راسخون

اخبار امروز استانها

amirpetrucci0261 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 27726
|

سرويس: شهرستان‌ها

03-11-2011
08:27:54
: كد خبر

گاهي اوقات در زندگي روزمره فكر مي‌كنيم كاش شرايط بهتري داشتيم، كاش اصلا جاي خودمان نبوديم... ولي هيچ شده گاهي هم به آدم‌هايي بينديشيم كه در گيرودار زندگي، به هر علتي معتاد مي‌شوند، از شدت فقر به حاشيه‌نشيني گرايش پيدا مي‌كنند و بعد در هزارتوي مشكلاتشان عميقا درمي‌يابند كه وااااي... "زندگي" گاهي چه قدر كثيف، فاسد، تلخ و دردآور مي‌گذرد.

آيا تا به حال انديشيده‌ايم به حال و روز مادري كه به خاطر چندصد هزار تومان، مجبور مي‌شود دخترش را كه از زيبايي و معصوميت به فرشته‌ها مي‌ماند، در دنيايي از ترس، جرم و فساد بزرگ كند؟

اينجا محله فقيري است كه هنوز كوچه‌هايش رنگ آسفالت را به خود نديده‌اند، گويي سال‌هاست شهرداري و ماموران نظافت خيابانها به اين منطقه سر نزده‌اند. وقتي وارد محله مي‌شوي جز انبوه زباله و نشانه‌هاي آشناي فقر، چيز ديگري نمي‌بيني!

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، منطقه خراسان، در يکي از محلات فقيرنشين مشهد، گوشه‌اي از منطقه توسط درختان خشكيده احاطه شده كه سگهاي ولگرد در آن بيتوته كرده‌اند. بخش بزرگي از منطقه، فضاي متعلق به اتاقهايي است كه به آنها مي‌گويند‌ "منزل".

اندازه "منزل‌ها" بيشتر از 12 مترمربع نيست. نزديك به 2 متر آن مختص فضاي باز حيات و سرويس‌ بهداشتي است. بعضي از اتاقها حتي در ندارند! از در و ديوار اتاق كثافت مي‌بارد و به علت معتاد بودن ساكنان، ديوارها از شدت دود سياه شده‌اند.

درِ يكي از آلونك‌ها را مي‌زنم. آقايي نزديک منزل هست که رفتن ما را به ماندن ترجيح مي‌دهد، خانم خانه را صدا مي‌كنم. سكونت در اين محله نه دائم بلكه تنها 2 يا سه روزه است. اكثر افراد ساكن در هر آلونك، معتاد هستند.

مريم يكي از ساكنان منطقه است؛ پوشش مندرس و نامناسبي دارد. مي‌گويد: معتاد به ترياكم، شش ماه ترك كردم ولي از 6 روز پيش دوباره شروع كردم و اين بار با شيشه!

با آن صورت استخواني و فرورفته و لباس‌هاي ژوليده‌ نگاهم مي‌كند. مشخص است كه مدت زيادي نيست كه مصرف كرده است... به قول خودش شيك پوشيده تا "او" بيايد. قرار بود بيايد و با او دوباره خرد شدن را براي چندمين بار تجربه كند!

چند وقت است او را مي‌شناسي؟

با تمسخر شايد هم با لبخندي تلخ مي‌گويد: حتي اسمش را هم نمي‌دانم... اما پول خوبي مي‌دهد!

مرضيه با 32 سال سن از شوهرش جدا شده و پسري 9 ساله دارد. مي‌گويد: شوهرم مرا به كريستال معتاد كرد و بعد تنهايم گذاشت.

چشم‌هاي معصومي دارد؛ ترس و دلهره در نگاهش موج مي‌زند: به خاطر اينكه از گرسنگي نميرم و زنده بمانم بايد خودفروشي!؟ كنم. براي سير كردن تنها بچه‌ام مجبورم خودم را به دست هوسبازاني بياندازم كه فقر من مايه خوشحالي‌شان است!

مريم به ميانه صحبتمان مي‌آيد. او هم فرزند فقر است: من 25 سال دارم و پدر و مادرم را از دست داده‌ام. هيچ خواهر و برادري هم نداشتم. بعد از ازدواج شوهرم كم‌كم مرا به ترياك معتاد كرد. بچه‌اي ندارم اما نه جايي براي زندگي كردن دارم و نه پولي براي سير كردن شكمم!

زني وارد آلونك مي‌شود كه بسيار ژوليده است؛ تقريبا هيچ دنداني ندارد... با عصبانيت مرضيه و مريم را وارد اتاق مي‌كند و سعي مي‌كند مرا بيرون كند. به هزار ترفند خبرنگاري، او را آرام مي‌كنم... كم‌كم سر صحبتش هم باز مي‌شود.

اكرم مي‌گويد: من صاحب اين خانه‌ام، مريم و مرضيه جايي براي زندگي ندارند و من از آن‌ها نگهداري مي‌كنم!

زينت از خانه‌اش فرار كرده و شب‌ها براي خواب به اين محله مي‌آيد. هر چند به قول خودش از عصر تا يك نيمه شب اين منطقه برايش رونق بيشتري دارد!

مي‌گويد: اسم اصلي‌ام زينت نيست. چند سالي است كه فرار كرده‌ام و پدر و مادر پيرم را تنها گذاشته‌ام. به علت ناسازگار بودن با آنها، فرار كردم ولي بعد از اولين رابطه‌ام ديگر نمي‌توانستم برگردم، به خاطر نداشتن پول به اين محله آمدم و به ترياك معتاد شدم... الان كراك مصرف مي‌كنم.

ادامه مي‌دهد: پشيمانم، خيلي پشيمانم... ديگر نمي‌توانم برگردم،‌ دو سال است ‌HIV ام مثبت اعلام شده و من هنوز به روابط نامشروعم ادامه مي‌دهم!

مي‌گويد: من ديپلم رياضي داشتم اما به خاطر اشتباه احمقانه‌ام به تمام آينده خوبي كه مي‌توانستم داشته باشم پشت پا زدم و الان تنها مي‌توانم بگويم از اين زندگي خسته‌ام.

فقط 24 سال سن دارد با اين حال چهره‌اش به پيرزن‌ها مي‌ماند... مشخصا در تمام روزهاي زندگي‌اش درگير رخدادهاي بسياري شده است.

زينت مي‌گويد: اگر مرا در جايي حبس کنند ولي غذايم را بدهند بهتر از اين است که من به روابطم ادامه دهم و تعداد زيادي از جوانان را به ايدز مبتلا کنم!

