راسخون

اخبار سیاسی امروز

amirpetrucci0261 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 27726
|
«جای امن گلوله‌ها» همراه فیلم مستند می‌آید

چاپ جدید کتاب «جای امن گلوله‌ها» خاطرات؛ عبدالرضا آلبوغبیش از جنگ تحمیلی همراه با فیلم مستندی که در رونمایی از این کتاب به نمایش در آمد، منتشر می‌شود.

انتشارات سوره مهر قصد دارد در چاپ مجدد، همراه با ویرایش و تصحیح ایرادات، این کتاب را به همراه فیلم مستندی از روای و برخی روایت گران که نامشان در کتاب آمده منتشر کند. همچنین از دیگر تغییرات صورت گرفته در این کتاب استفاده از عکس آلبوغبیش در طرح روی جلد خواهد بود.

کتاب «جای امن گلوله‌ها» که به خاطرات عبدالرضا آلبوغبیش از مدافعین خرمشهر در روزهای آغازین جنگ و همچنین خاطرات او از حضور در هشت سال دفاع مقدس می‌پردازد، نوشته جواد کامور بخشایش است که در اولین روز از آبان ماه سال جاری با حضور محسن مومنی؛ رییس حوزه هنری، مرتضی سرهنگی؛ مدیر دفتر ادبیات و هنر مقاومت حوزه هنری، عبدالرضا البوغبیش؛روای کتاب ،جواد کامور بخشایش؛ نویسنده کتاب و ... در تالار مهر حوزه هنری برگزارشد.

در مراسم رونمایی از این اثر، فیلم مستندی از راوی و برخی از روایت‌گرانی که نامشان در کتاب منتشر شده به نمایش درآمد که حالا قرار است این فیلم همراه چاپ دوم کتاب در اختیار مخاطبان قرار بگیرد.

کتاب «جای امن گلوله‌ها» تولید دفتر ادبیات و هنر مقاومت حوزه هنری است که در 280 صفحه،در قطع رقعی و درتیراژ 2هزار و 500 نسخه و با قیمت4هزار و 500 تومان توسط انتشارات سوره مهر منتشر شده بود.

|
|

زلزله‌های ژاپن از 1995 تا به امروز

ارم نیوز : 14 زمین لرزه از سال 1995 تا به امروز کشور آفتاب تابان را به لرزه درآورده است که آخرین آن زمین لرزه ای به بزرگی 8.9 ریشتر بود که به همراه سونامی روز 11 مارس 2011 در شرق ساحل هونشو ژاپن و در شرق سندای رخ داد.

ژاپن یکی از کشورهای حادثه خیز به ویژه در زمینه تغییرات ژئولوژیکی زلزله و آتشفشان است. روز 11 مارس 2011 زلزله ای به بزرگای 8.9 ریشتر همراه با یک سونامی وسیع در کشور آفتاب تابان رخ داد.

مرگبارترین زلزله این کشور در اول سپتامبر 1923 به ثبت رسید. در این زلزله که به بزرگی 7.9 ریشتر بود سبب مرگ 142 هزار و 800 نفر در "کانتو"، منطقه بین توکیو و یوکوهاما شد.

بیشتر قربانیان این حادثه طبیعی در اثر آتش سوزی خانه های چوبی جان باختند. در آن زمان در خلیج "ساگامی" امواج سونامی به ارتفاع 12 متر رسیدند.

در سال 1995 زلزله ای در شهر "کوب" اتفاق افتاد که سبب مرگ 6 هزار و 500 نفر شد. در ادامه فهرستی از زلزله هایی که از سال 1995 تا به امروز در ژاپن رخ داده اند ارائه می شود:

زلزله 11 مارس 2011 - زمین لرزه ای به بزرگی 8.9 ریشتر در ۱۲۵ کیلومتری شرق ساحل هونشو ژاپن و در شرق سندای. آمارها تاکنون هزار و 500 قربانی را در اثر سونامی حاصل از این زلزله نشان می دهد.

9 و 10 آگوست 2009 - دو زمین لرزه به بزرگی 7.1 و 6.1 ریشتر در جزیره هونشو در فاصله 170 کیلومتری از هاماماتسو. زلزله دوم یک کشته برجای گذاشت.

13 ژوئن 2008 - زلزله ای به بزرگای 6.9 ریشتر در فاصله 75 کیلومتری از موریوکا موجب مرگ حداقل 13 نفر شد. در 23 جولای همان سال نیز زلزله دیگری به بزرگای 6.8 ریشتر در فاصله 35 کیلومتری موریوکا رخ داد که در آن یک نفر جان باخت.

25 مارس 2007 - زمین لرزه ای به بزرگای 6.9 ریشتر در شبه جزیره نوتو در فاصله حدود 300 کیلومتری غرب توکیو سبب مرگ یک نفر و مجروح شدن بیش از 200 نفر شد.

16 جولای 2007 - زلزله ای به بزرگای 6.8 ریشتر در حوزه نیگاتا در فاصله حدود 250 کیلومتری شمال غربی توکیو، سبب مرگ 11 نفر و زخمی شدن هزار و 950 نفر شد. این زمین لرزه خساراتی به بزرگترین مرکز هسته ای دنیا وارد کرد و مقدار نسبتاً کمی رادیواکتیو نشت کرد.

16 آگوست 2005 - زمین لرزه شدیدی به بزرگی 7.2 ریشتر به منطقه شمال شرقی جزیره هونشو واقع در حوزه میاگی آسیب رساند و تنها 30 مجروح شدند.

6 اکتبر 2000 - زمین لرزه 7.3 ریشتری در حوزه توتوری واقع در جنوب غربی جزیره هونشو که 120 مجروح برجای گذاشت.

23 جولای 2005 - در این زلزله 6 ریشتری که در توکیو رخ داد 20 نفر مجروح شدند.

20 مارس 2005 - یک کشته و 400 مجروح در اثر زلزله 7 ریشتری در منطقه جنوبی فوکوئوکا.

23 اکتبر 2004 - در اثر این حادثه 6.8 ریشتری 65 کشته و حدود 3 هزار نفر مجروح شدند.

25 سپتامبر 2003 - در زلزله ای به بزرگی 8.3 ریشتر در جزیره شمالی هوکایدو یک کشته و حدود 500 مجروح برجای ماند.

26 می 2003 - صد نفر در اثر این زمین لرزه 7 ریشتری در حوزه میاگی مجروح شدند.

6 اکتبر 2000 - در زلزله 7.3 ریشتری در حوزه توتوری صد نفر مجروح شدند.

7 ژانویه 1995- زمین لرزه ای به بزرگای 7.3 ریشتر شهرهای کوب، اوزاکا و کیوتو را لرزاند. در اثر این زلزله بیش از 5 هزار نفر کشته، بیش از 40 هزار نفر مجروح و 250 هزار خانه ویران شد.

|
|
فرمانده تنهاتیپ اطلاعاتی سپاه+عکس
«سید علی حسینی ابراهیم آبادی» مسئولیت تنها تیپ اطلاعاتی سپاه ـ به نام حر ـ را به عهده گرفت و به عنوان جانشین معاونت اطلاعات نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی‌ انجام وظیفه نمود.«سید علی حسینی ابراهیم آبادی» فرزند سید محمود به سال 1334 در شهر مقدس مشهد متولد شد.

ایشان از کودکی شروع به خواندن نماز کرد و روزه می گرفت و وقتی همه از او می خواستند تا دیگر روزه نگیرد، پاسخ می داد: «اگر اصرار کنید که روزه‌ام را افطار کنم، خودم را میان حوض آب یخ می‌اندازم.»

به گزارش مشرق، شهید حسینی در 18 سالگی وارد ارتش شد اما با دیدن فساد و بی قیدی های فرماندهان ارتش طولی نکشید که از آنجا بیرون آمد. بعد از سه سال از ترک ارتش دوباره مجبور شد برود سربازی اما این بار هم با فرمان امام خمینی مبنی بر فرار سربازان از پادگانها، او هم فرار کرد و به جمع انقلابیون پیوست.

سید علی بعد از پیروزی انقلاب و تشکیل سپاه پاسداران به همراه چند تن از دوستانش سپاه خراسان را راه‌اندازی کردند. این شهید عزیز با شروع جنگ در کردستان به همراه دوستش «شهید بابا رستمی»‌ و عده‌ای دیگر از جوانان خراسانی به یاری شهید دکتر چمران رفتند. سید علی بعد از مدتی حضور در جنگ، فرمانده گردان شد و هنوز 2 ماه از فرماندهی اش نمی گذشت که مسئولین سید علی را به عنوان معاونت اطلاعات عملیات نیروهای خراسان انتخاب کردند.

سید علی حسینی ابراهیم آبادی در جنگ مسئولیت های دیگری چون معاونت اطلاعات و عملیات قرارگاه خاتم الانبیاء (ص) و مسئولیت تنها تیپ اطلاعاتی سپاه ـ به نام حر ـ را به عهده گرفت و به عنوان جانشین معاونت اطلاعات نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی‌ انجام وظیفه نمود.
سرانجام شهید سید علی حسینی پس از رشادت های فراوان در منطقه «ماووت» روز 24 بهمن ماه سال 1366 در عملیات «کربلای 10» ندای حق را لبیک گفت و به شهادت رسید.

|
|
دیکتاتور بحرین هم، فتوشاپی شد + تصاویر

قیام ملت بحرین علیه رژیم «حمد بن عیسی آل خلیفه» پادشاه بحرین بیش از یک ماه است آغاز شده و روز به روز به پیروزی نزدیک تر می شود.

به گزارش بولتن به نقل از «تابناک»، در طول این مدت رژیم حاکم در این کشور تلاش کرده از راه و روش های مختلف ملت خود را از خیابان ها به خانه هدایت کند تا دست از اعتراض بردارند اما تا به این لحظه موفق به این کار نشده است.

از جمله این اقدامات کشتار و سرکوب تظاهر کنندگان بوده اما به دلیل بالا بودن تعداد شهدا و زخمی ها و انتقاد شدید کشورهای مختلف از این رفتار وحشیانه رژیم بحرین، کم کم این رژیم از رفتار غیر انسانی خود دست کشید.

پس از آن «حمد بن عیسی»، با هدف کاهش اعتراضات دستور برکناری چهار وزیر دولت را داد اما این تغییر و تحولات در کابینه هیچ تأثیری در ادامه قیام ملت بحرین نداشت زیرا آنان خواستار سقوط رژیم دیکتاتوری در این کشور هستند.

در طول این یک ماه رژیم حاکم در بحرین چندین بار نیز به قیام کنندگان پیشنهاد مذاکره برای پایان دادن به این بحران را داد اما قیام کنندگان که احساس می کنند اعتراضاتشان کم کم در حال به ثمر رسیدن است، این پیشنهاد را نپذیرفته و به قیام خود ادامه دادند.

