راسخون

اخبار امروز استانها

amirpetrucci0261 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 27726
|
تاریخ عضویت : تیر 1388 
نايب رئيس كميسيون اقتصادي مجلس خبر داد:
اختصاص 42 هزار ميليارد تومان اعتبارات عمراني در بودجه سال 90

خبرگزاري فارس: نائب رئيس كميسيون اقتصادي مجلس شوراي اسلامي گفت: در بودجه سال 90 افزون بر 42 هزار ميليارد تومان اعتبار براي بخش عمراني اختصاص يافته است.

مصطفي مطورزاده امروز در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در خرمشهر اظهار داشت: يكي از ويژگي‌هاي خوب بودجه سال 90 توجه ويژه دولت به اعتبارات بخش عمراني است.
وي خاطرنشان كرد: اعتبارات بخش عمراني بودجه سال 90 نسبت به بودجه سال‌هاي گذشته از جهش خوبي برخوردار است.
نماينده مردم خرمشهر در مجلس شوراي اسلامي در ادامه از اختصاص بودجه به صندوق توسعه صنايع دريايي در لايحه بودجه سال آينده خبر داد و تصريح كرد: در بودجه سال آينده مبلغ پنج ميليارد تومان به اصل سرمايه اين صندوق كه 40 ميليارد تومان است افزوده خواهد شد.
نماينده مردم خرمشهر در مجلس شوراي اسلامي ادامه داد: اساسنامه صندوق توسعه صنايع دريايي با هدف تحقق توسعه پايدار در بخش صنايع دريايي و با سرمايه اوليه 400 ميليارد ريال در خرداد ماه تصويب شد.
رئيس فراكسيون دريايي و شهرهاي ساحلي مجلس شوراي اسلامي اظهار داشت: بر اساس اين اساسنامه، صندوق توسعه صنايع دريايي، با هدف تحقق توسعه پايدار در بخش صنايع دريايي و به منظور مطالعه، تبيين، تنظيم و اعمال انواع حمايت از صنايع دريايي (ساخت، تعمير و نگهداري انواع مختلف شناورهاي سطحي، زيرسطحي، اثرسطحي و صنايع فراساحلي) رفع مشكلات و عوامل بازدارنده و تأمين امكانات سخت افزاري و نرم افزاري و تجهيزات لازم براي موارد فوق، صنايع بالادستي و پايين دستي با رعايت ملاحظات زيست محيطي فعاليت خواهد داشت.
نايب رئيس كميسيون اقتصادي مجلس شوراي اسلامي ابراز اميدواري كرد با اعتبارات اختصاص بتوان گام‌هاي موثري در توسعه كمي و كيفي صنايع دريايي برداشت.
مطورزاده خاطرنشان كرد: توسعه صنايع دريايي مي‌تواند كشور در بخش حمل و نقل دريايي با جهش جدي مواجه سازد.
وي تصريح كرد: اميدواريم در سال 90 شاهد كاهش مشكلات فعالان در بخش صنايع دريايي كشور باشيم.
انتهاي پيام/خ20/ب

amirpetrucci0261 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 27726
|
تاریخ عضویت : تیر 1388 
امام جمعه مريوان:
بايد محور اصلي مبارزه با جنگ نرم را از مساجد آغاز كنيم

خبرگزاري فارس: امام جمعه مريوان گفت: بايد محور اصلي مبارزه با جنگ نرم و خنثي كردن توطئه‌هاي دشمنان را از مساجد آغاز كنيم.

به گزارش خبرگزاري فارس از سنندج، ماموستا مصطفي شيرزادي قبل از ظهر امروز در مراسم گراميداشت سالروز تأسيس كانون‌هاي فرهنگي هنري مساجد در سنندج، اظهار داشت: كانون‌هاي فرهنگي و هنري ابزار مهمي براي ارتقاي عمران معنوي و فرهنگ ديني در جامعه هستند.
وي در ادامه تأكيد كرد: امروزه معلمان، علما و مربيان قرآن در عرصه مبارزه با جنگ نرم رسالت مهمي بر عهده دارند و همگي بايد در خدمت مسجد باشيم.
امام جمعه شهرستان مريوان از مساجد به عنوان كانون ايمان و وحدت نام برد و بيان داشت: ما بايد محور اصلي مبارزه با جنگ نرم و خنثي كردن توطئه‌هاي دشمنان را از مساجد آغاز كنيم.
شيرزادي با اشاره به اينكه كانون‌هاي مساجد اثرگذارترين رسانه و بزرگ‌ترين شبكه فرهنگ اجتماعي هستند، افزود: كانون‌هاي مساجد به عنوان رسانه بزرگ و تاثيرگذار با آموزش‌هاي مباني ديني در تحكيم باورها، اعتقادات و تغيير رفتارها و دروني كردن دين نقش موثري ايفا مي‌كنند.
وي تصريح كرد: مسلح شدن كانون‌هاي فرهنگي و هنري مساجد به باورهاي ديني و ارزش‌هاي معنوي از بهترين راه‌هاي مبارزه با جنگ نرم دشمنان و مبارزه با آسيب‌هاي اجتماعي از قبيل جهل و ناداني، ضلالت، فقر، فساد اجتماعي و خشونت است.
امام جمعه شهرستان مريوان با بيان اينكه مسجد پايگاه دينداري و اجتماع مردم است، ابراز داشت: مسجد به عنوان عالي‌ترين پايگاه آموزش اخلاق و معنويت در عين حال اصلي‌ترين مركز براي كسب بصيرت، بينش و آگاهي و كانون احياي فرهنگ ناب اسلامي و ديني است.
اين مسئول با اشاره به جايگاه مساجد در طول تاريخ خاطرنشان كرد: مساجد همواره محل روشنگري و بصيرت‌افزايي بوده و علما و روحانيون با وعظ و خطابه در دشمن‌شناسي و بصيرت بخشي آحاد جامعه از سابقه درخشاني برخوردار بوده‌اند.
وي در ادامه بر ترغيب و تشويق جوانان و نوجوانان به سمت مساجد تأكيد كرد و بيان داشت: امروز علما و روحانيون بيش از هر زمان ديگري رسالت مهمي بر عهده داشته و دارند.
امام جمعه مريوان در پايان به هجمه‌هاي دشمنان عليه نظام مقدس اسلامي اشاره كرد و گفت: كانون‌هاي مساجد پرچمدار بصيرت‌افزايي و دشمن‌شناسي هستند و تاكنون توانسته‌اند با معيارهاي اسلامي حماسه‌هاي بزرگي خلق كنند.
شيرزادي در پايان اذعان داشت: مساجد از صدر اسلام تاكنون به عنوان مهم‌ترين پايگاه اجتماعي، فرهنگي و عقيدتي مسلمانان محسوب شده و همه تحولات جوامع اسلامي با محوريت مساجد شكل گرفته است.
انتهاي پيام/ن20/ب

amirpetrucci0261 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 27726
|
تاریخ عضویت : تیر 1388 
امام جمعه بوشهر:
همگان بايد ذوب در ولايت مقام معظم رهبري باشند

خبرگزاري فارس: نماينده ولي فقيه در استان و امام جمعه بوشهر گفت: همگان بايد ذوب در ولايت مقام معظم رهبري باشند چرا‌كه ايشان ذوب در اسلام هستند.

