راسخون

خود ترمیمی رایانه ها

pop2000 کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 609
|
تاریخ عضویت : شهریور 1388 
محققان علوم رایانه ای موفق به ابداع نرم افزاری شده اند که بدون نیاز به هدایت انسان می تواند اختلالات موجود در برنامه های رایانه ای را ردیابی کرده و به ترمیم آنها بپردازد.

 


کد خبر : 02150تاریخ انتشار : ۰۵ آذر ۱۳۸۸

نرم افزار ClearView نرم افزاری است که به منظورفعالیت بر روی چندین رایانه که برنامه ای یکسان را اجرا می کنند طراحی شدهاست. این نرم افزار می تواند رفتارهای برنامه های در حال اجرا بر رویرایانه ها را تحت نظر گرفته و یک سری از قوانین و پارامترها را برای اجرایعادی آنها ارائه کند.

 

زمانی که نویسندگان یک نرم افزار با اختلالی در نرم افزارها مواجه میشوند، ارائه راه حل و رفع نقص سیستمهای دارای آن نرم افزار در حدود یک ماهزمان صرف خواهد کرد. اما محققان امیدوارند نرم افزار جدید ClearView بتواند به این فرایند سرعت بخشیده و نرم افزارها را در برابر نقصهای متعددیا حملات سایبری مقاوم تر سازد.

 

ClearView بدون نیاز به هدایت انسانی و بدون نیاز به دسترسی به کدمنابع برنامه های رایانه ای فعالیت کرده و در مقابل می تواند رفتارهایاجرایی برنامه ها را در میان سخت افزارهای رایانه تحت نظر گیرد.

 

زمانی که این نرم افزار از نفوذ بیگانه ای به داخل یکی از برنامه هایرایانه آگاه شود می تواند تعیین کند که برنامه هدف از کدام قانون عملیاتیتخطی کرده است و سپس بسته ترمیمی را مخصوص بخش نقص دار ارائه کرده و برایدریافتن میزان تاثیر گذاری عملیات رفع نقص برنامه آسیب دیده را موردآزمایش قرار می دهد.

 

این نرم افزار سپس بسته ترمیمی خود را به تمامی برنامه های مشابهی کهدر آن واحد در رایانه های دیگر فعال هستند ارسال کرده و به این شکل ازآنها در برابر بروز اختلالی مشابه محافظت می کند.

 

بر اساس گزارش لایو ساینس، آزمایشهای متعدد بر روی این نرم افزار نشانمی دهد ClearView به خوبی قادر است در برابر هر نوع نقص یا حمله سایبریایستادگی کند.

 

به گفته محققان استفاده از این نرم افزار می تواند بهرایانه ها به صورت مجزا یا در قالب یک شبکه ویژگی خود ترمیمی بخشیده ونیاز به تعمیرات متعدد و زمان گیر رایانه ها را توسط انسان از بین ببرد.مهر

cooper کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 689
|
تاریخ عضویت : شهریور 1388 
جالب بود
shoorgashti کاربر تازه وارد
|
تعداد پست ها : 3
|
تاریخ عضویت : مهر 1388 
خیلی خوب بود