گفتی است با وجود اینکه قیام ملت بحرین به گروه، حزب یا طایفه ای خاص تعلق ندارد و تمام اقشار مردم در آن شرکت دارند، اما رژیم حاکم در این کشور این روزها تلاش می کند با سیاه نمایی و دروغ پردازی های رسانه ای، قیام کنندگان را تخریب کرده و در وجهه آنان خدشه ایجاد کند.

از جمله این اقدامات «شیعی» نامیدن یا «ایرانی» خواندن این تظاهرات است. برای نمونه اخیرا دو سایت حامی دولت بحرین در دو عکس متفاوت با استفاده از نرم افزار فتوشاپ مطالب نوشته شده بر روی پلاکارد دو قیام کننده را تغییر داده و به جای آن شعارهایی در حمایت از جمهوری اسلامی ایران نوشته اند تا قیام کنندگان را به اصطلاح «مزدور ایران» بنامند و به تخریب آنان بپردازند.

تصویر اصلی که به مسالت آمیز بودن حرکت معترضین و شرعی بودن خواسته ها اشاره دارد

تصویر دستکاری شده با شعار زنده باد ایران و سقوط آل خلیفه

تصویر فتوشاپی در سایتی دیگر با شعاری متفاوت: برادران عربی نه، زنده باد زنده باد ایران

گفتنی است همزمانی انتشار این دو تصویر در دو سایت متفاوت حامی دولت، دست آنان را رو کرده است.

|
|
ژاپن زلزله آمد؛ «قطبی» گم شد!

به گزارش شبکه ایران، این زمین لرزه 8.9 ریشتری که جان صدها تن را گرفته است در شرق ژاپن رخ داد و سونامی بعد از آن که ارتفاعش به 10 متر هم رسید خسارات شدیدی به ژاپن و مردمش وارد کرد.

حاج باقر، یکی از بستگان افشین قطبی و مدیر برنامه‌های او در ایران هم اعلام کرد که خبری از قطبی ندارد:«هیچ خبری از او ندارم و نمی‌دانم چه شرایطی دارد.از دیروز بعد از ظهر بارها با او تماس گرفتیم اما امکان ارتباط وجود نداشت.»

به گزارش خبرگزاری‌ها ارتباطات تلفنی با ژاپن بعد از وقوع حادثه مختل شده است و به همین دلیل امکان تماس با سرمربی سابق پرسپولیس و تیم ملی وجود نداشت.باشگاه شیمیزو اس پالس قرار بود امروز میزبان کاشیما آنتلرز باشد اما این بازی به دلیل وقوع زلزله به زمان دیگری موکول شد تا همچنان کسی از سرنوشت افشین قطبی خبردار نباشد.

در عکس زیر نقطه زرد رنگ شهر شیزوکا را نشان می‌دهد که در آن فاصله با مرکز زلزله مشخص است.

پایان مطلب/

|
|

همسر دکترفاطمی: مهر مشایی دردلم جا گرفت

همسر دکتر فاطمی گفت: وقتی به ایران آمدیم اولین ملاقاتمان با آقای رحیم مشایی بود که ایشان را در آن زمان نمی شناختم و از همان روز مهر بزرگی از آقای مشایی در دل ما جای گرفت و بعد از آن با آقای احمدی‌نژاد دیدار کردیم و آن دیدار نیز همه به گریه گذشت.

به گزارش مشرق، ایسنا به مناسبت فرا رسیدن سالروز دستگیری دکتر فاطمی به دست رژیم پهلوی در اسفندماه و همچنین نزدیک شدن به روز 29 اسفند روز ملی شدن صنعت نفت به سراغ همسر دکتر فاطمی (پریوش سطوت) رفت تا به همراه او به بازخوانی خاطران آن سال‌ها بپردازد که متن این گفت‌وگو به شرح زیر است.

پریوش سطوت در ابتدای مصاحبه گذری به دوران روزنامه‌نگاری دکتر فاطمی ‌کرد و با اشاره به قلم تیز و تند وی و تحصیل دکتر فاطمی در پاریس در رشته حقوق و اقتصاد و همچنین گذراندن دوره روزنامه‌نگاری در این کشور گفت:« بعد از این‌که از ایران خارج شدم به پاریس رفتم و به همان موسسه‌ای رفتم که دکتر فاطمی در آنجا درس روزنامه‌نگاری گذرانده بود. به این رشته علاقمند بودم و می‌خواستم که راه فاطمی را اینگونه ادامه دهم. در آن موسسه یک صندلی خالی نیز به یاد دکتر فاطمی گذاشته بودند، ولی متاسفانه وقتی ساواک متوجه این موضوع شد، در این ارتباط ممنوعیت‌هایی را ایجاد کرد و من به خاطر فرزندم از این کار منصرف شدم.»

پریوش سطوت که 38 سال اخیر زندگی خودرا در انگلیس گذرانده و اکنون بیش از هفت ماه است که به ایران بازگشته و در خیابان دکتر فاطمی سکنا گزیده است، در مورد نحوه آشنایی و ازدواج خود با دکتر فاطمی با بیان این‌که دکتر فاطمی در نائین در خانواده‌ای روحانی و مذهبی به دنیا آمده بود و خانواده دکتر فاطمی با خانواده و پدر من آشنایی و رابطه داشت، یادآور شد:« دکتر فاطمی چون فردی مبارز بود و فعالیت های سیاسی انجام می داد ، گفته بودند که هیچ وقت ازدواج نمی‌کنم و آدم سیاسی نباید ازدواج کند، ولی نمی‌دانم چه شد که آخر ازدواج کردند، شاید آن‌گونه که خود اظهار کردند، عاشق من شدند و ازدواج کردند.» وی ادامه داد:« من در ابتدا آمادگی برای ازدواج نداشتم و به ایشان گفتم که اصلا اهل این کارهای سیاسی نیستم. در آن زمان دکتر، معاون پارلمانی و سخنگوی دولت بودند، ایشان به من گفتند شما با من ازدواج کنید و من استعفا می‌دهم و دقیقا این کار را کرد. یک روز بعد از این‌که ازدواج کردیم، دکتر فاطمی از تمام کارهای‌شان استعفا دادند و من وقتی متوجه این موضوع شدم، به شدت ناراحت شدم. محصلین و دانشجویان در مقابل درب خانه ما تجمع کرده بودند و تلفن‌های زیادی از دفتر دکتر مصدق و این طرف و آن طرف به من منزل ما می‌شد و من در آن موقع فهمیدم چه کار اشتباهی کردم.»

همسر دکتر فاطمی افزود:« موقعی که ازدواج کردیم من 16 سال و دکترفاطمی 29 سال داشت . فاطمی در 13 سالگی پدرش را از دست داد و از همان زمان نیز شروع به نوشتن در روزنامه‌های مختلف کرد و به علت این‌که به بیان حقایق می پرداخت و منتقد بود، مرتب زندانی می‌شد، دکتر فاطمی مشوق محمد مسعود شد تا انتشار روزنامه "مرد امروز" را ادامه دهد و خودش نیز روزنامه "باختر امروز" را منتشر می‌کرد. به مسعود گفته بود که بیا در کنار هم به خاطر پیشرفت کشور مبارزه کنیم. حسین با مسعود رابطه بسیار صمیمانه‌ای داشت به همین بابت وقتی مسعود را ترور کردند، به شدت ناراحت و افسرده شد. در سالگرد ترور مسعود، من ودکتر تازه ازدواج کرده بودیم و من یک ماهه باردار بودم. صبح سالگرد ترور مسعود دکتر به من گفت که من بر سر مزار مسعود در شمیران می‌روم؛ چراکه ما با هم خیلی رابطه دوستانه داشتیم و از شما نیز خواهش می‌کنم که ساعت 3 بعدازظهر به عنوان همسر من بر سر مزار او حاضر شوی ودرست در همان روز و بر سر مزار مسعود بود که دکتر ترور شد و تیرهایی به قلب و طهال ایشان اصابت کرد و از همان جا ایشان را به بیمارستان نجمیه بردند. دکتر در راه بیمارستان به همراهانش گفته بود که به پریوش همسرم نگویید چه اتفاقی افتاده است در حالی که رادیو در همان روز و در همان موقع آن خبر را اعلام کرده بود، ودر واقع رادیو BBC قبل از این‌که دکتر را با تیر بزنند این موضوع را اعلام کرده بود، ولی رادیوی منزل ما قطع شده بود و من در جریان اخبار نبودم.»

همسر دکتر فاطمی در ادامه مرور خاطراتش از روز ترور همسرش در25 بهمن سال 1330 گفت:« همان روز ترور تلگرافی به دست من رسید که در آن به نقل از دکتر آمده بود، همسر عزیزم به علت این‌که برادر بزرگم سخت مجروح شده ، چند روزی به اصفهان می‌روم و من نیز بر اساس این تلگراف فکر کردم که اتفاقی نیفتاده و او به اصفهان رفته است، من سه چهار روز از موضوع ترور دکتر آگاهی نداشتم، در حالی‌که اطرفیانم از جمله پدر و مادرم می‌دانستند، ولی طوری رفتار می‌کردند که گویی اتفاقی نیفتاده است. بعد از سه چهار روز به من گفتند که دکتر چاقو خورده و به بیمارستان منتقل شده است و در آن زمان باز هم از ترور دکتر بی اطلاع بودم . ساعت 12 شب به دیدار ایشان در بیمارستان رفتم، ولی مرا راه ندادند و فردا صبح آن روز توانستم دکتر را ببینم، وقتی ایشان را دیدم بسیار قوی و مهربانانه برخورد کردند گویی که اتفاقی نیفتاده است. در آن موقع مجله "تهران مصور" در اتاق دکتر بود و عکس‌هایی از دکتر فاطمی که مورد اصابت گلوله قرار گرفته بود در آن مجله چاپ شده بود و من تازه بعد از آن‌که عکس‌ها را مشاهده کردم، متوجه شدم که چه اتفاقی افتاده است، از هوش رفتم و وقتی به هوش آمدم دیدم که در اتاق دیگری هستم و پرستاری بر سر بالین من ایستاده است.»

همسر دکتر فاطمی افزود:«مدت زیادی ما گرفتار مشکلات پا و قلب ایشان بود، بودیم. به همین بابت یک بار به آلمان رفتیم و در آنجا عمل جراحی بر روی دکتر فاطمی انجام شد، در حالی که در همان روز ترور در بیمارستان پای دکتر فاطمی را با اسید سوزانده بودند، بسیار خوش صحبت بودند و مهربانی می‌کردند و با این همه مصیبت به راحتی کنار می‌آمدند. ایشان هوش فوق‌العاده‌ای داشت و زبان آلمانی را نیز در همان مدتی که در آلمان بستری بودند، یاد گرفتند. دکتر روابط عمومی مخصوصی را داشتند و هیچ کس متوجه نمی‌شد که ایشان دارای درد و ناراحتی هستند. من تا زمانی که همسر دکتر فاطمی بودم و قبل از ترور ایشان نمی‌دانستم که با چه شخصیت عظیمی زندگی می‌کنم، شناختی از ایشان نداشتم و تمام شناختم از ایشان بعد از اعدام دکتر فاطمی بود.»