به گزارش خبرگزاري فارس از بوشهر، آيت‌الله غلامعلي صفايي بوشهري در خطبه‌هاي نماز جمعه اين هفته بوشهر اظهار داشت: مردم ولايتمدار استان بوشهر ذوب در ولايت رهبر معظم انقلاب هستند و اين موضوع افتخار استان بوشهر است.
وي افزود: اكنون كشورهاي اسلامي در آستانه تحولي عظيم هستند و همه جا نداي اسلامي خواهي و مبارزه با سران وابسته به استكبار و فرياد آتشين مردم عليه آمريكا، انگليس و رژيم صهيونيستي بلند است.
امام جمعه بوشهر ادامه داد: اين موضوع بشارتي است بزرگ كه سرزمين‌هاي اسلامي مي‌روند كه آماده ظهور حضرت مهدي (عج) شوند.
صفايي بوشهري با اشاره به آغاز هفته احسان و نيكوكاري بيان داشت:‌ عيد نوروز نزديك است و فضا براي احسان و نيكوكاري بسيار مناسب، لذا بايد كوشش كرد با احسان و نيكوكاري سالي خوش و گوارا براي مستمندان رقم بزنيم.
وي خاطرنشان كرد: احسان و نيكوكاري موهبتي الهي است كه شامل احسان مومن نيز مي‌شود و مستمندان نيز محبوب خدا هستند.
امام جمعه بوشهر گفت: فقرزدايي از برنامه‌هاي مهم نظام مقدس جمهوري اسلامي است و رهبر معظم انقلاب نيز به اين معنا تاكيد فراوان داشته‌اند.
صفايي بوشهري بيان داشت: مسئولان بايد در اين زمينه تلاش كرده و خدمتگزار فقرا باشند و مردم نيز براي برطرف كردن فقر و كمك به يتيمان و مستمندان همت كنند.
وي با اشاره به روز درختكاري نيز گفت: جامعه جهاني به خاطر زندگي ماشيني و آلاينده‌هاي بسيار دچار آسيب شده و يكي از طرق برون رفت از اين مشكلات درختكاري و فضاي سبز است.
صفايي بوشهري در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به ويژگي‌هاي انسان مومن گفت: دارا بودن روحيه و رويه برخورد خوب با مردم از ويژگي‌هاي مومن واقعي است.
امام جمعه بوشهر افزود: نخستين شاخصه مهم انسان مومن در برخورد ظاهري، خوشرويي و در كنار آن تواضع، فروتني و خدمت است.
وي افزود: انسان متخلق و مومن وجودش براي جامعه مايه آرامش، آسايش و امنيت است.
انتهاي پيام/آ20/ب

amirpetrucci0261 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 27726
|
تاریخ عضویت : تیر 1388 
امام جمعه طبس:
خفقان مدعيان حقوق بشر درباره ليبي نشانه ماهيت شوم آنهاست

خبرگزاري فارس: امام جمعه طبس گفت: خفقان كشورهاي به اصطلاح مدعي حقوق بشر در خصوص كشتار مردم مظلوم ليبي به دست قذافي ديوانه، ماهيت شوم اين كشورها را نمايان مي‌سازد.

به گزارش خبرگزاري فارس از طبس، حجت‌الاسلام سيد ابراهيم مهاجريان در خطبه‌هاي اين هفته نماز جمعه، با بيان اينكه خيزش‌هاي اسلامي رو به گسترش و توسعه است، اظهار داشت: حاكمان ظالم برخي كشورهاي اسلامي كه در واقع مزدور و دست‌نشانده هستند، مردم كشور خودشان را به خاك و خون مي‌كشند، به ويژه در كشور ليبي كه قذافي ديوانه مردم كشور خودش را از زمين و هوا هدف بمب و خمپاره و گلوله قرار مي‌دهد.
وي خاطرنشان كرد: در جريان كشتار مردم مظلوم كشور ليبي، بسياري از كشورهايي كه داد از حقوق بشر مي‌زنند، نه تنها سكوت كرده‌اند‌ بلكه حتي در برخي مواقع از سران ظالم اين كشورها حمايت هم مي‌كنند كه اين نشان‌دهنده ماهيت شوم اين كشورهاست.
خطيب جمعه طبس بيان داشت: امروز شاهد هستيم كه شيعه و سني دست به دست هم داده و با اتحاد و وحدت به دنبال غلبه بر حاكمان مزدورشان هستند كه با ياري خداوند متعال و هوشياري و وحدت، همانطور كه ملت ايران شاه را به زير كشيدند، ان‌شاءالله به زودي به پيروزي نهايي دست خواهند يافت.
وي در بخش ديگري از خطبه‌هاي نماز جمعه به سالروز صلح حضرت امام حسن (ع) با معاويه اشاره كرد و يادآور شد: صلح امام حسن (ع) حادثه عظيمي است كه مقام معظم رهبري از آن به عنوان «نرمش تاريخي» تعبير كرده‌اند.
امام جمعه طبس ادامه داد: بسياري از مردم و حتي برخي مقدسين آن زمان كه فاقد بصيرت و آگاهي لازم بودند، دليل صلح امام حسن (ع) را نفهميده و به اين اقدام ايراد گرفتند.
وي با بيان اينكه هميشه مصلحت اسلام جنگيدن نيست و هر زمان داراي شرايط خاص خود است، عنوان كرد: عدم حضور كافي و لازم مسلمانان، سستي و حتي خيانت برخي از فرماندهان لشگر امام حسن (ع)، نفوذ خوارج در ميان لشگريان امام حسن (ع) براي وارد ساختن ضربه در مواقع حساس، لزوم حفظ بزرگان شيعه و فريب‌كاري، حيله‌گري و ظاهرسازي معاويه، از جمله مهم‌ترين عواملي بود كه حضرت امام حسن (ع) را مجبور به صلح با معاويه كرد.
مهاجريان تصريح كرد: امروز هم لازم است كه همگي ما كاملا مواظب و مراقب بوده و وحدت، همدلي و هماهنگي خود را در همه شرايط حفظ كنيم و با محور قرار دادن ولايت مانع از ايجاد تفرقه بين مسئولان و مردم شويم.
وي افزود: يكي از اقدامات و اهداف دشمن، بي‌اعتماد كردن مردم نسبت به مسئولان است كه بايد در اين زمينه دقت كرده و به گونه‌اي رفتار نكنيم كه در راستاي خواسته و هدف دشمن حركت كرده باشيم.
خطيب جمعه طبس همچنين با اشاره به سالروز تاسيس كانون مساجد، مسجد را سنگر بسيار مهمي دانست و خاطرنشان كرد: اين مساجد بود كه قبل از پيروزي انقلاب اسلامي به مردم آگاهي لازم را داد و امروز نيز مساجد در راستاي بصيرت‌افزايي اقشار مختلف مردم نقش موثري دارد كه بر همين اساس مسجد تنها براي نماز و عبادت نيست و لازم است كه به كانون‌هاي مساجد بيش از پيش توجه شود.
انتهاي پيام/آ20/ب

amirpetrucci0261 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 27726
|
تاریخ عضویت : تیر 1388 
از صبح امروز تا كنون؛
آلايندگي هوا در شهر اهواز 7000 درصد افزايش يافت

خبرگزاري فارس: كارشناس مسئول اداره كل محيط زيست خوزستان گفت: ميزان آلايندگي هوا در شهر اهواز از صبح امروز تا كنون بيش از 7 هزار و700 درصد افزايش داشته است.

