اخبار اجتماعی امروز
خبرگزاري فارس: 2 دزد جوان كه براي دزدي به سراغ يك پيرمرد 62 ساله رفته بودند هرگز تصور نميكردند كه از اين پيرمرد كتك بخورند.
به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از روزنامه "Expressen "، دو دزد جوان و نگون بخت سوئدي در جريان گشت و گذار خود در درون شهر متوجه پيرمردي شدند كه مشغول گذاشتن پولهايش در جيب خود پس از خريد از يك فروشگاه است.در اين هنگام دزدها به پيرمرد نزديك ميشوند و از او ميخواهند تا پولهاي خود را به آنان بدهد.
پيرمرد 62 ساله از دو جوان ميخواهد كه آرام باشند و دست به اين كار نزنند زيرا اين دزدي عاقبت خوبي براي آنها نخواهد داشت.
زماني كه 2 جوان به سمت پيرمرد آمدند تا به زور پولهاي او را بگيرند ناگهان با دو ضربه مشت او نقش بر زمين شده و در حالي كه از شدت ضربات او به شدت مات و مبهوت شده بودند محل حادثه را ترك كردند. بعداً مشخص شد كه پيرمرد 62 ساله قهرمان سابق بوكس سوئد بوده است.
انتهاي پيام/ش
خبرگزاري فارس: معاون سازمان شهرداريها و دهياريهاي كشور گفت: تاكنون 66 ميليارد تومان بابت يارانه بليت اتوبوس و مترو به شهرداريهاي سراسر كشور پرداخت شده است.
حميدرضا صارمي در گفتوگو با خبرنگار اجتماعي فارس اظهار داشت: تاكنون دولت نسبت به سال گذشته 3 برابر يارانه بليت اتوبوس و مترو را پرداخت كرده است.
وي در ادامه خبرداد: در راستاي كمك به هزينه سوخت حمل و نقل عمومي كه با هدفمند سازي يارانهها افزايش يافته است 20 ميليارد تومان در اختيار استانداريهاي سراسر كشور قرار گرفته است.
صارمي در ادامه افزود: استانداريها موظف هستند مبالغ تخصيص يافته براي افزايش حمل و نقل عمومي را به شهرداريها پرداخت كنند.
معاون سازمان شهرداريها و دهياريهاي كشور بيان داشت: با توجه به كمكهايي كه از سوي وزارت كشور در خصوص حمل و نقل عمومي انجام شده است تا پايان سال نرخ كرايه اتوبوسها، مينيبوسها و مترو افزايش نخواهد يافت.
انتهاي پيام/گ
خبرگزاري فارس: رئيس ديوان عدالت اداري از كاهش پروندههاي مربوط به آموزش و پرورش در اين ديوان، در 9 ماه طيشده از سال جاري خبر داد.
به گزارش باشگاه خبري فارس «توانا» به نقل از مركز اطلاعرساني و روابط عمومي وزارت آموزش و پرورش، حجتالاسلام محمدجعفر منتظري در هشتمين گردهمايي سالانه هيئتهاي بدوي و تجديدنظر رسيدگي به تخلفات اداري كاركنان وزارت آموزش و پرورش، با تشكر از همكاري وزير آموزش و پرورش با ديوان عدالت اداري در راستاي رفع مشكلات كاركنان اين وزارتخانه اظهار داشت: هيچ دستگاه اجرايي بدون اشكال نيست اما وزير و مقام عالي هر دستگاه بايد در جهت رفع مشكلات سازمان تابعه، اهتمام ويژه داشته باشد.
وي با اشاره به كاهش پروندههاي مربوط به آموزش و پرورش در 9 ماهه طي شده از سال جاري افزود: از 7 هزار و 601 پرونده مربوط به آموزش و پرورش در سال 88، هماكنون 6 هزار و 777 پرونده در ديوان عدالت اداري وجود دارد كه اين امر نشاندهنده كاهش 824 پرونده نسبت به سال گذشته است.
حجتالاسلام منتظري، وظيفه هيئتهاي رسيدگي به تخلفات اداري را در آموزش و پرورش بسيار حساس دانست و خطاب به اعضاي اين هيئتها گفت: وظيفه شما تزكيه و سالمسازي دستگاهي است كه متولي تزكيه فرزندان و آيندهسازان كشور است بنابراين بايد ضمن توجه به موقعيت خطير خود، اين نكته را مد نظر قرار دهيد كه عمل نكردن به وظيفه در اين جايگاه، خيانت به نظام جمهوري اسلامي ايران است.