سراغ خانه بعدي مي‌روم، پسري سيگار با دست جلوي در را گرفته و اجازه نمي‌دهد وارد خانه‌اش شويم. اسمش را كه مي‌پرسم مي‌گويد "علي"، ولي اجازه نمي‌دهم بياييد داخل. در حالت مناسبي نيست... تلوتلو مي‌خورد و در را پشت سرش مي‌بندد. دوباره زنگ مي‌زنم... با آن صداي دو رگه‌ مي‎گويد: كسي خانه نيست.

خانه كه نه، انباري! بعدي متعلق به پيرزني است كه يك دختر 9 ساله و يك پسر 17 ساله دارد... وارد خانه‌اش مي‌شوم. يك اجاق‌گاز يك شعله در وسط اتاق و چند رختخواب در گوشه‌اي ديگر تنها وسايل اين خانه است، حامد پسر خانواده در گوشه‌اي از اتاق دراز كشيده است.

پيرزن، لاغر و رنجور است و بسيار ژوليده‌... چادري را به دور كمرش بسته و دست فاطمه، تنها دخترش، توي دستش است. مي‌گويد: دو ماهه كه مجبور شده‌ايم به اينجا بياييم. پسرم تصادف كرده و نمي‌تواند كار كند.

به فاطمه نگاه مي‌كنم، دخترك 9 ساله بسيار مظلوم و معصوم روي فرش پاره نشسته و با يك عروسك كهنه بازي مي‌كند. دخترك مي‌گويد: من كلاس دوم دبستان بودم.

- بودي؟!

مامانم ديگر اجازه نمي‌دهد به مدرسه بروم، اينجا بسيار خطرناك است و مادرم حتي اجازه نمي‌دهد با كسي دوست شوم.

مادرش به ميان حرفمان مي‌آيد و اضافه مي‌كند: دو ماه پيش ما در وضعيت بهتري زندگي مي‌كرديم اما شوهرم به علت دعوا با يكي از ساكنان محل به زندان رفت، صاحبخانه ما را بيرون كرد و تنها پسرم نيز تصادف كرد و ما مجبور شديم به اين منطقه بياييم، پسرم به دليل آلودگي و كثيفي منطقه، دچار بيماري شده و روي دستش زخم‌هاي زيادي به وجود آمده ‌است...؟ فاطمه هم نمي‌تواند به مدرسه برود چون مدرسه‌اش دور است و افراد اين منطقه بسيار خطرناك هستند.

او ادامه مي‌دهد: بسيار نگران و وحشت‌زده‌ام، در اين منطقه اگر لحظه‌اي تنها باشي، با خطر جدي مواجه هستي! اگر لحظه‌اي حواست به اطراف نباشد وسايلت را مي‌دزدند... تمام وسايل قبلي‌مان را دزديده‌اند.

نگراني اصلي‌اش فاطمه است: اين محله بسيار بدنام است، زنان و مردان علاوه بر اعتياد در فساد اخلاقي غوطه‌ور هستند! دزدي هم مي‌كنند، زماني كه برق مي‌رود فاطمه را محكم در آغوشم مي‌گيرم و تا زماني كه برق مي‌آيد صلوات مي‌فرستم كه خداي نكرده كسي او را ندزدد.

اضافه مي‌كند: فاطمه را اكثر مواقع به خانه عمويش مي‌فرستم ولي دائم نمي‌تواند آنجا بماند، تنها براي پول پيش خانه بايد هرگونه خفت و خواري را تحمل كنم!

او ادامه مي‌دهد: همسايه‌ام چند بار مرا به مصرف ترياك دعوت كرده است،‌ مي‌ترسم با اين همه فكر و غصه، نتوانم در برابر وسوسه‌هايش مقاومت كنم.

فاطمه از آرزوهايش مي‌گويد: از اينجا بدم مي‌آيد، دوست دارم به مدرسه‌ام برگردم، اسباب‌بازي‌هايم را مي‌خواهم، اينجا همه معتادن... مادرم نمي‌گذارد با كسي حرف بزنم،‌ دختران همسايه اكثرا در خانه‌شان را بسته‌اند و نمي‌گذارند با آن‎ها دوست شوم، در اينجا كسي همسن من نيست و ما براي گرم كردنمان بخاري هم نداريم.

خانه بعدي متعلق به خاله زهرا است كه تنها زندگي مي‌كند. خانه‌اش تاريك است. تنها سوسوي يك اجاق گاز به چشم مي‌آيد. او هم معتاد است: از زماني كه دستم شكست و برايم پلاتين گذاشتند، ديگر كار نمي‌كنم. براي معيشت زندگي‌ام گدايي مي‌كنم.

از او مي‌پرسم: كسي را براي انجام روابط نامشروع به خانه‌اش راه مي‌دهد؟ جواب مي‌دهد: معتاد هستم، ترياك مصرف مي‌كنم ولي گدايي مي‌كنم تا در جايي كه من زندگي مي‌كنم كسي چنين كاري را نكند.

خاله زهرا با زاري ادامه مي‌دهد: بارها به خاطر اينكه كسي را راه نداده‌ام تا در منزل من رابطه نامشروع برقرار كنند، كتك خورده‌ام و مورد ضرب و شتم قرار گرفته‌ام؟

مي‌گويد: 6 پسر دارم كه پيش شوهرم زندگي مي‌كنند. سال‌هاست به علت اعتياد از شوهرم جدا شده‌ام و چون كسي مرا نمي‌پذيرفت مجبور شده‌ام اينجا زندگي كنم.

او ادامه مي‌دهد: مانند من افراد زيادي در اينجا زندگي مي‌كنند.

مرا به خانه پيرزني مي‌برد كه پايش شكسته و روي خودش لحاف و پلاستيك انداخته است.

خاله زهرا مي‌گويد: يك دختر و يك پسر دارد كه هر دو معتاد هستند. پسرش زباله جمع‌كن است و دخترش به ولگردي در خيابان‌ها مي‌پردازد و خودفروشي مي‌كند؟!

خيلي از خانه‌ها براي تهيه گزارش با ما همكاري نمي‌كنند، اما واقعيت سياهي كه از گفته‌هاي آن‌ها درمي‌يابم، اين است كه دختران فراري شب‌ها به اين منطقه آمده، علاوه بر استفاده از مواد مخدر، به انجام اعمال خلاف عفت و رابطه‌هاي نامشروع مي‌پردازند!

پاكدامني و شرافت سيري چند؟!...

اينجا محله‌اي است كه فقر در آن بيداد مي‌کند و همين فقر است که عامل بسياري از مشکلات است.