الهام خاكسار امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اهواز اظهار داشت: وضعيت هواي استان رو به بحراني شدن است و همين امر باعث شده است تا ميزان گرد و خاك در شهرهاي مختلف استان از صبح امروز تا كنون چندين برابر شود.
وي با اشاره به ميزان آلايندگي در شهر اهواز در صبح امروز گفت: صبح امروز در شهر اهواز ميزان آلايندگي‌ها يكهزار و1150 ميكرو موس بر سانتي متر مكعب بوده است كه 7.6 برابر حالت استاندارد است ولي در شرايط كنوني اين ميزان به 8 هزار و860 ميكروم موس بر سانتي‌متر مكعب رسيده است كه رقمي بيش از 59 برابر حالت استاندارد است.
اين مقام مسئول با اشاره به ميزان آلايندگي در شهر‌هاي استان گفت: در شهرهاي استان خوزستان ميزان آلايندگي لحظه به لحظه در حال افزايش است به نحوي كه شهرستان شوش بحراني‌ترين منطقه در استان از اين نظر به شمار مي‌آيد.
خاكسار با اشاره به اينكه آلايندگي در شهرستان شوش از يك ساعت پيش تا كنون بيش از يك‌هزار ميكروموس بر سانتي متر مكعب افزايش يافته است، گفت: ميزان آلايندگي در شهرستان شوش از ساعت 11 صبح كه بيش از 8 هزار و200 ميكرو موس بر سانتي‌متر مكعب بوده است به بيش از 9 هزار و250 ميكروموس بر سانتي متر مكعب رسيده است كه اين رقم 61.6 برابر حالت استاندارد است.
خاكسار با اشاره به اينكه اين شرايط همچنان در حال تشديد شدن است، گفت: هيچ اثري از كاهش وضعيت آلاينده‌ها در استان مشاهده نمي‌شود.
وي افزود: ميزان آلايندگي در هواي سالم مقداري ثابت است و اين ميزان150 ميكروموس بر سانتي‌متر‌مكعب است و مي‌توان مقدار آلايندگي هوا را بر اين عدد تقسيم كرد تا شرايط چند برابر استاندارد به دست آيد.
انتهاي پيام/خ30/ب

amirpetrucci0261 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 27726
|
تاریخ عضویت : تیر 1388 
امام جمعه موقت سنندج:
انقلاب اسلامي باني بيداري اسلامي در خاورميانه است

خبرگزاري فارس: امام جمعه سنندج با اشاره به دستاوردهاي عظيم انقلاب اسلامي در منطقه گفت: نظام اسلامي باني و الگويي براي بيداري اسلامي در خاورميانه شده است.

به گزارش خبرگزاري فارس از سنندج، ماموستا امين راستي ظهر امروز در خطبه‌هاي نماز جمعه سنندج در مسجد جامع اين شهر اظهار داشت: امروز با گذشت بيش از 1400 سال از بعثت نبي مكرم اسلام بيداري اسلامي تمامي منطقه خاورميانه را درنورديده است.
وي در ادامه تنها راه نجات مسلمانان اعم از شيعه و سني را تبعيت از رسول خدا و سيره ايشان عنوان كرد و بيان داشت: تنها چيزي كه مسلمانان را در هر عصر و مكاني نجات مي‌دهد اتحاد و يكپارچگي زير لواي اسلام ناب محمدي(ص) است.
امام جمعه موقت سنندج با اشاره به حوادث اخير كشورهاي مسلمانان در شمال آفريقا و خاورميانه، افزود: امروز تنها نظام جمهوري اسلامي ايران از ميان كشورهاي مسلمان منطقه از امنيت و آرامش خاصي نسبت به ساير كشورها برخوردار است.
ماموستا راستي در بخش ديگري از سخنانش تاكيد كرد: امروزه بزرگ‌ترين چيزي كه مسلمانان اهل سنت و تشيع را بيش از هر زمان ديگري تهديد مي‌كند ايجاد اختلاف بر سر موارد جزئي و عدم داشتن اتحاد همبستگي است.
وي در ادامه تصريح كرد: حسني مبارك و قذافي و بن‌علي در سال‌هاي حكومتشان لباس استكبار جهاني را بر تن كرده و هيچ وقت به خواسته ملت‌هايشان توجه نمي‌كردند.
امام جمعه موقت سنندج در ادامه محبت به رسول‌الله و اطاعت از سيره ايشان را براي مسلمانان امري واجب و ضروري دانست و بر ادامه دادن از سنت رسول خدا و تحكيم شريعت اسلام تاكيد كرد.
ماموستا راستي در بخش ديگري از سخنانش با گراميداشت هفته احسان و نيكوكاري بر اساس سنت گذشته ملت ايران، اظهار داشت: دستگيري از فقرا و نيازمندان از رسالت‌هاي مهم نهاد مقدس كميته امداد بوده و نظام اسلامي چون نظامي الهي است هميشه در راستاي كمك و دستگيري از نيازمندان گام‌هاي استواري برداشته است.
وي مسئولان و مديران كميته امداد را تابعان سنت رسول‌الله دانست و بر كمك كردن و دستگيري از نيازمندان به عنوان سنتي الهي و وظيفه شرعي مسلمانان تاكيد كرد.
امام جمعه موقت سنندج در پايان بيان داشت: احسان و نيكوكاري يكي از اصول اساسي ارزش‌ها در جامعه اسلامي و نوعي گذشت از حق شخصي و ايثار است.
انتهاي پيام/خ20/ب

amirpetrucci0261 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 27726
|
تاریخ عضویت : تیر 1388 
امام جمعه موقت ياسوج:
مردم مزدوران سرسپرده آمريكايي را از عرصه سياسي ‌حذف كردند

خبرگزاري فارس: امام جمعه موقت ياسوج گفت: مردم با بصيرت ايران مزدوران سرسپرده آمريكايي را از عرصه سياسي كشور حذف كردند.

به گزارش خبرگزاري فارس از ياسوج، حجت‌الاسلام سيد علي‌ صالح موسوي اعظم در خطبه‌ نماز عبادي سياسي جمعه امروز ياسوج با دعوت به رعايت تقواي الهي و دوري از گناه و آلودگي اظهار داشت: انسان‌هايي كه اهل ايمان و باور هستند در شهادت‌ها و قسامه‌ها عدالت را رعايت مي‌كنند به طوري كه اگر فرزند آنها كار نابه‌جايي انجام داد در دادگاه صالحه حق را گفته و نبايد آيات الهي را در جايي كه مصالح فردي مطرح است زير پا گذاشت و ملاحظه شخصي شود.
وي افزود:‌‌ يكي از مشكلات بزرگي كه در استان كهگيلويه و بويراحمد وجود دارد اداي شهادت و قسم‌هاي نابه‌جا به نفع دوستان، اقوام و بستگان است كه با احكام و آيات خداوندي مغايرت دارد.
امام جمعه موقت ياسوج ادامه داد: اسلام، قرآن، پيامبران، شرايع و احاديث امانت‌هايي هستند كه بايد نسبت به آنها متعهد بوده چرا كه مسير تكامل را همواره براي انسان مشخص مي‌كنند.
موسوي اعظم با بيان حديثي از امام موسي كاظم (ع)‌ كه لفظ توبا را براي انسان‌هاي انفاق‌كننده به كار برده است، ابراز داشت: خوشا به احوال كساني كه مال حلال خود را در راه كمك به نيازمندان خرج كرده و اينگونه خشنودي خدا و خلق خدا را فراهم مي‌سازند.
وي به جشن احسان و نيكوكاري اشاره كرد و گفت: لازم است مردم نيكوكار اين استان در جشن هفته نيكوكاري كه از 14 تا 20 اسفند ادامه دارد، شركت كرده و در كمك به ايتام سهيم شوند.
موسوي اعظم ‌گفت:‌ حكومت ما نظام حق و حقيقت است به صورتي كه تمام فرمايشات و نصايح امام راحل در رابطه با اوضاع آينده جهان و وضعيت كلي جهان اسلام يكي پس از ديگري محقق مي‌شود.
وي اظهار داشت: استكبار غرب فكر مي‌كرد قيام و خيزش‌هاي مردمي فقط مربوط به دو كشور تونس و مصر است كه امروز با چشم خود مي‌بينند اين حركت‌هاي اسلامي فراگير بوده و به زودي شعله آن تمام كشورهاي جهان اسلام و غير‌اسلامي را فرا مي‌گيرد.
امام جمعه موقت ياسوج به بصيرت بالاي مردم ايران و دوست و دشمن‌‌شناسي آنها اشاره كرد و بيان داشت:‌ مردم با بصيرت ايران اسلامي با حضور همه‌جانبه خود در تمام صحنه‌ها و عرصه‌ها مزدوران آمريكايي را از صحنه خارج كرده و هم‌اكنون عرصه سياسي كشور از وجود بسياري از مزدوران خودفروخته آمريكايي پاك شده است.
انتهاي پيام/ج20/ب

amirpetrucci0261 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 27726
|
تاریخ عضویت : تیر 1388 
امام جمعه قزوين:
استكبار براي مصادره انقلاب كشورهاي عربي تلاش مي‌كند

خبرگزاري فارس: نماينده ولي فقيه و امام جمعه قزوين گفت: استكبار براي مصادره انقلاب كشورهاي عربي تلاش مي‌كند بنابراين انقلابيون بايد مراقب باشند تا اين انقلاب‌ها به نتيجه واقعي خود برسد.