انتهاي پيام/ش
خبرگزاري فارس: عضو هيئت علمي دانشگاه علومپزشكي شهيد بهشتي گفت: شير مادر موجب تقويت غدد فوق كليوي شيرخوار ميشود كه چنين مزيتي در شيرخشك ديده نميشود.
احمدرضا فرسار در گفتوگو با خبرنگار اجتماعي باشگاه خبري فارس «توانا» اظهار داشت: يكي از خواص بسيار مهم شير مادر، ايمن شدن كودك در برابر بيماريهاست؛ هر مادهاي كه در سيستم ايمني بشر ناشناخته است، در شير مادر ديده ميشود.
وي گفت: در شير مادر سلولهاي بيگانهخوار، انواع گلبول سفيد، مواد ايمنيبخش و انواع هورمونها نظير هورمون رشد و تيروئيد وجود دارد؛ علاوه بر اين مزيتها، شير مادر موجب تقويت غدد فوق كليوي شيرخوار نيز ميشود.
عضو هيئت علمي دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي بيان داشت: مزاياي شير مادر در شير خشك ديده نميشود و تكنولوژي بشر نيز قادر به اضافه كردن اين مزايا به انواع شيرخشك نخواهد بود.
انتهاي پيام/ش
خبرگزاري فارس: مركز آموزش نيروي انساني وزارت آموزش و پرورش طي اطلاعيهاي، نحوه ثبتنام دانشجويان "كارداني " مراكز تربيتمعلم را در آزمون "كارشناسي ناپيوسته " سال 90 اعلام كرد.
به گزارش باشگاه خبري فارس «توانا» به نقل از مركز اطلاعرساني و روابط عمومي وزارت آموزش و پرورش، در اطلاعيه مركز آموزش نيروي انساني وزارت آموزش و پرورش آمده است: با توجه به اينكه تعدادي از دانشجويان دوره «كارداني» ورودي سال 1388 مراكز تربيت معلم (دانشجويان آزاد)، متقاضي ادامه تحصيل در دوره «كارشناسي ناپيوسته» رشتههاي تحصيلي مربوط به سال 1390 هستند، لذا اين افراد ميتوانند در آزمون كارداني به كارشناسي شركت كنند.
به اين گروه از دانشجويان توصيه ميشود، براي كسب اطلاعات بيشتر به مراكز تربيت معلم محل تحصيل خود مراجعه كنند.
انتهاي پيام/ش
خبرگزاري فارس: دبير دوم كميسيون شوراهاي مجلس شوراي اسلامي گفت: نحوه هزينه كرد بودجه مترو تهران توسط شركت مترو نياز به تحقيق و تفحص دارد.
محمدجواد ابطحي در گفتوگو با خبرنگار اجتماعي فارس، درباره تمديد مصوبه برداشت 2 ميليارد دلار از حساب صندوق ذخيره ارزي براي حمل و نقل ريلي تهران و ساير كلانشهرها، اظهار داشت: بنده از جمله موافقان تمديد اين مصوبه بودم چرا كه معتقدم بايد بهانه را از بعضيها مانند شركت مترو تهران گرفت.
وي ادامه داد: جاي تعجب نداشت كه نمايندگان با اين طرح موافقت نكنند چرا كه اگر اعتبار لازم براي مترو وجود نداشته باشد تا به تعداد واگنها و ايستگاهها افزوده شود خدمات رساني مترو مختل ميشود.
ابطحي تصريح كرد: با توجه به اجراي هدفمندكردن يارانهها 20 درصد به مسافراني كه از حمل و نقل عمومي استفاده ميكنند افزوده شده بنابر اين توجه هر چه بيشتر به اين بخش امري ضروري به شمار ميآيد.
وي خاطرنشان كرد: بنده فكر ميكنم لازم است تحقيق و تفحصي از شركت مترو درباره چگونگي هزينه كرد بودجه مترو عمل آيد.
دبير دوم كميسيون شوراهاي مجلس شوراي اسلامي در ادامه گفت: برخي از نمايندگان اعلام كردند گسترش هرچه بيشتر مترو باعث افزايش مهاجرتپذيري به سمت تهران ميشود كه بنده آن را در كوتاه مدت تأثيرگذار ميدانم چراكه موضوع مهاجرت پذيري به تهران يكي از معضلات پايتخت به شمار ميآيد كه انجام مهاجرت معكوس در كنار آن اقدامي مناسب است.
انتهاي پيام/گ
خبرگزاري فارس: مشاور رئيس جمهوري گفت: رصد تاريخ پرافتخار ايران زمينهاي براي شكوفايي آينده و محكم قدم گذاشتن در مسير پيشرفت است.