به‌راستي سامان اين آشفته‌بازار وظيفه کيست؟

هر کدام از ما به اندازه خود چه سهمي در حل آن داريم؟

انتهاي پيام

|
|

سرويس: دين و معارف اسلامي

03-11-2011
08:54:43

وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي گفت: آيت‌الله العظمي مرعشي با دريافت 400 اجازه روايت، نامي يگانه به يادگار گذاشت و در علوم قرآني درافشاني داشت.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) سيدمحمد حسيني در كنگره بين‌المللي آيت‌الله العظمي مرعشي نجفي افزود:انصافا كه آيت‌الله العظمي مرعشي در بسياري از علوم بي‌نظير و خير كثير بود؛ شهاب آسمان دين به يقين اگر گذرش كوتاه بود گذارش ماندگار و روشنائيش برقرار بود.

وي ادامه داد: كمتر دروس حوزوي بود كه بر غنايش نيفزود و در علوم قرآني درافشاني داشت و سه جلد كتاب در اين زمينه نشانه آن است.

وي تصريح كرد: ايشان براي تاليف كتاب فضايل ائمه بيش از 5 هزار جلد كتاب اهل سنت را زير و رو كرد و 40 سال عمرش را در اين راه سپري كرد.

وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي گفت: آيت‌الله مرعشي 12 اجازه از علماي اهل سنت داشت و در مسير تقريب گام برداشت؛ مرعشي نه مظهر عشق بلكه عشق بود.

وي ادامه داد: در اوج بمباران شهرها قم را ترك نكرد و هنوز هم حرم مطهر حضرت معصومه(س) صدايش را در گوش دارد.

وي با بيان اين‌كه «جامع بودن معلومات و حوزه‌هاي تحت اشراف علمي او از عهده كمتر قلمي برمي‌آيد و اخلاصش هر قلمي را مبهوت مي‌كند» تاكيد كرد: نقش او در حمايت از امام خصوصا در سال‌هاي آغازين و تبعيد و تاييد رهبر كبير انقلاب در خاطر زمانه جاودانه و حك گشته است.

به گزارش ايسنا وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي هم‌چنين در همايش سالروز تاسيس ستاد عالي كانون‌هاي فرهنگي هنري مساجد كشور تاكيد كرد: عرصه فرهنگي عرصه جهاد است و اميدواريم بتوانيم اين الگوي موفق را به جهان عرضه كنيم.

وي ضمن گراميداشت سالروز تاسيس كانون‌هاي مساجد گفت: عرصه فرهنگي عرصه جهاد است و اميدواريم بتوانيم اين الگوي موفق را به جهان عرضه كنيم.

وي با بيان اين‌كه «اكنون افزايش رشد كانون‌ها را شاهد هستيم و اين يك حركت مردمي و خودجوش است» اظهار كرد: اين حركت فرهنگي يك پيام انساني است و جوانان را به سمت و سوي فرهنگي هدايت مي‌كند؛ همان‌طور كه پيروزي انقلاب پيوند بين جوانان و فعاليت‌هاي مسجد را ايجاد كرد اكنون هم بايد اين‌گونه باشد.

حسيني تصريح كرد: ما از كانون‌هاي قم انتظار بيشتري داريم، زيراكه قم در جهان اسلام تاثيرگذار بوده و غالبا كانون‌ها باحمايت مردم كار مي‌كنند.

وي ادامه داد: كانون‌ها با انگيزه مردمي و ياري خدا پيش مي‌روند و حتي شعار دولت، مسجدمحوري است و ما اميدواريم شاهد جنگ انديشه و فكر باشيم.

وي عنوان كرد: بايد محورها و برنامه‌هايي براي كتابخانه‌ها، توليد نرم‌افزارها، فعاليت نشريات كانون‌ها و... تدوين شود و مطمئن باشيد كه ما هم از فعاليت‌هاي فرهنگي حمايت مي‌كنيم.

انتهاي پيام

|
|

03-11-2011
09:04:02

سومين اجلاس تربيتي اساتيد جامعه المصطفي با موضوع تربيت اجتماعي - سياسي در مجتمع آموزش عالي امام خميني قم برگزار شد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) حجت‌الاسلام محمدرضا صالح معاون فرهنگي تربيتي جامعه ‌المصطفي در اين اجلاس كه روز 19 اسفندماه در مدرسه عالي امام خميني برگزار شد، با بيان اين‌كه «اساتيد ذخيره ارزشمند و يكي از اركان اصلي جامعه المصطفي هستند» گفت: طلاب اين حوزه اصيل بين‌المللي بايد در همه ابعاد تربيتي به دست شما استادان پرورش پيدا كنند و از تربيت تك بعدي و غيرمتوازن به دليل جهاني بودن اسلام اجتناب شود.

وي ادامه داد: در اين ميان استادان از عمده‌ترين عواملي هستند كه مي‌توانند نظام نامه جامعه المصطفي را پياده كرده و بيشترين ارتباط و نقش آفريني را بر طلاب داشته باشند؛ چراكه از بسترهاي اساسي جامعه المصطفي به شمار مي‌روند.

وي ايجاد فرصت براي ارتباط بيشتر با اساتيد و استفاده حداكثري از مشاركت علمي اساتيد از جمله اهداف اين اجلاس را برشمرد و گفت: برنامه‌ريزي در اين زمينه و در راستاي انس با قرآن و ائمه و احاديث به عنوان رويكرد و رويداد مهم در حوزه‌هاي علميه است.

معاون فرهنگي تربيتي جامعه ‌المصطفي با اشاره به اين‌كه «سال جاري به دليل ويژگي‌ها و مسائلي كه اتفاق افتاد سال تربيت اجتماعي سياسي ناميده شد» گفت: طبيعتا با توجه به بين‌المللي بودن جامعه المصطفي برنامه‌ها بايد متناسب با نيازها و شرايط و ويژگي‌هاي طلاب غيرايراني انجام شود.

وي افزود: امروز جامعه المصطفي با بيش از 2هزار اعضاء و هيئت علمي و اساتيد حقيقتا يكي از ارزشمندترين و عظيم‌ترين ذخيره‌هاي علمي را در خود دارد.

وي جامعه المصطفي را در طول تاريخ تشيع منحصر به فرد دانست و گفت: جامعه المصطفي يك گروه و شبكه علمي دنيا را به همراه دارد كه رسالت دارد تا اسلام ناب محمدي و معارف نجات بخش معاصر در عرصه بين‌الملل را به گوش جهانيان برساند.

صالح افزود: آثار اين راهبرد فكري علمي در سطح قاره‌هاي مختلف به خوبي قابل مشاهده است كه تربيت شدگان جامعه المصطفي توسط اساتيد اين مركز با برخورداري از دانش و مهارتها فصل جديدي از تاريخ تشيع را در قرن معاصر رقم‌ زده‌اند.