به گزارش خبرگزاري فارس از قزوين، آيت‌الله هادي باريك‌بين ظهر امروز در خطبه‌هاي نماز جمعه شهر قزوين كه در مسجدالنبي (ص)‌ برگزار شد، بيان داشت: خداوند تبارك و تعالي در آيه 284 سوره مباركه بقره انسان‌ها را به آگاهي هرچه بيشتر نسبت به آنچه خداوند سبحان آفريده است، دعوت مي‌كند.
وي ادامه داد: در اين آيه مباركه حضرت باريتعالي مي‌فرمايد «آنچه در آسمان‌ها و زمين است همه ملك خداست و اگر آنچه در دل داريد آشكارا و يا مخفي كنيد همه را خداوند در محاسبه شما خواهد آورد، آنگاه هر كه را خدا ببخشد و هر كه را خدا عذاب كند و خداوند بر همه چيز تواناست.»
امام جمعه قزوين خاطرنشان كرد:‌ در واقع بر اساس اين آيه همه انديشه‌ها و افكار كه در ذهن ما مي‌گذرد زير نظر پروردگار است و اين هشداري براي ماست تا نسبت به افكار و انديشه‌‌هاي خودمان و اعمال‌مان مراقبت بيشتري داشته باشيم.
وي تصريح كرد: اين آيه شريفه همچون آياتي ديگري كه دليل و حجتي بر همه انسان‌هاست، به آنهايي هشدار مي‌دهد كه جهان اسلام را به سخره گرفته‌اند و در افكار شيطاني خود هستند.
باريك‌بين عنوان كرد: يك ماه پس از پيروزي انقلاب اسلامي حضرت امام خميني در 14 اسفند ماه دستور تشكيل كميته امداد را صادر كرد كه اين اقدام امام نشان از نگاه محبت‌آميز به فقرا و مستمندان دارد.
وي خاطرنشان كرد:‌ در اسلام نيز بر لزوم توجه به حال فقرا و نيازمندان تأكيد شده و امام نيز در اين راستا در كمتر از يك ماه فرمان تشكيل اين نهاد انقلابي را صادر كرد و خوشبختانه اين نهاد تاكنون دستاوردهاي بزرگي داشته است بنابراين لازم است ما نيز در اين راستا گام مؤثر را برداريم.
امام جمعه قزوين اعلام كرد: 15 اسفند ماه به نام روز منابع طبيعي نامگذاري شده و از اين‌رو هفته‌اي را به نام منابع طبيعي نام نهاده‌اند كه در اين راستا لازم است فرهنگ حفاظت از منابع طبيعي در جامعه تبيين شود.
وي تأكيد كرد: زندگي‌ها صنعتي شده و رو به‌ صنعتي و ماشيني شدن است بنابراين اين نوع زندگي مخاطراتي را نيز براي منابع طبيعي به دنبال دارد كه بايد در اين راستا برنامه‌ريزي كنيم تا مبادا منابع طبيعي‌مان آسيب ببيند.
باريك‌بين يادآور شد: بايد همه با استفاده از امكانات مناسب زمينه‌اي را فراهم كنيم تا محيط زيست ما كمتر آلوده شود و به بسترهاي منابع طبيعي هرچه كمتر آسيب برسد.
امام جمعه قزوين با اشاره به حوادث اخير كشورهاي اسلامي اظهار داشت: تحولاتي را امروز در جهان اسلام شاهد هستيم كه يك بيداري را نسبت به ظلم و ستم در اين مردم مي‌بينيم.
وي اضافه كرد: يك عده به كمك استكبار جهاني نقشه نابودي جهان اسلام را مي‌كشيدند ولي به لطف خدا اين امر محقق نشد و امروز شاهد ياري مردم در كشورهاي مختلف اسلامي هستيم.
باريك‌بين توضيح داد: البته بنيانگذار جمهوري اسلامي حضرت امام خميني (ره) سال‌ها پيش مردم را به قيام عليه ظالمان دعوت كردند و فرمودند كه مظلومان نمي‌تواند تابع ابرقدرت‌ها باشد و دنيا نمي‌پذيرد كه عده‌‌اي در قصرهاي خود بنشيند و همه را اذيت كنند.
باريك‌بين گفت: رهبر معظم انقلاب به خوبي روشنگري كردند و فرمودند كه امروز دنيا زير بار تهديدات ناشي از تمدن مادي نمي‌رود چرا‌كه اين تمدن مادي به چپاول زندگي ديگران فكر نمي‌كند.
وي خاطرنشان كرد: امروز دنيا به دنياي نجات تبديل شده و در كشورها بيداري و هوشياري موج مي‌زند و در واقع امروز مردم شهيد مي‌دهند و افرادي زيادي كشته مي‌شوند تا به حقيقت برسند و در اين ميان وظيفه ماست كه براي همه آنها دعا كنيم.
امام جمعه قزوين تصريح كرد: در اين ميان بايد انقلابيون مراقب باشند تا انقلاب‌شان مصادره نشود چرا‌كه ممكن است با آمدن فرد ديگري از ايادي آنها باز هم همان جريان گذشته ادامه يابد.

* قيام خودجوش دنياي عرب احياي عزت و عظمت مسلمانان را به دنبال دارد
امام جمعه الموت نيز در خطبه‌هاي نماز جمعه اين شهر بيان داشت: همه شما را به تقواي الهي و دورزي از معصيت و گناه دعوت مي‌كنم و همچنين خود را و شما را به رعايت حقوق ديگران يادآور مي‌شوم.
حجت‌الاسلام سيد ضياءالدين حسيني ادامه داد:‌ در اسلام در خصوص رعايت حقوق برادر ديني بسيار تأكيد شده و روايات مختلفي آمده از جمله اميرالمؤمنين علي (ع) مي‌فرمايد بهترين برادر تو كسي است كه در واداشتن تو از فرمانبري از خداوند سبحان سخن بگويد.
امام جمعه الموت عنوان داشت:‌ در آستانه سال نو هستيم و به همه سفارش مي‌كنيم كه در دستگيري از مستمندان و مستضعفان بكوشيد چرا‌كه سال نو آنها نيز نيازهايي دارند و تلاش مي‌كنند تا خانواده خود را شاد كنند و در اين ميان وظيفه تك‌تك ماست كه با كمك مالي و هداياي جنسي به اين هم‌نوعان كمك كنيم.
وي تصريح‌ كرد: اين روزها شاهد قيام خودجوش در دنياي عرب هستيم كه اين قيام نويدبخش ايجاد فضايي است تا در راستاي اين فضا عزت و عظمت كشورهاي عربي و اسلامي احيا و در برابر استعمار سياه و رژيم اشغالگر قدس نقش‌آفريني كند و در واقع اين قيام زمينه‌هاي رشد و بالندي روزافزون دنياي اسلام را فراهم مي‌كند.
حسيني يادآور شد: در اين ميان رفتار شتابزده و اقدامات انفعالي آمريكا و متعهدانشان در قبال اين حوادث نشان مي‌دهد كه استكبار رو به‌ سقوط رفته و از اين حوادث غافل‌گير شده است در نتيجه شاهد مسائلي هستيم كه نشان از عجز آنها در برابر اين اتفاقات دارد.

