تست هوش
مسئله 1- فرض کنید راننده یک اتوبوس برقی هستید. در ایستگاه اول 6 نفر وارد اتوبوس میشوند، در ایستگاه دوم 3 نفر بیرون میروند و پنج نفر وارد میشوند. راننده چند سال دارد؟
مسئله 2- پنج کلاغ روی درختی نشستهاند، 3 تا از آنها در شرف پرواز هستند. حال چه تعداد کلاغ روی درخت باقی میماند؟
مسئله 3- چه تعداد از هر نوع حیوان به داخل کشتی موسی برده شد؟
مسئله 4- شیب یک طرف پشت بام شیروانی شکلی، شصت درجه است و طرف دیگر 30 درجه است. خروسی روی این پشت بام تخم گذاشته است. تخم به کدام سمت پرت میشود؟
مسئله 5- این سوال حقوقی است. هواپیمایی از ایران به سمت ترکیه در حرکت است و در مرز این دو سقوط میکند، بازماندهها را کجا دفن میکنند؟
مسئله 6- من دو سکه به شما میدهم که مجموعش 30 تومان میشود. اما یکی از آنها نباید 25 تومانی باشد. چطور؟
کاربر گرامی شما حالتان خوب است؟
این هذیان ها چیست؟
این سوالات ساده مال عهد بوقه.
یکم جدید بذارین.
مسئله 1- فرض کنید راننده یک اتوبوس برقی هستید. در ایستگاه اول 6 نفر وارد اتوبوس میشوند، در ایستگاه دوم 3 نفر بیرون میروند و پنج نفر وارد میشوند. راننده چند سال دارد؟ اگر من راننده ام 17
مسئله 2- پنج کلاغ روی درختی نشستهاند، 3 تا از آنها در شرف پرواز هستند. حال چه تعداد کلاغ روی درخت باقی میماند؟ اگر در شرف پروازند پس هنوز پرواز نکرده اند پس 5 پرنده هنوز هستند
مسئله 3- چه تعداد از هر نوع حیوان به داخل کشتی موسی برده شد؟ مسخره بود موسی کشتی ای نساخت
مسئله 4- شیب یک طرف پشت بام شیروانی شکلی، شصت درجه است و طرف دیگر 30 درجه است. خروسی روی این پشت بام تخم گذاشته است. تخم به کدام سمت پرت میشود؟ اول که پرت نمیشه دوم خروس تخم نمیذاره
مسئله 5- این سوال حقوقی است. هواپیمایی از ایران به سمت ترکیه در حرکت است و در مرز این دو سقوط میکند، بازماندهها را کجا دفن میکنند؟ هر کجا که اقوامشون بخوان
مسئله 6- من دو سکه به شما میدهم که مجموعش 30 تومان میشود. اما یکی از آنها نباید 25 تومانی باشد. چطور؟
اینو نمیدونم
چه ربطی داشت به تست هوش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حالتون خوب نیستا