به گزارش خبرنگار اجتماعي باشگاه خبري فارس، (توانا) اسفنديار رحيم مشائي در مراسم اختتاميه جشنواره شمسالعماره كه در مجموعه كاخ گلستان برگزار شد اظهار داشت: نگاه به تاريخ براي ماندن در تاريخ نيست اگر هدف از نگاه به تاريخ بازگشت به گذشته و ماندن در تاريخ باشد اين براي ملتها مضر است.
وي افزود: نگاه به داشتههاي تاريخي به منظور بهرهبرداري، تعيين مسير و روشنگري آينده است؛ وقتي داشتههاي تاريخي يك ملت بزرگ و الهامبخش است اين از حد يك بهرهبرداري ساده فراتر رفته و به عنوان يك ضرورت عيني مد نظر خواهد بود.
مشائي با بيان اينكه ملت ايران بايد به گذشته خود نگاه كنند عنوان كرد: تاريخ ملت ايران متحد و يكپارچه است از نخستين روزي كه انسان در اين سرزمين زندگي كرد با تلاش خود پايداري و استواري را رقم زد و توانست در طول تاريخ به دستاوردهاي بزرگي برسد.
مشاور رئيس جمهوري ادامه داد: ما در تاريخ ريشههايمان را جستجو ميكنيم و به آن نگاه ميكنيم تا متوجه شويم به چه ميزان استوار هستيم و بزرگداشت شعائر تاريخي ملت ايران از اين جهت اهميت دارد كه ما را در انجام كارهاي بزرگتر كمك ميكند.
به گزارش توانا در آيين اختتاميه نخستين جشنواره شمسالعماره از بازيگران پيشكسوت همچون ژاله علو، جمشيد مشايخي، محمدعلي كشاورز، محمد مطيع، ايرج راد و ضياءالدين دري كارگردان مجموعه كيف انگليسي و كلاه پهلوي، محمدعلي نجفي كارگردان سريال سربداران، حسين كياني كارگردان تئاتر و ورزي كارگردان تبريز در مهر تقدير شد.
تعداد قابل توجهي از اين بازيگران و كارگردانها در مراسم تقدير حضور نداشتند. ژاله علو، جمشيد مشايخي، ايرج راد، محمدعلي نجفي و حسين كياني بازيگران و كارگردانهايي بودند كه در مراسم تقدير حضور نداشتند.
به گزارش توانا محمدعلي كشاورز در هنگام تقدير با حضور در پشت تريبون خواستار تقدير از علي حاتمي شد كه براي ساخت فيلمهاي تاريخي تلاش بسياري كرد.
انتهاي پيام/ش
خبرگزاري فارس: تاكنون 55 افسر سوئدي به جرم مصرف نوشيدنيهاي الكلي هنگام رانندگي شناسايي و به مقامات اين كشور معرفي شدند.
به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از روزنامه سوئدي "VT " تاكنون 55 نفر از افسران پليس در سوئد به علت مصرف نوشيدنيهاي الكلي در هنگام رانندگي شناسايي و به اداره پليس انتقال داده شدند. اما در اين ميان تنها يك نفر از پليسهاي خلافكار از پست خود بركنار شده است.
حدود بيست نفر از پليسهايي كه هنگام رانندگي و در حالت غيرعادي دستگير شدهاند بدترين نوع ممكن نوشيدنيهاي الكلي را مصرف كردهاند و متعاقب آن به بازداشتهاي كوتاه مدت فرستاده شدهاند اما شغل خود را از دست ندادهاند. همچنين بقيه پليسهاي خلافكار بر اثر مصرف نوشيدنيهاي الكلي با خودروهاي ديگر تصادف كردهاند.
برخي رسانههاي سوئد اين سوال را مطرح ميكنند كه چرا افسران پليسي خود قانون را رعايت نميكنند و پس از ارتكاب جرم هنوز در اداره پليس عضويت داشته و عملاً جرم سنگينشان تاثيري در موقعيت شغلي آنها نمي گذارد.
انتهاي پيام/گ
خبرگزاري فارس: قاتل در جلسه محاكمه گفت: به قدري تحت فشارهاي رواني بودم كه مدتي در بيمارستان بستري شدم تا اينكه موفق به جلب رضايت شدم؛ از دادگاه خواستار رأفت اسلامي هستم.