* واماندگي دشمنان در برابر اسلام و تبليغات دروغين آنها
امام جمعه الوند نيز در خطبه‌هاي نماز جمعه اين شهر با اشاره به لزوم تقوا و تأثير آن در جامعه گفت: همه بايد براي رسيدن به تقوا تلاش كنيم چرا‌كه با تقوا جامعه به صلاح و سعادت مي‌رسد.
حجت‌الاسلام علي عادلپور ادامه داد: هفته احسان و نيكوكاري نزديك است و لازم است مردم به فكر نيازمندان و مستمندان نيز باشند تا اين عده افراد در جامعه نيز بتوانند با فراهم شدن بستر لازم سال جديد را با شرايط بهتري آغاز كنند.
وي اعلام كرد: امروز به بركت انقلاب اسلامي و بيداري مسلمانان در خاورميانه نظام سلطه رو به سقوط رفته و دشمنان اسلام در يك واماندگي عليه شيعه و اسلام تبليغ مي‌كنند تا بدين وسيله بين مسلمانان و از جمله شيعه و سني تفرقه بياندازند و از اين آب گل‌آلود ماهي بگيرند.
عادلپور تصريح كرد: القاعده و طالبان از اسلام نبوده و نيستند ولي دشمنان مي‌خواهند با معرفي كردن آنها به عنوان چهر‌هاي اسلامي، اسلام‌هراسي را در ميان مردم جهان تبليغ كنند. بنابراين بايد مراقب باشيم و براي تبيين اسلام ناب در جامعه تلاش كنيم.
انتهاي پيام/آ10/ب

amirpetrucci0261 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 27726
|
تاریخ عضویت : تیر 1388 
امام جمعه گلپايگان:
خاورميانه جديدي در حال شكل‌گيري است

خبرگزاري فارس: امام جمعه گلپايگان گفت: به بركت اسلام خاورميانه جديدي در حال شكل‌گيري است كه زمينه‌ساز ظهور امام عصر (عج) خواهد بود.

به گزارش خبرگزاري فارس از گلپايگان، حجت‌الاسلام محمدعلي نكونام ظهر امروز در خطبه‌هاي نماز جمعه اين هفته شهر گلپايگان اظهار داشت: خيزش‌هاي اسلامي كه در منطقه ايجاد شده و بيداري مردم خاورميانه و شمال آفريقا را به وجود آورده، نشأت گرفته از انقلاب اسلامي ايران است.
وي افزود: به اميد خدا خاورميانه جديدي به بركت اسلام در حال شكل‌گيري است كه زمينه‌ساز ظهور امام عصر (عج) خواهد بود.
امام جمعه گلپايگان بيان داشت: آمريكا سال‌ها در منطقه سلطه داشته و حكمفرمايي مي‌كرده و طبيعي است كه با حركت‌هاي خودجوش مردم كشورهاي اسلامي مخالف باشد و بر سر راه مردم مسلمان سنگ‌اندازي كند.
نكونام به قيام مردم ليبي اشاره كرد و گفت: قيام مردم ليبي زبانز‌د قيام‌هاي دنيا شده است در حالي كه مردم ليبي از قيام مردم ايران بپا خاسته‌اند و با استكبار و ديكتاتور مي‌جنگند.
امام جمعه گلپايگان تصريح كرد: 15 اسفند ماه سالروز تاسيس كميته امداد امام (ره) است كه در سال 1357 و در آغازين روزهاي پيروزي انقلاب به فرمان امام خميني (ره) تاسيس شد.
وي گفت: كميته امداد امام (ره) نه تنها در كشور بلكه در سراسر دنيا به محرومان و مستضعفان خدمت مي‌كند.
امام جمعه گلپايگان در ادامه به عملكرد 11 ماه نخست سال جاري كميته امداد امام (ره) در شهرستان گلپايگان اشاره كرد و افزود: در سال جاري يك ميليارد و 850 ميليون تومان براي فقرا و نيازمندان هزينه شده كه از اين مقدار 244 ميليون تومان توسط مردم جمع‌آوري شده است.
وي ادامه داد: هر مقدار كمكي كه توسط مردم به صندوق‌ها واريز شود، چهار برابر آن را نيز دولت كمك خواهد كرد.
حجت‌الاسلام نكونام بيان داشت: 6 هزار و 760 نفر در گلپايگان تحت حمايت كميته امداد قرار دارند و همچنين 265 كودك بي‌سرپرست زير پوشش كميته امداد هستند.
وي اضافه كرد: با كمك كميته امداد امام (ره) 380 نفر دانشجو از دانشگاه فارغ‌التحصيل شده‌اند كه 60 درصد آنها مشغول به كار هستند.
امام جمعه گلپايگان تاكيد كرد: همچنين كميته امداد امام (ره) در شهرستان گلپايگان 370 دانش‌آموز و 307 دانشجو زير پوشش قرار داده است و طي سال جاري 700 ميليون تومان براي وام اشتغال به مددجويان اعطا كرده كه خانواده‌ها از لحاظ مالي خودكفا شوند و زمينه‌ساز فعاليت‌هاي اقتصادي در جامعه باشند.
نكونام تاكيد كرد: 15 اسفند ماه آغاز هفته منابع طبيعي است و هركدام از ما بايد در حفظ منابع طبيعي كوشا باشيم تا بتوانيم از مواهب آن بهره‌مند شويم.
وي همچنين به 18 اسفند ماه و سالروز تاسيس كانون‌هاي فرهنگي هنري مساجد اشاره كرد و افزود: اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي، اداره اوقاف و امور خيريه و سازمان تبليغات اسلامي متوليان امر مساجد هستند اما با وجود اينكه چند نهاد در امر مساجد دخيل هستند، مساجد مورد بي‌مهري‌هاي زيادي قرار مي‌گيرند.
نكونام افزود: مساجد بايد پشتيباني و حمايت شوند چون در مساجد است كه دين و مسائل ديني رونق مي‌گيرد.
وي با بيان اينكه سه ركن در آباداني و عمران مساجد تاثيرگذار است، ادامه داد: امام جماعت مسجد كه كار اصلي و برنامه‌ريزي را بر دوش دارد، متوليان مسجد كه با تدبير و هماهنگي امام جماعت مشغول فعاليت هستند و نمازگزارن كه هميشه در مساجد حضور دارند و با حضور خود مسجد را به پايگاه ديني و اسلامي تبديل كرده‌اند، سه ركن مهم در آباداني و عمران مساجد به شمار مي‌روند.
انتهاي پيام/آ10/ب

amirpetrucci0261 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 27726
|
تاریخ عضویت : تیر 1388 
حجت ‌الاسلام و المسلمين مهدي طائب:
مجازات فتنه‌گران اين است كه خداوند عقل را از آنان گرفته است

خبرگزاري فارس: استاد حوزه و دانشگاه گفت: بنده اعتقاد ندارم بايد فتنه‌گران مجازات شوند و اين خود خداوند است كه آنها را مجازات مي‌كند و اين مجازات آن است كه عقل را از آنها گرفته است.