سطوت درباره کودتای ناموفق25 مرداد سال 32 و اتفاقات آن روز نیز خاطرنشان کرد:« منزل پدر من در منطقه شمیران در خیابان پهلوی سابق روبروی پمپ بنزین بود و اکنون نیز هست. آن‌جا منزل پدری من بود و پدر من پشت خانه خودشان یک خانه برای من و دکتر فاطمی اجاره کرده بودند. دکتر فاطمی شب 25 مرداد در ساعت 12 شب آمدند و من را از خانه پدری‌ام به خانه خودمان بردند در همان موقع من متوجه شدم که نگهبان خانه یک فرد نظامی است و شخصی نیست . به دکتر فاطمی این مساله را گفتم. دکتر گفت که شما نباید بترسید باید شجاع باشید و ترسی به خود راه ندهید. من آن موقع متوجه منظور ایشان نشدم، بعد از چند دقیقه که ما وارد خانه شدیم و دکتر نیز کفش‌های‌شان را عوض کرده بودند و به دستشویی رفته بودند و من نیز در اتاق خواب بودم و پرستار بچه نیز از بچه مراقبت می‌کرد، عده‌ای به خانه ما ریختند و پرستار بچه و دکتر را بردند و من حالم بسیار بد شد،‌ بچه ی ما در آن موقع چند ماهه بود و بسیار کوچک بود.»

وی ادامه داد:« افراد نظامی بسیاری به خانه ما آمده بودند و دکتر را با همان وضع بردند، در حالی که من و بچه ایشان گریه می‌کردیم. تا نزدیکی‌های صبح نظامی‌ها در خانه ما بودند و بی‌جهت اهانت و توهین می‌کردند، سپس گروهبان ساقی آمد و گفت ما با شما کاری نداریم و ناراحت نباشید. من در آن موقع نمی‌دانستم چه اتفاقی افتاده است و نزدیک‌های صبح نیز دکتر فاطمی برگشتند، حالشان بسیار بد بود، آن زمان وزیر خارجه بودند و بعد از بازگشت، من، ایشان و سپهبد ریاحی سوار ماشین شدیم و به منزل پدری من رفتیم، پدر و مادر نیز نمی‌دانستند چه اتفاقی افتاده است، فاطمی به آن‌ها گفت کودتایی شده و من پریوش را به شما می‌سپارم و زود برمی‌گردم. دکتر رفتند ومن از 25 مرداد به بعد دیگر دکتر را ندیدم واین آخرین دیدار ما بود ، در روز 27 مرداد دکتر به من زنگ زدند و گفتند که نگران نباشید ما باز هم همدیگر را می‌بینیم.»

همسر دکتر فاطمی همچنین با اشاره به اتفاقات روز 28 مرداد 1332 گفت:« در آن روز به ما خبر دادند که دفتر روزنامه را آتش زدند، من چندان حوادث آن روز به صورت دقیق یادم نمی‌آید و در همان روز به خانه ما نیز ریختند. من به خانه‌ پدرم آمده بودم و بچه مان را در خانه خودمان جا گذاشته بودم و بسیار ناآرامی می‌کردم، در همان روز کسی از خانه پدرم به خانه ما رفت و بچه را در لای رختخواب‌ها گذاشت و به منزل آورد. دکتر در آخرین گفت‌وگوی تلفنی خود که در 27 مرداد صورت گرفت به من تاکید کردند که شجاع باشم.»

وی در مورد نحوه دستگیری دکتر فاطمی در اسفند سال 1332 نیز گفت:« بعد از 28 مرداد دکتر فاطمی برای دو الی سه ماه در منزل بردار خانم قطب که نزدیک‌ترین دوست اینجانب می‌باشد، مخفی بود. بعد از چند ماه توسط سلطنت خانم همشیره دکتر فاطمی، ایشان به منزل دکتر محسنی که داروساز بودند رفتند و تا پایان زمان دستگیری در آنجا بودند، دکتر محسنی نیز این خانه را از آقای جلیلوند که در شهربانی شاغل بودند اجاره کرده بودند. یک روز یکی از خدم‌های خانم که در آنجا مشغول به کار بود این خبر را به بیرون منتقل کرد که کسی در این منزل مخفی است و بعد از آن ساواک به آن خانه ریخت و دکتر را دستگیر کرد، در آن زمان رژیم در تمام تهران به دنبال فاطمی بود و جایزه زیادی را برای سر دکتر گذاشته بود. دکتر فاطمی پس از دستگیری بلافاصله خود را معرفی می‌کند و ارتشبد نصیری با ماشین فاطمی را به دم کاخ می‌برد تا به شاه اطلاع دهد که فاطمی را دستگیر کرده است. نصیری وقتی فاطمی را به داخل ماشین می‌برد با ته هفتیر بر سر دکتر فاطمی می‌زند و جالب است بدانید در موقع انقلاب و دستگیری نصیری، دکتر ابراهیم یزدی همین عمل را با نصیری انجام داد.»

وی ادامه داد:« در موقع دستگیری دکتر فاطمی، شعبان جعفری معروف به شعبان بی‌مخ با چندین ضربه چاقو و سرگرد مولوی و امجدی با لگد مفصل دکتر را مورد ضرب و شتم قرار می‌دهند و تلاش می‌کنند که دکتر را از بین ببرند که خواهر فاطمی سلطنت‌ خانم خود را بر روی دکتر می‌اندازند و التماس می‌کند که او را نکشند. دکتر فاطمی سپس به بیمارستان شماره یک ارتش منتقل می‌شود و در آنجا نیز اقدامات بی‌رحمانه‌ای علیه دکتر فاطمی انجام می‌دهند تا بالاخره حکم اعدام ایشان داده می‌شود. دکتر در برابر تمام این اقدامات بی‌رحمانه به دلیل عشق به مردم و ایران بسیار قوی و صبور بود.»

وی درباره اعدام دکترفاطمی در بامداد 19 آبان 1333 گفت: «10 روز قبل از این‌که حکم دکتر اجرا شود، در جریان حکم اعدام بودیم، این احتمال را نیز می‌دادیم که ممکن است دکتر عفو شود، در آن زمان آقای جمال امامی ـ که وکیل مجلس و فرد بانفوذی بود، گرچه در مجلس نیز با دکتر اختلاف نظر داشت ـ به دیدن شاه رفته بود و از شاه خواسته بود که این کار را نکند و گفته بود فاطمی بیمار است و چندین عمل بر روی طهال و قلب خود انجام داده است، ولی شاه توجه‌ای نکرده بود و این حکم اجرا شد.»

وی با اشاره به رابطه صمیمانه فاطمی با دکتر مصدق گفت: «ارتباط این دو ارتباط صمیمانه‌ای بود و اصلا نمی‌توان این تصور را داشت که در ذهن و تصور دکتر فاطمی چیزی جز صداقت و احترام به دکتر مصدق گذشته باشد. نهایت احترام و علاقه را به دکتر مصدق داشت و دکتر مصدق نیز این‌گونه بود. بزرگترین صفت فاطمی در زندگی‌اش صداقت و صمیمیت او بود ، نهایت علاقه را به مصدق داشت و حتی در روزهای آخر زندگی‌اش در زندان وقتی به او گفته بودند که دوست دارد چه کسی را ملاقات کند، گفته بود دوست دارم همسرم و دکتر مصدق را ببنیم که تیمور بختیار اجازه چنین امری را نداده بود و پدر من نیز می‌دانستند که بختیار چقدر آدم کثیفی است. در روزهای آخر باقیمانده به زندگی دکتر فاطمی، نظامیان و افراد تیمور به خانه ما ریخته بودند تا من را نیز ببرند و من در آن زمان بستری بودم و نمی‌دانستم چه اتفاقاتی در حال رخ دادن است.»

وی با اشاره به روزی که دکتر فاطمی را اعدام کردند، گفت:« آن روز همه داغدار بودند، دانشجویان، محصلین، همه ناراحت و عزادار بودند . در آن موقع جنازه دکتر فاطمی را نیز به ما نمی‌دادند و خواهر ایشان سلطنت خانم با زحمت زیاد توانست جنازه را بگیرد و با تاکسی جنازه ایشان را آوردند. دکتر در ساختمان زرهی ارتش تیرباران شده بودند و خواهر ایشان با جسارت تمام توانستند، جنازه ایشان را پس بگیرند، خواهر ایشان سلطنت که اکنون فوت کرده بیش از هر کس دیگری برای دکتر فداکاری کردند و همیشه برای من قابل احترام هستند. در روزی که دکتر فاطمی را در ابن بابویه به خاک می‌سپردند، خواهر ایشان سخنرانی قرایی کرد و رژیم پهلوی را زیر سوال برد، نظامیانی که در آن‌جا بودند نیز گریه می‌کردند و هیچ عکس‌العملی نشان نداد.»

وی در ادامه با بیان این‌که زندگی کوتاهی با دکتر فاطمی داشتم و ایشان هر شب ساعت 3 نصف شب می‌آمدند و 5:30 صبح می‌رفتند و همیشه سر کار بودند، گفت: «من به این‌گونه زندگی با ایشان عادت کرده بودم. ایشان مردم را دوست داشتند و عاشق خدمت به مردم بودند و من نیز چون مردم را دوست داشتم، شکواییه‌ای نداشتم و هیچ وقت به ایشان نگفتم که فرصتی نشد ما با هم به یک سینما یا یک میهمانی برویم. خوشحال بودم که دکتر در خدمت مردم است.»

همسر دکتر فاطمی در مورد زندگی خود بعد از شهادت دکتر فاطمی نیز یادآورشد: «تقریبا چند سال بعد از شهادت ایشان در ایران بودم، پدرم فوت کردند و نزد مادرم زندگی می‌کردم، دوست نداشتم که فرزندم در این تهدیدات و ناراحتی‌ها بزرگ شود به همین دلیل او را در سن کودکی به یک مدرسه شبانه روزی در انگلستان فرستادم و یکی دو سال بعد خودم به وی پیوستم، البته برخلاف میلم مجبور شدم که وی را به انگلستان بفرستم، هیچ کس نمی‌تواند از سرنوشت خود فرار کند. 38 سال در آن‌جا زندگی کردم، ولی فکر و حواسم همیشه با ایران بود، ولی به خاطر این‌که خاطرات تلخی از آن دوران داشتم و از در و دیوار خاطرات تلخ برایم می‌بارید، هیچ وقت حاضر نبودم به ایران بیایم.»