انتهاي پيام

|
|

03-11-2011
09:09:14

رييس جامعه‌المصطفي العالميه گفت: حوزوي بودن من و شما به مفهوم آميختگي نگاه اخلاقي تربيتي با هر فعاليت آموزشي است كه آموزش بدون تربيت شخصيت محقق نمي‌شود.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) حجت‌الاسلام عليرضا اعرافي در سومين اجلاس تربيتي اساتيد جامعه المصطفي كه روز19 اسفندماه در تالار قدس مدرسه امام خميني برگزار شد با بيان اين‌كه «كار اصلي در جامعه المصطفي به دست استادان انجام مي‌شود» اظهار كرد: همه شما بايد به عنوان سربازان جبهه اخلاق و تربيت باشيد و اين دغدغه تربيتي را با اين جايگاه مهم تحليل كنيد.

وي ادامه داد: كار اصلي به دست من و شماي حوزوي برحسب مسووليتي كه بردوش داريم رقم مي‌خورد و آسيب‌هايي كه در اين زمينه وجود دارد بايد معالجه شود.

وي گفت: نمي‌توان تصور كرد كه درسي به طلبه القاء شود، ولي گفتمان روحي و اخلاقي بين استاد و شاگرد در اين زمينه برقرار نشود.

رييس جامعه‌المصطفي العالميه افزود: همزمان با تدريس و آموزش در كلاس به صورت دقيق بايد تعامل دوسويه اخلاقي و فرهنگي تربيتي بين شما و طلبه منتقل شود.

وي با بيان اين‌كه «در نظام حوزه و جامعه المصطفي به دنبال اثرگذاري تربيتي اخلاقي هستيم» ادامه داد: تعامل استاد در كلاس آموزش بايد شفاف و جهت‌گيري شود و از حالت غيرآگاهانه به حالتي آگاهانه تبديل شود كه رسالت شما در جامعه‌ المصطفي جز اين نيست.

وي گفت: اين برنامه پنهان تربيتي در كنار آموزش به طلبه منتقل شود و بايد برنامه‌ريزي شده و به صورت هدفمند ترويج شود كه هر كسي كه به شكلي در جامعه المصطفي حضور پيدا مي‌كند موظف به عمل كردن به اين برنامه پنهان اخلاقي تربيتي است.

اعرافي اظهار كرد: استاد در جامعه المصطفي به برنامه‌ريزي آموزشي و برنامه‌ريزي اخلاقي تربيتي براساس نظام‌نامه نيازمند است تا طلبه را آماده براي ايفاي نقش در آينده كند.

وي مزدانديشي استادان را عملي دانست كه اگر تدريس در جامعه المصطفي دادوستد مالي شود تمام ارزش كار را مخدوش و جايگاه علم و دانش تنزل پيدا مي‌كند.

وي افزود: در اين زمينه نگاه ما بايد به سلف صالحي باشد كه پول خرج مي‌كردند تا منبري بروند و خلقي را آگاه از دين و اسلام كنند، شما استادان وارث انبياء و عالمان بزرگ و صالحي هستيد كه هرگز گوهر ارزشمند دانش خود را با درهم و دينار معامله نكردند.

رييس جامعه‌المصطفي العالميه گفت: اين رسالت بزرگي كه بر عهده ماست افتخار بزرگي براي روحانيت و حوزه است كه اگر حوزه و جامعه المصطفي از اينچنين عالمان و استاداني كه وظيفه خدمت دارند خالي شود ديگر حوزه نيست، مي‌شود دانشگاهي با نگاه سكولار كه اين آسيب و آفتي بزرگ براي حوزه و جامعه المصطفي است.

انتهاي پيام

|
|

سرويس: مجلس

03-11-2011
09:11:36

سرويس: مجلس

دومين جشنواره استاني داستان نويسي با عنوان « زمزمه هاي قلم » در سالن يادگار امام (ره) شهرستان كنگاور برگزار شد.

به گزراش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)- منطقه کرمانشاه- سيدجواد زماني نماينده كنگاور، صحنه و هرسين در مجلس شوراي اسلامي در مراسم اختتاميه اين جشنواره با اشاره به اهميت قلم و جايگاه آن در آموزه هاي ديني مسلمانان، گفت: اهميت قلم و تأثيري كه بر فرهنگ ملتها مي گذارد در نزد خداوند به گونه‌اي است كه خدا در قرآن به آن قسم ياد مي كند.

زماني، ادبيات را آئينه تمام نماي تمدن و فرهنگ ملت‌ها دانست و گفت: قلم و نوشتار نظم و نثر، بازتاب فرهنگ يك جامعه است و ادبيات غني سرزمين ايران نشأت گرفته از فرهنگ و تمدن غني و پربار اين مرز و بوم است.

حشمت اله عزيزي فرماندار شهرستان كنگاور هم در اين مراسم با اشاره به قصص قرآن گفت: اهميت داستان در دين مبين اسلام به گونه‌اي است كه خداوند متعال در قرآن كريم براي هدايت انسانها و عبرت آموزي آنان به نقل داستان و سرگذشت اقوام مختلف مي پردازد.

عزيزي افزود: امروز تجهيزات نظامي براي مقابله با تهديدات نرم دشمن كافي نيست و در واقع حرف اول در اين كارزار را دارندگان فكر و انديشه و صاحبان قلم مي زنند.

احمد محسني كيا رئيس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي کنگاور و دبير اين جشنواره هم در اين زمينه گفت: اين جشنواره با موضوع آزاد و در دو قالب ادبي داستان كوتاه و داستانك و نيز در بخش ويژه با موضوع داستانهاي ديني و آئيني برگزار شد.

وي افزود: مجموعاً 105 اثر از پنجاه نفر از نويسندگان استان به دبيرخانه جشنواره ارسال شده كه 10 اثر از اين آثار به عنوان آثار برگزيده انتخاب شدند.

در پايان از صاحبان آثار برگزيده با اهداء لوح تقدير و جوايز تجليل شد.

انتهاي پيام

|
|

استاندار آذربايجان شرقي از شروع رفت و آمد در آزاد راه پيامبر اعظم (ص) از 20 اسفند خبر داد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايرن(ايسنا)، منطقه آذربايجان‌شرقي، احمد عليرضابيگي در گفت‌وگو با خبرنگاران، گفت: طبق توافقي كه در ديدار با معاون وزير راه حاصل شد مقرر شد قطعه اول آزادراه پيامبر اعظم (ره) با اقدامات اوليه جهت نصب تجهيزات ايمني از روز 20 اسفند و براي تعطيلات نوروزي آماده عبور و مرور شود.