به گزارش خبرگزاري فارس از بوشهر، حجت‌الاسلام والمسلمين مهدي طائب پيش از ظهر امروز (جمعه) در دومين نشست جهاد سايبري در بوشهر اظهار داشت: امام خميني(ره) در اين قدرت نرم بازتوليد قدرت كردند و به اين قدرت سازمان دادند.
وي افزود: مگر مي‌شود ملتي بخواهد روي پاي خود بايستد ولي نداند كه در اطرافش چه اتفاقي رخ مي‌دهد و دشمنان داخل سرزمنيش چه‎كار مي‌كنند؟ قطعاً چنين ملتي بايد به محيط پيراموني خود اطلاعات و اشراف داشته باشد و تحركات دشمن را رصد كند.
طائب تصريح كرد: زماني كه امام راحل رهبري انقلاب را به عهده گرفتند، سه هدف اصلي را دنبال مي‌كردند كه اين سه هدف شامل ريشه‌كن كردن نظام شاهنشاهي و براندازي شاه خائن، برپايي جمهوري اسلامي در ايران و گسترش آن در جهان و رساندن پرچم انقلاب به دست صاحب اصلي آن يعني حضرت مهدي ‌عجّل الله تعالي فرجه الشريف بود كه اين سه هدف يك به يك با پشتيباني مردم به دست آمد.
وي يادآور شد: حضرت امام(ره) مقام معظم رهبري را شايسته‌ترين فرد براي ادامه برافراشته نگاه داشتن اين پرچم مي‌دانست كه به‌حق نيز اين‎چنين است. چراكه مقام معظم رهبري به گونه‌اي اين پرچم را به اهتزاز درآورد كه پيام انقلاب به ديگر كشورهاي جهان مانند مصر، ليبي،‌ يمن، تونس، عمان، اردن و حتي فرانسه صادر شد و مردم اين كشورها با پيام انقلاب اسلامي به دنبال عدالت رفتند.
استاد حوزه و دانشگاه گفت: بنده اعتقاد ندارم بايد فتنه‌گران مجازات شوند و اين خود خداوند است كه آنها را مجازات مي‌كند و اين مجازات آن است كه عقل را از آنها گرفته است. حالا اگر باز هم مي‌خواهند آنها را محاكمه كنند ابتدا بايد اصحاب فتنه را به پزشكي قانوني ببرند تا اول ببينند آيا آنها سلامت رواني دارند يا خير، بنده كه بعيد مي‌دانم كه داشته باشند و دليل اينكه نگفتم سران فتنه اين است چون سران فتنه آمريكا و انگليس هستند و موسوي و كروبي از اصحابي هم كه گفتم كوچك‌تر هستند.
وي عنوان كرد: امروز فتنه بسيار سخت و پيچيده است و افرادي مي‌توانند با آن مقابله كنند كه اهل بصيرت باشند.
طائب در ارتباط با شخصيت هاشمي رفسنجاني گفت: هاشمي‌ رفسنجاني مزدور، خائن و نفوذي دشمن نيست و قصد خيانت هم ندارد اما مهم‌ترين مشكل وي نفهميدن است و اينكه در 20 سال گذشته آن‎گونه كه بايد مسائل را بفهمد، نفهميده است.
استاد حوزه و دانشگاه در مورد جهاد سايبري اظهار داشت: امروز بايد در زمينه سايبري و جنگ نرم سرمايه‌گذاري و وقت كافي بگذاريم و خداوند امروز امور سايبري را در مسير ما قرار داده است و بايد استفاده كامل و بهينه داشته باشيم و سربازسازي كنيم.
وي افزود: امروز وظيفه ما بسيار سنگين و بالاست و هركسي كه مي‌تواند بايد در مسير جنگ نرم گام بردارد، پس بايد ياد بگيريم و ياد دهيم و در بخش جهاد سايبري نيروي مقتدر جذب كنيم.
انتهاي پيام/آ20/ب*

amirpetrucci0261 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 27726
|
تاریخ عضویت : تیر 1388 
امام جمعه پلدختر:
كسي كه در راس خبرگان قرار مي‌گيرد بايد با مردم حركت كند

خبرگزاري فارس: امام جمعه پلدختر گفت: با توجه به اينكه جايگاه رئيس خبرگان جايگاه مهمي است بايد كسي در راس اين جايگاه باشد كه صد‌درصد ولايتمدار بوده و با ملت حركت كند.

به گزارش خبرگزاري فارس از پلدختر، حجت‌الاسلام محمد‌تقي صرفي‌پور در خطبه‌هاي نماز جمعه در جمع نمازگزاران پلدختر‌ به روز 17اسفند اشاره كرد و اظهار داشت: با توجه به اينكه جايگاه رئيس خبرگان جايگاه مهمي است بايد كسي در راس اين جايگاه باشد كه صد‌درصد ولايتمدار بوده و با ملت حركت كند.
وي افزود: اميدواريم با توجه به كانديداتوري آيت‌الله مهدوي‌كني كه در همه فرازهاي انقلاب اسلامي در كنار رهبري بودند و شفاف و صريح از ‌انقلاب اسلامي و آرمان‌هاي آن دفاع كرده‌اند براي اين مسئوليت انتخاب شود.
امام جمعه پلدختر در ادامه به سفر سوم هيئت دولت به لرستان اشاره كرد و گفت: حضور تاريخي و حماسي مردم در آيين استقبال از رئيس جمهوري در سفر سوم هيئت دولت به استان لرستان، كيد دشمنان انقلاب را خنثي كرد و اين استقبال نشانه وفاداري به نظام اسلامي است.
وي بيان داشت: از رئيس جمهوري و هيئت دولت كمال تشكر را داريم و اين سفر مبارك آينده‌اي تابناك را براي استان لرستان نويد مي‌دهد.
‌صرفي‌پور عنوان داشت: اختصاص اعتبارات عظيم فرهنگي و اقتصادي براي اين استان بيانگر نگاه فرهنگي و انقلابي اين دولت است.
امام جمعه پلدختر از مردم ولايتمدار لرستان نيز به خاطر استقبال باشكوه از هيئت دولت تشكر و قدرداني كرد و افزود: در برهه‌اي كه رسانه‌هاي معاند و دگرانديش ادعاي عقب‌نشيني مردم از نظام و دولت را مطرح مي‌كردند، مردم استان لرستان با استقبال تاريخي خود بار ديگر حماسه‌اي را در حمايت از نظام و دولت به نمايش گذاشتند.
خطيب نماز جمعه پلدختر به آغاز هفته احسان و نيكوكارى اشاره كرد و اظهار داشت: از مردم مي‌خواهيم در هفته احسان و نيكوكاري كه نزديك عيد است سنگ تمام بگذارند و به ايتام و مساكين كمك كنند.
‌صرفي‌پور به روز درختكارى‏ و آغاز هفته منابع طبيعى اشاره كرد و گفت‏: در دين مبين اسلام توجه زيادى به محيط زيست و منابع طبيعي و حفاظت از آن و آباد كردن زمين‌هاى درختكارى، پاكيزه نگه‌داشتن نهرها و آلوده نكردن آب‌ها شده است.
وي بيان دشات: اگر نظرى به ماهيت تظاهرات مردمى و رژيم‏هايى كه به واسطه آن در معرض‌ فروپاشى آنى‌ قرار گرفته‏اند، بيندازيم، درمى‌يابيم كه پنج موضوع، رژيم‏هاى در حال فروپاشى را به‏هم پيوند داده است، وابستگى به غرب، ضديت با اسلام و اصرار بر سكولاريزم، فساد، ناكارآمدى و ديكتاتورى اين پنج خصوصيت به همه رژيم‌هاى منطقه‏اى هوادار آمريكا سرايت دارد.
‌صرفي‌پور افزود: اصولا آمريكا اگر مشكلى دارد با حاكميت‏هايى نظير جمهورى اسلامى ايران است كه به پاك‌دستى، انتخابات سالم و فراگير، مردم سالارى، دين‌مدارى و عدم وابستگى به غرب و شرق شناخته مى‏شود.
وي تصريح كرد: ايران اسلامى و برخى دولت‏هاى مردمي ديگر نظير دولت حماس فلسطين و دولت تركيه همان دولت‏هايى‏اند كه از تحولات كنونى با جديت استقبال كرده‏اند و با استناد به اين قيام‏ها، آينده را از آن خود ارزيابى مي‌كنند.
امام جمعه پلدختر گفت: موج انقلاب ضد وابستگى، ضد فساد، ضدسكولاريزم، ضدديكتاتورى و ضد ناكارآيى‌ يك هفته است كه به ‌شبه جزيره عربستان، حساس‏ترين نقطه جهان اسلام از نظر اقتصادى رسيده و سه كشور يمن، بحرين و كويت را درگير كرده است.
وي اظهار داشت: اين انقلاب‌ها رژيم‏هاى سعودى، عمان و امارات را به حالت آماده‏باش درآورده است، اگر اين جنبش‏ها در نهايت به نتيجه مطلوب هم نرسند اما اثبات مي‌كنند كه دوره حكومت «آل‏ها» و «اميرها» و «سلاطين» به پايان رسيده است.
امام جمعه پلدختر خاطرنشان كرد: ديگر نمى‏توان اعتقادات مذهبى و علايق سياسى شهروندان را در نظر نگرفت، كفايت مى‏كند چون اين خود پايه اصلى «تحولات بزرگ» و انقلاب است.
انتهاي پيام/ج10/ب

