راسخون

تست هوش

papeli کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 12867
|

مسئله 1- فرض کنید راننده یک اتوبوس برقی هستید. در ایستگاه اول 6 نفر وارد اتوبوس می‌شوند، در ایستگاه دوم 3 نفر بیرون می‌روند و پنج نفر وارد می‌شوند. راننده چند سال دارد؟

مسئله 2- پنج کلاغ روی درختی نشسته‌اند، 3 تا از آنها در شرف پرواز هستند. حال چه تعداد کلاغ روی درخت باقی می‌ماند؟

مسئله 3- چه تعداد از هر نوع حیوان به داخل کشتی موسی برده شد؟

مسئله 4- شیب یک طرف پشت بام شیروانی شکلی، شصت درجه است و طرف دیگر 30 درجه است. خروسی روی این پشت بام تخم گذاشته است. تخم به کدام سمت پرت می‌شود؟

مسئله 5- این سوال حقوقی است. هواپیمایی از ایران به سمت ترکیه در حرکت است و در مرز این دو سقوط می‌کند، بازمانده‌ها را کجا دفن می‌کنند؟

مسئله 6- من دو سکه به شما می‌دهم که مجموعش 30 تومان می‌شود. اما یکی از آنها نباید 25 تومانی باشد. چطور؟

amvagedarya کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 575
|

کاربر گرامی شما حالتان خوب است؟

این هذیان ها چیست؟

svh2005 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 18447
|

این سوالات ساده مال عهد بوقه.

یکم جدید بذارین.

dr_mrezaei کاربر تازه وارد
|
تعداد پست ها : 7
|

مسئله 1- فرض کنید راننده یک اتوبوس برقی هستید. در ایستگاه اول 6 نفر وارد اتوبوس می‌شوند، در ایستگاه دوم 3 نفر بیرون می‌روند و پنج نفر وارد می‌شوند. راننده چند سال دارد؟ اگر من راننده ام 17

مسئله 2- پنج کلاغ روی درختی نشسته‌اند، 3 تا از آنها در شرف پرواز هستند. حال چه تعداد کلاغ روی درخت باقی می‌ماند؟ اگر در شرف پروازند پس هنوز پرواز نکرده اند پس 5 پرنده هنوز هستند

مسئله 3- چه تعداد از هر نوع حیوان به داخل کشتی موسی برده شد؟ مسخره بود موسی کشتی ای نساخت

مسئله 4- شیب یک طرف پشت بام شیروانی شکلی، شصت درجه است و طرف دیگر 30 درجه است. خروسی روی این پشت بام تخم گذاشته است. تخم به کدام سمت پرت می‌شود؟ اول که پرت نمیشه دوم خروس تخم نمیذاره

مسئله 5- این سوال حقوقی است. هواپیمایی از ایران به سمت ترکیه در حرکت است و در مرز این دو سقوط می‌کند، بازمانده‌ها را کجا دفن می‌کنند؟ هر کجا که اقوامشون بخوان

مسئله 6- من دو سکه به شما می‌دهم که مجموعش 30 تومان می‌شود. اما یکی از آنها نباید 25 تومانی باشد. چطور؟

اینو نمیدونم

matin110x کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 332
|

چه ربطی داشت به تست هوش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

حالتون خوب نیستا