به گزارش خبرنگار حوادث فارس، روز 17 شهريور 84، مأموران كلانتري 127 نارمك، از فقدان مشكوك يك زن از طريق همسايههاي وي باخبر شدند كه براي اطلاع از جزئيات موضوع به خانه وي رفتند.
مأموران كلانتري با حضور در محل، به همراه مأموران آتشنشاني وارد خانه زن جوان به نام معصومه شدند و بعد از ورود به اتاق خواب وي، جسد وي را در حالي كه با سيم تلفن به قتل رسيده بود، كشف كردند.
مأموران اورژانس در محل حادثه حاضر شدند و معلوم شد كه معصومه حدود 3 روز قبل، به قتل رسيده است.
تحقيقات براي شناسايي عامل اين قتل آغاز شد و حدود 20 مظنون در رابطه با قتل معصومه كه بعد از طلاق از شوهرش، به تنهايي زندگي ميكرد، دستگير شدند.
سرانجام، با اظهارات همسايههاي مقتول و شناسايي مخاطبان تلفن همراه وي، مرد جواني به نام سامي دستگير و به ارتكاب قتل وي اعتراف كرد.
قرار مجرميت سامي از سوي دادسراي جنايي تهران صادر و پرونده وي براي رسيدگي به دادگاه كيفري استان تهران ارجاع شد.
جلسه رسيدگي به اين پرونده در تاريخ 19 ارديبهشت امسال، در شعبه 113 دادگاه كيفري استان تهران و به رياست قاضي محمدسلطان همت يار برگزار شد.
ذبيحزاده، نماينده دادستان، كيفرخواست صادره را اينگونه قرائت كرد: سامي، 32 ساله، متهم به مباشرت در قتل عمدي، سرقت اموال مقتول و رابطه نامشروع است كه با توجه به مدارك موجود در پرونده مانند، شكايت اوليايدم، گزارش مرجع انتظامي، نظريه پزشكي قانوني و اعترافات متهم بزه انتسابي به وي، محرز است و تقاضاي مجازات وي را دارم.
بعد از قرائت كيفرخواست توسط نماينده دادستان، اوليايدم در جايگاه قرار گرفتند و تقاضاي خود را قصاص متهم عنوان كردند.
در ادامه جلسه، سامي، (متهم به قتل) در جايگاه قرار گرفت و با بيان اينكه هيچيك از اتهامات را قبول ندارم، گفت: شب حادثه مقابل خانه مقتول رفتم ولي او در را باز نكرد، من هم به آژانس رفتم و با همكارم شام خورديم و صبح زود يك محموله سيمان را به مقصد عسلويه بردم.
روز حادثه، براي دريافت طلبي كه از مقتول داشتم به خانه او رفتم ولي او به من چك داد كه من قبول نكردم. به همين خاطر مقداري از طلاهاي او را به زور گرفتم و خارج شدم.
وي با بيان اينكه اظهارات و اعترافات قبلي خود را قبول ندارم، گفت: راننده آژانس بودم و از سال 81 او را ميشناختم. تا سال 83 از تهران خارج شدم ولي وقتي برگشتم دوباره با او رابطه برقرار كردم. او براي تعمير خانهاش يك ميليون و 500 هزار تومان از من پول گرفت ولي براي برگرداندن آن هميشه بهانه ميآورد.
مادر مقتول در پاسخ به اين اظهارات متهم گفت: دختر من از نظر مالي مشكلي نداشت و در زمان قتل، حدود 20 ميليون تومان پول در حساب بانكي او بود.
قاضي خطاب به متهم گفت: طلاهاي مكشوفه نشان ميداد كه آنها بر اثر فشار وارده كج شده است و بيانگر سرقت با زور بوده است.
متهم در حالي كه اظهارات خود در دادگاه مبني بر اينكه طلاها را به زور از مقتول گرفته است، تكذيب ميكرد، گفت: من طلاها را از روي ميز برداشتم.
قاضي به اظهارات و اعترافات متهم در پرونده اشاره كرد و گفت: در تحقيقات مدعي شدي كه شب حادثه مقابل خانه مقتول رفتن كه در را باز نكرده و مجبور شدي از تلفن عمومي با او تماس بگيري. مقتول با بيان اينكه مهمان دارد از تو ميخواهد ساعتي بعد به خانه بروي. ساعتي بعد وارد خانه وي شدي و بعد از شام او را داخل اتاقش با سيم تلفن به قتل رساندي.
متهم در پاسخ به اظهارات قاضي گفت: اظهارات خود را قبول ندارم و همه آنها را تحت فشار گفتهام.