او همچنين از قول مساعد وزارت راه براي تسريع در عمليات اجرايي كنارگذر غربي تبريز خبر داد و گفت: تركيب جديد وزارت راه مصمم است كه پروژه‌هاي در حال اجراي آذربايجان شرقي هر چه زودتر به بهره‌برداري برسد.

عليرضابيگي با اعلام اين كه جاده جلفا – ايواوغلي به زودي آماده بهره‌برداري خواهد شد گفت: افتتاح مسير ميانه – مياندوآب نيز به خاطر برخي مسائل جزئي با تاخير مواجه شده است كه اميدواريم به زودي شاهد حل اين مسائل باشيم.

استاندار همچنين از اختصاص 159 ميليارد تومان اعتبار براي راه‌آهن تبريز – ميانه در بودجه سال آينده خبر داد و گفت: زمان افتتاح اين طرح سال 92 پيش‌بيني شده است.

- بيش از صد درصد تعهد اشتغالزايي استان در امسال تحقق يافته است

تعهد آذربايجان شرقي در سال آينده؛ ايجاد 100 هزار شغل است

استاندار آذربايجان شرقي از تعهد استان به دولت براي ايجاد 100 هزار شغل در سال 90 خبر داد.

احمد عليرضابيگي با بيان اين كه تعهد استان براي ايجاد اشتغال در سال جاري 42 هزار شغل بود، گفت: به جهت عملکرد مطلوب و فراتر از برنامه در اين زمينه، دولت براي سال آينده تعهد ايجاد 100 هزار شغل را براي استان پيش‌بيني کرده است.

او با اشاره به تقديم بودجه سال 90 به مجلس شوراي اسلامي از سال 90 به عنوان سال طلايي اشتغال ياد كرد و افزود: با دو برابر شدن بودجه عمراني در كشور ايجاد اين امر محقق خواهد شد.

عليرضابيگي با بيان اين كه در بودجه سال 90 تنها 470 هزار ميليارد ريال براي مسائل عمراني اختصاص يافته است، گفت: اين رقم نسبت به بودجه‌ اختصاصي در سال جاري دو برابر رشد نشان مي‌دهد.

او با انتقاد از شيوه و عملكرد مجلس در دست بردن به بودجه دولت گفت: با اعمال اين روش بودجه دولت دستخوش تغييرات فراوان مي‌شود.

استاندار ادامه داد: با وجود تغييرات باز هم در ميزان اين بودجه خللي ايجاد نشده است و دولت به خدمات عمراني خود ادامه مي‌دهد.

انتهاي پيام

كد خبر:
|
|

03-11-2011
09:14:15

آيت‌الله احدي از شاگردان علامه حسن‌زاده آملي گفت: در امر به معروف نبايد به دنبال نظريات بود بلکه بايد به دنبال عملي کردن باشيم.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) آيت‌الله احدي در همايش ملي بررسي امر به معروف و نهي از منکر در دانشگاه آزاد همدان افزود: امر به معروف و نهي از منکر براي اين است که بايدها و نبايدها را بشناسيم، زيرا امر به معروف احياي نفوس رباني است.

وي با بيان اين‌كه «اگر در صدر اسلام به سخنان امر به معروفي حضرت زهرا عمل مي‌شد اکنون دچار اين وضع نبوديم و انحرافات در اسلام پيش نمي‌آمد» ادامه داد: امر به معروف خشنوت نيست، بلکه احياي نفس است.

وي گفت: براي امر به معروف بايد نيت، اراده و عزم داشت تا بتوان نفس اماره را در کنترل خود نگاه داشت و از گناهان دوري کرد.

شاگردان علامه حسن‌زاده آملي به بررسي راه‌هاي عملي رسيدن به امر به معروف پرداخت و عنوان کرد: انسان کامل شدن يعني رسيدن به شخصيتي همچون آيت‌الله بهجت، من با وجودي که در نماز معراج گونه ايشان شرکت مي‌کردم همچنان گرفتار نفسم هستم، پس نبايد از جوانان ناآگاه انتظاري داشت.

وي گفت: اگر همت الهي رزمندگان اسلام ادامه مي‌يافت در جهان حرف اول را مي‌زديم و اين اتفاق با تغيير رئوس دروس علوم انساني اتفاق خواهد افتاد.

حجت‌الاسلام توانا مدير پژوهش ستاد احيا امر به معروف و نهي از منکر نيز با اشاره‌اي به سخنان مقام معظم رهبري گفت: تذکر اثري ندارد؛ چراکه همه آن را انجام نمي‌دهند و همگاني نشده و بهتر است که امر به معروف و نهي از منکر را به جاي آن‌که يک نفر 10بار بگويد 10 نفر يکبار بگويند.

وي افزود: ستاد احياي امر معروف و نهي از منکر کشور همه تلاش‌هاي خود را مي‌کند که همايش‌هاي علمي پژوهشي و تخصصي با موضوع تذکر زباني برگزار کند.

وي خاطرنشان کرد: در دو سال اخير 24 همايش علمي پژوهشي در سراسر کشور برگزار شده است و وظيفه ستاد امر به معروف و نهي از منکر کار اجرايي نيست، بلکه کار آن فرهنگ سازي است.

انتهاي پيام

|
|

03-11-2011
09:15:09

مديرعامل شركت برق منطقه‌اي خوزستان گفت: با راه‌اندازي بورس برق در كشور به نظر نمي‌رسد مشكلي در تامين برق مصرفي مردم به‌وجود بيايد.

مسعود معين‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) در خوزستان با بيان اين مطلب اظهار كرد: راه‌اندازي بازار برق بهترين فرصت براي بخش خصوصي است كه بتواند از اين موقعيت براي سودآوري استفاده كند.

وي افزود: در گذشته بسياري از افرادي كه در صنعت برق حضور داشتند از شكل بازار برق در بخش توليد ترس داشتند كه چگونه مي‌توان اين بازار را مديريت و اداره كرد.

معين‌پور ادامه داد: خوشبختانه در حال حاضر عملكرد موفقي در بازار برق داشته‌ايم و توانسته‌ايم نرم‌افزاري براي بازار برق طراحي كنيم كه در كشور نمونه باشد.

مديرعامل شركت برق منطقه‌اي خوزستان در مورد وظايف اين شركت پس از راه‌اندازي بورس برق، گفت: اين شركت پس از راه‌اندازي بورس برق در نقش واسطه از بخش‌هاي توليد و توزيع حمايت و تلاش مي‌كند صنعت برق را مديريت كند.

وي افزود: بخش انتقال برق يك بخش حاكميتي است و از اهميت ويژه‌اي در صنعت برق برخوردار است، به اين منظور اداره‌ اين بخش در اختيار دولت باقي خواهد ماند.

