نرم افزار photoshop
ساخت يک جعبه سه بعدی
می خواهم در اين درس شما رو با ساخت يک جعبه آشنا کنم. با اينکه ساخت اين جعبه خيلی ساده هست، اما بسيار جالب و جذابه! شما می تونين هر عکسی رو روی جعبه خودتون بذارين.
در مورد تصوير دوم هم همين اعمال را تکرار نماييد، اکنون دو تصوير روی صفحه جديد شما آمده است.
حال نوبت به سه بعدی کردن جعبه رسيد،اکنون لايه اول را انتخاب و در حالت فعال قرار دهيد، از قسمت Edit>Transform>Perspective را انتخاب کنيد، هشت نقطه دور تا دور تصوير نمايان می شويد که با انتخاب نقطه پايينی راستی و حرکت کم به سمت بالا می توان شکل مورد نظر برای جعبه را بدست آورد. سپس از Edit>Free Transform را انتخاب و اگر سايز نياز به تغيير است انجام دهيد. (کليدهای ميانبر Ctrl+T ). در مورد شکل دوم هم همين کارها را تکرار کنيد. فقط با اين تفاوت که اين بار نقطه پايينی گوشه چپ را بالا ببريد تا شکل پرسپکتيو بگيرد.
ااما هنوز کار تمام نشده. و کمی می خواهيم واقعی ترش کنيم.
حالا می خواهيم سايه زيرين را بزنيم، به لايه Background برويد و آنرا انتخاب کنيد، و از Layer>New Layerرا بزنيد ( کليدهای ميانبر Shift+Ctrl+N)و نام آنرا Shadow بگذاريد. از جعبه ابزار خود که منوی دست چپ باشد ابزار
ابتدا لايه Back ground را انتخاب نماييد. يک لايه جديد به همان روش قبل به نام BG بسازين، رنگ اين لايه را کامل سفيد کنيد البته بوسيله ابزار Paint bucket tool، خوب حال از Filter>Render>Lighting effects را انتخاب کنين و سپس در پنجره باز شده گزينه "five lights up" انتخاب شود.و اونجوری که باعث خوشحالی شما ميشه اونها رو چينش کنين.
خسته نباشيد، کار نهايی هم اين شد، ضمنا چون درس اول بود اينقدر توضيح داشت، چون بايد جزئيات رو دقيق می گفتم، از درس بعد توضيحات کم ميشوند!
-: :-
|
.:3D Grid:. ساخت يک شبکهسه بعدی می خواهم در اين درس شما رو با ساخت يک شبکه سه بعدی آشنا کنم. شما می تونين از اين برای زيبا سازی کارهای گرافيکيتون و يا پشت صحنه های تصويرتون (Background) استفاده کنين.
از اين پس کل کادر بالا را فضای کارمان فرض ميکنيم.
Use: Pattern Mode: Normal Opacity: 100%
خسته نباشيد، کار نهايی هم اين شده!
-: :- |
ساخت انعکاس
می خواهم در اين درس شما رو با ساخت انعکاسهای اشياء و نوشته ها آشنا کنم. دوستان ايميل زدن و گفتن تو درس اول به جعبه انعکاس داده بودی! و ياد نداده بودی چجوريه، چشم؛ اينم درسش.
خسته نباشيد، کار نهايی هم اين شد
.:The Zoom Effect:.
ايجاد افكت زوم براي تصوير
می خواهم در اين درس شما با استفاده از يك فيلتر فتوشاپ تصويري بسازيد، كه با حرفه اي ترين دوربينهاي عكاسي فقط ميتوان چنين عكسهايي گرفت! در ضمن علاوه بر اين شما با ايجاد، تغيير و يا حذف موارد و اشياء از درون عكس آشنا ميشويد.
من براي بالا بردن سرعت كار شما دو تا Sample برا دانلود گذاشتم كه اين يه عكسه و اينم همين عكس بالاست.
خوب اکنون بايد از اين تصوير کپی برداری نماييد، از بخش Edit>copy و يا کليدهای ميانبر Ctrl+C را فشار دهيد. و سپس بروی صفحه قبلي كه همان عكس دسته جمعي باشد اين نسخه را بچسبانيد. (Edit>Paste و يا کليدهای ميانبر Ctrl+V را بزنين يعني اول كنترل را نگه داريد سپس دكمه وي را بزنيد).
نكته: اگر خواستيد تصوير را به شكل آينه اي از چپ به راست و يا بالعكس بگردانيد از Edit>Transform>Flip Horizontal را بزنيد و براي تغيير آينه عمودي Edit>Transform>Flip Vertical را بفشارين. نتيجه كار تا بحال شكل زير است!
Blur Method: Zoom
Quality: Good
اين هم تصوير نهايي كار شما؛ چطوره ؟!؟
خسته نباشيد، اگر به مشكل برخوردين سئوالتون را همين زير بنويسين و چند روز بعد جوابش رو در همينجا ببينيد.
ساخت كارت پستال
می خواهم در اين درس شما رو بازم با فيلترهاي فتوشاپ بيشتر آشنا كنم. البته لازم به ذكر كه همه فتوشاپ فيلتر نيست! و منم سعي ميكنم درسهايي رو بگم كه شما دنبال انجام اين كارها بروي عكس خودتون هستين، و ميخواين جلوه هاي ويژه اي بدست بيارين. يكي از كاربردهاي اين درس براي ساخت كارت پستالهاي اينترنتي يا همون E-card هاست.
من عكسهايي رو از كوه دماوند و ميدان آزادي برا اين كار انتخاب كردم
Distortion: 3 , Smoothness: 2
Texture: Frosted , Scaling: 100
اكنون اين پنجره را براي اعمال تغييرات OK كنيد. و دور تا دور تصوير بدين شكل در مي آيد.
خوب اينم تصوير نهايي به شكل بزرگ نمايي آن
اما درس تمام نشده! صبر كنين؛ تحت شماره ششم كه در زيره ايجاد افكتهاي ديگر رو به همراه عكسش گفتم. فقط مسير افكتهاي فتوشاپ رو ذكر كردم، همچنين يادآوري كنم كه ابزار Select و انتخاب هم از همان بالايي ها استفاده شده، و تنظيمات پنجره ها هم به دلخواه و سليقه خودتون باشه.روش كار دقيقا روش بالاست، اين تمرين رو خوب ياد بگيرين تا بتونين افكتهاي زيبايي مثل پايين ايجاد كنيد.
| Filter>Blur>Guassian Blur |
Filter>Brush Strokes>Sprayed Strokes... |
|
|
|
|
Filter>Distort> Ocean Ripple... |
Filter>Distort> Twirl |
|
|
|
باقي فيلترها هم خودتون امتحان كنين، مطمئن باشين نتايج زيبايي حاصل ميشه، و شما شاهكارهاي زيبايي رو درست ميكنيد.
خسته نباشيد
اگر به مشكل برخوردي و سئوال داشتي همين زير بنويس!