وی همچنین تصریح کرد:« بعد از این‌که دکتر محمود احمدی‌نژاد رییس‌جمهور شدند، احساس کردم که ایشان با آن رویه های مردمی که مورد قبول دکتر بود همخوانی دارند و به همین دلیل تصمیم گرفتم که به همراه پسرم تنها بازمانده دکتر به ایران آمده و با رییس جمهور مردمی ایران ملاقات کنم وقتی به ایران آمدیم اولین ملاقاتمان با آقای رحیم مشایی بود که ایشان را در آن زمان نمی شناختم و از همان روز مهر بزرگی از آقای مشایی در دل ما جای گرفت و بعد از آن با آقای احمدی‌نژاد دیدار کردیم و آن دیدار نیز همه به گریه گذشت. در تمام دوران قبل و بعد از انقلاب تمام آقایان نهایت محبت و احترام را به دکتر فاطمی گذاشتند، ولی من احساس نزدیکی بیشتری با آقای احمدی‌نژاد می‌کنم و تنها موقعی که به ایران آمدم و خاطرات تلخی از آن ندارم این مقطع زمانی است.»

وی در مورد فعالیت‌های خود در انگلستان نیز گفت:« کار زیادی در آن‌جا انجام نمی‌دهم، تحصیلاتم را در آمریکا ادامه دادم، دو سال زبان خواندم و چهار سال نیز ادبیات و تاریخ دردانشگاه میریلند خواندم، . تاریخ و ادبیات را دوست داشتم، روزنامه‌نگاری را نیز دوست داشتم، ولی ناملایمات زندگی و بیماری باعث شده بود که من دچار افسردگی و ناراحتی شوم.»

وی با اشاره به سفر مهم دکتر مصدق و فاطمی به سازمان ملل اظهارداشت:« این دو نفر با یکدیگر به سازمان ملل رفته بودند و در موقع برگشت از همان فرودگاه دکتر فاطمی به منزل ما زنگ زد و به خانواده من گفته بود که من ناهار خدمت شما می‌رسم، البته در ابتدا به دیدن شاه می‌روم و بعد پیش شما می‌آیم و از همان جا به منزل ما آمدند و از من خواستگاری کردند. البته از یک ماه قبل از سفر معاشرت‌شان با خانواده ما زیادتر شده بود و بعد از برگشت خواستگاری کردند.»

وی در مورد رابطه دکتر فاطمی و آیت‌الله کاشانی نیز یادآورشد:« این دو رابطه خوبی با هم داشتند، دکتر با تمام اعضای جبهه ملی از جمله دکتر حسین مکی رابطه خوبی داشت، البته چون من آدم سیاسی نبودم، دکتر هیچ وقت کارهای بیرون خود را به داخل منزل نمی‌آوردند و مطلبی را مطرح نمی‌کردند و در واقع فرصتی نیز نبود که این مطالب را مطرح کنند. ما دو ساعت بیشتر ایشان را در روز نمی‌دیدیم و وقتی که می‌دیدیم نیز حرف‌های معمولی زده می‌شد، البته یک بار یادم هست که ایشان با چشم گریان و ناراحتی به منزل آمدند و من علت را از ایشان پرسیدم و دکتر گفت که رییس شهربانی افشارطوس را به وضع بدی کشته‌اند و او را عذاب داده‌اند و من هم همراه با ایشان گریه کردم. در آن زمان آقای افشارطوس را گرفته و کشته بودند .»

وی ادامه داد:« وقتی که به عقب برمی‌گردم خاطرات ناراحت کننده عذابم می‌دهد. وقتی دکتر به شهادت رسید شخصیت‌های مختلف از کشورهای مختلف سراغ ما را می‌گرفتند، ولی من حاضر به دیدار و صحبت با هیچ‌کس نشدم، در طول زمان گذشته چنین فردی شجاع و در عین حال مهربانی را چون دکتر فاطمی ندیدم، در عین این‌که فردی شجاع و دارای قلمی صریح وبی پروا بودند، مهربان نیز بودند. همیشه وقتی وارد خانه می‌شدند به من ابراز محبت زیادی می‌کردند. یک روز یادم هست در آشپزخانه بودم و می‌خواستم آشپزی کنم، ولی چون آشپزی چندان بلد نبودم، کمی برایم این موضوع سخت شد، دکتر فاطمی وقتی وارد اتاق شدند، دست من را گرفتند و به من گفتند که غذا چیزی نیست و اصلا دوست ندارم تو به خاطر من در آشپزخانه باشی، نمی‌خواهم آشپزی کنی روزنامه و مجله بخوان و کارهایی را که دوست داری انجام بده، هیچ وقت به خاطر من به آشپزخانه نرو. در آن زمان چون زبان اول فرانسه بود و من نیز با آن زبان آشنایی داشتم، روزنامه‌هایی چون لوموند و مجلات فرانسوی را می‌خواندم.»

سطوت درباره اندیشه دکتر فاطمی در مورد زنان نیز گفت:« دکتر فاطمی به زنان احترام ویژه‌ای می‌گذاشت، برای او زن و مرد فرقی نمی‌کرد. معتقد بود که آن‌ها دارای حقوق مساوی هستند و حتی بعضا می‌گفت زنان باهوشتر از آقایان هستند. با آن‌که در یک خانواده روحانی و سنتی بزرگ شده بود طرفدار آزادی البته به میزان مناسب آن بودند. به خانم‌ها احترام می‌گذاشت، خبرنگاران خانم زیادی می‌آمدند و با او مصاحبه می‌کردند و به تساوی حقوق زن و مرد معتقد بود.»

همسر دکتر فاطمی در مورد کتاب‌هایی که وی مطالعه می‌کرد نیز اظهار کرد:« در منزل زمان کمی حضور داشتند و فرصتی برای مطالعه نبود و کتاب نمی‌خواندند و بیشتر مطالعات‌شان را در زمانی که سر کار بودند و دردفتر روزنامه بودند انجام می‌دادند. بیشتر کتاب‌هایی به زبان فرانسه و در مورد تاریخ و مسائل سیاسی می‌خواندند. در منزل نیز کتابخانه کوچکی داشتند و مقداری از این کتاب‌ها در منزل پدر من باقی مانده بود، که من آن‌ها را به کتابخانه برادر آیت الله آقای شاه‌آبادی هدیه دادم. ایشان با آن‌که فعالیت‌ها و کارهای‌شان زیاد بود هیچگاه از کار روزنامه‌نگاری دست برنداشتند و بر کارهای روزنامه نظارت داشتند، مقاله می‌نوشتند و مطالب روزنامه با تائید ایشان چاپ می‌شد، ولی هیچ وقت کارهای‌شان را به خانه نمی‌آوردند و من همیشه تصور می‌کردم که ایشان چگونه فرصت می‌کنند که این همه مقاله بنویسند، مطالعه کنند با آن‌که مسوولیت‌های زیادی نیز بر عهده داشتند.»

همسر فاطمی در مورد زندگی فرزند و نوه‌های خود نیز خاطرنشان کرد:« پسرم در انگلستان حقوق خواند و در اوایل انقلاب با یک خانم انگلیسی که او نیز حقوق خوانده بود، ازدواج کرد. دو نوه دارم، یکی به نام الستر یا حسین و همچنین ناتالی که اسم ایرانی آن پری است. هر دو در سایت‌ها با آن‌که زبان فارسی را زیاد نمی‌دانند در مورد پدربزرگ‌شان خوانده و مطالعه کرده‌اند . الستر در دانشگاه در رشته politice درس می‌خواند و در مورد پدربزرگ خود مطالعات زیادی کرده است. آن‌ها نیز افرادی مردمی هستند و به گذشته خود افتخار می‌کنند. تبلیغات بسیار منفی در مورد ایران در آن طرف انجام می‌شود به نحوی که پسرم وقتی دفعه اول می‌خواست به ایران بیاید دچار تردید شده بود ، ولی وقتی آمد متوجه شد که چه کشوری دارد، به پارک لاله رفت و مردم را دید و در روز دوم سفر نوع نگاهش به طور کامل به ایران عوض شد.»

وی در پاسخ به این سوال که آیا زمانی که فرزندتان کوچک بود در مورد پدر خود و اتفاقاتی که رخ داده بود سوالی می‌کرد و یا شما با او صحبتی کردید، گفت:« من هیچ وقت در مورد آن اتفاقات در آن زمان سعی می‌کردم به فرزندم چیزی نگویم. گریه خود را هیچ وقت به فرزندم نشان ندادم. در حال حاضر نیز در اطاق اجاره ای در لندن زندگی می‌کنم وکلیه خرج زندگی‌ام را پسرم می‌دهد. من همیشه بر اساس احساس خود رفتار کرده‌ام و به دنبال مسائل مادی دنیا نبودم.»

همسر فاطمی در ادامه با بیان این‌که دوست دارم که برای همیشه در ایران بمانم، ولی مجبورم که همیشه در رفت و آمد باشم، در مورد رابطه‌اش با خانواده دکتر فاطمی گفت:« با آن‌هایی که هستند و فعالیت سیاسی نمی‌کنند ارتباط دارم، ولی با آن‌هایی که فعالیت سیاسی می‌کنند، نه. چند نفری نیز در این‌جا هستند که با آن‌ها رابطه دارم. برادر بزرگتر دکتر فاطمی چند سالی در آمریکا بودند و بعد فوت کردند، سه پسر دارند که نمی‌دانم چه گرایش فکری دارند و به خاطر این‌که فاصله دور است چندان ارتباطی ندارم.»

پریوش سطوتی که در سال 1313 به دنیا آمده و در شناسنامه‌اش تاریخ تولد وی 1311 عنوان شده و اکنون 76 سال دارد و 57 سال از جدایی وی و دکتر فاطمی می‌گذرد، همچنین تصریح کرد:« آخرین باری که بر سر مزار دکتر فاطمی رفتم، 19 آبان امسال بود. به امامزاده ابن بابویه رفتم و در موقع برگشت با تعدادی محصل و دانشجو برخورد کردم، آن‌ها پنج سال بود که بر صورت مرتب در این روز بر سر مزار فاطمی می‌آمدند و بعد نیز به دیدن من آمدند.»

وی با بیان این‌که در حال حاضر بیشتر وقتم را به مطالعه می‌گذارنم و گاهی نیز دوستانم را می‌بینم و اگر کمکی نیز از دستم برآید برای مردم گرفتار انجام می‌دهم، ادامه داد: «می‌خواهم خاطراتم را مدون و مکتوب کنم .»