سامي در حالي ادعا ميكند كه تحت فشار اقرار كرده است كه در اولين تحقيقات و در حالي كه تنها مظنون بوده است، بدون اينكه از او سؤال شود، به رابطه با مقتول اعتراف كرده بود.
نماينده دادستان در پاسخ به اظهارات متهم كه مدعي بود تحت فشار اعتراف كرده است، گفت: در اين پرونده 20 نفر به عنوان مظنون دستگير شدند، چرا فقط شما تحت فشار به قتل اعتراف كردي. در صورت صحت ادعايت، چرا به بازپرس و قاضي ناظر زندان نگفتي كه تو را تحت فشار قرار دادند.
متهم در جواب اظهارات نماينده دادستان فقط سكوت كرد و حرفي نزد.
در انتهاي جلسه، پدر مقتول با بيان اينكه اظهارات متهم دروغ است، گفت: فكر ميكردم در جلسه دادگاه، متهم با صداقت حرف خواهد زد و به همين دليل رضايت خود را براي گذشت از قصاص نوشته بودم ولي وقتي در دادگاه ديدم كه چگونه دروغ ميگويد، از تصميم خود منصرف شدم.
متهم در جايگاه قرار گرفت و در بيان آخرين دفاع گفت: اتهام را قبول ندارم و دفاعي هم ندارم.
يك هفته بعد از جلسه محاكمه، قاضي همتيار متهم را به خاطر ارتكاب قتل به قصاص، به دليل سرقت جواهرات مقتول به يك سال حبس و رابطه غيراخلاقي با مقتول و شرب خمر به 179 ضربه شلاق محكوم كرد.
بعد از صدور حكم، پرونده براي رسيدگي به ديوان عالي كشور ارجاع داده شد كه قضات ديوان عالي كشور بعد از مشورت و بررسي پرونده، حكم صادره را نقض كردند؛ گفتني است اوليايدم مدتي بعد از صدور حكم، اعلام رضايت كردند.
بعد از اعلام رضايت اوليايدم، جلسه محاكمه از جنبه عمومي جرم امروز در شعبه 113 برگزار شد و متهم با بيان اينكه اتهام را قبول دارد گفت: به قدري تحت فشارهاي رواني بودم كه مدتي در بيمارستان بستري شدم تا اينكه موفق به جلب رضايت شدم؛ از دادگاه خواستار رأفت اسلامي هستم.
قاضي همتيار ختم جلسه را اعلام و صدور حكم را به بعد از مشورت با مستشاران دادگاه موكول كرد.
انتهاي پيام/گ
خبرگزاري فارس: معاون برنامهريزي استاندار تهران گفت: تا 10 سال آينده در مراكز دولتي شهر تهران استخدام ممنوع شده است.
نعمت الله تركي در گفتوگو با خبرنگار اجتماعي فارس، اظهار داشت: 3 هزار نفر در سال 89 به صورت كارآفرين و ايجاد اشتغال در استان تهران شاغل شدهاند و اين تعداد در هيچ نهاد دولتي استخدام نشدهاند.
وي دليل ممنوعيت استخدام در10 سال آينده را سبك سازي جمعيت شهر تهران دانست و افزود: دستگاههايي مانند آموزش و پرورش كه از قبل سهميه داشته باشند ميتوانند براي شهرستانهاي استان تهران براي استخدام اقدام كنند.
تركي در ادامه افزود: براساس سياست هاي دولت و با كمك مديران استان در سال آينده مشكل بيكاري در استان تهران حل خواهد شد.
معاون برنامهريزي استاندار تهران در خصوص نظارت استانداري در بازار شب عيد، گفت: 24 نمايشگاه در استان تهران داير شده است كه از اين تعداد 4 نمايشگاه آن در شهر تهران و در ساير استانها نيز نمايشگاههاي عرضه كالا با تخفيف 10 تا 15 درصد فعال هستند.
وي با اشاره به اينكه براي بازار شب عيد هيچ كمبود و مشكلي در زمينه ميوه، گوشت مرغ و گوشت قرمز وجود ندارد، خاطرنشان كرد: عرضه ميوه شب عيد در استان تهران از 15 اسفندماه آغاز ميشود و در اين زمينه كمبودي نخواهد بود.
انتهاي پيام/گ
خبرگزاري فارس: استاندار تهران در خصوص پرداخت يارانه مترو در سال آينده گفت: پرداخت نكردن يارانه بليت مترو از سوي دولت به شهرداري بهانهاي بيش نيست و يارانه در سال آينده افزايش مييابد.