amirpetrucci0261 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 27726
|
تاریخ عضویت : تیر 1388 
امام جمعه كرمان:
آمريكا درصدد مصادره حركت‌هاي انقلابي است

خبرگزاري فارس: امام جمعه كرمان گفت: آمريكا قصد دارد‌ حركت‌هاي انقلابي را مصادره كند.

به گزارش خبرگزاري فارس از كرمان، آيت‌الله سيديحيي جعفري ظهر امروز در خطبه‌هاي نماز جمعه اين هفته كرمان اظهار داشت: طي يك ماه اخير چنان زلزله‌اي در كشورهاي عربي منطقه خاورميانه به وقوع پيوسته كه مستكبران و صهيونيست‌ها را دچار وحشت كرده است.
وي بيان داشت: اين حركت‌ها هنوز ابتداي كار است، ملت‌ها بايد بيدار شوند، آمريكايي كه اين مستبدها را در كشورهاي عربي روي كار آورد، اكنون مي‌خواهد حركت‌هاي انقلابي منطقه را مصادره كند.
جعفري افزود: آمريكا و صهيونيست بايد بدانند كه خروش مردم به دليل حمايت سران اين كشورها از حكومت‌هاي ديكتاتوري است.
وي تصريح كرد: جوامع استكباري حقوق بشر نمي‌دانند، تنها هدف آن‌ها سلطه بر عالم و به دست آوردن منافع اقتصادي است، حال به هر روش و راهي كه امكان دارد.
نماينده ولي‌فقيه در استان كرمان خاطرنشان كرد: هر جا حكومتي آزاد مانند جمهوري اسلامي روي كار آمده، استكبار به مخالفت آن پرداخته، اما به كوري چشم دشمنان مردم سال به سال بيدارتر مي‌شوند.
جعفري گفت: روزي مي‌آيد كه صهيونيست‌ها بايد منطقه را ترك كرده و آن را به صاحبان اصلي خود برگردانند.
وي اظهار داشت: تحريك‌هايي مانند 25 بهمن‌ ماه نيز از جانب استكبار جنايتكار صورت مي‌گيرد و جاي تاسف دارد كه عده‌‌اي نيز با آن‌ها همراه مي‌شوند.
جعفري بيان داشت: اما سرانجام خواهند ديد كه جمهوري اسلامي استكبار را به درك واصل مي‌كند.
خطيب جمعه كرمان عنوان داشت: تبعيت از هواي نفس، انسان را كر و كور مي‌كند، حق را نمي‌بيند و راه را از بيراهه تشخيص نمي‌دهد.
وي افزود: كساني كه خود را از انقلابيان مي‌دانند، نمي‌فهمند كه اين همه خسارت مادي و معنوي به جامعه وارد كرده‌ و عده‌اي را به شهادت رسانده‌اند.
جعفري با بيان اينكه عمر اين افراد به پايان رسيده است، تصريح كرد: سران فتنه خوراك راديوهاي بيگانه را فراهم مي‌كنند، اين حركات و سخنان نشانه جاه‌طلبي آن‌ها است.
وي خاطرنشان كرد: حب دنيا و جاه‌طلبي انسان را جهنمي مي‌كند، در اين اوضاع كه دشمنان ما، صهيونيسم و آمريكا، توطئه‌هاي متعددي عليه ايران تدارك ديده‌اند، روز 25 بهمن را به راه مي‌اندازند.
امام جمعه كرمان در بخش ديگري از خطبه‌هاي اين هفته مركز استان اظهار داشت: در طول تاريخ دو عامل جهل و هواي نفس، آسايش و سعادت را از انسان‌ها و جامعه بشري سلب كرده است.
وي با بيان اينكه اسلام بيش از هر مكتبي انسان را به كسب آگاهي، علم و دانش تاكيد كرده است، افزود: دين مسئله مهمي است كه بايد از مرجع و منبع مورد اعتماد كسب تكليف شود.
جعفري بيان داشت: اگر به دستورات دين و مكتب قرآن عمل كنيم، سطح آگاهي و فهم ما بالا رفته و در اين صورت خسارت‌ نمي‌بينيم.
وي با اشاره به سالروز تاسيس كميته امداد امام خميني (ره) گفت: اين نهاد از بدو تاسيس تلاش‌ها و خدمات فراواني را براي اقشار مستضعف و آسيب‌پذير جامعه انجام داده است.
جعفري خاطرنشان كرد: با تلاش مسئولان و مردم بايد به مرحله‌اي برسيم كه خانواده‌ها بتوانند بدون كمك كميته امداد زندگي و معيشت خود را تامين كنند.
انتهاي پيام/ج10/ب

amirpetrucci0261 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 27726
|
تاریخ عضویت : تیر 1388 
امام جمعه سيرجان:
جهان به سمت اسلام گرايش پيدا كرده است

خبرگزاري فارس: امام جمعه سيرجان گفت: منطقه خاورميانه و جهان به اسلام گرايش دارد و استكبار رو به نابودي است.

