجع به مدیریت این تالار اعلام می کنم
باتشکر
من هم طرفدار تراختور هستم اما به نظرم بهتر کی مدیریت رو برعهده بگیره که خودش اهل تبریز باشه.
اگر به من اجازه خدمتگزاری میدهید من هم هستم...
اگه انتقاد پذیرباشید به نظرمن افراد بیشتری به این تالار سر میزنند
من هم به عنوان یک طرفدار تیم تراکتور سازی تبریز برای این مسئولیت اعلام امادگی می کنم
سلام من 17 سالمه.از صبح تا شب کارم اینه که وب گردی کنم.حاضرم برای شادی هواداران تراختور و همشهری های عزیزم این مسئولیت رو قبول کنم .انشاءالله که موفق باشید
با سلام
منم میخوام که کمک کنم ولی چون مشغلم زیاده شاید نتونم زیاد برسم
ولی میتونم که هر کمکی ااز دستم بر بیاد بکنم
به امید قهرمانی و حضور ارختور عزیز در آسیا و به امید خدا در بازی های جهانی ..
با سلام
یاشاسین آذربایجان یاشاسین تراختور
یه پیشنهاد: بهتره چون تیم مال تبریزه، همون بهتر که یکی از کاربران فعال این شهر این مدیریت رو به عهده بگیره!
بنده نیز می تونم بعنوان کمک او، این تالارو مدیریت کنیم. ولی من مدیرش نمیشم!
به امید قهرمانی تراختور در لیگ برتر و آسیا
آذربایجان بیر کلام *%
با سلام
یاشاسین آذربایجان یاشاسین تراختور
یه پیشنهاد: بهتره چون تیم مال تبریزه، همون بهتر که یکی از کاربران فعال این شهر این مدیریت رو به عهده بگیره!
بنده نیز می تونم بعنوان کمک او، این تالارو مدیریت کنیم. ولی من مدیرش نمیشم!
به امید قهرمانی تراختور در لیگ برتر و آسیا
آذربایجان بیر کلام * تراختوردو والسلام