مرتضي تمدن در گفتوگو با خبرنگار اجتماعي فارس در خصوص يارانه بليت مترو در سال آينده، اظهار داشت: يارانه بليت مترو در سال آينده پرداخت ميشود و افزايش قيمت بليت مترو بايد استدلال و منطق داشته باشد.
وي در خصوص ميزان افزايش يارانه بليت مترو در سال آينده بيان داشت: ميزان و درصد افزايش يارانه بليت مترو هنوز مشخص نيست.
تمدن درباره مصوبه اخير شوراي شهر در مورد افزايش نرخ بليت مترو در سال آينده، گفت: اين يك بحث انحرافي و غيرمنطقي بود كه مطرح شد و اميدواريم ديگر از اين بحثها كه موجب تشويش افكار عمومي است، مطرح نشود.
استاندار تهران خاطرنشان كرد: عملكرد مسئولان بايد به شيوهاي باشد كه به مردم فشاري از لحاظ مالي وارد نشود و در تصميمگيريها راحتي شهروندان مدنظر باشد.
تمدن به صحبتهايي كه از سوي مسئولان شهري در خصوص پرداخت نكردن يارانه دولت به مترو ميشود، اشاره كرد و گفت: دولت سهم خود را به شهرداري پرداخت كرده و اين بهانهاي بيش نيست.
انتهاي پيام/گ*
خبرگزاري فارس: سرانجام ماجراي ادعاي شبكه من و تو درباره مجوز فعاليت در ايران از زبان وزير ارشاد و دادستان تهران مشخص شد.
به گزارش خبرنگار قضايي فارس، چندي قبل يكي از سايتهاي خبر پراكن به نقل از مسئولان شبكه من و تو كه به تازگي در فضاي ماهوارهاي به فعاليت مشغول شده است ادعا كرده بود كه مسئولان اين شبكه از وزارت ارشاد در ايران مجوز گرفتهاند تا بتوانند اقدام به برنامهسازي در كشورمان كنند.
اين ادعا و انتشار اين خبر باعث شد تا برخي از شهروندان و اهالي فرهنگ و هنر نگران شده و البته اين نگراني هم به حق بود زيرا يك شبكه ماهوارهاي ادعا كرده بود كه توانسته از وزارت ارشاد كشوري اسلامي مجوز بگيرد شبكهاي كه محتواي اسلامي در آن جايي ندارد.
پس از اين ادعا خبرنگاران رسانهها و خبرگزاريها در اولين اقدام خود به سراغ جعفري دولتآبادي دادستان عمومي و انقلاب تهران رفتند تا بتوانند از ايشان صحت و سقم اين موضوع را بپرسند و اگر احياناً اين خبر صحت داشت از او بخواهند واكنشي نشان دهند.
* اميدواريم وزارت ارشاد جواب خوبي درباره شبكه من و تو داشته باشد
دولتآبادي در حاشيه مراسم افتتاح دادسراي فرهنگ و رسانه درباره اين پرسش كه شبكه ماهوارهاي من و تو مدعي شده براي دفاتر اين شبكه در تهران از وزارت ارشاد مجوز گرفته است گفت: من همين خبر را شب گذشته شنيدم و متاسفانه اطلاع دقيقي ندارم.
وي ادامه داد: اميدوارم وزارت ارشاد جواب خوبي در رابطه با اين شبكه و همچنين ادعاي مسئولان آن داشته باشد.
دادستان تهران صرفاً به همين نكته بسنده كرد كه از وزارت ارشاد درباره اين موضوع كسب اطلاع خواهد كرد.
چند روز از اين موضوع گذشت تا اينكه وزير ارشاد در حاشيه يكي از برنامههاي خود مدعي شد گفته مسئولان شبكه ماهوارهاي من و تو صحت ندارد و هيچگونه مجوزي صادر نشده است.
وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي در خصوص اينكه گفته ميشود وزارت ارشاد به شبكه ماهوارهاي من و تو مجوز داده است، گفت: اين موضوع از اساس نادرست است.
وي ادامه داد: بهگونهاي تبليغات در اين زمينه به وجود آمد كه حتي دادستان نيز موضعگيري كرد و خواستار مشخص شدن موضوع توسط وزارت ارشاد شد.
با توجه به اظهارات وزير ارشاد و همچنين پيگيري دادستان تهران ميتوان اميدوار بود هيچگاه هيچ كدام از شبكههاي ماهوارهاي كه اكثراً معاند نظام پاك و مقدس جمهوري اسلامي ايران هستند و از آن گذشته به جاي ترويج معارف اسلامي اقدام به ترويج بيبند و باري ميكنند مجال حضور در كشور را پيدا نخواهند كرد.