وی در ادامه به ارتباط خود با دکتر احمدی‌نژاد و اسفندیار رحیم مشایی اشاره کرد و گفت:« من تا آن‌جایی که از این دو نفر شناخت دارم، آن‌ها تمام وقت خود را جهت خدمت به مردم قرارداده‌اند و من تا حالا رییس جمهوری به مانند دکتر احمدی نژاد و رییس دفتری به مانند آقای مشایی و اعضای هیات دولتی به مانند آنها ندیده‌ام که به تمام استان‌ها چندین بار سفر کنند و با مردم دیدار و در جهت حل مشکلات مردم تلاش و مشکلات را حل کنند و در واقع این یکی از کارهای آنهاست، البته من تاکید دارم که باید همیشه حقیقت گفته شود؛ گرچه حقیقت تلخ است، ولی دروغ نباید گفته شود. بعضا مطالب خلاف واقعی نیز در مورد من می‌نویسند مثلا چندی پیش در یکی از روزنامه‌ها نوشته شده بود که مقداری از مالکیت یکی از هتل های تهران مال من است در صورتی که من چیزی در هیچ کجا ندارم.»

وی ادامه داد:« من به سهم خودم از ملت عزیز ایران می‌خواهم به مملکت خود عشق بورزند. در راه پیشرفت ایران متحد شوند به خاطر مملکت و حفظ آن همه دست به دست هم بدهیم. من دوست دارم چند سالی که از عمرم باقی مانده در کنار مردم باشم و همواره به دوستان خود می‌گویم که باید به فکر مملکت بود و برای پیشرفت آن تلاش کرد.»

وی همچنین به برگزاری همایش ایرانیان خارج از کشور که چندی پیش در تهران برگزار شد، اشاره کرد و گفت:«در مورد آن همایش بعضا مطالب نادرستی گفته شد در صورتی که آن همایش منفعت زیادی برای کشور داشت؛ افرادی به ایران آمدند که بعد از سال‌ها برای اولین باربه کشور می‌آمدند و وقتی به وطن خود رسیدند خاک آن را بوسیدند. اکنون عاشق این‌جا هستند و مرتب می‌آیند و می‌روند و در کشور سرمایه‌گذاری کرده‌اند. آیا این خدمت بزرگی نبوده است؟ برای برگزاری این همایش آقای مشایی زحمت زیادی کشیدند و جای آن نبود که در مورد این همایش این‌همه تبلیغات منفی بشود و دروغ گفته شود.»

|
|

سجادپور: ترکیب نهایی اکران نوروز مشخص شده است

مدیر اداره کل نظارت و ارزشیابی امور سینمایی وزارت ارشاد گفت: اکران فیلم‌های نوروزی تقریبا مشخص شده که توسط نهاد مربوطه اعلام می‌شود.

به گزارش مشرق سیدعلی‌رضا سجادپور مدیر کل اداره نظارت و ارزشیابی وزارت ارشاد درباره شورای صنفی نمایش و اکران فیلم‌های نوروزی به  برنا گفت: شورای صنفی نمایش تصمیمات نهایی اکران نوروزی را پیگیری می‌کند و ظرف امروز و فردا جدول اکران فیلم‌های نوروزی مشخص خواهد شد.

وی ادامه داد: سال گذشته هم تا روزهای پایانی سال فیلم‌های نوروزی مشخص شده بود خوشبختانه امسال آیین نامه شورای صنفی زودتر ارایه شد و اکران فیلم‌های نوروزی نیز تقریبا مشخص شده که توسط نهاد مربوطه اعلام می‌شود.

سجادپور با بیان اینکه آثار زیادی داوطلب اکران نوروزی بوده‌‌اند، اظهار کرد: به دلیل اینکه داوطلبان اکران نوروزی زیاد بودند کمی اوضاع را پیچیده و تصمیم گیری را برای شورا صنفی نمایش مشکل کرده است اما در مجموع ترکیب آثار مشخص شده و ظرف امروز و فردا اعلام خواهد شد.

|
|

هلاکت 5 صهیونیست توسط گروه عماد مغنیه

گروه شهید 'عماد مغنیه ' وابسته به گردان‌های شهدای الاقصی مسئولیت اجرای عملیات در شهرک صهیونیستی 'ایتمار ' را که به هلاکت 5 صهیونیست منجر شد، بر عهده گرفت.

به گزارش مشرق به نقل از فارس، گروه شهید عماد مغنیه با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که بامداد امروز یکی از مبارزان گردان‌های شهدای الاقصی (گروه شهید عماد مغنیه) موفق شد به منزل یکی از شهرک‌نشینیان حمله برده و تمامی افراد داخل آن را به هلاکت برساند.

در این بیانیه آمده است: این مبارز توانست همه پنج نفری را که در داخل منزل بودند به هلاکت برساند و نیروهای رژیم صهیونیستی این عملیات را تایید کردند و این مبارز نیز به سلامت به پایگاه خود بازگشته است.

گروه مغنیه این عملیات را پاسخ طبیعی به جنایت‌های رژیم صهیونیستی علیه ساکنان نوار غزه و کرانه باختری دانست و اعلام کرد «اسلحه ما همواره اشغالگران صهیونیست را نشانه خواهد رفت».

از سوی دیگر ارتش رژیم صهیونیستی از صبح امروز نابلس را تحت محاصره درآورده و شروع به بازرسی خانه‌ به خانه برای پیدا کردن مجری این عملیات کرده است و در این میان منزل دو خانواده شهید "صلاح محمد قواریق " و "محمد فیصل قواریق " را که سال گذشته به دست شهرک‌نشینیان به شهادت رسیدند، مورد بازرسی قرار دادند.

بر اساس این گزارش نظامیان صهیونیست تا کنون 20 شهروند از اهالی روستای "عورتا " در نزدیکی شهرک صهیونیستی "ایتمار " را بازداشت کرده‌اند.

این در حالی است که "بنیامین نتانیاهو " نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در واکنش به این عملیات آن را "تجاوز تروریستی " خواند و عاملان آن را تهدید به مجازات کرد.

نتانیاهو همچنین از تشکیلات خودگردان خواست تا برای بازداشت مجری این عملیات هماهنگی و همکاری لازم با رژیم صهیونیستی را به‌عمل آورد.

|
|

دانش‌آموزان‌مصری ازدست مبارك خلاص شدند

وزیر آموزش و پرورش مصر با صدور بخشنامه ای دستور داد یک فصل کامل از کتاب علوم اجتماعی با موضوع موفقیت های حسنی مبارک، درس عمومی دوره دبیرستان حذف شود.
عصر ایران: امتحانات دانش آموزان مصری از این پس شامل سئوالاتی درباره موفقیت های حسنی مبارک و حزب حاکم سابق مصر نخواهد بود.

به گزارش روزنامه الشرق الاوسط چاپ لندن، "احمد جمال الدین موسی" وزیر آموزش و پرورش مصر با صدور بخشنامه ای دستور داد یک فصل کامل از کتاب علوم اجتماعی با موضوع موفقیت های حسنی مبارک، درس عمومی دوره دبیرستان حذف شود.

این فصل از کتاب درباره دوره 30 ساله حکومت داری مبارک است.

حسنی مبارک پس از 30 سال ریاست جمهوری، روز 11 فوریه گذشته در پی موجی از انقلاب و اعتراض، از قدرت کناره گیری کرد.

وزیر آموزش و پروش مصر فصل بررسی حکومت مبارک در کتاب درسی علوم اجتماعی را این گونه توصیف کرده است: این بخش از کتاب، به صورت غیرواقعی و توهمی به دوره حاکمیت حسنی مبارک می پردازد.

با این اقدام ، پس از 30 سال ، فصل "موفقیت های مبارک " از کتاب های درسی حذف می شود.

پس از سقوط مبارک، بسیاری از فعالان آموزشی خواستار حذف بخش هایی از کتاب های درسی شدند که به موفقیت های مبارک می پردازد.آنها گفته بودند که این بخش ها ، بیان کننده موفقیت های غیرواقعی هستند.

آنها اضافه کردند: کتاب های درس تاریخ دوره دبیرستان دارای یک فصل کامل درباره مبارک هستند. در این فصل درباره پیشرفت دموکراسی در دوره حاکمیت مبارک سخن به میان آمده و گفته شده که مبارک امتداد انقلاب 1952 است و اصول آن را پی گرفته. موضوعی که غیردقیق و غیرواقعی است.

در کتاب های درسی مصر حتی درباره موفقیت های حزب حاکم به ریاست مبارک نیز مطالبی تدریس می شد.

دکتر "سامی نصار" مدیر مرکز بررسی های تربیتی در دانشگاه قاهره نیز با تایید این اقدام گفت: این موضوع امکان پذیر نیست که دانش آموزان اخبار فساد مالی حزب حاکم سابق و شخصیت های آن را از طریق رسانه ها دریافت کنند و همزمان پیشرفت ها و موفقیت های آنها را به عنوان سمبل دموکراسی و پاکی و سلامت در کتاب های درسی خود مطالعه کنند.

وی همچنین درخواست کرد کتاب های درستی تاریخ و علوم اجتماعی به صورت کامل مورد بازنگری قرار بگیرند.

نصار ادامه داد: دراین کتاب های درسی، مبارک به عنوان یک قهرمان ملی تصویر سازی شده ولی چنین چیزی خلاف است. کتاب های درسی نباید به محلی برای قهرمان سازی یک فرد تبدیل شوند. کتاب های درسی فعلی می بایست به نقش جوانان در ساختن تاریخ اشاره کنند و موضوعات جدیدی مانند انقلاب اخیر مصر را دربر بگیرند.
|
|
رئیس مرکز پژوهشهای مجلس گفت: جوانان پاکدل اگر خودشان را با ملاک سیاسی و دینی یعنی رهبر معظم انقلاب تنظیم کنند با تلاش قدرت طلبان افراطی، کمتر تحریک خواهند شد و انقلابی تر از رهبری و مسلمان تر از ایشان احساس مسئولیت نخواهند کرد.
احمد توکلی در گفتگو با مهر، اصلی ترین ویژگی انسان را قدرت انتخاب و آزادی او دانست و اظهارداشت: این ویژگی است که خدا در طینت بشرقرار داده و حتی بندگی خودش را به اختیار بشر گذاشته است، البته با تحمل تبعاتش.خداوند می فرماید "ما شما را به راه راست هدایت کردیم؛ یا شاکر هستید یا کفر خواهید ورزید."

وی گفت: انقلاب اسلامی هم بر اساس مفاهیم بلند فطرت تاسیس شده و یکی از محورهای حیات اجتماعی و سیاسی اش بر آزادی قرار گرفته است. آزادی انتخاب بر اساس قانون همواره از ابتدا مورد حمایت جمهوری اسلامی بوده و انشاءالله خواهد بود.