به گزارش خبرگزاري فارس از كرمان، حجت‌الاسلام سيدمحمود حسيني ظهر امروز در خطبه‌هاي نماز جمعه اين هفته سيرجان با اشاره به آيات قرآن كريم اظهار داشت: وعده خداوند است كه اسلام جهانگير شود، اين پيروزي در منطق و ظاهر است و روزي مي‌آيد كه همه مردم جهان تسليم امر اسلام ناب محمدي (ص) مي‌شوند.
وي بيان داشت: چه مشركان و كفار بخواهند و يا اينكه در صدد جلوگيري از نشر اسلام باشند، به گفته خداوند، اسلام عالم‌گير مي‌شود.
حسيني افزود: اگر روزي در امريكا قرآن را سوزاندند و به مقدسات اسلامي اهانت كردند، مردم بيشتر شيفته آيات قرآني شدند تا از محتواي آن مطلع شوند.
اين مسئول تصريح كرد: امروز مي‌بينيم كه منطقه خاورميانه و جهان به اسلام گرايش دارد و استكبار رو به نابودي و غروب است.
خطيب جمعه سيرجان با اشاره به بازديد مقام معظم رهبري از وزارت اطلاعات و سخنراني ايشان در جمع سربازان اين وزارتخانه بيان داشت: دستاوردهاي خوبي كه اين سربازان داشتند، دشمنان را به حيرت انداخته و موفقيت نظام اسلامي را رقم مي‌زند.
حسيني ابراز داشت: اسلام دين مبارزه با ظالمان و ستمگران است و امروز حركت‌هاي اسلامي در منطقه مبارزه با استكبار، ديكتاتور و ظالمان است، امريكا حق هيچ دخالتي را در اداره ملت‌ها ندارد.
وي اضافه كرد: ما مطمئن هستيم كه اين دخالت‌ها به ضرر استكبار جهان‌خوار تمام مي‌شود، زيرا در برابر توفان خشم ملت‌ها قرار دارد.
امام جمعه سيرجان با نويد پيروزي ملت ليبي و همه ملت‌هاي به پا خواسته عليه طاغوت بيان داشت: اين حركت‌ها كه الهام گرفته از انقلاب اسلامي ايران است، اراده ملت‌ها و حضور آن‌ها را در صحنه دارد، لذا زماني حضور مردم و اراده آن‌ها بر انقلاب يا حركتي محقق شد؛ پيروزي قطعي و ملت‌ها شكست‌ناپذير هستند.
اين مسئول شبيه‌سازي حركت‌هاي مردمي را در ايران و عراق از توزئه‌هاي امريكا عنوان و يادآور شد: در 25 بهمن ‌ماه كه اين حركت مذبوحانه به بهانه حمايت از مردم مصر به وقوع پيوست، قصد توطئه عليه نظام اسلامي بود كه ملت انقلابي ما به پاخواست و حركت‌هاي ضدانقلابي سران فتنه را محكوم كرد.
انتهاي پيام/ن20/ب

amirpetrucci0261 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 27726
|
تاریخ عضویت : تیر 1388 
امام جمعه برازجان:
بيداري اسلامي نشأت گرفته از نهضت امام(ره) و سيد‌جمال است

خبرگزاري فارس: امام جمعه برازجان گفت: موج بيداري اسلامي اخير نشأت گرفته از نهضت سيد‌جمال‌الدين اسدآبادي و امام خميني(ره) است.

به گزارش خبرگزاري فارس از برازجان، حجت‌الاسلام و‌المسلمين حسن مصلح در خطبه‌هاي نماز جمعه اين هفته برازجان با گراميداشت ياد و خاطره سيد‌جمال‌الدين اسدآبادي به نقش بي‌بديل آن مبارز روشنفكر در بيداري امت اسلامي و مبارزه با استعمار و استبداد اشاره كرد و اظهار داشت: سيد‌جمال رهبري نهضت فكري و اجتماعي جامعه اسلامي را بر عهده داشت و موج بيداري اسلامي اخير نيز نشات گرفته از نهضت امام(ره) و سيد‌جمال است.
وي افزود: سيد‌جمال همواره استبداد حكام داخلي، جهل و ناداني مردم، نفوذ عقايد خرافي و فاصله گرفتن از اسلام اصيل، جدايي و تفرقه ميان مسلمانان و نفوذ استعمار غربي را از دردهاي مهم جامعه اسلامي و مسلمانان مي‌دانست.
امام جمعه برازجان در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به سالروز تاسيس كانون‌هاي فرهنگي مساجد، فعال كردن اين كانون‌ها در راستاي جذب جوانان و نوجوانان را از مهم‌ترين راه‌هاي مقابله با جنگ نرم دشمنان ارزيابي كرد.
مصلح با اشاره به سالروز تاسيس كميته امداد گفت: ‌نهاد كميته امداد از صدقات جاري امام و نظام اسلامي است كه در پرتو انفاق‌ها و كمك‌هاي مردم مسلمان و نوع‌دوست توانسته تاكنون مستمندان و محرومان فراواني را ياري كند.
وي به روز درختكاري اشاره كرد و عنوان داشت: امام صادق(ع) مي‌فرمايد خداوند عملي را پاكيزه‌تر از درختكاري نمي‌داند و اوليا دين همواره بر پرهيز از قطع درختان به ويژه درختان مثمر سفارش مي‌كردند.
امام جمعه برازجان در بخش ديگري از سخنان خود به تبيين اهميت پند و اندرز در شريعت مقدس اسلام اشاره كرد و اظهار داشت: پند و اندرز بهترين راه تربيتي و يكي از وظايف انسان‌ها نسبت به يكديگر است كه پذيرش آن موجب مصون ماندن خود از خطا و اشتباه مي‌شود.
مصلح خاطرنشان كرد: انسان بايد با تواضع و فروتني، اندرز فرد ناصح خود را بشنود و درك كند زيرا حسرت و پشيماني نتيجه نپذيرفتن نصيحت دلسوزان است.
انتهاي پيام/ج20/ب

amirpetrucci0261 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 27726
|
تاریخ عضویت : تیر 1388 
شهردار طبس:
احداث پارك خندق طبس با جديت پيگيري مي‌شود

خبرگزاري فارس: شهردار طبس گفت: كار احداث پروژه پارك خندق طبس با جديت پيگيري مي‌شود و در صورت تامين اعتبار مورد نياز، در آينده نزديك به بهره‌برداري خواهد رسيد.

جعفر بورنگ امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در طبس اظهار داشت: مجموعه پارك تفريحي خندق كه در ضلع غربي طبس و در جوار مسجد جامع كبير اين شهر واقع شده، در زميني به مساحت 40 هزار متر مربع در حال احداث است.
وي ادامه داد: عمليات اجرايي اين پارك از سال 1381 آغاز شده، اما احداث اين پروژه به دليل عدم وجود اعتبار كافي، چند سال متوقف مانده بود، كه خوشبختانه با عنايت ويژه محمدرضا فلاح‌زاده استاندار يزد در سفري كه بهمن ماه سال گذشته به طبس داشت، مبلغ چهار ميليارد ريال براي اين امر اختصاص يافت كه جاي تقدير و تشكر دارد.
شهردار طبس افزود: با انعقاد قرارداد با پيمانكار، كار احداث فاز دوم پارك خندق از سه ماه قبل آغاز شده است كه تاكنون اين پروژه از پيشرفت فيزيكي خوبي برخوردار بوده و البته پيش‌بيني مي‌شود براي اتمام كامل اين مجموعه حدود 10 ميليارد ريال اعتبار ديگر نياز باشد.
وي اظهار اميدواري كرد: در صورت تامين اعتبار، با جديتي كه پيمانكار اين پروژه دارد، پارك خندق طبس تا بهمن ماه سال 1390 به بهره‌برداري برسد.
بورنگ يادآور شد: پارك خندق طبس مجموعه بسيار كاملي است كه شامل بخش‌هاي مختلفي همچون مجموعه بازي كودكان، پاركينگ اختصاصي، سكوهاي اقامت موقت، سكوهاي نماز، فواره‌هاي مرتفع، آبنماهاي زيبا و ... است و به دليل شكل خاص توپوگرافي آن كه به صورت غير همسطح است، در شهرستان طبس منحصر به‌فرد خواهد بود.
وي خاطرنشان كرد: مهم‌ترين مشكل احداث اين پارك، موضوع تملك اراضي واقع در محدوده پروژه بود كه مذاكره با مالكين كاري زمانبر بوده و تملك اراضي تاكنون بالغ بر 25 ميليارد ريال براي شهرداري طبس هزينه دربر داشته است.
پروژه احداث پارك خندق طبس با كافرمايي شهرداري طبس، پيمانكاري شركت راه كوير و تحت نظارت دفتر فني استانداري يزد در حال احداث است.
انتهاي پيام/خ30/ب