انتهاي پيام/
خبرگزاري فارس: مديركل آموزش و پرورش شهر تهران گفت: اعزام دانشآموزان تهراني به اردوهاي راهيان نور جهت بازديد از مناطق عملياتي جنوب كشور نسبت به گذشته 24 برابر شده است.
به گزارش خبرنگار اجتماعي باشگاه خبري فارس «توانا»، سيدعلي يزديخواه امروز در آيين گراميداشت هشتم اسفندماه مصادف با سالروز تأسيس نهاد امور تربيتي و همزمان با آغاز هفته تربيت اسلامي كه با حضور وزير آموزش و پرورش و جمعي از كاركنان امور تربيتي آموزش و پرورش شهر تهران در سالن حجاب كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان برگزار شد، اظهار داشت: اگر ميبينيم سران فتنه بيش از يك سال است كه با ياوهسراييهاي خود افكار عمومي را به بازي گرفتهاند اما مردم به ويژه اهالي آموزش و پرورش نسبت به آنها بيتوجه هستند، پس از الطاف خداوند و روشنگريهاي رهبر معظم انقلاب به دليل تلاشهاي مديران مدارس، معلمان و مربيان پرورشي بوده است.
وي افزود: از ابتداي مهرماه تاكنون 2 ميليون و 800 هزار نفر روز اردوي فرهنگي و تفريحي داشتهايم كه به صورت يك يا چند روزه برگزار شده است؛ اين در حالي است كه جمعيت دانشآموزي شهر تهران حدود يك ميليون و 90 هزار نفر است.
يزديخواه ادامه داد: اعزام دانشآموزان شهر تهران به اردوهاي راهيان نور جهت بازديد از مناطق عملياتي دوران دفاع مقدس نسبت به گذشته حدود 24 برابر افزايش يافته است كه مجموعه اين اقدامات نشاندهنده تدبير، تعهد و همت كاركنان حوزه امور تربيتي است.
* اجراي "زنگ ورزش و رفع اشكال " در ساعات فعاليت مدارس قرآني
مديركل آموزش و پرورش شهر تهران در ادامه با اشاره به اجراي طرح مدارس قرآني در سال جاري گفت: سهميه شهر تهران براي راهاندازي مدارس قرآن در ابتدا كمتر از 900 مدرسه بوده است كه با پيگيري همكاران فرهنگي اين سهميه حدود يكهزار مورد افزايش يافته است؛ علاوه بر آن زنگ ورزش و رفع اشكال را نيز در فعاليتهاي مدارس قرآني ايجاد خواهيم كرد تا توانمنديهاي دانشآموزان در اين طرح افزايش يابد.
وي با اشاره به جمعيت 62 هزار نفري نيروهاي رسمي و پيماني آموزش و پرورش شهر تهران تصريح كرد: از اين جمعيت حدود 7 هزار نفر، عضو خانواده بزرگ امور تربيتي هستند كه از اين تعداد 4 هزار نفر مربي پرورشي، 980 نفر مشاور، يكهزار و 800 نفر معلم ورزش و ساير آنها مربيان بهداشت هستند.
يزديخواه در پايان خاطرنشان كرد: در مجموع بيش از 10 درصد نيروهاي آموزش و پرورش شهر تهران به امور تربيتي اشتغال دارند و تلاش ميكنند تا نظام جمهوري اسلامي ايران را در رسيدن به اهداف والاي خود در افق چشمانداز 20 ساله ياري كنند.
انتهاي پيام/ر
خبرگزاري فارس: نايبرئيس كميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي، عملكرد وزارت رفاه و تأمين اجتماعي در اجراي بزرگترين طرح اقتصادي يعني هدفمندسازي يارانهها را مهم، اساسي، زير بنايي و تاريخي توصيف كرد.
به گزارش باشگاه خبري فارس «توانا» به نقل از ادارهكل روابط عمومي وزارت رفاه، جواد آرينمنش درباره تأثير اجراي طرح هدفمندسازي يارانهها بر ارتقاء سطح فرهنگي جامعه اظهار داشت: بين رفاه و فرهنگ، رابطه مستقيمي وجود دارد؛ به طوري كه با افزايش سطح رفاه و قدرت اقتصادي خانوار، كالاهاي فرهنگي بيشتري در سبد خانوار جاي ميگيرد و موجب ارتقاء سطح آگاهي جامعه ميشود.