آزادی در عالم سیاست با ارائه اطلاعات درست امکان پذیر است

توکلی یادآور شد: آزادی انتخاب در عالم سیاست وقتی امکان پذیر است که اطلاعات سالم، درست و کافی در اختیار مردم قرار گیرد و فضای جامعه از فریب، اغوا، دروغ و تهمت مبرا باشد. هر چه اطلاعات درست تر همه جانبه تر وبه کفایت نزدیکتر باشد تصمیم گیریها به سمت صحت بیشتر سیر می کند. بنابراین کسانی که دغدغه آزادی دارند باید به صداقت در خبررسانی و موضع گیری وفادار باشند. باید سعی کنند جامعه از این موقعیت برخوردار باشد. ولی متاسفانه این وضع ایده آل هنوز به دست نیامده و سابقه تاریخی نیزدارد. البته جای نومیدی نیست؛ برای یک جامعه انقلابی نوپا که سالهای طولانی دوره ستمشاهی را طی کرده به زمان زیادی نیاز است که به این کمالات دست یابد.

فضا سازی غوغاسالارانه فضا را به نفع قدرت طلبان فراهم می کند

رئیس مرکز پژوهشهای مجلس با بیان اینکه جلوگیری از آزادی انتخاب در عالم سیاست به چند طریق ممکن است، خاطرنشان کرد: یکی از مرسوم ترین این راهها، غوغاسالاری رسانهای است که با دادن اخبار جعلی و یا کوچک و بزرگ کردن اخبار درست و فضا سازی غوغاسالارانه، صاحبان نظر و خبر را تحت فشار قرار می دهند که از اظهار نظر و یا اعلام خبرشان خودداری کنند تا قدرت طلبان و منفعت جویان بتوانند ماهی خود را از آب گل آلود بگیرند.

توکلی گفت: کسانی که در سنین من هستند به خاطر دارند که این شیوه هم در دوره نخست وزیری میر حسین موسوی سابقه دارد و بیشتر از آن در دوره ریاست جمهوری آقای خاتمی دیده شده است. تحرکات اجتماعی و اقدامات گروه های فشار برای جلوگیری از آزادی انتخاب نمونه های زیادی دارد که بیشتر در زمان ریاست جمهوری آقایان هاشمی و خاتمی و در این دوره دیده شده است.

وی ادامه داد: این موضوع به خصوص در دوره اصلاحات قابل مشاهده بود. اهل اطلاع به یاد دارند که چگونه در زمان جنگ نخست وزیر با انتقال اخبار نادرست به مرحوم آیه الله مشکینی آن بزرگوار را به موضع گیری در مقابل تنها روزنامه منتقد دولت یعنی رسالت واداشتند. و یا در زمان سازندگی، در نماز جمعه تهران به نفع رئیس جمهور وقت شعار داده می شد که"مخالف هاشمی دشمن پیغمبر است". به این ترتیب به رد و نفی منتقدان تاکید می کردند و آنان را در حد دشمن رسول الله میراندند. در زمان آقای خاتمی در حالیکه رئیس جمهور وقت در حال سخنرانی بود، پای سخنانش دانشجویان به اصطلاح اصلاح طلب شعار می دادند "مرگ بر یزدی" و برای یک رئیس قوه و قاضی القضات کشور مرگ آرزو می کردند و تخطئه لازم صورت نمی گرفت.

ابراز تاسف از گسترش اتهام زنی ها و فحاشی ها در زمان فعلی

عضو شاخص فراکسیون اصولگرایان مجلس تصریح کرد: اتهام زنی ها، فحاشی ها و تظاهرا تغیر قانونی مورد دیگری است که در همه دوران ها کم و بیش بوده و متاسفانه اخیرا هم زیاد تر شده است. نوع سوم فشار ناروای قضایی و تعقیب منتقدان است. این روش ها همگی ضد آزادی عمل می کنند و جلوی انتخاب صحیح مردم را می گیرد و کمالی که جمهوری اسلامی، قانون اساسی و اسلام برای مردم هدف قرار داده از دسترس دور میسازد.

برخی منتقدان دولت از حد خارج می شوند

توکلی گفت: البته فقط کسانی که مورد انتقاد واقع می شوند و بعضا تحمل مخالفت هم ندارند ، مقصر نیستند ، انتقاد کنندگان هم بسیاری از اوقات از حد خارج می شوند و انصاف را کنار می گذارند به همین دلیل اگر ما خواهان اعتلای انسانی مردم که هدف اسلام است، هستیم باید در لزوم پرهیز از فضای اهانت و هتک و تهمت در جامعه پافشاری کنیم.حتی در باره دشمنان مان. قرآن می فرماید: ای اهل ایمانٍ!... دشمنی گروهی شما را از مسیر عدالت خارج نسازد، عدالت بورزید که به تقوا نزدیکتر است.

فضا سازی ها شبیه دوران مشروطه شده است

نماینده تهران گفت: اینکه گفتم در شرایط فعلی این فضا شدید شده به دلیل این واقعیت است که شرایط شبیه دوران مشروطه و نهضت ملی شدن صنعت نفت است که هتک حرمت شخصیت های موثر در نهضت از طرفین رواج داشت به طوریکه احترام کسانی که می توانستند در بحران های اجتماعی آینده، موج گیر و آرامش بخش جامعه و اسباب وحدت کشور باشند تدریجا از بین رفت در نتیجه زمینه فراهم شد که در زمان مشروطه، با حذف مشروعه خواهان و مشروطه خواهان حقیقی، کسانی مثل رضاخان بی سواد و قلدر بر سرکار آیند. در زمان ملی شدن صنعت نفت نیز با هتاکی ها و اتهامات و بی احترامی هایی که به اصطلاح ملی گرایان و نوکران انگلیس در لباس ملی گرایی علیه مرحوم مجاهد بزرگ آیت الله کاشانی روا داشتند و از آن طرف هم حمله به مصدق ازسوی مذهبی ها یا از زبان آنان صورت گرفت و حرمت ها شکسته شد و کودتای ۲۸ مرداد رقم خورد.

وی گفت: اگر در سالهای اخیر دقت کنیم این فرآیند مذموم و غیر قابل قبول را می بینیم. وقتی عده ای به نام انتقاد از دولت چشم انصاف را می بندند و همه خدمات را نادیده می گیرند و جز سیاهی نمی بینند، بهانه به دست افراطیون قدرت طلب و منحرفان صاحب قدرت نیز می افتد که منتقدان را حذف کنند و در این میان هم نیروهای مخلص بازی می خورند.

تاکید بر پرهیز از گرفتار شدن جوانان در دست فراطیون

توکلی خاطرنشان کرد: رهبر انقلاب از زمان ناشناسی و عدم درک موقعیت و نشناختن صف بندی دوست و دشمن گله می کند و خواص را به بصیرت دعوت می کند، آن گاه عده ای جوان متدین مخلص اسیر دست افراطیون قدرت طلب می شوند و به منزل مراجع بسیارعزیز و گرانقدرمراجعه میکنند و فریاد "بصیرت- بصیرت" سر می دهند، یا در نماز جمعه اصفهان مقابل امام جمعه همین فریاد را سر می دهند، یا عده ای دیگر به طرز زشت تر و غیر شرعی تری به منزله اشمی رفسنجانی مراجعه و شعارها داده و فحاشی هایی می کنند که مستحق حد است.

خطر حذف منتقدان دلسوز در صورت ادامه بی اخلاقی ها

توکلی ادامه داد: احترام منتقدان و اصحاب نفوذ در ملت، در اثر این اقدامات به تدریج کاهش می یابد و در موقعیت خطر، خدایی نخواسته کسانی که بتوانند اتحاد ملی راحفظ کنند در عرصه کم خواهند شد.

وی گفت: همین فضا امکان انتقاد منصفانه را نیز کم خواهد کرد و در نتیجه صاحبان قدرت از خیر خواهی صاحب نظران دلسوز محروم می شوند چرا که در این فضای آلوده اغلب افراد از اظهار نظر دلسرد می شوند یا وحشت می کنند. مشابه همین رفتار در گذشته هم بود. آن وقت که امام امت برای هدایت جامعه و تفکیک انحرافات در اسلام، بحث اسلام آمریکایی را مطرح کردند ،همین گروهی که الان از عدم آزادی می نالند، بدترین نسبت هارا به روحانیون و انقلابیون مبارز دادند. آن زمان نخست وزیر وقت با پشتیبانی مجمع روحانیون مبارز که به مدعی امروز تدبیل شده است، همه مخالفان خود را به داشتن اسلام آمریکایی متهم کرد و فضا را برای اظهار نظر و انتقاد سالم به شدت تنگ نمود.

هتاکی ها و فشارهای غیر قانونی به قدرت طلبان مستبد فرصت هر کاری را می دهد

رئیس مرکز پژوهشهای مجلس درخصوص تبعات گسترش فضای تهمت زنی در میان مردم و جامعه گفت: وقتی شرایط به وسیله هتاکی و فشارهای غیر قانونی ، دروغ پردازی و غوغاسالاری وهمچنین تهمت زدن آلوده شد، قدرت طلبان استبدادگرا فرصت می یابند، مثل شرایط فعلی، هرکار که می خواهند زمینه فراهم شود. حتی با استفاده از امکانات عمومی به این فضا دامن می زنند و مسئولان دلسوزی که از انتقاد استقبال دارند و در قدرت هستند از انتقادات سالم مردم و اطلاعات درست محروم می شوند و جامعه از نظر تدبیر امور سیاسی و اقتصادی ضرر می کند.

نیازمند اتحاد عاری از تهمت هستیم

وی گفت: از حیث بین المللی نیز در شرایطی هستیم که جهان اسلام محتاج وحدت است وایران کانون انقلاب اسلامی و سرمشق ملت های منطقه قرار گرفته است بنابراین به وحدتو اتحاد نیازمندتر است. اما این فضا ضد وحدت عمل می کند و به آزادی خواهی و شرافتمندی اسلامی جهان ضربه می زند . بنابراین ما هم در شرایط داخلی و هم خارجی بیشتر نیازمند به فضای اتحاد و عاری از تهمت هستیم.

انتشار اخبار نادرست ثمره بی تقوایی هاست

نماینده تهران افزود: رسانه های جمعی نوین راه را سهل می کنند سرعت اطلاع رسانی را بالا می برند، وقتی فضا آلوده به تهمت شد این ناراستی و خبرهای اشتباه با سرعت بیشتری پخش می شود و بمبارانی از اطلاعات نادرست را ممکن می کند و تکرار حرف غلط به مشهورات زمانه تبدیل می شود و قضاوت نادرست افراد را شکل می دهد. این ثمره همان بی تقوایی هاست که بر ابزار جدید سوار و جامعه را به سمت پرتگاه می برد .

جوانان خود را با ملاک اصلی سیاسی و دینی یعنی رهبری تنظیم کنند

وی یادآور شد: حال جوانان پاکدل اگر خودشان را با شاقول سیاسی و دینی یعنی رهبری، تنظیم کنند با تلاش قدرت طلبان افراطی از هر طرف، به خصوص آنها که درراس قدرت هستند و قدرت را در دست دارند، کمتر تحریک خواهند شد و انقلابی تر از رهبری و مسلمان تر از ایشان احساس مسئولیت نخواهند کرد. احساسی که به تعبیر رهبری نه تنها وظیفه نیست بلکه خلاف وظیفه است.