معين‌پور با بيان اين كه واگذاري و احداث نيروگاه‌هايي همانند زرگان و خرمشهر به بخش خصوصي بسيار مفيد و خوب بوده است، يادآور شد: شركت‌هاي توزيع برق در حال واگذاري به بخش خصوصي هستند.

مديرعامل شركت برق منطقه خوزستان بيان كرد: مطمئنا راه‌اندازي بورس برق به دليل سودي كه بخش خصوصي به دنبال آن است باعث كاهش تلفات و افزايش بهره‌وري در صنعت برق مي‌شود.

انتهاي پيام

|
|

03-11-2011
09:15:48

رييس گروه پژوهشي و اقتصادي سازمان جهاد کشاورزي استان قزوين گفت: با راه اندازي سامانه بازار خريد و فروش محصولات کشاورزي در قزوين با حذف واسطه‌ها، محصولات اين بخش با قيمت واقعي به مصرف کننده عرضه مي‌شود.

به گزارش ايسنا، مهرنوش ميرزايي در کارگاه آموزشي توجيهي سامانه بازار خريد و فروش محصولات کشاورزي كه در سالن اجتماعات سازمان جهاد کشاورزي استان قزوين برگزار شد به مزاياي راه‌اندازي بورس کشاورزي اشاره و توضيح داد: سامانه بازار خريد و فروش محصولات کشاورزي در حال حاضر در چهار استان قزوين، اصفهان، تهران و خراسان رضوي به صورت پايلوت راه اندازي شده که به تدريج در استانهاي ديگر هم راه اندازي مي‌شود.

وي افزود: نبود ساماندهي در بازار محصولات کشاورزي موجب شده که هم توليد کننده به دليل عرضه کالا با قيمت پايين و هم مصرف کننده با خريد جنس گران به دليل وجود واسطه‌ها آسيب ببيند که در اين زمينه اقدام اساسي ضروري است.

ميرزايي تصريح کرد: ايجاد تعادل و کنترل بازار عرضه و تقاضا، حفظ تثبيت درآمد کشاورزان و مشارکت در تجارت محصول به عنوان عوامل تنظيم بازار در شرايط کنوني بايد جدي گرفته شود و توليد کنندگان به صورت مستمر از قيمت و نياز بازار محصولات کشاورزي آگاه باشند تا بتوانند به سود بيشتري دست پيدا کنند.

اين کارشناس کشاورزي خاطرنشان کرد: وجود واسطه‌ها و مافيا در خريد و فروش کالاي کشاورزي موجب شده نه تنها بهره برداران به سود منطقي نرسند بلکه در برخي مواقع به علت نداشتن اطلاعات کافي از نياز بازار و تقاضا با تغيير کشت خود زيان‌هاي زيادي را متحمل شوند.

وي فصلي بودن، فسادپذيري و حجم زياد محصولات کشاورزي را از جمله شاخص‌هايي دانست که بايد در خريد و فروش کالا مورد توجه قرار گيرد و افزود: راه اندازي سامانه يا بورس کشاورزي اين امکان را به کشاورز و توليد کننده مي‌دهد تا ضمن اطلاع کامل از وضعيت بازار، قيمت و نياز مردم در داخل و حتي خارج از کشور بتواند با برنامه ريزي به سود مناسب دست يابد.

ميرزايي از بهره برداران خواست با تکميل اطلاعات لازم و عضويت در اين سامانه به ارتقاء کيفيت کالا و افزايش درآمدهاي اقتصادي خود کمک کنند.

آرام گل عليزاده، مدير سامانه فروش محصولات کشاورزي استان قزوين هم در اين کارگاه آموزشي با تشريح ويژگي‌هاي سامانه گفت: سامانه بازار خريد و فروش محصولات کشاورزي به منظور ارايه خدمات الکترونيکي و پاسخگويي به نياز بهره برداران و توسعه مناسبات تجاري کشاورزان راه اندازي شده و با فراهم کردن امکانات، ابزار و تخصص‌هاي مرتبط تلاش مي‌کنيم تا ارتباط توليدکننده و مصرف کننده بدون واسطه برقرار شود.

وي، صرفه جويي در وقت و هزينه، دسترسي بيشتر به اطلاعات بازار، حذف و کاهش واسطه‌ها، عرضه محصولات کشاورزي با قيمت واقعي و سهولت در معاملات را از مهمترين کارکردهاي اين سامانه اعلام کرد.

به گزارش ايسنا، سامانه بازار خريد و فروش محصولات کشاورزي با همکاري و مشارکت سازمان جهاد کشاورزي و صندوق حمايت توسعه کشاورزي استان قزوين راه اندازي شده است.

انتهاي پيام

|
|

03-11-2011
09:18:40

مديرعامل صندوق ضمانت صادرات استان زنجان با اشاره به راه‌اندازي اين صندوق در استان از ابتداي اسفند‌ماه امسال، گفت: به‌منظور تامين امنيت مالي صادركنندگان و در نتيجه توسعه موثر صادرات غيرنفتي كشور، صندوق ضمانت صادرات ايران به‌عنوان يكي از مجموعه‌هاي وابسته به وزارت بازرگاني با شخصيت مالي و حقوقي مستقل تاسيس شده است.

فرشته وطن‌دوست در گفت‌وگو با خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) منطقه زنجان، توضيح داد: اين صندوق به پشتوانه حمايت‌هاي مالي دولت، علاوه بر پوشش ريسك‌هاي تجاري صادرات، با صدور ضمانت نامه‌هاي اعتباري، به تامين منابع مالي مورد نياز صادر‌كنندگان كمك مي‌كند.

وي ادامه داد: يكي از عواملي كه همواره موجب نگراني صادركنندگان مي‌شود، وجود ريسك‌هاي تجاري و سياسي در روند صادرات كالا است؛ به‌گونه‌اي كه تحقق هر يك از اين ريسك‌ها موجب عدم وصول وجه كالا و خدمات صادره از سوي آن‌ها مي‌شود. همچنين عدم وصول به‌موقع مطالبات از خريداران خارجي در اغلب اوقات صادر كنندگان داخلي را در تنگناهاي مالي قرار مي‌دهد و در نتيجه اين امر، باعث ناتواني در انجام تعهدات مالي به اعتباردهندگان داخلي و گاهي اوقات منجر به ورشكستگي كامل صادر كننده مي‌شود.

اين فعال بازرگاني با اشاره به بيمه نامه‌هاي صادره از سوي صندوق در اين زمينه، عنوان كرد: عمده بيمه نامه‌هايي كه صندوق توسعه صادرات پوشش آنها را برعهده گرفته است، شامل بيمه نامه خاص صادرات، بيمه‌نامه سرمايه‌گذاري، بيمه نامه كل گردش صادرات، بيمه نامه خريد دين اسناد صادراتي و تضمين مطالبات بانك بابت اعتبارات اسنادي ديداري است.