وي با موفق خواندن اجراي طرح هدفمندسازي يارانهها توسط وزارت رفاه و تأمين اجتماعي بيان داشت: حاصل نظرسنجيها و ارتباط با مردم بيانگر اين است كه اقشار محروم و آسيبپذير از اجراي اين طرح استقبال كردهاند و اين طرح باعث شادماني و انبساط خاطر آنان شده است.
به گفته اين نماينده مجلس، با اجراي موفق طرح هدفمندسازي يارانهها، امروزه سطح رفاه مردم ارتقاء پيدا كرده و قدرت خريد افزايش يافته است.
نايبرئيس كميسيون فرهنگي مجلس خاطرنشان كرد: اقدام وزارت رفاه و تأمين اجتماعي در اجراي بزرگترين طرح اقتصادي (هدفمندسازي يارانه ها) مهم، اساسي، زير بنايي و تاريخي تلقي ميشود.
آرينمنش تأكيد كرد كه مجلس هر گونه كمك و حمايت لازم را براي تداوم اجراي موفقيتآميز اين طرح از دولت و وزارت رفاه و تأمين اجتماعي خواهد داشت.
انتهاي پيام/گ
خبرگزاري فارس: رئيس سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري گفت: تكريم نهادها و شعائر ايراني از سياستهاي مهم ميراث فرهنگي است و پرچم به عنوان يكي از اصيلترين نمادها قابل احترام است.
به گزارش خبرنگار اجتماعي باشگاه خبري فارس توانا، حميد بقايي در مراسم اختتاميه آيين شمسالعماره كه در محل كاخ گلستان برگزار شد اظهار داشت: اهتراز بلندترين پرچم جمهوري اسلامي ايران يك رويداد مهم براي مجموعه ميراث فرهنگي و كاخ گلستان بود. ارتفاع اين پرچم نسبت به ساير پرچمها كه در دروازه قرآن شيراز و ارگ آزادي به اهتزاز درآمده بود بلندتر است.
وي افزود: تكريم نمادها و شعائر ايراني يكي از سياستهاي مهم سازمان ميراث فرهنگي است و پرچم به عنوان يكي از اصليترين نمادها قابل احترام است؛ اولين پرچم در تاريخ سوم خرداد در مجموعه ارگ آزادي، دومين پرچم در تاريخ 12 بهمن در دروازه قرآن شيراز و سومين پرچم كه بلندترين آنهاست در كاخ گلستان به اهتزاز درآمد.
معاون رئيس جمهوري با بيان اينكه پرچم يكي از اصليترين نمادهاي هر كشور و ملت است عنوان كرد: پرچم ايران را اگر با ساير كشورها مقايسه كنيم متوجه ميشويم كه سه رنگ سبز، سفيد، قرمز و كلمه مقدس لاالهالله زيباترين نماد را متعلق به كشور ايران كرده است.
وي ادامه داد: هر كجا كه پرچم ايران را مشاهده ميكنيم بايد به ياد آوريم سختيهايي كه در طول تاريخ اين مرز و بوم توسط مردمان آن كشيده شده است، در تاريخ هيچ كشوري با عظمت ايران وجود ندارد كه همچنان پايدار مانده باشد.
رئيس سازمان ميراث فرهنگي با اشاره به مجموعه شمسالعماره و كاخ گلستان عنوان كرد: اين كاخ گنجينه تاريخ تهران است شايد برخي كاخ گلستان را موزه بدانند ولي اين مجموعه مركز اصلي و گنجينه تاريخي براي تهران محسوب ميشود.
بقايي افزود: تهران در مقطعي تمام رويدادهاي ايران را در خود جاي داده بود. در دوره حكومت قاجار و انقلاب مشروطه ايران نخستين كشور در خاورميانه بود كه صاحب مجلس شد و در خلال جنگ جهاني اول زماني كه ايران اشغال شد مردم در برابر اين تهاجم ايستادگي كردند كه اگر اين ايستادگي نبود هم اكنون ايراني وجود نداشت.
وي ادامه داد: قرارداد تركمنچاي، گلستان و فينكنشتاين همگي در كاخ گلستان رخ داده است.
معاون رئيس جمهوري با اشاره به اينكه يكي ديگر از برنامههاي ما تقدير از هنرمنداني است كه در حوزه ساخت فيلمهاي تاريخي سهم دارند تصريح كرد: در جشنواره شمسالعماره از اين هنرمندان تقدير كرديم زيرا اين هنرمندان در شناساندن تاريخ ايران به مردم بسيار تاثيرگذار هستند.
انتهاي پيام/ش