توکلی گفت: اگر جوانان ما به مسیر صحیحی که رهبری ترسیم می کنند، توجه کنند و مراتبی را که مقام رهبری برای نیروهای انقلاب قائل هستند، احترام بگذارند، کمتر ابزاردست افراطیون و قدرت طلبان می شوند.

وی یادآور شد: این سخن را کسی می گوید که از جوانی همواره در نقد وضع موجود فعال بوده و خود یکی از پیشگامان در انتقاد از دولتها، دولت موسوی، خاتمی و هاشمی بوده و هم اکنون نیز در نقد دولت وظیفه اش را ترک نمی کند.

تاکید بر پرهیز از بی انصافی و اتهام زنی

توکلی تاکید کرد: بحث از پرهیزاز انتقاد دلسوزانه نیست، بلکه همه وظیفه دارند به آن قیام کنند. بحث از پرهیز از بی انصافی و اتهام زنی و ندیدن خدمات و زحمات در کنارعیب ها و انحرافات است. بنده هم مثل هر سیاستمدار انقلابی که دیگر باید صحنه را به جوانان بسپارد، از جوانان عزیز انتظار دارم به آزادی در چارچوب اسلام و به احکام شرع مقدس برای تعقیب عدالت پایبند باشند.

در فضای آلوده اطلاع رسانی بزرگان هم دچار اشتباه می شوند

وی درخصوص لزوم توجه بزرگان نظام به موضع گیری های درست و به جا و عدمتاثیرپذیری از اخبار دروغ نیز گفت: وقتی فضا آلوده باشد حتی بزرگانی که از آنان انتظار نیست ممکن است در اثر اطلاعات دروغ و یا وزن نامناسب دادن به اطلاعات درست، به اشتباه افتند. شبیه اشتباهی که برای یکی از مراجع محترم قم درباره رشد مسیحیت در ایران اتفاق افتاد که نسبت به آن اظهار نگرانی فرموند. یا اینکه براثر جوسازی های رسانه های طرفدار فتنه گران و زیاده طلبان شکست خورده در انتخابات دهم، انتخابات هیئت رئیسه مجلس خبرگان را قدرت طلبی تعبیر کردند در حالیکه این انتخابات جلوه ای از تدبیر و هماهنگی روحانیت بود
|
|

مشایی ویزای آمریکا را گرفت

کد مطلب : 70813 21 اسفند 1389 ساعت 16:38  

معاون سياسي دفتر رييس‌جمهور با بيان اين كه ' اسفنديار رحيم مشايي' رييس دفتر رييس جمهور، 27 اسفند ماه امسال براي شركت در جشن نوروز ايرانيان مقيم آمريكا به اين كشور سفر فرهنگي مي كند، گفت كه اين سفر در جهت تامين و تقويت اهداف و منافع ملي است.

'محمدجعفر بهداد' روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار سياسي ايرنا در خصوص صدور ويزا به آمريكا براي رحيم مشايي و هيات همراه گفت: تقاضاي صدور ويزا به سازمان ملل داده شده و آن ها بايد اين موضوع را پيگير باشند و اين مساله به اين بستگي دارد كه آن ها در اين راستا چه قدر موفق باشند. 

وي با اشاره به اين كه بيشترين ايرانيان مقيم خارج در آمريكا ساكن هستند، گفت : بطور طبيعي رسيدگي به وضعيت و مشكلات آنان از وظايف دولت جمهوري اسلامي ايران است و احياي ارزش هاي ملي و فرهنگي هموطنان در خارج نيز از نقطه نظر تامين منافع و امنيت ملي ضروري و قابل توجيه است. 

وي افزود: رييس دفتر رييس جمهوردر سفر سه روزه خود در جشن نوروز ايرانيان مقيم آمريكا شركت و با 'بان كي مون' دبيركل سازمان ملل نيز ديدار خواهد كرد. 

معاون سياسي دفتر رييس جمهور خاطرنشان كرد: اين سفر به دعوت سازمان ملل متحد صورت مي گيرد و دبيركل سازمان ملل نيز در يكي از برنامه ها حضور خواهد يافت. 

وي در خصوص پيشداوري برخي افراد در خصوص سفر رحيم مشايي به آمريكا، گفت: برخي از عناصر سياسي و رسانه اي با پيشداوري غلط به اين موضوع پرداختند و در پاسخ به آنان مي گويم آن چه كه در اين سفر انجام خواهد شد در جهت منافع ملي است ، ولي تمايل نفساني برخي از عناصر سياسي و رسانه اي براي تخريب دولت به حدي است كه آنان را به ورطه مخالفت با منافع و مصالح ملي كشانده است.

**تكذيب ديدار مشايي با مقامات سياسي آمريكا
وي برخي ادعاها در خصوص اين كه مشايي در سفر خود به آمريكا مي خواهد با مقامات سياسي آمريكا ملاقات كند را كذب دانست و گفت: هدف رييس دفتر رييس جمهور از اين سفر ديدار با ايرانيان است. 

بهداد با بيان اينكه برخي جشن هاي نوروزي توسط دولت مردمي آقاي
احمدي نژاد را با جشن هاي پادشاهي و باستان گرايانه تشبيه مي كنند، اين تشبيه را ناشيانه و ناشي از كم اطلاعي نويسندگان اين مطالب از واقعيت هاي تاريخي ايران دانست. 

وي افزود: اين تشبيه ها نوعي جفا به دين است كه بهار طبيعت را با بهار دل ها يكي مي داند، ما نوروز را از روزهايي مي دانيم كه روز خدا ناميده مي شود. 

|
|

اخبار نوری زاده از پشت پرده کلمه

کد: 891221083   16:37  - 1389/12/21

اخبار نوری زاده از پشت پرده سایت "میرحسین موسوی"

به گزارش «» ، علیرضا نوری زاده مفسر رادیو اسرائیل و صدای آمریکا مدعی شد که سایت کلمه ، پایگاه اطلاع رسانی رسمی میرحسین موسوی در اختیار ماموران امنیت جمهوری اسلامی قرار گرفته است.

نوری زاده طی گفتگویی با شبکه تلویزیونی صدای آمریکا(VOA) با اشاره به عذرخواهی سایت «کلمه» بابت انتشار خبر کذب انتقال موسوی به زندان حشمتیه ، ادعا کرد: چون هیچ دلیلی برای عذرخواهی سایت کلمه درباره خبر منتشره وجود ندارد پس باید نتیجه بگیریم که این سایت به دست ماموران امنیتی جمهوری اسلامی افتاده است.وی ادعا کرد که 5 ،6 نفر رمز عبور ورود به سایت کلمه را دارند که برخی از آن ها در خارج کشور هستند.نوری زاده به اسامی افرادی که پسورد ورود به سایت کلمه را دارند اشاره ای نکرد اما با اشاره به حضور برخی مشاوران موسوی در کشورهای اروپایی (نظیر اردشیر امیرارجمند) و تشکیل گروهی با عنوان شورای هماهنگی راه سبز امید توسط آنها احتمال می رود منظور نوری زاده این اشخاص باشند.

گفتنی است سایت کلمه هنگام آغاز حصر خانگی موسوی و همسرش با انتشار خبری مدعی شد که این دو به زندان حشمتیه منتقل شده اند اما پس از آن که با روشن گری رسانه ها مشخص شد که زندان حشمتیه ربطی به نهادهای امنیتی و انتظامی ندارد و 3 سال است تعطیل شده است سایت کلمه خبر دروغ خود را پس گرفت و بابت آن از مخاطبین عذرخواهی کرد. عذرخواهی سایت کلمه بابت انتشار اخبار دروغ ، واکنش تند بسیاری از حامیان فرقه سبز در خارج کشور را بدنبال داشت در حالی که سایت کلمه این عذرخواهی را به دلیل آشکار شدن ابعاد دروغ بزرگش نزد مردم داخل کشور عنوان کرد.

با توجه به این که گردانندگان سایت رسمی میرحسین موسوی تاکنون به ادعای نوری زاده پاسخی نداده و اخبار و گزارش های آن به روال سابق منتشر می شود ، این احتمال وجود دارد که نوری زاده و تیمش در یک رقابت درونی با نمایندگان موسوی در خارج کشور، قصد دارند ضمن خدشه وارد کردن به اعتبار سایت رسمی موسوی ، گردانندگان این سایت را نفوذی دستگاه اطلاعاتی ایران قلمداد کرده و خود را در جایگاه خط دهی به پیاده نظام فرقه سبز قرار دهند.در همین راستا ذکر این نکته مهم است که در هفته های اخیر بین اپوزیسیون قدیم و جدید رقابت سختی آغاز شده که نمونه آن را می توان در حملات شدیداللحن گروه های چپ و سلطنت طلب علیه عطاء الله مهاجرانی و محسن کدیور مشاهده کرد. به نظر می رسد عناصر اپوزیسیون قدیم از این که اصلاح طلبان فراری در قامت رقبای جدیدی برای گرفتن بودجه کنگره آمریکا جهت براندازی جمهوری اسلامی ظاهر شده اند ، به شدت عصبانی هستند و تلاش می کنند با زدن برچسب هایی چون اصلاح طلب حکومتی و حتی نفوذی های نهادهای امنیتی جمهوری اسلامی در اپوزیسیون ، رقبای حریص تازه نفس را از میدان به در کنند.  
==================================================================================
: علیرضا نوری زاد از فعالین ضدانقلاب که هر شب در صدای امریکا تحلیل سیاسی ارائه می‌دهد شب گذشته ادعای جالبی درباره سایت میرحسین موسوی مطرح کرد.

به گزارش خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»، نوری زاد می گوید آشنایی کاملی با گردانندگان سایت کلمه وابسته به میرحسین موسوی دارد و از آنها بعید است که برخی مطالب را روی سایت کار کنند.

این چهره ضدانقلاب که رسما از آشنایی با 5 عضو تحریریه سایت موسوی خبر می‎‌دهد تکذیب دروغ رسانه های خارج‌نشین درباره دستگیری موسوی را نشانه احاطه وزارت اطلاعات به سایت کلمه می داند.

بعد از ارائه این تحلیل توسط نوری زاد دعوای بامزه‌ای میان سبزها درگرفت تا جایی که واکنش ها به این ادعای نوری‌زاد توسط کاربران اینترنتی وابسته به جریان فتنه از عمق تناقض های رفتاری و ایجاد جو رعب و وحشت از دستگاه‌های امنیتی جمهوری اسلامی خبر می دهد.

برخی سبزهای فتنه‌گر می گویند نوری‌زاد خودش از عوامل وزارت اطلاعات است و جالب اینکه چندین کاربر مشهور بالاترین پارافراتر گذاشته اند و می گویند صدای امریکا در کنترل عوامل جمهوری اسلامی است!