مديرعامل صندوق ضمانت صادرات استان درخصوص ريسك‌هاي تجاري و سياسي كه عمدتاً صادركنندگان با آن مواجه هستند، تصريح كرد: اين ريسك‌هاي تجاري شامل استنكاف خريدار از قبول كالاي صادر شده يا خدمات انجام شده، عدم پرداخت‌هاي كالا يا خدمات در سر رسيد مقرر و عدم توانايي مالي خريدار، به‌دليل ورشكستگي و ريسك‌هاي تجاري نيز شامل بروز جنگ، تيره شدن روابط يا قطع روابط سياسي با كشور خريدار به‌نحوي كه در نتيجه آن صادركننده موفق به دريافت مطالبات خود در سر رسيد نشود و اعمال سياست‌هاي اقتصادي كه موجب محدود شدن مطالبات صادر كنندگان شود، مي‌باشد.

وطن‌دوست، پرداخت خسارت‌ها را زماني ممكن دانست كه صادركننده نيز به تعهدات خود در قبال صندوق عمل كرده باشد و اظهار كرد: براي صندوق ضمانت صادرات نيز بايد اين امر محرز شود كه خطايي از سوي صادركننده در اين زمينه صورت نگرفته و از اين منظر بايد براي صندوق اطمينان لازم حاصل شود كه در واقع مشكل اصلي از سوي خريدار و يا بانك عاملي است كه خريدار با آن در ارتباط است.

وي، صدور ضمانت‌نامه از سوي صندوق را در راستاي ايجاد امنيت مالي براي صادر كننده دانست و گفت: در بسياري از موارد شاهد هستيم كه صادركننده هنگام صادرات يك كالا، از مشكلات مالي برخوردار است و براي انجام صادرات بايد از سرمايه در گردش لازم برخوردار بوده تا بتواند كارهاي صادراتي خود را انجام دهد. در اين مواقع صندوق ضمانت توسعه با صدور ضمانت نامه‌هاي لازم صادر كننده را مورد حمايت قرار مي‌دهد تا منابع مالي لازم در اختيار وي قرار بگيرد و بتواند صادرات خود را انجام دهد.

اين فعال بازرگاني بيان كرد: صندوق ضمانت صادرات با توجه به حمايت دولت و وابستگي مالي كه به وزارت بازرگاني دارد، يك تشكيلات مالي مستقلي دارد. اما با توجه به اينكه بهره‌مند از حمايت‌هاي دولت است، مقداري به صادر‌كنندگان كمك مي‌كند تا بتواند تامين امنيت مطالبات خود را با بانك‌هاي خارجي و يا از طرق ديگر منابع مالي مورد نياز خود را تامين كند. تمام اين اقدامات نيز در راستاي توسعه صادرات صورت مي‌گيرد و اينكه صادركنندگان در روند صادرات كالاهاي خود دغدغه‌اي نداشته باشند. البته اين اقدامات عمدتاً به‌منظور توسعه صادرات غيرنفتي كشور است و نبايد اين امر دور از ذهن باشد.

مديرعامل صندوق ضمانت صادرات استان با بيان اين‌كه صندوق، خريدار و بانك را بر اساس يك‌سري آيتم‌ها اعتبارسنجي مي‌كند، بيان كرد: با توجه به اين‌كه در بسياري از موارد صادركننده اطلاعات لازم در مورد اين‌كه طرف معامله وي از چه وضعيت مالي برخوردار است، ندارد. بنابراين صندوق ضمانت صادرات به صادركننده كمك مي‌كند تا با ارزيابي لازم در اين زمينه، باعث جلوگيري از هدر روي سرمايه و اعتبارش شود.

انتهاي پيام

|
|

03-11-2011
09:22:43

يک انديشمند آمريکايي در نشست تخصصي با موضوع ديدگاه‌هاي فلسفي درباره مساله نفس و بدن موضوع استدلال‌هاي دکارتي و نودکارتي براي دوگانه‌انگاري را بررسي کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) ادوارد ويرنگا از دانشگاه راچستر نيويورک ارائه مقاله خود را با چند استدلال اوليه دکارتي در اين زمينه که «آيا خود من، دست کم، چيزي نيستم؟ اما من پيش از اين بدن و هرگونه عضو حسي را از خود نفي کرده‌ام. پرسش اصلي اين است که نتيجه چه خواهد شد» شروع کرد.

وي در اين زمينه چهار استدلال دکارتي را مورد اشاره قرار داد و سپس به مبحث ذاتي انگاري اجزا و دوگانه‌انگاري پرداخت.

وي به استدلال دکارت در اين زمينه اشاره کرد و افزود: احتمالا استدلال او بر اين ايده استوار است که همه اعضاي بدن براي بردن ذاتي(ضروري) هستند و اگر برخي اعضا از بين برود يا تغيير کند ديگر همان بدن باقي نمي‌ماند.

اين استاد آمريکايي درادامه به استدلال جايگزيني پلاتينگا اشاره کرد و افزود: پزشکي جديد نشان داده است که پيوند اعضا و کاشت اعضاي مصنوعي امکان‌پذير است و چنين پيوندهايي در عمل نيز انجام مي‌شود.

ويرنگا سپس به برهان جايگزيني اشاره کرد و با طرح اين سوال که «آيا من در طي جايگزيني باقي مي‌مانم؟» به چند نظريه از فلاسفه مشهور جهان در مورد برهان جايگزيني اشاره کرد.

انتهاي پيام

|
|

03-11-2011
09:18:54

رييس دانشگاه باقرالعلوم(ع) قرآن و روايات را داراي بطن‌هاي عميقي دانست و اين مساله را شايسته تامل و دقت فراوان عنوان کرد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) حجت‌الاسلام والمسلمين ارسطا در جمع اساتيد و دانش پژوهان دانشگاه باقرالعلوم(ع) با اشاره به اهميت و جايگاه احاديث و روايات اظهار كرد: در وراي معاني ظاهري که از روايات فهميده مي‌شود، معاني دقيق‌تري نيز وجود دارد که با تامل و تفکر در آن‌ها مي‌توان به برخي از اين معاني پي برد و البته برخي از معاني عميق روايات را فقط معصومين(ع) مي‌توانند تبيين کنند.

وي با اشاره به اين‌که «بعضي از روايات داراي معاني عميقي هستند» افزود: اين مساله همواره قابل توجه اهل علم و تفکر بوده و ميان علما نيز معروف است که مي‌گويند؛ قرآن و روايات داراي بطن‌هاي عميقي هستند.

وي با تاکيد بر اين‌که «در فهم معاني روايات به معناي ظاهري اکتفاء نکنيم» گفت: امروز ما بايد براساس موازين پذيرفته شده علم اصول و با توجه به قرائن، درصدد فهم معاني دقيق‌تر که در روايات از آن به بطون تعبير شده است برآييم.

انتهاي پيام

|
|

03-11-2011
09:26:01

يك استاد دانشگاه ياسوج در مقاله‌اي به بررسي خصايص خيال نبوي نزد آكوئيناس پرداخت.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) عليرضا فاضلي در مقاله خود با عنوان خصايص خيال نبوي نزد آكوئيناس كه در همايش بين‌المللي آموزه‌هاي ديني و مساله نفس و بدن مطرح شد، در سخناني اظهار كرد: در اديان ابراهيمي نبوت امري بنيان است و نبي كسي است كه علمي غيرمتعارف دارد.

وي ادامه داد: تبيين اين علم و نزديك شدن به چگونگي آن بعضا مورد توجه فيلسوفان قرار گرفته است و چه بسا در راستاي اين تبيين از عنصر خيال بهره گرفته‌اند.

وي با بيان اين‌كه «توماس آكوئيناس بر اين عقيده است كه هر ادراكي ريشه در حس دارد يعني حاصل از تجريد و انتزاع از محسوسات است» يادآور شد: او در اين انگاره به گفته خود پيرو ارسطو است، به نظر توماس بديهيات اوليه بنيان دانش عقلاني انسان را تشكيل مي‌دهند.

اين استاد دانشگاه ياسوج با بيان اين‌كه «معرفت در نظر توماس پيوندي ناگسستني با حواس دارد» خاطرنشان كرد: حاصل فرآيند ادراك حسي داده‌هايي به نام صور خيالي است كه عقل با اين صور ادراك خود را ادامه مي‌دهد، حتي پس از آن‌كه عقل داده‌هاي حسي را دريافت كرد، قواي حسي به نقش خويش ادامه مي‌دهند.

وي افزود: توماس پس از تفكيك بين مقام دريافت و مقام داوري در هر دانشي اعم از طبيعي و فراطبيعي مي‌گويد، علم فراطبيعي و نبوت نوعي علم فراطبيعي است، گاهي تنها در مقام دريافت و گاهي در مقام حكم و گاهي هر دوي آن‌ها فراطبيعي است.

انتهاي پيام

|
|

03-11-2011
09:25:01

معاون برنامه ريزي استاندار کردستان از پرداخت بيش از 700 ميليارد ريال اعتبارات دولتي به شهرداري‌ها استان در سال‌جاري خبرداد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، ارسلان ازهاري در سمينار شهرداران استان کردستان، اظهارداشت: در راستاي توسعه فعاليت‌هاي عمران شهري از ابتداي سال‌جاري تاکنون اعتباري بالغ بر 700 ميليارد ريال به شهرداري‌هاي استان کردستان پرداخت شده است.

وي عنوان کرد: سهم شهرداري‌هاي استان کردستان از اعتبارات عمران شهري از محل بودجه استان در سال‌جاري مبلغي حدود 160 ميليارد ريال بود ولي با توجه به پيگيري‌هاي استاندار کردستان در شش ماهه دوم امسال اعتباري بالغ بر 500 ميليارد ريال به صورت ويژه در اختيار استان قرار گرفت تا در حوزه عمران شهري در کردستان هزينه شود.

معاون برنامه ريزي استاندار کردستان افزود: اختصاص 59 ميليارد ريال اعتبار از محل درآمدهاي ماليات بر ارزش افزوده، اختصاص 61 ميليارد ريال اعتبار از محل مصوبات سفر مقام معظم رهبري به استان کردستان و اختصاص اعتباري ويژه براي توسعه فعاليت‌هاي فرهنگي در شهرداري سنندج از جمله ديگر مواردي است که توسط دولت در اختيار شهرداري هاي استان قرار گرفته است.

ازهاري با اشاره به محدوديت در اعتبارات دولتي در راستاي توسعه فعاليت‌هاي حوزه عمران شهري در استان کردستان خاطرنشان کرد: يکي از وظايف اصلي و مهم شهرداران استان کردستان جذب اعتبارات از سوي بخش‌هاي خصوصي و افراد سرمايه گذار است که انتظار مي رود اين مهم بيش از گذشته مورد توجه قرار گيرد.

وي در پايان بيان داشت: تعريف منابع مالي و اعتباري جديد در راستاي کمک به توسعه عمران شهري در استان کردستان يک نياز لازم و ضروري است و از همه شهرداران و فعالان حوزه مديريت شهري انتظار مي‌رود که اين مهم را با جديت هر چه تمامتر دنبال کنند.

انتهاي پيام

|
|

03-11-2011
09:26:43

رييس شركت غله و خدمات بازرگاني استان كردستان گفت: 14 ميليارد و 220 ميليون ريال تسهيلات كم بهره به 329 واحد نانوايي جهت بهسازي و بهداشتي كردن واحدهاي صنفي در استان کردستان اعطا مي‌شود.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، صالحي در جلسه شوراي آرد و نان شهرستان قروه، با اعلام اين خبر افزود: 2 ميليارد ريال از اين تسهيلات پس از اجراي قانون هدفمندي يارانه‌ها به متقاضيان واگذار شده است.

وي بيان کرد: با مديريت صحيح مصرف نان به وسيله كردستاني‌ها پس از اجراي قانون هدفمند كردن يارانه‌ها، 30 درصد در مصرف آرد نانوايي‌ها صرفه جويي شده است.

رييس شركت غله و خدمات بازرگاني استان كردستان اظهارداشت: با اجراي اين قانون مسابقه مصرف نان جاي خود را به مديريت مصرف داده و اين امر موجب صرفه جويي چشمگيري در مصرف نان شده است.

فرماندار قروه هم در اين جلسه با بيان اينكه به نانواياني كه قصد بهسازي و مرمت و بهداشتي نمودن واحد كسب خود را دارند تا سقف 100 ميليون ريال تسهيلات كم بهره داده مي‌شود، نظارت بر بهداشتي بودن و نحوه نگهداري آرد در انباركارخانه‌هاي آرد و واحدهاي نانوايي را مهمترين خواسته شهروندان در راستاي كيفي سازي نان عنوان كرد.

فخري تاکيد کرد: يک سيلوي ذخيره گندم به ظرفيت 20 هزار تن سال آينده در شهرستان قروه احداث مي‌شود.

انتهاي پيام