چندین کامنت زیر لینک ویدئویی نوری زاد را مشاهده کنید که از هرتوضیحی کامل تر است:

*مگه کلمه تو داخل ایران اداره میشه؟!

*یعنی امکانش هست ؟ به نظر من اگه دست رژیم بود سایت های دیگه با خبر میشدن

*اصلا حس خوبی نسبت به این خارج نشین ها ندارم . از جمله این نوری زاده !

*موسوی و کروبی رو گرفتن و زیر شکنجه و فشار هستن اونوقت شما از اینکه یک تحلیل گر معتبر سیاسی میگه وبسایت آقای موسوی هم دست رژیم افتاده آشفته میشید !؟ چه جماعتی هستین بابا! اگه ناراحتی و فریادی باید کشیده بشه, باید برای چند انسان شجاع زنده که دست رژیم افتادن باشه نه یه وبسایت مجازی که با یک کلیک میشه هستو نیستش کرد و جسم و جانی نداره

*من هم تاید میکنم، از سالها پیش به این گوش میدادم کمو بیش، شدیدن خالی میبنده، چیزی از این روزنامه ورزشی ها کم نداره.
من هم قبول دارم که کلمه گاهی عجیب رفتار میکنه، والی از یک "عذرخواهی" یک ضرب تحت کنترل اطلاعات بودن رو نتیجه گیری کردن با عقل جور در نمیاد.

*اردشیر امیرارجمند و بسیاری دیگر از فعالین اصلاح طلب خارج از کشور با گردانندگان کلمه در تماسند؛ اگر چنین خبری بود اعلام می کردند.امثال امیر ارجمند آنقدر کم تجربه نیستند که ندانند با سکوت دربرابر چنین بازیهایی بیشتر به سلامت موسوی آسیب می رسد؛مگر اینکه دوستان تصور کنند امیر ارجمند هم به موسوی خیانت می کند که در این صورت به این دسته از دوستان وب سایت خودنویس را برای دریافت اطلاعات دقیق توصیه می کنم.

*از فرط دشمنی با توهم و ادمهای متوهم خودمان هم دچار توهم شده ایم :
دوستان
خیالهمگی راحت : سایت کلمه نه هک شده و نه صحبت های نوریزاده در باره صحت داره
اون داستان 5 نفر و ما می دونیم اینا هم تخیله ....
-------------------------------------------------------------------------
حقیقت همونیه که کلمه نوشته و بزودی همه چیز روشن خواد شد
-------------------------------------------
آقای نوریزاده هم بابت این مطلب باید رسما عذر خواهی کنند
|
|
اختصاصي/رييس نظام ايمني هسته‌اي كشور خبر داد:
اعلام اورژانس هسته‌اي در نيروگاه فوكوشيما داييچي ژاپن
تهران - رييس نظام ايمني هسته‌اي كشور با بيان اينكه آژانس بين‌المللي انرژي اتمي و دولت ژاپن انفجار در نيروگاه فوكوشيما دايچي ژاپن را تاييد كرده‌اند، گفت: انفجار صورت گرفته در اين نيروگاه ميزان نشت مواد راديو اكتيو را بالا برده و موجب شده در اين نيروگاه اورژانس هسته‌اي اعلام شود.

ناصر راستخواه معاون رييس سازمان انرژي اتمي روز شنبه در گفت‌‌وگوي اختصاصي با خبرنگار سياسي ايرنا، افزود: با توجه به آخرين اطلاعات بدست آمده و همچنين تاييد خبر انفجار در نيروگاه فوكوشيما توسط دولت ژاپن، دولت اين كشور دستور تخليه تا شعاع 10 كيلومتري آن را كه حدود 45 هزار سكنه دارد صادر و به آنها توصيه كرده است از خانه‌‌هاي خود خارج نشوند و از خوردن آب آشاميدني و روشن كردن تهويه هوا خودداري كنند.

رييس نظام ايمني هسته‌اي كشور با بيان اينكه آژانس بين‌المللي انرژي اتمي نيز خبر انفجار را تاييد كرده است، افزود: آژانس بين‌المللي انرژي اتمي از كشور عضو (ژاپن) درخواست كرده كه اطلاعات‌ جديدتري را براي آژانس ارسال كند.

گفتني است براساس كنوانسيون ايمني هسته اي كه تمامي اعضاي آژانس بين المللي انرژي اتمي آن را پذيرفته اند، كشورها متعهد هستند بعد از وقوع هر حادثه اي آن را به مركز اطلاعاتي آژانس اعلام كنند تا اقدامات لازم در اين رابطه انجام شود.

براثر وقوع زلزله 9/8 ريشتري و سونامي در ژاپن تاكنون بيش از يك هزار و 300 نفر كشته ، تعدادي زيادي مجروح و ناپديد شده‌اند.

|
|
برخی گروه‌ها برای حفظ منافع خود، درباره خدمات دولت دروغ می‌گویند
عضو شورای مرکزی حزب موتلفه گفت: متاسفانه عناصری که سیاست‌ها و برنامه‌های دولت را قبول ندارند و آن را مغایر با منافع سیاسی و گروهی خود می‌دانند بعضا به وسیله برخی کار‌شناسان و خبرسازانی که با غرض به دنبال تخریب اقدامات دولت هستند، اخبار اشتباهی در مورد دولت منتشر می‌کنند.

«حمیدرضا ترقی» عضو شورای مرکزی حزب موتلفه در گفت‌وگو با شبکه ایران، با اشاره به اینکه باید قضاوت در مورد مسئولان مبتنی براستدلال باشد و نه احساسی و بر اساس اخبار غیر واقعی و اشتباه، گفت: در برخی موارد اخبار نادرست و دروغ موجب زیر سوال رفتن زحمات دولت و نادیده گرفته شدن نقاط مثبت و تلاش‌های دولت شده است.

وی تصریح کرد: متاسفانه عناصری که سیاست‌ها و برنامه‌های دولت را قبول ندارند و آن را مغایر با منافع سیاسی و گروهی خود می‌دانند بعضا به وسیله برخی کار‌شناسان و خبرسازانی که با غرض به دنبال تخریب اقدامات دولت هستند، اخبار اشتباهی در مورد دولت منتشر می‌کنند.

به گفته ترقی، انتشار اخبار دروغ در حوزه‌های محتلف از جمله شاخص‌های توسعه و رفع بیکاری در جامعه، عملکرد بسیار مثبت دولت را در این زمینه‌ها تحت الشعاع قرار داده که مایه تاسف است.

عضو شورای مرکزی حزب موتلفه این گونه اخبار دروغ را مربوط به مناطره‌های انتخاباتی میرحسین موسوی دانست و عنوان کرد: موسوی نیز در مناظره‌های خود سعی داشت همین کار را انجام دهد که در حال حاضر نیز مخالفان دولت،‌‌ همان روند در پیش گرفته‌اند.

|
|
سایت آقازاده لندنی دیگر رفع فیلتر نمی شود

به گزارش خبرنگار کلمه نیوز این سایت که بعد از جریان فتنه 88 به طور  غیر رسمی به پوشش پاستوریزه شده اخبار جنبش سبز می پرداخت ،در  چند روز منتهی به انتخابات مجلس خبرگان رهبری نقش مهمی را در ملتهب کردن فضای این انتخابات داشت ،
این سایت که قصد داشت حضور آیت الله مهدوی کنی در انتخابات مجلس خبرگان به سخره بکشد به طور بی شرمانه ای حضور ایشان  را در روز انتخابات اینگونه توصیف کرد :  (آقای  مهدوی کنی با ویلچر به محل اجلاس منتقل شد)" ، " (ایشان با کمک دیگران بر جایگاه رئیس جلسه حاضر شدند) ،
این سایت در روز 17 اسفند نیز با انتشار خبری با عنوان: "کسالت" دلیل و احنمال تأخیر یک ساعته آقای مهدوی کنی در مجلس است، قصد در القای این مطلب داشت که ایشان مریض هستند و برای تصدی بر این جایگاه ناتوان .
بنا بر گزارش های رسیده  این سایت که با دروغ پردازی های مکرر سعی در مخدوش کردن افکار عمومی دارد ، در 8 اسفند خبری با این عنوان را در صدر اخبار خود قرار داده بود : (رجانیوز،ناسزاگویی به فائزه کاملاً طبیعی است) ، این در حالی که این سایت با حذف قسمت ابتدایی خبر رجانیوز، انتهای آن را به عنوان کل خبر به مخاطبان خود القا کرده است !

سایت آقازاده آشوبگر که همیشه با خبر ها و تحلیل های دو پهلو قصد فریب افکار عمومی را دارد ،چند روز پیش با انتشار ناقص هویت فردی که خودرو رئیس جمهور را خریداری کرده بود ، به طرز مرموزانه ای سعی در نمایشی جلوه دادن این اقدام داشت. آینده در خبر 14 اسفند خود ماجرای خرید اتومبیل دکتر احمدی نژاد را این گونه نقل می کند:
"احتمال می رود خودروی آقای دکتر خریدار نداشته و خود حاج صادق محصولی در حالت خوشبینانه از اندک ثروت شخصی خود و در حالت بدبینانه از بیت المال هزینه خرید این اتومبیل را تامین کرده است!!!!
این سایت که به طرز وقیحانه ای سعی در تخریب شخصیت رییس جمهور و وزیر رفاه داشت در ادامه نوشت: فرد خریدار احتمالاً در ازای رانت های میلیاردی مثلاً یک قرارداد بزرگ نفتی حاضر شده است به این شکل ول خرجی کند.
سایت آقازاده لندن نشین که به نوعی مغز متفکر حریان فتنه در داخل کشور به شمار می رفت بعد از فتنه 88 به طور کاملا حرفه ای خبر های سایت های ضد انقلاب، از جمله جرس یا کلمه را در بین خبر های روزانه ی خود می گنجاند.
انتشار خبر کاهش 60 درصدی مبلغ یارانه ها در روز اول اسفند از جمله اقدامات مشکوکی بود که توسط این سایت انجام شد و  انتشار همزمان آن در کلمه و جرس عمق وابستگی و هماهنگی این سایت با فتنه گران خارج نشین را اثبات کرد.
لازم به ذکر است این سایت در یک ماه گذشته به دلیل نشر اکاذیب و مطالب توهین آمیز فیلتر شده بود ، ولی با وساطت یک از سران قوا این سایت مجددا شروع به کار کرد و طی یک ماه اخیر با انتشار مطالبی از جنس همان مطالب قبلی دیگر جای هیچگونه وساطت و میانجگری ای را باقی نگذاشته است .
گفتنی است اطلاعات تکمیلی خبرنگار ما حاکی است که با توجه به تاکید بر تکرار جرم توسط سایت آینده و پس از چند مرتبه رفع فیلتر شدن در دو سال گذشته احتمال اینکه این سایت مجدد رفع فیلتر شود بسیار کم است.

اضافه نمودن به: